ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני החלטתי בסופו של דבר לקחת מחשב חדש. מכל הבאנדלים (מארז + ספק) שיש ב TMS נראה לי ש FRACTAL DESIGN R3 עם ספק כוח Seasonic S12II-520W איכותי ב 775 ש"ח זה הבאנדל הכי כדאי. האם שווה להוסיף עוד 225 ש"ח ולקחת R4 עם Seasonic X-650W. מבחינת הספק זה כנראה יהיה אוברקיל למערכת שבניתי, אבל האם הבאנדל הזה יותר כדאי מבחינת מחיר מול תועלת. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, אני לקראת קניית מחשב חדש, ואני רוצה לקנות בנוסף אל פסק לקראת החורף הקרב. רציתי להתייעץ איזה אל פסק לקנות, איזה יצרן, איזה הספק וכו'... מפרט המחשב שאני הולך לקנות כמעט זהה למפרט הבא המומלץ פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137604§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני משתמש במסך 226BW של סמסונג טווח המחירים נע בין 500 - 800 תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק שלי הוא 460W של COOLER MASTER והוא החזיק לי מצויין את ה-GTS 250 1GB שלי, השאלה שלי האם הוא יחזיק לי את הכרטיס GTX 660 (ללא TIׂ ) בלי בעיות ? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, מחפש לשדרג את הSEASONIC S12II 520W שלי(שיעבור למחשב אחר בבית),אני מחפש ספק מודולרי ושקט. רצוי שלא יחרוג יותר מידי מהמחיר. המארז יוחלף לDEFINE R4. שאר המפרט בצד. אשמח להמלצה ועוד שאלה על הדרך,כאשר אני מעביר את הלוח אם למארז החדש,יש צורך לפרק לגמרי את מה שעליו?(זכרונות,מעבד,קירור..)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שיטוט ברחבי הרשת וגם בEBAY לא הצלחתי למצוא מקום שאני יכול לרכוש כבל חשמל של ספק ENERMAX קניתי את הספק לפני כמה שנים, הסדרה הזאת מאפשרות לך להוריד ולהרכיב את הכבלים של החשמל על מנת לחסוך בכבלים שלא מחוברים. האם מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש כבל עם 3 יציאות של חיבורי חשמל ? כבל אחד כלל הנראה מקצר ועuשה בעיות :\ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב שאני מרכיב לאחותי, לשימוש משרדי בינוני. לשיקולי איוורור וקירור - ככל הנראה המעבד יהיה i3 ivy bridge והלוח מבוסס b75. דיסק יחיד, ללא כרטיס מסך חיצוני. חשיבות לשקט - 6-7/10. רצוי דגם עם מסנן אבק. עדיפות למארז קטן שיכול לעמוד על השולחן (ועליו המסך). שאלה קטנה - עד כמה חשוב שיכלול usb 3 מקדימה? האם ניתן יהיה להחליף בהמשך חיבור קדמי של usb 2 ל 3? אודה למי שיכול לסייע בבחירה.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
במארזים עם ספק תחתון ניתן להתקין את הספק ב 2 אופנים : 1. המאוורר כלפי מטה : היתרון אויר קר מגיע מבחוץ אל הספק, החיסרות לעיתים קרובות פתח האויר נחסם באופן חלקי או מלא בגלל פילטר שצובר אבק, שטיח וכ"ו, שערות ובמיוחד של בעלי חיים מגיעים למאוור והורסים אותו... יותר לכלוך מגיע אל הספק מהריצפה. 2. המאוורר כלפי מעלה : יתרונות פחות לכלוך וגופים זרים עלולים להגיע אל הספק ולקלקל את המאוורר ולאבק את הספק וזרימת האויר טובה יותר חסרונות האויר חם קצת יותר מאויר מבחוץ... מה דעתכם בנושא ?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי ספק PCPOWER&COOLING Silencer 750 Quad (Black כבר 3.5 שנים קניתי אותו באריזת RETAIL בקבלה לא רשום אחריות אבל דיי בטוח 5 שנים מישהו יכול לאשר? מה קורה במידה ואין בחנות את הספק הזה ? מה יחשב ספק באותו רמה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתודה מראש לעונים. במידה ולא, על איזה ספק הייתם ממליצים במינימום מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לספק כוח מודולרי בהספק של 500-600 וואט, כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול ומחברה מוכרת. הספק יורכב במחשב עם מעבד i5-3570 וכרטיס מסך GTX 670\680. אציין כי אין בכוונתי לעשות OC למעבד (בכלל!) אבל OC לכרטיס מסך אפשרי (ואפילו רצוי)... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז אחרי שרות נאמן של בערך 5 שנים הסוללה של הUPS כבר לא מחזיקה אז קודם כל רציתי לדעת איפה אפשר להשיג סוללות חוץ מאצל היצרנית(אדוויס אינג'ניריינג)? ושאלה נוספת היא האם אפשר לחבר סוללה חזקה יותר או שזה מצריך שינוי של כל המכשיר גם כן?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי, הסיסוניק X שלי כרגע תפוס על מערכת שאני צריך אותה אונליין בזמן שאני רוצה לבדוק את הלוח-אם החדש שלי. הבעיה היא שכרגע אין לי פה ספק איכותי, אני סה"כ רוצה להדליק את הלוח, לראות שהוא עושה פוסט, לבדוק את הגרסה של הביוס ולעדכן במידת הצורך. עד כמה "נוראי" יהיה לחבר ספק כח ג'נרי (ומעפן) של EZCOOL בשביל לבצע את הבדיקה הזאת? :-\ אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה, אבל כרגע אין לי ספק אחר שהוא 80 פלוס איכותי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CoolerMaster Storm Stryker Thermaltake Chaser MK-I NZXT Phantom V2 Antec Twelve Hundred אני מתבלט בין המארזים הללו על מה אתם הכי ממליצים ? המחירים של כולם דומים מאוד ולכן לא מהווים שינוי בבחירה תודה,
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בימים אלו אני מתכנן מערכת סלונית: מארז - Cooler master elite 120 לוח - itx כמובן עדיפות ל H77 או B75 מעבד - i3 3225 או i5 3570 חובה עם מעבד גרפי HD 4000 כונן - DVD - RW BD -R - יכולת לנגן blu ray זכרון - 2X4G דיסק קשיח - SSD 100-120GB, בנוסף יש לי בבית 2TB שאני רוצה לחבר כסלב. אני מחפש ספק טוב. האם מספיק 300W? צריך יותר? זה ישנה במשהו חוץ מלהרעיש ולקחת יותר חשמל? חשוב לי שהיה אמין עם אחריות לשנתיים ויותר וכמובן הכי חשוב בגלל שזה בסלון שהיה שקט. מה אתם אומרים על: HEC 300ART - בערך 150 ש"ח Antec VP450 450Watt - בערך 230 ש"ח Cooler Master 400W - בערך 180 ש"ח יש המלצות אחרות? משהו פיספסתי? המון תודה, רונן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי את הספק כוח seasonic ss-250su והוא הגיע עם שני חיבורים. אחד שהולך ללוח אם ושני הוא לא מוכר. יש לי תמונה: (זה החיבור עם המוקף בעיגול) אני רוצה לחבר עוד שני מאווררים , הארד דיסק וכונן דיסקים. איזה מתאם אני צריך לקנות? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! הזמנתי את הבאנדל מחנות tms בצבע שחור במחיר של 650 שקלים זה הקישור http://www.tms.co.il/product/12097 המארז הוא Fractal Design Define R3 והוא מגיע עם ספק של Seasonic 500W עכשיו מבחינת החיווט וכל החוטים והכבלים אין לי בעיה והכל עובד ובסדר השאלה היא האם לחבר את הספק כאשר המאוורר שלו פונה כלפי מעלה או להפוך אותו ולחבר כאשר המאוורר פונה כלפי מטה לכיוון הרשת של המארז(זה יוצא קצת בעייתי כי כל האוויר של הספק יוצא מהמארז לכיוון מטה לשולחן וזה קצת חסום כי זה פונה למדף של השולחן שעליו מונח המארז?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/12259 500W, ולהוסיף לו 2-3 מאווררים, או: http://www.tms.co.il/product/12128 620W ומגיע עם 5 מאווררים (אבל המארז מפלסטיק) תודה. עריכה: מצטער שחכתי לציין את המפרט המלא. I5 3570K - מתוכנן OC 7970 DUAL-X גם מתוכנן OC אז הולך להיות חם שם בפנים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות דעתכם על המארז שיש לי Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case No PSU מה שראיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229088.msg2287364#msg2287364 אז המארז בכלל לא טוב בגלל לו כל מיני רשתות שיש עליו וזה מושך יותר אבק עקב לכך גורם להתחממות הרכיבים ואיך שהוא אומר להתרחק כמו מאש והוא לא ממליץ על המארזים האילו (עם רשתות עליהם) אז מה דעתכם? ואם תוכלו להמליץ על מארז באמת טוב תודה נדב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hardwaresecrets.com/article/Seasonic-X-Series-KM3-650-W-Power-Supply-Review/1690
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי תשובות בארכיון, אבל לא מצאתי אף תשובה שתקפה למקרה שלי, והוא: אשמח לקבל תשובה ספציפית על חברת Seasonic. מעוניין לדעת אם ה-500W ECO יחזיק את הכרטיסים הספציפים האלה - אין באפשרותי להחליף לספק מתקדם יותר, ולכן רוצה לבדוק אם אני צריך לרדת בכרטיס מסך המבוקש. * רק צריך לציין שאם אני אבחר ב-7950, מדובר בגירסת הבוסט. אבקש התייחסות במקרה של OC משלי בעתיד ובלי OC משלי בעתיד. לא מתוכנן SLI וכיוצא בזה (אם זה רלונטי בכלל). מעבד I5 3470 3.2, מסך 1920X1200, מארז עם 2 מאווררים 120MM, גיימינג - הגדרות גבוהות ואולטרה. רוצה להיות בטוח שהמחשב לא ישרף כתוצאה מעומס על ספק סיסוניק אקו 500W (אם זה רלונטי - המחשב לא סוס עבודה שיעבוד עם הכרטיס 24/7). אין צורך להביא "הוכחות". אני סומך עליכם. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל גולשי הפורום. ובכן, כמו שהובטח לכם בדיון הגדול של ספקי הכוח, נפתח כעת הת'רד הזה שבו כולכם תוכלו להתעדכן במידע הקשור לספקים - הסברים על מושגים כלליים, איזה ספקים כדאי ואיזה לא, איזה ספק המערכת שלכם דורשת ועוד. מס' הערות על הת'רד: • הת'רד יהיה נעול לתגובות משתמשים(כמו שכבר נאמר - מטרתו של נושא זה היא אך ורק לספק מידע אינפורמטיבי, ולא לדון בנושאי ספקים) • זהו ת'רד שיבנה בשלבים, וכל פעם יתעדכן מחדש. לכן הקפידו להישאר מעודכנים ולהיכנס אליו לעתים קרובות, על מנת לבדוק אם יש עידכונים חדשים. • אם ברצונכם להוסיף מידע לת'רד, אנא שלחו אותו בהודעה פרטית אל LiorP23 אנו נעבור על המידע ונחליט אם להוסיף אותו בהתאם לשיקולים שלנו. תוכן העניינים: 1) הסברים על מושגים הקשורים לספקי…
-
- 5 תגובות
- 29.7k צפיות
-
-
הי חברים האם לדעתכם הספק הנ"ל יחזיק למערכת CROSSFIRE של ATI עם שני כרטיסי X1900XT המערכת כוללת: קונרו E6600 2*1048 MHZ DDR2 800 צורב הרדיסק 4 מאווררים כרטיסCPI חיבור לרשת 4-3 התקני USB תודה ניר
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן! מחר אני אמור לקבל מחשב חדש הכולל בעיקר את הפריטים הבאים: 1.83 conroe e6300 ספק 500W + 2FAN אלומיניום מסך LG LCD L1770HQ מארז עם מאוורר גדול ומאוורר קטן MSIP965 לוח אם 250GB 16MBsata 2 MSI GEFORCE 7900GT 1024 (בא עם צלעות קירור ) OCZ 667MHZ ... השאלה שלי היא כזאת :אמרו לי ששווה לי להשקיע גם באל-פסק, למחשב הזה איזה אל-פסק אני צריך,כמה וואט איזה חברה וכו'..?חשוב לי לציין שאני לא מעוניין להשקיע יותר מדי כסף כי גם ככה המחשב עלה קרוב ל9000 ש"ח . עוד דבר:הבנתי שתפקיד האל-פסק הו להעניק עוד כמה דקות של עבודה כשמתרחשת הפסקת חשמל,השאלה היא האם האל פסק יודע לכבות את המחשב באופן מבוקר לאחר שהכמה דקות האלה נגמרות(אפקטיבי כשאני לא שם לב שהייתה בכלל הפסקת חשמל או כשאני לא נמצא בבית…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרטיסי הדור חדש של ה 200 W יוכלו לפעול בספק ליברטי 500 W הנה המפרט שלי אני מתכוון להחליף כרטיס מסך כשיצא DX 10 הספק יעמוד עם כרטיס מסך של 200W מהדור החדש ועם מפרט זה? לוח אם GIGABYTE מדגם GA-965P-S3 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL ? זכרונות ?DDR II 667? - ?512MB Twinmos? סטיקים 2 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS צורב פנימי DVDRW X16 GSA-H10N LG צבע SILVER כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. ספק כח Enermax Liberty 400W מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver מערכת רמקולים Logitech OEM 2.1 S200 מקלדת - Genius " KB -21E" Multimedia+Office HEB/ENG/RUS Black&Sliver -Retail …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-