ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
לאחר חיפושים רבים החלטתי לקנות את הUBER CHAKRA מבדיקה שערכתי המארז הנ"ל לא נמצא במלאי בארץ מחפש מארז שמידותיו דומות עם דגש על: איוורור, סידור הכבלים בתוך המארז, שקט (בסדר הזה). כמו כן המארז צריך להכיל 8800 GTX וBIG TYPHOON. מחפש חנות באיזור המרכז\שרון. כמו כן אני לא מעונין באורורה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מארז טוב ואיכותי עם זרימת אוויר טובה ולא פחות מ 3-4 מקומות למאוררים בין 200-300ש''ח למיפרט הבא..ושיתאים לכרטיסים ארוכים וחדשים.. ספק-enermax naxn 550 כרטיס מסך-sapphire 4850 מעבד-e7500 לוח אם-ep45 ud3lr הארדיסקים-3 זיכרונות-6GB-2X3
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש חנות באזור תל אביב שמחזיקה לראווה את כל המארזים החדשים והטובים? למשל: Thermaltake- Eclipse/Tsunami/Soprano/Eureka/Kandalf Antec- P180/P182/Titan/Performance NZXT- Hush/ZERO/LEXA אני מתלבט בין המארזים הנ"ל ואני רוצה לקבל החלטה אחרי שאראה אותם במציאות ולא באינטרנט, כך אוכל לנגוע, להחזיק ולהתרשם. האם מישהו מכיר חנות כזו??
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
בדיפדוף באינטרנט ראיתי מישהו שפירסם את התמונה הבאה http://jpg.co.il/view/512e269e3abec.jpg/ התמונה ניתן לראות שהוא חיבר מאוורר 140 צמוד לכלוב של הכוננים הקשיחים ואחד לריצפת המארז, לא הצלחתי לחבר מכיוון שלא הצלחתי להבריג את הברגים לשום חור ואין שם חורים שניתן להבריג אליהם את המאוורר האם מישהו יכול לתת לי הסבר כיצד ניתן לבצע זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן טוב אז העניין הוא כזה הספק שברשותי הוא SS500ET והכרטיס מסך שברשותי הוא 7870XT והמעבד שלי הוא PHENOM II 955BE עכשיו העניין הוא כזה אני חושב שהמעבד שלי קצת מגביל את הכרטיס ואני רוצה לעשות אוברקלוק בינוני עד לתדר של בערך 3.8GHZ אבל אני באמת לא יודע כמה גבולי העניין ואם הספק יכל להתמודד
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
מעבד : Intel 64 bit 3000 סדרה: 630 לוח אם : ASUS P5LD2-MX זיכרון : סמסונג DDR2 667 512x2 מארז + ספק Tzag Elita 630 ( סתם ספק זבל בא עם המארז לכן אני מחליף אחרי ההפקת חשמל אתמול המחשב עמד למות) כ.מסך : גיפורסט 6200 256MB דיסק קשיח WD 160 SATA2
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שיהיה איכותי סירקוליזציה טובה וכו' ואחרי זה יהיה נחמד אם הוא ייתן גם לישון בלי להישמע כמו אופנוע אהרלי או משו ועדיפות אחרונה שיהיה יפה. רק שיהיה איכותי קודם כל זהו . כמה שניתן כמובן במחיר הזעום הזה תודה רבה אם תעזרו לי תעשו לי את החודש בלהוריד לי כמה דילמות מהראש מהקניה הזאת כי גם אני קונה כנראה כל חלק בנפרד וזה... תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח CORSIAR 550VX קיצר סתם שמתי תיד מאחורי המחשב איפו שהספק ויצא משם אוויר חם לא רותח משהוא קיצוני, אבל פושר חמים כזה, שאני ניכנס למשחק הוא מיתחמם הרבה יותר כניראה מעומס, פשוט ראיתי פה איזה מישהוא שאמר שעם מגלים סימני היתחממות בספק מיד להחליף, ניקיתי אותו עם פן על קור ,ניקיתי כל טיפת אבק, המאוורר מיסתובב חלק ולא תקוע או משהוא הספק תקין?