ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי כרטיס מהסוג הנ"ל. על האריזה מופיע הכיתוב הבא : NVIDIA MINIMUM POWER SUPPLY REQUIREMENTS - MINIMUM 400W OR GREATER SYSTEM POWER SUPPLY XFX RECOMMENDED POWER SUPPLY REQUIREMENTS - NON-SLI : 600WATT OR GREATER SLI : 700WATT OR GREATER הדרישה לספק 600 WATT נראית לי מעט מוגזמת עבור כרטיס מסוג זה, ואיני יודע אם להתייחס אליה ברצינות. אני מעוניין להשתמש בספק ANTEC EARTHWATTS 500WATT . (המערכת תכלול בנוסף מעבד Q6600, לוח P35, זכרון 2x1GB, דיסק קשיח יחיד וכונן אופטי יחיד. יתכן OC קל). השאלה המופנית לחברי הפורום היא האם עליי לצפות לבעיות מיוחדות. במידה וכן אני זקוק להמלצה לספק חלופי במחיר מינימלי שיעשה את העבודה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מעוניין בקנייה של אל-פסק (הדחיפות לקנות עלתה מאתמול והתחזקה היום רק בגלל הפסקות החשמל הלא יזומות של חברת חשמל ה**** הזו שגרמו לי גם אתמול וגם היום להתעצבן ולקלל את האמ* ואותם לשווא ולאבד מידע שכתבתי במסמכים ולא שמרתי אותם, וגרמו לי להתקשר לפני 5 דקות ולצעוק ולדרוש מהטלפנית הסברים מה זה אמור להיות רק בגלל הקריז שחטפתי. תמיד אמרתי לעצמי נקנה כשאני אקנה מחשב חדש, גם ככה ההפסקות בדרך כלל בלילה ואני לא על המחשב בלילה. אבל כנראה שאני אקדים תרופה למכה ונקנה אל-פסק שיגן על המחשב וימנע ממני התקפי קריזות.) אני לא מבין כמעט כלום בנושא. אני מעוניין באל פסק שיתחבר למסך ולמחשב (רמקולים אין צורך כמובן) בתקציב הנ"ל 300-500. מסך CRT דגם- LG FLATRON F700B 17'' ספק כח של המח…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כרגע יש ברשותי מארז מעולה של Thermaltake שאהבתי אותו מהרגע הראשון אבל (וזה אבל גדול) לצערי הוא קטן מידי.. אם אני לא טועה הוא Mid Tower (בגודל) וזה לא נוח, יש בלאגן עם החוטים אין מקום להכניס את היד ולהתחיל אפילו לנסות לסדר... הכרטיס מסך (שבחתימה..) אולי לא הכי חדש אבל בגודל שלו לא היה מבייש גם זוג כרטיסי מסך. המארז הקיים שלי הוא: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000BWA מארז מעולה שלא הייתי חושב פעמים והייתי משאיר אותו, ממש מעולה! אבל לי הוא לא יתאים... ואחרי הכול הוא אצלי תקופה מלאה אז הגיע הזמן... הדרישות מהמארז החדש לא גדולות: חלון צד שקוף ומלא (לא רבע או איקס) Full Tower שכמו שהבנתם אין לי בררה.. בנוגע למאוררים אין לי בעיה לגבי הכמות אבל לגבי הרעש זה בע…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היזמנתי את הספק הנל מה אתם אומרים היה שווה את הכסף .? הכל עלה לי 411ש''ח אם מע''מ הספק צריך להגיע יום שלישי. יש ספק יותר חזק ממנו עד 450ש''ח ?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש את COOLER MASTER CM690 אבל אני מחפש מארז שקט אבל שיהיה קירור סביר... לכרטיס מסך שלי יש קירור פאסיבי (VAPOR X) ולמעבד כנראה יהיה קירור לא BOX יש את HUSH אבל שמעתי שהזרימת אוויר גרועה..
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי אל-פסק sustainer האם הוא טוב? דגם FIT-600 זה מה שהבנתי נראה לי זה הדגם האם הוא יגן על המחשב? טוב? נגיד אם היה ברק או משהו הוא יגן על המחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
JSP-Tech Ezcool 1000W 120mm Retail הציעו לי אותו במחיר זול כדאי לקחת הוא שאי אפשר לדעת עם יחזיק CF וכודומה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז ANTEC SONTANA 2 שקט ? והספק שלו יהיה טוב למפרט הבא ? : Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5*2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 Saphire ATI RADEON X1900XT 512 MB או לכ.מסך הDX10 (יש לי גם מייצב חשמל )
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן ברשותי המחשב הבא: ma785gt-ud3h 2*2gb patriot ddr3 amd triple core x3 720BE 7800GT וכן 9800GT 200GB WD 640GB WD יש לי ארטיפקטים וזה החל מיד לאחר חידוש הפלטפורמה [הקודמת נמצאת במפרט שלי] מה שהשתנה הוא מעבד לוח אם וזיכרונות בלבד ומאז אני חווה תמיד ארטיפקטים ועכשיו בדיוק יצאתי מCOD4 וזה בגלל שהמשחק נתקע לי, שוב : רק משחקים קלים פועלים חלק כגון warcraft 3 ואפילו torchlight גורם לי לעיתים לפליקרים במסך. יש לציין כי אני משתמש בDELL 2209WA ועל כן אני משחק על רזולוציה של 1680*1050. אז אני תוהה, יתכן והספק עושה בעיות? כלומר, חלש מדי עבור המעבד החדש? הגיוני שהפלטפורמה החדשה תצרוך כל כך הרבה הספק כך שלא יישאר מספיק עבור הכרטיס מסך? :-\ אשמח לעזרת המומחים פה. תוד…
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הי כמו שידוע לכולם אין יבוא סדיר של מארזי ליאן לי לארץ, ואני מחפש מארז מאוד ספציפי PC-A77A. שאלתי היא האם התנסתם ביבוא מארזים מחול? אם כן מהיכן? ומה הן עלוית המשלוח? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ כדי לעשות OC ל9700K שרץ על כרטיס מסך מובנה (לא צריך הרבה הספק כי אין כרטיס מסך חיצוני)? המחשב יגזול בגג 250W, אז נראה לי שיותר חשוב היציבות ממספרים גדולים. משהו מומלץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בדיוק מישחקים אבל גם ASRock 990FX Extreme4 G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX Sapphire ATI Radeon HD6970 2GB DDR5 - WHITE BOX עכשיו מעבד AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box AMD Phenom II X6 1055T Box זה הספק שאני בחרתי האם הוא מספיק חזק ? האם הוא ניחשב לספק טוב? מה זה ActivePFC pcie 6 pin למה זה משמש ? Thermaltake TR2 - 1000W -S-ATAx10 EPS - 80 PLUS - PSU
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל שבעקבותיה ככל הנראה נדפק לי הספק. בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה – אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... בנתיים ניסיתי ספק אחר (ישן שיש לי ממ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי תשובות בארכיון, אבל לא מצאתי אף תשובה שתקפה למקרה שלי, והוא: אשמח לקבל תשובה ספציפית על חברת Seasonic. מעוניין לדעת אם ה-500W ECO יחזיק את הכרטיסים הספציפים האלה - אין באפשרותי להחליף לספק מתקדם יותר, ולכן רוצה לבדוק אם אני צריך לרדת בכרטיס מסך המבוקש. * רק צריך לציין שאם אני אבחר ב-7950, מדובר בגירסת הבוסט. אבקש התייחסות במקרה של OC משלי בעתיד ובלי OC משלי בעתיד. לא מתוכנן SLI וכיוצא בזה (אם זה רלונטי בכלל). מעבד I5 3470 3.2, מסך 1920X1200, מארז עם 2 מאווררים 120MM, גיימינג - הגדרות גבוהות ואולטרה. רוצה להיות בטוח שהמחשב לא ישרף כתוצאה מעומס על ספק סיסוניק אקו 500W (אם זה רלונטי - המחשב לא סוס עבודה שיעבוד עם הכרטיס 24/7). אין צורך להביא "הוכחות". אני סומך עליכם. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אל פסק למערכת שלי, מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
למערכת i5. אני יודע שאתם חושבים שזה אוברקיל, אבל בכל זאת. מה מבין הבאים, או המלצה אחרת? FSP 700W Scythe Kamariki 4, 650Watt SeaSonic HT 650W Silverpower 650W Scythe Kamariki 4, 650Watt,Modular Seasonic 650Watt Active PFC PCPOWER 610W Antec EarthWatts 650W תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר טוב רוצה לקנות מחשב חדש, והוא הגיע לשלב הבחירה של ספקי הכוח. התקציב שלו הוא עד 900 ש"ח המפרט שהוא הרכיב לעצמו הוא: intel i7 4770k gigabyte ga-z87 d3h 2x8GB ddr3 1666mhz 2x msi r9 290 CF 3x3tb HDD 250GB ssd samsung fractel design arc midi r2 עכשיו הוא מחפש ספק שיוכל להחזיק את המפרט הנ"ל, גם עם מרווח ביטחון, וגם ספק שיהיה מספיק שקט. הצעתי לו מספר דגמים: הראשון הוא זה http://www.tms.co.il/product/7669 השני הוא זה http://ksp.co.il/?select=.1108..140..112..978.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21430&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה שחשוב שהספק כוח יהיה מודולרי עדיפות למודולרי מלא. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה להישתמש במחשב ללא מארז אבל אז הבנתי שאני לא יהיה מסוגל להדליק אותו כי הרי הכפתור נמצא במארז. איך אפשר להדליק אותו בכל זאת? האם קיימים עוד חסרונות שאני לא מודע עליהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מכשיר טוב שהמחשב או המסך לא ישרפו.. אני לא יודע איזו חברות טובות יותר. אז אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להזהיר / לעדכן שיש בעיית תאימות בין ספקי ה-QUAD של ANTEC מדגם ה-850W לבין 8800GT ולפי מה שקראתי גם ה-8800GTX. הספקים האלו, שנחשבים מעולים, משתמשים ברכיבים שאמורים להסיט זרם בין הריילים על פי צריכת הזרם של הכרטיסים שמחוברים אליהם. רכשתי כזה ספק ומיד לאחר ההתקנה קיבלתי הודעה "The nvidia system sentinel is reporting that the nvidia-powered graphics card is not receiving sufficient power" כשהמערכת עלתה. לאחר הרבה נסיונות סרק לחבר ליציאות אחרות של הספק חיפשתי באינטרנט ומייד מצאתי שבאמת יש בעיה כזו. מסתבר שיש ככל הנראה בעייה בחיווט הספק או ברכיב שאחראי על הסטת הזרם. בכל מקרה, אם אתם רוכשים כזה ספק עשו זאת מחנות שאו שתבדוק שהוא עובד (ישנם כאלה בגרסה מתקדמת יותר שלא …
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חברים אני סוגר על המפרט אני רק צריך לבחור מארז בבקשה תוכלו לעזור לי?! המארז צריך להיות שקט ככל האפשר.. חושב שהיה יפה ושיהיה לו בקרת שליטה על המאווררים +USB 3כמובן מארז מיועד OC ושיהיה יכול להכיל שתי כרטיסי מסך במידה ואני ירצה להוסיף בעתיד .. דרישה אחרונה הוא שיהיה בגלל mid הכי איכותי או ללכת על הfullאבל יותר זול תקציב המארז הוא 650שקל חריג עד 100שקל אני קונה ב ksp אז רוצי שיהיה אותו אצלכם אבל לא קריטי דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA115…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד, אשמח לאל-פסק טוב שאתם יודעים שהוא לא איזה חנטריש שמתקלל תוך חודשיים, משהו שיחזיק כמה שיותר זמן מעמד, עם אחראיות כמובן אם אתם חושבים ש-400 ש"ח זה לא מספיק אנא ציינו זאת. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.01.2011 בשעה 18:53:11 מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין (HEC 6A21 (http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8#, לבין JSP-Tech M-100A (http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=11&hProdID=141). שניהם מגיעים עם ספק 400W של החברה. אשמח להשוואה קצרה בין המארזים בהיבטי רעש, נוחות, איכות, של המארז והספק. ההבדל במחיר לא קטן והמפרט של המחשב הוא מינימלי לעבודה משרדית - לא OC ולא משחקים. בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם יש סיבה להשקיע ב-HEC היקר יותר. אפשרות נוספת שראיתי באתר של KSP היא Achilles-MI2 ATX Black/Silver, Window 450W - איך משווים בין שלושת האופציות? בתודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני מס' חודשים בקשתי כאן להמליץ לי על ספק כוח seasonic ss-550ht בשביל המפרט הבא. לוח: gigabyte ga-p35-ds3l מעבד: intel q6600 זכרון: 4X kingston 4gb 800Mhz כרטיס מסך: kingston 4gb 800Mhz רכשתי את הספק הנ"ל ולאחר בדיקות אין סופיות של מה לא בסדר במע' כולל החלפת לוח, מעבד, זכרונות, מע' הפעלה לא היתה לי כלל תמונה אפילו לא BIOS, המאוורר עבד ל 100% כאילו לא מקבל מספיק מתח. לקחתי את הספק לחנות בה רכשתי את המוצר אך נאמר לי שהוא תקין. אני עובד עם הספק עם כרטיס מסך אחר ואין איתו בעיה, כנראה שהכרטיס צריך יותר ממה שהספק הנ"ל נותן לו. לפי דרישות המע' של הכרטיס 500W היה מספיק אך לא במקרה הזה. לקחתי את המחשב לחבר והיה לו ספק אחר עם 550W של חברת "שפיר" וזה עבד בלי בעיה אצלי. אני רוצ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-