ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני יודע שזה נושא טחון כבר אבל אני חייב לשאול. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של 4850. הספק שלי הוא ג'נרי של 500. תכלס, מה הסכנה פה? אני לא מתכנן OC, לא למעבד ולא לכרטיס ואין לי הרבה חומרה במערכת (גם המסך לא מחובר לספק). בנוסף, היה לי את הכרטיס X800 שגם ביקש חיבור לספק. מה נראה לכם? אוכל לקנות את הכרטיס בשקט?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p5Q,וחיברתי את כל החוטים בצורה מסודרת,ואף אחד מהחיבורים בראש המארז לא עובדים לי,פשוט כלום ! מישהו נתקל בבעיה הזאת ? http://images.tweaktown.com/imagebank/cm690_frontio1.jpg תודה
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את הספק שלי כי אני הולך לקנות חלקים חדשים ואני חייב ספק כי שלי לא יספיק (450W) אז חשבתי על זה: http://tms.co.il/product/6206 שזה גם מודולרי ויהיה יותר מקום במארז... או זה: http://tms.co.il/product/4187 שיותר איכותי, מה לבחור ? תודה מראש. אם יש עוד ספקים מומלצים תביאו !!
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני קונה מפרט, ובחבילה שלו יש CM REAL POWER PRO 550W עכשיו לא היה 550W במלאי אז הביאו לי 650W ^^ שמעתי שלCM יש כמה סדרות של ספקי כוח לא טובים, אבל הREAL POWER PRO טוב לא ? יש לי מה לדאוג? אגב המפרט זה E8400+OC EP45-DS3 4GB RAM G.SKILL HD4870 TOXIC+OC CM690 SAMSUNG 640GB SAMSUNG T220
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הספק seasonic ss-400ET 400W מתאים לכרטיס מסך 9800GTX+ בלי בעיות? ומבחינת מארז המארז NZXT ALPHA הוא מארז מומלץ או שיש איתו בעיות מסוימות?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב, והיה מתוכנן CM690 +2 מאווררים אז המוכר הציע לי את הTEMPEST באותו מחיר, והסכמתי אחרי זה הסתכלתי קצת באינטרנט והגעתי למסקנה שהCM690 פחות רועש ויותר סולידי כזה.. אז החלטתי לקחת אותו בראש שקט ואמרתי למוכר לשנות.. בקיצור, אם אני מקבל את שניהם באותו מחיר, מה עדיף לקחת? אם לקחת בחשבון רעש (למרות שהמוכר אמר שהNZXT לא מרעיש בכלל) וגם האור הכחול יכול להפריע בלילה ולא נראה לי שיש כל כך חשיבות בין ה5 מאווררים של CM690 ל6 של NZXT בקיצור כבר דיי שיגעתי את המוכר.. ועכשיו אני עם ההזמנה של CM690.. להשאר? נ.ב למי שיש CM690.. הוא נראה ממש לא משהו? כי לפי מה שראיתי הוא נראה פשוט רצח..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה שהרבה יגיבו ויתנו את דעתם, זה חשוב לי מאוד. \היי כולם. אני קונה מחשב חדש, וזה המפרט שלו: E8400 קירור למעבד: Thermaltake V1 Asus P5Q Pro 4GB - 800MHz: Kingston כרטיס מסך: HD4850, 512mb ספק כוח: Crosair 550W ------------------------ יש לי אפשרות לבחור אך ורק מארזים של Thermaltake. אל תשאלו למה. בנתיים אני די סגור על ה Soprano DX (VE7000BWS) אבל ראיתי כמה ביקורות רעות וכמה טובות, וזה די בילבל אותי.. אם אפשר, תנו את חוות דעתכם פה עליו. תקציב שאני מוכן להשקיע במארז: 600 ש"ח מקסימום. מה חשוב שיהיה למארז: שיהיה עם כמה שיותר לדים (רציני) עדיף שיהיה מבריק ומעוצב יפה, ועדיף עם חלון. -- שיהיה שקט ומקורר היטב, ושתהיה עם זרימת אוויר טובה. - עדיף שיהיה מרווח ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק כוח שקט לHTPC. הספק לא חשוב כי המערכת לא צריכה הרבה.( כ. מסך מובנה וE5200) הדבר שהכי חשווב לי זה שקט. לא יודע מה המחיר שזה צריך לעלות לכן לא קבעתי מחיר. אני מוכן לשים כסף אם זה באמת שקט.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני רואה מלא נשים שממליצים על 2 המארזים האלה ואף פעם לא קיבלתי תשובה חד משמעית מי יותר טוב,אז בבקשה תנו סיבה טובה למה האחד טוב יותר מהשני(: תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש, אבל עוד לא חיברתי אותו למחשב כי לא הייתי בטוח אם הספק יוכל לעמוד בעומס. המערכת רשומה בפרופיל, והכרטיס החדש הוא ATI 3850. לפי האתר הזה: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp המערכת, עם השינוי האחרון, תצרוך בסביבות ה-217W (לא יודע עד כמה זה מדוייק). הספק שיש לי הוא 300W, ובא מחברה די אמינה, אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות בטוח, הוא יוכל לעמוד בעומס? אם אפשר תתיחסו בנפרד גם לעובדה שארצה בעתיד להוסיף עוד סטיק של 2G זיכרון ולשדרג את הכוננים הקשיחים ל-SATA בודד. אבל זה יקרה רק בעוד חודש-חודשיים, כך שאוכל לשדרג אז גם את הספק במידת הצורך.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו אמר לי בפורום אחר שהספק הוא חלש כאמור לפני זה אמרתי שהספק נותן רק ב12V 16A שזה 192W בקיצור השאלה היא מה הכרטיס שהוא יכול לסחוב בצורה טובה עם מערכת כמו E5200+1HDD המעבד על סטוק בא נגיד אם צריך עוד משהו שיגידו או מיפרט מלא אני יביא קודם כל אני קונה ממישהו 7800GT נכון לא תהיה בעיה לספק איתו עם כרטיס שצורך סביב ה53W? אפשרי בעתיד לשים לו 9800GXT+ שצורך סביב ה83/84W?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז ANTEC SONATA FAMILY 3 הבנתי שהוא מארז קטן.הכרטיס שלי הוא 8800GT מה שיש עכשיו,ואני רוצה להחליף אותו,וכמובן שלא יהיה בפנים כור גרעיני איזה כרטיס מסך הוא טוב ויכנס למארז הזה? תודה לילה טוב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המארז Raidmax APEX? אני יודע שהוא בא עם 2 מאווררים, יש אפשרות להוסיף לו עוד? הוא בנוי טוב? כמה הארד דיסקים אפשר להכניס בתוכו? ועוד שאלה על הספק של SeaSonic 400W, הוא יחזיק את המפרט הבא?: E7400 + OC Freezer 7 Pro GT 9500 [אני בעתיד מחליף לGT 9800 או HD 2900]. GA EP43-DS3L A DATA 2 GB SAMSUNG 320 GB LG DVD+RW X22
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפשת ספק 18 ואט שיתאים לי לראוטר, חנות באיזור הרצליה,רעננה,כפה"ס, ת"א בגדול הרצתי חיפוש בגוגל אבל אני מעדיפה חנות אמינה שאתם מכירים ויכולים להמצליץ.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הזמנתי מחשב ע"פ המפרט שקיבלתי פה בפורומים. הספק שהציעו לי פה היה FSP 400W : ATX400-PNR הבעיה היא שלחנות נגמרו הספקים האלה והציעו לי במקום את ה JSP-TECH EZCOOL 450W : PS-05 רציתי לדעת אם הוא מקביל לפחות או שלהתעקש על הספק שהציעו לי פה, תודה!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי אל פסק ב300 ש"ח משהו שכנראה ג'נרי והוא לא סוחב לי את המערכת... עכשיו תנו לי שם של אל פסק שיחזיק את המערכת שרשומה בצד ימין התקציב הוא עד 300 ש"ח גג תוספת ל300 ששילמתי כבר ז"א אני מחזיר את שלי ואקבל זיכוי מלא ..בקיצור התקציב הוא 600 גג!! עדיף גם שיחזיק את המסך ...
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז והספק הבא למפרט המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro זיכרון Geil GX21GB6400DC כרטיס מסך Twintech3D 9800GT XT OC 512MB צורב DVD-RW בחיבור SATA Samsung \LG דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII מארז + עם ספק Cooler Master Elite - 334 + CM 420W PSU יחובר למסך : מסך מחשב Samsung 2253BW או מסך מחשב Samsung 2243BW תדוה ,
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
באם ספק כח 1000 W והתפוקה שלו 82% האם זה אומר שהוא צורך 820W ? או זה תלוי ברכיבים שמותקנים במחשב ? לנותן תשובה הסבר למה הוא חושב כך ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק הבא יחזיק תמערכת-Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular של HEC? מעבד- לא ידעו כנראה Q9550/E8400 עם עדיפות ל Q9550 כרגע לוח אם- GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון- G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Chanel דיסק קשיח- 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Western Digital צורב DVD- SH-S223F DVD±RW x22 White Sata SAMSUNG מארז- TEMPEST NZXT כרטיס מסך- עוד לא ידעו אבל אחד מבין השניים HD4870 512MB או HD4870 1024MB *** הספק הוא של HEC 550W אני רוצה לדעת אם הוא איכותי?כדאי?יחזיק תמערכת ללא כל בעיה וחשש לנפילות ונזק לרכיבים? והאם הוא יחזיק את המערכת כאשר הQ9950 מורכב וה HD4870 1024MB מורכב!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש מעבד http://www.skypc.co.il/pl_product~IQ9550~3~0.htm מאוורר http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Freezer-Xtreme~18~0.htm לוח http://www.skypc.co.il/pl_product~39455~10~0.htm + 2 הארדיסקים שאני מוסיף אחד של 200 GB IDE ועוד אחד 160 SATA ואולי בהמשך אני יוסיף עוד איזה אחד של 500 GB אשמח עם תמליצו לי על מארז עם חלון שקוף ללא ספק וחשוב מאוד בשבילי: ללא דלת קידמית (כלומר דלת לכוננים) והכי הכי חשוב: שיהיה כמה שיותר גדול (כדי שהכל ייכנס) עריכה: כדי שאני יוכל להכניס בקלות את ה GEFORCE 9600 GT סכום: עד 400 שקל
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Q9550 Asus P5Q SE 4GB RAM 640GB HARD DISC 260GTX 216C CM690 מתוכנן OC נגיד 3.50@2.83 ~ ואולי קצת שיפורים עתידיים הקטע שאין לי תקציב ספייר ל750 ולא נראה לי שהוא כל כך נחוץ דעתכם? דרך אגב למי שלא הבין אני מדבר על Thermaltake ThoughPower
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הספק אמור להחזיק את המחשב: Athlon64 3800 2GB DDR2 Radeon XT1900XTX 3 כוננים קשיחים SATA ספק כוח אנטק 430W ועוד שטויות קטנות פה ושם אין צורך להחזיק מסך, ואין צורך לעבוד איתו שעות - בסך הכל 5 דקות עבודה במצב של נפילת החשמל אמורות להספיק. בהנחה שאין לי שום רצון להשקיע בזה מעבר למינימום ההכרחי, מה האל-פסק הפשוט ביותר אך אמין שיכול להתאים לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי בסופת הברקים של יום שישי בלילה - הספק שלי, עליו השלום, הלך לעולמו (ThermalTake 500W)... ולצערי, פגה תקופת האחריות עליו.. פספסתי בחודשיים. מצד שני, בלאו הכי הרגשתי שהוא לא חזק מספיק בשביל המערכת שלי.. וחשבתי גם ככה לקנות ספק חדש של 600W... שאלתי היא - ביחס עלות-תועלת, איזה ספק מומלץ? (כמובן - לא מאלה הגנריים)... חשוב לי שהכבלים יהיו sleeved, שיהיה איוורור נכון, ומודולריות הכיבול מהווה בונוס, אך ממש לא must... אני ממש לא מבין בתחום - כל הכוונה, עזרה או הפניה תתקבל בהמון תודה! דודי
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המארז הפשוט שיש לי ומחפש המלצה ואם אפשר הסבר הדרישות שלי הם מקום להסתיר את כל החוטים מארז שקט סירקולציה אויר טובה חיבורים מהירים ל5.25 - 3.5 אפשרות לחלון לא חשוב אבל רצוי עדיפות לאלומיניום לא צובר אבק ונוח לניקוי אני ממש לא אוהב את משחקי התאורה למינייהם אז רצוי כמה שפחות אורגן אורות לגבי מחיר אני גמיש אבל לא יותר מ 700-600 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-