עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, אני קונה מחשב חדש עם מעבד של אינטל מדגם 7400 , כרטיס מסך 4850 או 9800 וכל שאר הדברים הסטנדרטיים. איזה ספק יתאים לי למערכת הזאת במינ' עלות? בנוסף האם ספק של NZXT עם 400W הוא טוב,כדאי למע' הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  2. שלום רב-המחשב כיום: intel e-8400 ga-ep45ds3r 1xwd500aaks 1xdvd lgx22 gf8400/512mb וזהוא פחות או יותר-אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך 9800gt אני רק לא בטוח האם ספק הכח שברשותי יחזיק לי את כל המערכת

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. יש לי את הספק של Enermax Noisetaker 535w (מפרט בצד). בגלל שהלך לי הלוח אני מזמין שילוש חדש של Q6600 + GB EP43 DS3L + 4GB RAM ובהמשך כרטיס חדש HD4850. האם הספק הזה יסתדר עם המערכת כמו שצריך ואין מה לדאוג?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by mzlbat,

היי קיצר אני קונה את הכרטיס 260 שבמבצע אבל יש לי ספק מעפן ורציתי לדעת אם הספק הזה יחזיק אותו על בטוח HEC 500 TD TF המערכת שלי היא 8400 4גיגה הרד דיסק ללא ציוד הקפי או דברים שמחוברים ליצאות USB

• 61 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by Da-Funk,

היי אני מחפש מארז טוב + ספק 400W+ שיראה יפה מחברה מוכרת , חשוב שיהיה כמה שיותר אטום לאבק (גר ליד תחנת אוטובוסים האבק פה חוגג) ושלא יתפרק לי עריכה: אוקיי אז ככה המפרט הוא E5200 P31-3GSA Gygabyte ATI HD4830 מתוכנן OC ... תודה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by gman_il,

חברה מדהימה שיוצרת מערכות מחשב לא מעולם הזה + מארזים מטורפים. בנוסף לדגמים שהיא מספקת Out Of The Box , ניתן לשלוח להם תמונות והם צובעים אותם על המסכים. לא רק שהמארזים מעולים אלא גם המפרטים הם מפרטים שרובנו יכולים רק לחלום עליהם. לראות ולא להאמין. http://www.smoothcreations.com/

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Static,

אני בקרוב קונה מחשב חדש מבוסס i7 920 בלי קשר תמיד הייתי חובב של מארזי TOWER ושל שקט, וראיתי שמארז ה whisper משלב את שתיהם באזור ה500 שקל. הוא מגיע כאשר 2 הדפנות שלו והחלק העליון שלו מצופים בספוג שסופג רעשים, מקבלים איתו גומיה שמונעת ויברציות בספק הכח, כל הברגים שלו גם מגיעים עם גומי כזה שמונע ויברציות. מה אתם אומרים עליו בכלליות, האם מארז יותר טוב ממנו במחיר של 550שקל? נ.ב. תתעלמו מזה שהוא מכוער מאוד, ושבשביל לנקות לו את פילטר האבק צריך קצת לפרק אותו כל פעם.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום הזמנתי מחשב מFoxpc e7400 9800gt EVGA p43 עם ה seasonic 400W הם אמרו שהוא לא במלאי ושהם רוצים להחליף לי אותו ב Cooler-Master 500W זה בסדר? הם גם אמרו שהכרטיס מסך לא במלאי ואמרו שיחליפו לי אותו לSonic של פאליט... (3 שנים אחריות) מה אתם אומרים? (הכרטיס אמרתי בסדר כי זה לא באמת משנה נכון? אבל מה עם הספק?)

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  9. שלום אני מחפש ספקים לא תקינים לצורך ניסוי באלקטרומכניקה. מבחינתי עדיפות לפשוטים ביותר.כי אני הולך להרוס אותם לצורך שינוי כללי. אשמח אם למישהו מחיפה יש כמה זרוקים בצד.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  10. היי, אני זקוק לספק כוח ומארז שקטים ואמינים.. המארז צריך להיות גדול מספיק בשביל כרטיס מסך GEFORCE 285 GTX ולוח אם של GIGABYTE. השקט חשוב מאוד (שיהיה אפשר לישון עם המחשב עובד) וגם המחיר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. http://www.antec.outervision.com מכניסים את כל פרטי החומרה, כולל אפילו מספר מאווררים וגודלם ומקבלים המלצה להספק נדרש מהספק.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by matanya,