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי HDD נוסף, וכמה שהיה קשה להכניס אותו במארז שלי (compucase 6920 b) בשביל להוציא את כלוב הכוננים, הייתי צריך להוציא את הזכורונת, בשביל להוציא את הזכרונות הייתי צריך לפרק את המאוורר של המעבד. בשביל להכניס את הכלוב עם הHDD השלישי הייתי צריך לפרק את המתח לכ. מסך ועכשיו בכלל הHDD נושק לכ. מסך, ממש מ"מ ביניהם היים אתם מחליפים ? האם על פי המידות, LanCool 60K הזה יהיה יותר נוח משמעותית ? האם הוא יהיה יותר רועש ? (היום יש 2 מאווררים של חברה מוכרת, ברח לי השם. כפי שאתם רואים המחשב לא מפלצת במיוחד מעבד :Q6950 לוח: P5B אני חושב 3 HDD כ. מסך 4890 ספק HX750 וזהו בערך. תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי קריאה של כמה סקירות ברשת הגעתי למסקנה ששני המארזים האלה הם יחסית טובים וזולים... רציתי את עצתכם לבחור בינהם.. כי חוצ'מפיצרים אפשר להגיד שיש להם אותה "שילדה".. אני מדבר כמובן על sagita ו- X1 של Raidmax כפי שהיה ניתן להבין מהכותרת... תודה לכולם... דר"א אם אתם מכירים שמוכרים אותם יותר זול מפנה זה גם יעזור..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ספק כוח שיתאים למערכת הבאה: AMD ATHLON X2 6000+ כ.מסך GEFORCE 8600GTS 256MB רצוי מחנות WWW.KSP.CO.IL או WWW.PANDAS.CO.IL תודה רבה חברים
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 5+ שנים, אך המארז עצמו אצלי כבר למעלה מעשור לדעתי, הדגם של המארז הוא InWin EC021 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21190, אין לי בעיה של התחממות יותר מדי וכו', אבל בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיות יחסית איטי, ומכל בדיקה אחרת שעשיתי(פירמוט ועוד המון המון דברים נוספים) לא מצאתי שום דבר שיכול להוות כגורם לזה, אני לא חושב שהמארז היא הסיבה לזה, אבל אולי זה יכול להיות זמן טוב גם להחליף את המארז, הוא יחסית קטן, יש לו רק מאוורר אחד של 9 ס"מ, והמפרט שלי הוא: i5 3470 OC 3.6 GHz GTX 770 4 GB(שתופס בערך חצי מהמקום במארז) 12 GB RAM 500W PSU בנוסף לזה גם 2 כונני HDD, כונן SSD, וכונן אופטי שלרוב לא מחובר עקב בעיה בכונן. השאלה שלי היא כמ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני צריך המלצות למארז יפה רצוי שחור שיהייה עם הרבה מקום בפנים שיספיק לכל הכוננים. שיהיו לו שתי מאווררים לכניסת אוויר(חלק תחתון) ומאוורר אחד אם יש אז שתיים ליציאת אוויר חם (חלק עליון) התקציב שלי הוא עד 300 ג'ובות!! אם אפשר לצרף תמונה.......
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני בתהליך של הרכבת מפרט. מעוניין שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, בגבולות תקציב הגיוניים. המפרט: מעבד: interl core i3-2100 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro rev.2 לוח אם: intel cold lake dh67cl הארד-דיסק: wd 500GB green אין כרטיס מסך יעודי, אבל כן יחובר כרטיס קול (פנימי) . האם מארז compucase 6t + ספק 400W יהיו מספיק שקטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
Sparkle 8800GTS 320MB Retail (מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM)
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
FSP400-PA 400Watt 20+4 PIN NOISE KILLER PFC SATA LOW NOISE CE,CB ,TUV FSP400-PAF 400Watt 20+4 PIN NOISE KILLER PFC SATA LOW NOISE CE,CB ,TUV FSP400-60GN 400Watt 20+4 PIN NOISE KILLER PFC-LOW NOISE CE,CB ,TUV FSP400-60THA 400Watt 24 PIN NOISE KILLER PFC SATA ONLY PIII or K7 מה ההבדל בין הדגמים האלו? יש משהו יותר ממולץ? במערך C2D עם OC ל 400 באס ומעבד על בערך 3000, בין 2 ל 3 הארד דיסקים, צורב דיוידי, כרטיס מסך נכון להיום מיד-רינג ובעתיד אולי משהו עם DX 10 ו2 גיגה זיכרון. יספיק או שלעלות למשהו יותר מאסיבי?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
היי, אני בונה מחשב שמיועד להיות בסלון וחשבתי לשים את הרכיבים בתוך תא במזנון, לחבר בינהם ולהצמיד אותם למדף. התא מרווח ויש בו כבר מאווררים (בגלל ציוד אלקטרוני שהיה נמצא בו). נשמע לכם תקין? מה לדעתכם החסרונות בלעשות דבר כזה? אני חשבתי למשל על כך שהוא יכול להתמלא ביותר אבק מאשר אם היה בתוך מארז
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ממש בקצרה, במהלך השבוע איכשהו הגיעו מים למפצל החשמל של המחשב שלי. הדלקתי את המחשב ומה אני רואה? שמנורת הON\OFF מאחורי ספק הכח מהבהבת באופן מוזר, ממש מתפרפרת להדלק כמו נורת פלורסנט. לא נבהלתי אבל עשיתי 1+1 בראש הרצתי מבחן GPU בOCCT (לא אריץ מבחן ספקים, הסיכון אדיר) וזאת התוצאה שקיבלתי למסילת ה12V, יש לציין שב3.3\5 הקו ישר לדעתי זה בגדר הסביר ופשוט קרה משהו למנורה. דעתכם? נ.ב - Note to self, לכבות את ספק הכח ביציאה מהבית לבסיס נ.ב2, בדקתי את חיבורי החשמל והם תקינים, בדקתי גם פיזית את ספק הכח ואין שום סימן לשחיקה או חבלה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני עם אל פסק שמתאים לספק של 400 לפי מה שהבנתי ואני רוצה לשדר לספק חזק יותר, האם זה יזיק לאל פסק?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מספר שאלות (מקווה שפתחתי בפורום המתאים) 1) רכשתי טלוויזיה חדשה לסלון (LG 55LA621Y). בעקבות המרחק בין הסלון לחדר שלי אני לא יכול לחבר את הטלוויזיה לאל פסק,ולכן חשבתי להגן על הטלוויזיה במייצב מתח ומגן נחשולים. השאלה שלי היא: האם הדברים האלה באמת עוזרים? מה ההבדל בין כל החברות? והאם צריך לקנות אחד עם השהיה של 4-3 דקות? (מה המטרה של ההשהיה?) בנוסף מרפרוף ברשת הבנתי שהמגנים האלה פוגעים באיכות הסאונד והתמונה,האם זה נכון? 2) האם צריך להשקיע בכבל HDMI בין הטלוויזיה לממיר (פייבר בוקס)? מה ההבדל בין כבל שעולה 200 ש"ח לכבל שעולה 20 ש"ח? מדובר במרחק של 2 מטר בערך. 3) שאלה שלא קשורה לנושא - אני זקוק למספר מתאמי חשמל בין שקע אמריקאי לשקע ישראלי. בהום סנטר ובאייס לא מוכרי…
-
- 9 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
בשאיפה למערכת זולה (~2500) תכננתי גם מארז תקציבי. יש סיכוי שיעבוד טוב? לעצתכם אודה. הנה הפרטים: המערכת: מעבד E2160 לוח P35 DS3 זכרון 2G HD - 320 WD כונן DVD כרטיס מסך מבוסס HD2600XT (גיגבייט כנראה, ללא מאוורר) OC - סטוק ל~3G המארזים / ספקים עליהם חשבתי (~250 ש"ח) - Foxconn FSP/350W - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_98&products_id=4567 HEC Compucase 300W - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=25_93&products_id=4271 במחיר הזה הציעו לי מארז צאג (?) עם ספק גנרי של 488W או ב KSP מארז שלהם עם ספק גולד (?) מה אתם אומרים ? אפשר לעמוד בתקציה הזה ולהשאר בחיים (הCPU) ? ... אגב, מארזים כאלו - ניתן "להשכיב" לטובת HTPC ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לאל פסק שיחזיק מערכת כבדה, הספק שלי הוא enermax 525pro, מעבד i5 2500k, כרטיס מסך hd6970 ומסך dell u2710. בגלל תחום עבודה מסוים שאני מתעסק בו אני צריך שהאל פסק יחזיק לי את המערכת לפחות לעוד חצי שעה מרגע שיש הפסקת חשמל אני מוכן לחרוג מהתקציב, אני לא כל כך מבין בתחום האל פסקים, אבל אני מבין שהמוצר שאני מבקש יקר ואני מוכן להשקיע כמה שצריך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין בספקים, בדרך כלל אני פשוט משתמש בספקים ג'נריים רגילים, עכשיו אני מחפש ספק איכותי וחזק שיוכל להחזיר לפחות 6-7 הארדיסקים במחשב שמשמש בתור שרת סטוראג'. הספק צריך להתאים למארז רגיל ATX תודה
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-