עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by gtx980sli,

איך המארז הבא CM STORM STRYKER אין לי קרור נוזלי או משהו ואין כוונה לקנות יש כאלא בדרגתו שהם יותר טובים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by timac,

שלום אני מחפש מארז בתקציב של 600-700 שקל חובה מהחנות www.tms.co.il הדרישות שלי הם רק שיהיה שקט ומקורר היטב דגש על השקט.

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by xena,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי מזגן אלקטרה קלאסיק 1.8 כ"ס, ובמצב אוטומטי כשהוא מפעיל ומכבה את היחידה הפנימית לסירוגין, יש לפעמים קפיצת מתח כזו, שגורמת, למשל, לטלויזיה להיכבות ולהידלק לחצי שנייה (שמחוברת ב HDMI למחשב). יש עוד מכשירים שהדבר משפיע עליהם באותה צורה. משהו דומה קורה גם למחשב השולחני (שבאופן מוזר מפסיק ומפעיל, למשל, סרטונים ביוטיוב), וכנראה גם למגבר אוזניות (שמחובר דרך USB למחשב). אם אתם שמים לב, כל המכשירים המושפעים מחוברים למחשב. תוך התייעצות עם כמה חשמלאים שהגיעו לכאן, הם המליצו על התקנת שקע חשמל ישיר מלוח החשמל שישמש רק למזגן. הדבר נעשה, אך זה לא עזר (זה אולי פחת, אבל בוודאי לא נעלם). עוד מידע שאולי יסייע: 1. …

• 6 תגובות
    • 9.3k צפיות
  4. Started by tzolerguy,

שלום חברים. אני מחפש להחליף את המארז העתיק שלי למשהו חדש יפה שקט מרווח ונח, שמתי עין על ה Corsair CC650DW Obsidian Mid-Tower עולה כ 950 ש"ח ממה שראיתי השאלה היא רגע לפני האם יש משהו בסגנון שמצדיק יותר את הכסף. נורא אהבתי את העיצוב של האלומיניום מקדימה המארז כנראה צריך להיות שחור לבן פשוט לא יהיה פרקטי הוא יאבד אצלי צבע מהר ... מעדיף בלי דלת אבל יכול להסתדר עם אם יש משהו שממש מצדיק ובלי אורות מיותרים זה בחדר ליד המיטה .... רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by Bengo5,

בתמונות זה מראה שיש אורות מהמאווררים מקדימה...אבל לי במארז אין..איזה כבל אני צריך לחבר בשביל שידלק?(המאווררים עצמם דלוקים)

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by Shoq,

ל HD4870 + E5200 עם OC. ההתלבטויות הם: PCP&COOLING SILENCER 500W http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4239 או SeaSonic M12II 430W http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1020 או Thermaltake TR2 RX 500W http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-W0136RI~24~0.htm תודה מראש

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

מאיפה אפשר להשיג מארז SilverStone sugo SG05 בארץ \משלוח לארץ במחיר סביר ?

8. לספק הקודם היה חיבור גדול ועוד 2 קטנים ללוח אם ועוד אחד קטן לכרטיס מסך בספק שקניתי יש רק אחד גדול ללוח אם ועוד אחד קטן (במקום 3 קטנים) איזה ספק אני צריך לקנות שיתאים (עם 3 חיבורים קטנים ואחד גדול)?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by integral,

טוב, לפחות לפי האוטוריטה בתחום שקט, אבל דוקא קצת פחות מהאנרמקס מודו 625 ופחות מהסיסוניק MD 850 http://www.silentpcreview.com/article936-page7.html האמת, גם היעילות בקצוות לא מדהימה, במיוחד בקצה העליון: http://www.silentpcreview.com/article936-page5.html

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  10. Started by imperious,

אני קונה מחשב בימים הקרובים, עכשיו אני רוצה לדעת אם הספק הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productID=1722 יחזיק את המערכת הזאת: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray - OC 3.6Ghz OCZ Vendetta CPU Cooler Gigabyte GA-EP43DS3L P43 Chipset G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB DVD+\-RW X 22 SAMSUNG SH-S223F SATA NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU או שהספק הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1280 יותר טוב וחזק ויחזיק את המערכת יותר טוב, השאלה העיקרית שלי איזה ספק יחזיק יותר טוב את המערכת?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  11. ההורים שלי מתכננים לקנות מחשב חדש, ולגבי המארז , לא כזה מפריע לי אם הוא יהיה מרעיש. כי אפאחד לא ישן בחדר הזה. לגבי הקירור, אני מתכנן OC למעבד, אבל למעבד יש מאוורר משלו, לכן גם זה לא אמור להפריע. ולגבי הגודל, אני מאמין שמארז ג'נרי יכניס בתוכו את ה8800GT באורך 23 ס"מ. אז יש טעם לקנות מארז מיוחד? או מספיק ג'נרי?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by m.l,

אני מעוניין במכשיר שימשיך לספק חשמל/מתח למחשב כשיש פסקת חשמל פתאומית.....יש לנו כאן הפסקות חשמל כי יש אזור בנייה קרוב (דיי מרחק אבל קרוב) והוא מחובר לרשת החשמל של השכונה שלנו...ככה שהוסבר לנו מחברת החשמל שיש צפי לקפיצות בחשמל וזה קורה לי כבר כלפחות פעם בשבוע ולפעמים פעמיים ביום....אני לא מעוניין שייקרה למחשב שלי משהו...יש לי אל פסק כזה שמיתחבר לקיר כמו מפצל שקעים כזה אבל לא ניראה לי שהוא יעיל ממש..... האם המכשיר הנ"ל (בכותרת) יספיק לזה? אני מיתכוון שהוא יספיק להפסקות חשמל זריזות? המחשב מיתכבה ומיד שניה אחרי יש חשמל שוב...ככה שזה ניתוקים של כמה שניות כול הזמן... אשמח להסבר על המכשיר...כלומר ראיתי שרשום מייצב מתח אבל לא ממש הבנתי... זה "אל פסק" ? השאלה בכותרת...הדיון נערך

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  13. הרכבתי מפרט , אני מאוד מרוצה ממנו , המליצו לי בשבילו את הספק ENERMAX 400W E400AWT LIBRETY 20/24 PIN POWER SUPPLY , אבל אני עדיין לא בטוח בקשר לזה , והריי אומרים שספק זה הרכיב שהכי גורם למערכות להישרף בתת או ביתר מתח , אז הייתי רוצה לדעת האם אתם ממליצים על הספק הזה למערכת או על ספק אחר? עכשיו למערכת עצמה... מעבד : TRAY DEAL CORE 2 DOU E6400 (core type : allandale) לוח אם : ASUS P5B DELUXE זכרונות : G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel KIT CL 5 כרטיס מסך : ATI RADEON X1900XT + גוף קרור arctic cooling accelro x2 צורב LG GSA H10A : דיסק קשיח : MAXTOR diamondmax 10 מארז : SILVERSTONE TJ06 BLACK סטיק : LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 קרור למעבד : THEREMALTAKE BIG TYPHOON…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. איך המארז הזה ? ‏PC-P60B Aluminum Midtower Case של LIAN LI. הוא מקרר טוב ? אפשר חוות דעת עליו. תודה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. Started by weissby,

יש ספקים של 400 וואט ויש גם כאלה של 800.. איך אני בוחר? או שזה רק לכאלה שעושים מודינג ושמים את כל הניאונים וכל השגעונות למיניהם? הצרכים שלי זה סתם מחשב רגיל, ונניח אני קונה מארז שאין בו ספק כוח (נכון יש כאלה שמגיעים מראש עם ספק לא? או שאני מתבלבל..?) אז זה משנה בין מארז למארז באיזה ספק כוח משתמשים?? ואני ראיתי ככה שיש פה כל מיני הסברים אבל אני צריך סתם תשובה מהירה וברורה אני רק רוצה לבחור משהו נכון למחשב שלי אני לא מעוניין ממש להתחיל ללמוד את הנושא תודה =]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Ymac,

שלום, רכשתי את המארז של פרקטל מדגם R4 כשאייבורי עשו עליו מבצע בעקבות הקנייה הקבוצתית. מאז, כל הזמן חוויתי הפסקות עבודה של המאווררים הקדמיים שמחוברים לבקר (שניים, כי את האחורי העברתי קדימה עקב שימוש בקירור מים) בהתחלה הייתי בטוח שהבקר מתנתק (כי הוא די רגיש) אבל עכשיו הוא מחוזק לפאנל הקדמי וממשיך לגרום בעיות, המאווררים פשוט לא עובדים. ברגע שמזיזים אותם כשפותחים את הקדמה של המארז הם מתחילים לעבוד שוב, ושסוגרים הם ממשיכים לעבוד, כנראה באיזושהיא נקודה הם מפסיקים שוב לעבוד. אני די מיואש, המאווררים האלה הם הכניסה היחידה של אוויר למחשב ובלעדיהם הטמפ' עולות משמעותית! לחבר את המאווררים לספק זה לא פרקטי כי אין לי מתאמים, וללוח כי פשוט זה ידרוש ממני לסדר את כל החיווט מחדש, מה שאין לי…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. יש ברשותי מארז טרמלטק http://zap.co.il/model.asp?model_id=422657 SOPRANO אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ASUS דגם 8800GTS האם יש בעיה להכניס את הכרטיס הזה למארז והאם יש דרישה מסויימת של לוח אם למארז ולכרטסי הזה ישולב עם מעבד AMD AM2 תןדה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by Bypass,

שלום כשלא הייתי בחדר שמעתי איזה פיצוץ קטן, לא ממש הקדשתי תשומת לב, וכשחזרתי המחשב היה כבוי עם ריח של שרוף. זה ספק די נוניים (sunshine 480) שבא עם המארז של באג, שהחזיק מערכת ישנה: p4p800, p4 northwood 3@3.5, 6600gt, במשך 5 שנים וחצי בכל זאת... עכשיו אין לי מושג אם זה רק הספק, או משהו אחר נפגע בעניין, ואין לי למעשה דרך לבדוק, ובאופן כללי מעדיף לחכות עוד קצת כדי לקנות מחשב חדש, שיצאו ה I5. אז האם יש איזה סיכוי שהמחשב יחזור לעבוד עם ספק חדש, ואיזה מומלץ למערכת כזו? תודה רבה לעוזרים... אגב, משהו כזה יהיה בסדר ? http://www.skypc.co.il/pl_product~ACE-480UB~24~0.htm

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by AmirNadav,

שלום, בת'רד למפרט שביקשתי המליצו לי על המארז הבא - JSPTECH T688 400W , שכמובן, לצערי, אין בKSP, החנות שבה ארכוש את המחשב. ולכן, אני צריך המלצה למארז וספק שיהיו טובים באותו טווח מחיר (250-300 ש"חים) , מKSP. המערכת- AMD Athlon 64 4000+ ASUS M2A-VM HDMI 1GB Kingston PoV 8500GT 256MB DDRII WD 250GB 16MB Sata II LG H62N / ASUS 1814 Samsung 931B תודה, אמיר.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by X_Dror,

הי שוב מסתבר שהספק שחשבתי שהיה תקול, היה תקין לחלוטין, הבעיה היא שגיליתי את זה רק לאחר שכבר קניתי חדש ופירקתי לו את המאווררים שהיו בפנים בכל מקרה, עכשיו המחשב עובד בסדר גמור אבל יש לי ספק שאני לא צריך. כרגע המחשב עובד עם ספק FSP 400 שקניתי אתמול ואני שוקל להחזיר אותו לחנות ולחזור לספק הישן (Altec 350SL) אחרי שהרכבתי לו שוב את המאוררים (אני מקווה שלא נגרם לו נזק כשפתחתי אותו). מה לדעתכם אני צריך לעשות? איזה ספק נחשב יותר טוב? הספק צריך להמשיך לעבוד טוב למרות שפתחתי אותו? תודה!

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  21. היי, אז כנראה שבסוף זה כן יהיה ה-P182 (לא נגמר, עולה ועולה התקציב...לא נגמר... ) אז התייעצתי עם חבר שלי שיש לו את המארז הזה והוא אומר שבגלל המבנה של סידור החוטים, עדיף שלספק יהיו כבלים ארוכים... הבנתי ש-400W יספיק לגמרי למפרט שלי (Q6700, 8800GTS) אבל אני רוצה להשקיע קדימה, למקרה ואוסיף עוד פריטים, כלומר שתהיה השקעה לטווח ארוך (שנתיים-שלוש) של 500W-600W איכותי. מה אתם אומרים? תודה

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by tintin,

אני מחפש מארז קל כמו אלומיניום , קריר , עם מאוורירים מובנים ויעילים ( פחות חשוב השקט) ונורא חשוב לי האיכות והגודל שאני יוכל לעבוד בחופשיות ובנוחות במארז. מה מבין אלה הכי מתאים לצרכים שלי? 1.Lexa BlackLine 2. antec p182 3.tt eureka או מארז אחר שאתם ממליצים. נ.ב. איך המארז KENDALFE שבא עם מערכת קירור מים מובנית ובלוק למאורר? חרטא נכון? תודה!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by kobi10,

מישהו שמע על ספק כוח של חברת הרמנטק?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. יש לי את המארז הבאה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811128052 זה עומד בסלון שלי בתור htpc ,ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו מעט שגם יוכל להריץ מישחקים . בפנים יש לי . מעבד e6300 לוח :ZOTAC GF9300-D-E (הלוח הזה שיש בו חריץ pcie ) זיכרון: סתם 4 גיגה של גיסקיל דיסק קשיח :500 גיגה של סגאיט קירור למעבד :Dynatron P66 (קירור שרתים , קטן כזה ,אבל מקרר בן ז*** ) בקיצור ,אני רוצה להוסיף למערכת הזות 4850 (אולי משהוא יותר חזק ) ,בשביל להריץ מישחקים . הבעייה היא שאני לא יודע עם יש ספק כוח שיכול להיכנס למארז הזה ,ושהוא יהיה מספיק חזק בשביל להחזיק 4850 (או משהוא חזק יותר ) ומערכת בo.c קטן . אז עם מישהוא יודע עם יש ספק שניכנס למארז הזה ,ומספיק חזק ,שימליץ לי פה . תודה …

25. Started by ~Pizza~,

היי, אני צריך המלצה למארז: מספיק מרווח לstandard atx. 1080GTX כמה שיותר שקט, אבל הכי חשוב - כמה שיותר חסין לאבק. אם אפשר מKSP זה יהייה מצויין. לא חשוב לי עיצוב בכלל. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.