מערכת חדשה i7 920 עם כרטיס מסך פשוט (אסוס 64 ביט קירור ללא מאוורר), אפשרות ל OC 5 דיסקים תקציב עד 300 שקל. מאוור שקט 12 סמ. האם שווה לקנות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=990 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 האם הוא יותר טוב מה Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail (מעיון מאתר היצרן נראה שהוא פסיבי??) ומה בקשר ל: Delta GPS-450AA-100A 450W ver 2.0 Active PFC http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22815#details

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  13. אהלן כולם, אני מבולבל עקב מידע סותר אני מחפש דרך להשתיק את המחשב הנוראי שלי, ולא מצליח להבין איזה רכיב יביא לתוצאות הטובות ביותר (כלומר מארז / ספק / מאווררים פנימיים / מאוורר מעבד). כלומר, בהנחה שהתקציב שלי מוגבל (450 ש"ח בערך), מה הכי כדאי לי לעשות? האם מארז "שקט" יתן את התוצאות הטובות ביותר? או אולי ספק שקט? מה לדעתכם יביא הכי הרבה תועלת בתקציב הזה? נ.ב - זה יהיה ממש מעולה אם הם יהיו מהקטלוג של KSP כי יש להם סניף שתי דקות מהבית שלי, אבל כמובן לא קריטי. תודה

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  14. היי, יש לי מארז Antec NSK6500. יש בו את הספק SU-430, שהגיע עם המארז. כיום יש לי 6600GT ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. הכרטיס מסך GTX260 הוא 26.7 ס"מ לפי מה שקראתי, אך במדידה עם סרגל, יש לי מקום של 26 ס"מ בין תחילת הכרטיס ועד תחילת כלוב הכוננים הקשיחים... מה אפשר לעשות בנידון? האם אפשר לנסר חלק מהכלוב? אשמח לעזרה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by WitheNoise,

למרות שהספק זהז לא רשום ברשימת המומלצים של הפורום, זהו הספק היחידי שבביקורת שמצאתי עליו, הוא חסר חסרונות, אבל רשום שהוא "NVIDIA SLI certified " האם זה אומר שהוא לא תומך ב CrossFire של ATI ?

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. שלום לכם אני מתכנן לקנות את המערכת הבאה : במפרט הנל לקחתי את אנטק 4480B אבל הומלץ לי לקחת את המארז והספק שרשמתי בכותרת . המחשב לשימוש משרדי , תוכנות אופיס , איטנרנט וקצת צפיה בסרטים . שתי החלופות יעלו כ 450 שח . מה אתם ממליצים ? או שיש לכם חלופה אחרת ? מבקש גם את דעתם של מנהלי הפורום . מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤228 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-15 Gold ¤159 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by Elico A,

הלכתי להזמין מחשב והמוכר שם אמר לי שהספק שלי לא יחזיק את המערכת זה המפרט: מעבד: Core i7 920 BOX Intel לוח אם: Gigabyte GAEX58UD3R זיכרון: OCZ OCZ3G10664GK (4 GB, 1066Mhz, CL7) כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E כונן קשיח: Western Digital WD5000AAKS (500GB, 7200RPM, 16MB Buffer, SATA2) צורב די.וי.די: DVD LG GH22NS30 (חיבור SATA, Buffer 2MB, שחור) ספק כוח: Corsair CMPSU450VXEU Retail (450W) מארז: CoolerMaster CM690 (כולל מאוורר אחורי, ומאורר קדמי) בקיצור, הספק יחזיק ? ספק טוב, אמין ? יש לכם המלצות למשהו יותר זול ויותר טוב ? או אולי להוסיף כמה שקלים ולקבל משהו יותר איכותי ? (התקציב שלי הוא 400 ש"ח +-, עדיפות לזול יותר אם אין הבד…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by crowbar87,

שלום יש לי מארז antec p182 וכרטיס מסך 4850X2. כפי שכולכם בוודאי יודעים הכרטיס מרעיש מאוד, גם במנוחה. אני מעוניין לקנות את הערכה הבאה: http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=3992&PHPSESSID=ab09c170c6882ca9525cc48564b35ad3 יש למישהו כאן נסיון איתה? חשבתי לקנות שתי ערכות כאלה ולהדביק שתי שכבות. עד כמה היא תעזור למזער את הרעש מהכרטיס מסך? שאר המחשב מאוד שקט. תודה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by WitheNoise,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ולשים בו קירור מים עם משאבה פנימית (כזאת שמתחברת לספק), אבל יש לי בעיה עם בחירת מארז וספק כוח. עשיתי סקר שוק קטן, וגם ראיתי שלא אוהבים כאן במיוחד את TT, מה שמצאתי בתחום המארזים הוא כזה, Thermaltake Spedo Advance Full-Tower (שכולם אוהבים לשנוא) Cooler Master HAF 932 Full-Tower Cooler Master COSMOS S (הכי פחות מתחבר אילו) Antec 1200 Zalman GS1000 Full-Tower המחשב יהיה (בשאיפה) מעבד - I7 920, לוח אם P6T Deluxe, כ.מסך - HD 4870 X2 (כנראה CrossFire בעתיד) DDR3 ו2 HDD ולא לשכוח מערכת קירור מים (המאגר מים ב 2 מקומות של 5 1/4" ) בנוסף המשאבה תשאר בתוך המארז. אשמח לשמוע את דעתכם על המארזים הנ"ל, או אם יש לכם מארזים חילופיים עד 1500 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי המחשב לא נדלק לי אז הנחתי שהספק כוח שלי לא עובד [במפרט מימין] , החלפתי את הספק בספק ישן יותר שהיה לי בבית ועכשיו המחשב פועל -> הספק נהרס ! השאלה שלי זה אם אני יכול לתקן את הספק או שהוא מת לגמרי. לפני שחלפתי אותו הייתי לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה של המחשב ואז לחיצה רגילה והמחשב היה נדלק לשניה, המאוורירים היו מתחילים להסתובב, ואז נכבה . אמרו לי שיכול להיות שזה רק הפיוס של הספק. את הספק כוח קניתי מחדש חדש (ניילון על הקופסא) מאיביי ורשום לי על הקופסא שזה כולל 3 שנים אחריות וכך גם רשם המוכר באיביי (משום מה אין דף או משהו בפנים) . אני לא יכול לפתוח את הספק ולבדוק אם זה הפיוס בגלל שיש מדבקה שאם מסירים אותה , הולכת האחריות . עדיין לא שלחתי אימייל ל enermax לגבי זה , …

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by old_school,

שאלה למומחים: מה קורה שמחברים כרטיס מסך שדורש ספק 500 למחשב חדש שיש לו ספק 450? האם באמת צריך ספק 500 לכרטיס מיסוג Sapphire Radeon HD4870 TOXIC 1GB כמו שרשום במיפרט או שזה סוג של overkill ? יש במחשב DVD ו HD אחד. חוץ ממאווררים לא מחוברים יותר התקנים ... מדובר במעבד 8400 עם 2 גיגה RAM. אמרו לי שיש מצב ל REBOOT-ים .... חוץ מנזקים למערכת ההפעלה משהו יכול להישרף ? בגדול חשבתי לנסות, אם המחשב "לא יסחוב" עם 450, לעלות ל 500 - השאלה האם יכול להיות נזק חומרתי.... ? תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dimor,

לפני כשנתיים קניתי מחשב מחברה שכנראה כבר לא קיימת. אתמול, באופן פתאומי לגמרי, החליט הספק כוח להפסיק לעבוד. בעקרון אמור להיות לספק כוח שלוש שנים אחריות. מישהו מכיר או חושב שיש איזו אפשרות שהיבואן יחליף לי את הספק בחדש? אחרי הכל, האחריות אמורה להיות עדיין תקפה. אם כן, מישהו יודע מי היבואן של ENERMAX בארץ? תודה, רועי. ---------- כבר לא רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. אני מעוניין להוסיף למחשב דיסק קשיח נוסף, בגודל 1000GB. במחשב כיום יש כבר 2 דיסקים קשיחים, פלופי וסידירום. האם הספק מספיק חזק בשביל זה? הפרט הקיים הוא מארז + ספק Compucase-HEC CI-6A19 300W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 דיסק קשיח Western Digital WD800AAJS לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 זיכרון Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 כרטיס מסך Gigabyte FX6600 GV-NX66128D דיסק קשיח נוסף WD5000AAKS

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by Oranl,

היי, יש לי שאלת תם: איך אמורים להתקין ספק כוח במארז CM690 למשל, כשהמיקום לספק נמצא בתחתית המארז: כשהמאוורר של הספק פונה כלפי מעלה או כלפי מטה, אל הקרקע?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by niko-tin,

שלום רב. המחשב שלי נכבה בכל פעם שאני מדליק אותו. זה קורה כדקה לאחר ההדלקה. לאחר כמה הדלקות כאלו התופעה נעלמת והוא פועל תקין. בדקתי מה הטמפרטורה של רכיבים שונים ומצאתי שהספק כח מגיע לטמפרטורה של 91 מעלות צלסיוס (המאוורר עובד). האם לדעתכם זהו גורם לכיבוי המחשב? אם כן מה אפשר לעשות בנידון? בברכה, niko-tin

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים