עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. האם האל פסק הנ''ל יתאים למפרט הבא ? במידה והוא לא מתאים, אשמח להצעה, תודה רבה. ADVICE PARTNER PRV-1000 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5988 מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 24" U2412M - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1456 מעבד: [..] INTEL 3770K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1617 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77X-D3H ₪801 זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪264 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX680 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2875 צורב DVD: [..] PIONEER DVR-S19LBK X24 ₪147 כרטיס קול: [..] CREATIVE PCI-EX SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO ₪319 מארז: [..] ANTEC P280 w/o PSU ₪634 ספק כוח: [..] ANTEC TRUEPOWER NEW 750W ₪664 קרור ל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by syclla,

אני מעוניין לקנות את המארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU .. הוא מגיע בלי ספק, יש לי תקציב של עד 250שקלים לספק, (ללא חריגות!) . איזה ספק מומלץ? חשבתי על FSP 450W : ATX450-PNR, העניין הוא שאני לא יודע אם הוא תומך ואם הוא חזק ולא יההי רעיש, אשמח לדעת. תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by biflush,

חבר קנה מחשב חדש והוריש לי את הספק הבא- chieftec aps-550s, האם זהו ספק איכותי? אני מתכנן לקנות עוד חודשיים בערך מחשב חדש לגיימינג אך לא כבד במיוחד, מניח משהו בסגנון i5-4570 וgtx770, וחשבתי לחסוך לעצמי את ההוצאה על ספק ולהשתמש במה שהחבר הכי, לדעתכם זה כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by levya1,

שלום יש לי מחשב DUAL CORE E6300 1.8GHZ , כרטיס מסך ATI550X ספק כוח ג'נרי 500W מסך LCD 17 האם הדגם E-COM700 של http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1129 מתאים או שצריך VA חזק יותר ? תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by okpimp,

שלום קניתי מחשב עם קונרו ועם X1900GT עכשיו אני צריך ספק וחייב שיהיה מKSP.... אני יודע שאין להם ספקים טובים אבל אני חייב משהו שיחזיק את המערכת טוב... והתקציב מקסימום 350

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני רוצה לדעת איזה ספק כח רצוי לקנות ללו אם ASUS P5QC היה לי ספק לפני אבל הוא לא מתאים הוא חלש מידי. איזה ספק רציני אני יכול לקנות ב 400~450 שקל בערך. יש לציין ללוח אם יש חיבור של 8 PIN ולא של 4 PIN ואני לא מתכוון ל 24 PIN שגם אותו אני צריך. תודה לעוזרים פשוט אני לא יודע איזה ספק נחשב לטוב לפיע הביקורות. מפרט מעבד: E8400 ספק:אין מארז :COSMOS 1000 לוח אם: ASUS P5QC כרטיס מסך:260GTX GAINWARD RAM:2X2DDR OCZ 1333MHZ HDD:2X160 WD

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yomi,

שאלה: האם ישנם ספקי כח למחשב נייח, שמקור החשמל שלהם הוא מצבר של מכונית לדוגמא? סוג, כיוון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מפרט המחשב שלי Intel Core 2 Quad Q8300 כרטיס מסך :GDDR5 Radeon HD 5850 1024MB ספק כוח קיים : 500 W = של חברת COLORSIT זיכרון 4GB 800MHZ דיסק קשיח : 700GB SATAII 7200RPM איזה ספק כוח חזק ויציב מתאים למחשב שלי , והאם כדאי לשדרג ל CORE i7 860 מעבד !

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  9. חם חם מהניוזלטר של פרקטל: Introducing Define R4 The Fractal Design Define R4 is the latest in the Define Series of computer cases offering minimalistic and stunning Scandinavian design fused with maximum sound reduction, configurability and functionality. The Define R4 side and front door panels are fitted with dense, sound-absorbing material making it a benchmark for noise reduction. Moreover, the Define R4 accommodates up to 8 HDDs, all modern graphics card sizes, and multiple ventilation options - including two standard Silent Series R2 hydraulic bearing fans - to keep internal components at optimal temperatures. For ultimate functionality, the Define R4 features…

• 53 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. Started by AndreY`,

Lian Li PC-A77 לדעתי המארז הזה מכוער ברמות..והוא גם לא ממש שקט וגם לא ממש קר, מכיוון שאין מאווררים בצד המארז אהבתי את הדבר הזה לשליטה במאווררים..הוא בנוי יפה לדעתי אבל בתכלס לא הייתי קונה אותו,הוא דומה למיקרוגל למישו יש את המכיר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by almor12,

היי, קניתי את הספק כוח seasonic ss-250su והוא הגיע עם שני חיבורים. אחד שהולך ללוח אם ושני הוא לא מוכר. יש לי תמונה: (זה החיבור עם המוקף בעיגול) אני רוצה לחבר עוד שני מאווררים , הארד דיסק וכונן דיסקים. איזה מתאם אני צריך לקנות? תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול איפה נמצאות היציאות USB של המארז שבקישור הבא... http://www.supergooddeal.com/PhotoGallery.asp?ProductCode=CA%2D601UFS תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לקחנו לביקורת את ספינת הדגל החדשה של מלכת השקט והעיצוב הסולידי של עולם המארזים, Fractal Design, שמבטיח להיות כל מה שרצינו ועוד יותר מכך. האם הוא עומד במשימה? תשובות בפנים לכתבה

14. Started by zeev1,

האם ניתן לסמוך על ספק כוח שהמוכר מצהיר שהוא של יצרן מאושר אינטל 500 ואט.(האם יש הגדרה כזאת יצרן מאושר אינטל?)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הגעתי לנושא הנ"ל בחיפושי בפורום לגבי מידע היות ואני רוצה לרכוש UPS .... השאלה בנושא : כמו כן, ראיתי הרבה התייחסויות לבעייתיות בחיבור UPS לספק עם Active Power Factor Correction . אשמח לקבל הסבר על כך היות וספק הכח שלי CORSAIR HX 520W בעל תכונה זו ולא הצלחתי להבין מדוע מתריאים על הנושא הזה / מה הבעיה. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by אבנר ניר,

בויטצר 3 ופולאאוט 4 יש לי ירידות FPS חזקות, לפעמים עד ל 8 FPS. ההגדרות כמעט מקסימליות (הרוב על ULTRA) בFHD. מניטור המעבד וכרטיסי המסך ב MSI AFTERBURNER הם לא מגיעים ל100% אף פעם. יתכן ומדובר בספק הכוח? המפרט שלי דורש 572 וואט לפי מחשבון שצורף בסטיקי. המפרט שלי מופיע במשתמש אבל ליתר בטחון אציין אותו פה: CROSSFIRE של שני R9 290. מעבד 8350 AMD אין קרור מים ספק כוח XFX 850 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי ספק seasonic s12 התחיל להרעיש טיפה בזמן האחרון אשמח לדעת מה השיטה לנקות ספק כח ? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by לוח שנה,

תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by דני אופיר,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817148022 יש אותו בארץ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Keman,

הי חברים. אחרי חיפוש באתרים למיניהם, הגעתי למסכנה: אין או שלא מצאתי חנות בארץ, אשר מוכרת ספקי כוח של GIGABYTE. העפתי מבט עליהם אצלהם באתר - ואני מאוד מצתער שזה ככה. סדרת הODIN GT שלהם ממש מדגדגת לי את ה"חושנית" ואני ממש רוצה אחד כזה....אולי מישהו יודע, אולי יש צדיק אחד בסדום שאכן מוכר אותם בארצינו הקטנה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  21. ממה שהבנתי בחלק מהלוחות יש חיבור של 24 פינים בחלק פחות וגם בחלק מהספקים 24 םפינים חלק פחות וצריך כבל מיוחד בשביל להתאים אם הם לא תואמים.. הבעיה שאני לא רוצה להתעסק עם כבלים מיוחדים אז האם הם יתאימו ולא יהיה בעיה עם הפינים? ואם אפשר להסביר לי על הקטע של הפינים עוד קצת אני אשמח=]

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  22. יש איזושהי תוכנה שיכולה לדעת מהו ההספק של ספק הכוח? אני מעדיף לא להתעסק ולפרק את ספק הכוח, כי המדבקה שלו מוסתרת ע"י כמה ברזלים ....

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  23. יש דרך להאט את מהירות מאוורר הספק? כדי שיהיה יותר שקט?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. זה מעצבן אבל בבית שלי קורה לא מעט שיש נפילות מתח קצרות שקשה להבחין בהן אלה אם כן המחשב דולק בזמן הזה ואם הוא דולק בזמן הזה (מה שקורה הרבה) אז המחשב פשוט נכבה מעצמו (לא ריסט). אז השאלה שלי היא האם אפשר למנוע את הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים