ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתעניין עכשיו במערכת מחשב חדשה והייתי רוצה חוות דעת של אחרים לגבי 2 הרכיבים האלה כאלה שיש להם נסיון איתם וכאלה שמכירים אותם !! מארז - Thermaltake M9D VI4000BWS ספק - Enermax EPR525AWT PRO82+ 525W SLI Active PFC התקציב הוא עד בערך 1000 ש"ח אולי קצת פחות בסביבות ה950 ..... זה הכיוון שאני מחפש בקשר למארז והספק. האם הם יתאימו ביחד ? איך הם מבחינת איכות ? והאם כרטיס מסך גיגבייט 4870 יכנס באופן טוב בפנים ? והאם ביג טייפון יכנס בתוך המארז ללא בעיות ??! תודה רבה למי שיכול לעזור ..
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
Silverstonete החליטו שכל מה שחסר להם זה ספק עם 1200W אז הם החליטו להוציא אחד,ולא סתם אחד אלא אחד עם 90A/1080W במסילת 12V אחת ויחידה! *100% מודלרי *תומך בשני כרטיסי מסך בחיבור PCIE 8PIN או 4(!!) כרטיסי מסך בחירו PCIE 6PIN *מאורר 135mm שקט *תומך ATX 12V 2.2 & EPS 12V * מגיע עם APFC כמובן *יעילות של מעל 80% כלו ההצהרות של חברת Silverstonete ונקווה לראות את הספק בבדיקה רצינית בקרוב. http://www.silverstonetek.com/products/da1200/da1200.html
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
nzxt phantom 410 או fractal design R4 מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום. AsRock Fatal1ty PRO 2600K שיומהר ל 4.6GHZ GTX480 Corsair Vengeance 16GB SSD 2TB WD Sound Card Corsair 800D Noctuah CPU Cooler DVD BLU RAY אין צפי למערך SLI האם אפשר להיות בראש שקט לגבי בחירת ה Corsair AX 850? [וכדרך אגב, וכשאלה מהצד, לא ברור לי מה ההבדל בין סדרת ה AX לבין סדרת ה HX של Corsair] תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםלכולם מחפש מארז איכותי 300-400 ש''ח..למפרט בצד.והאם הכבלים של הספק שלי יהיו ארוכים מספיק כדי להעביר תכבלים מאחורי המארז?..ושיהיה אפשר להכניס קירור גדול למעבד עם מרווח.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תחליף לספק הישן שלי, FSP Epsilon 450W שמת. חשוב לי שיהיה שקט ולא יקר מדי. המעבד שלי הוא e8400, שני הארד-דיסקים SATA, ארבע גיגה זיכרון וכרטיס מסך gainward hd4850 gddr5. תודה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן, סתם רציתי לשתף אתכם בסיפור קטן שקרה לי הבוקר. השארתי את המחשב דולק בלילה, קמתי בבוקר, המחשב כבוי. מנסה להדליק, אין חשמל. מפה לשם אחרי שבדקתי הכל הבנתי שהספק מת. הלכתי קניתי ב-KSP Golden Tiger 450W 140 ש"ח חיברתי, עובד כמו גדול וגם יש הרבה יותר צמות לחיבורים של החשמל.... עד היום הייתי עם מלא פיצולים מפגרים. סה"כ מדובר במחשב די ישן שאצלי כבר 4 וחצי שנים P4 3.0GHz 6800GS 256MB ASUS P5GD2-X 1GB RAM הספק שהיה ועף לזבל: JTC P-4 500W ATX12V DR-B500E עשיתי בשכל שרצתי מהר לקנות ספק לפני שסוגרים את החנות אחרת לא היה לי מחשב כל השבת. בקיצור, אל תתעסקו עם ספקים גנ'ריים, היום למדתי את זה על בשרי. למזלי לא הלכו רכיבים אחרים. שבת שלום לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הספק במארז הזה איכותי או גנרי? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=RC-342-460
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם ספק של seasonic 500W וכרטיס מסך 4870HD, האם אני אצטרך להחליףספק בשביל הכרטיס החדש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם תהליך מחזור האויר במארז הבא סביר ? (אנא גלגלו התמונות לכיוון ימין בכדי לראות את כל המערך) שימו לב מקדימה, אני הסרתי 3 פאנלים בכדי לגלות את המאורר, וכדי שיהיה לו אויר לשאוב. - למעלה אין לי מאורר, האם כדאי להוסיף? Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI 4x4GB DDR3-1600 G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel ASUS GTX 680 DirectCU II - coolest and quietest 28nm card Corsair CMPSU-700GEU GS700 Sharkoon Rebel9 Aluminum Black ATX Case
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לאחרונה הוספתי עוד כמה כוננים קשיחים ונגמר לי המקום במארז שלי, יש לי מארז סטנדרטי מעצבן ומאוד קשה לסדר בו את הכבלים ואני מחפש מארז גדול יותר ונוח יותר למפרט הבא: מעבד שעליו קירור MUGEN2 2 כונני SSD 5 כונני HDD כונן DVD כרטיס מסך GTX 460 I-Chill ספק כוח כמובן.. אני מחפש מארז ללא דלת, עדיפות אם יכולות אוורור טובות... אשמח להמלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה כולם מדברים על הליברטי 400 .מה רע ב- 500 ??!! אני דווקא רוצה לקנות את ה-500
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 200 שקל+ ואני צריך ספק כוח למערכת INTEL P4 , HD3850, GEIL 2GB, SATA 160GB. יש לי ספק כוח ג'נרי ואני מעוניין להחליף אותו. חיפשתי בכמה חנויות ואני יכול לקנות רק בIQPC ובKSP. אז עכשיו השאלה, איזה ספק יותר טוב, והאם ה HEC שווה את ה40 שקל. FSP 400W ATX400-PNR , 120mm FAN, SATA X 2 P.PFC או HEC 400TRT-F
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והשארתי את הספק כח מהמחשב הקודם שלי (CORSAIR 450). התייעצתי עם חברה בפורום, לגבי האם הספק יחזיק את המערכת או לא, ולא הגענו להחלטה חד משמעית. עכשיו, בעומס מלא המחשב פשוט נתקע. האם זה יכול להיות בגלל הספק? מה קורה כשהספק לא מספיק חזק למערכת? האם זה פשוט נתקע? REBOOT? מסך כחול? מה אמור לקרות? תודה. נ.ב. כל פרטי המערכת רשומים בפרופיל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי ספק הזה: Rosewill 530W Bronza בגלל שאיני מכיר את החברה אשמח לשמוע האם היא מומלצת.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים מה דעתכם על המארז הזה : Enermax Chakra (לא גרסת ה- uber ) ? האם הוא שקט, איך המאוורר שלו ? בעד\נגד ??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם כדאי לשם פילטר מבחוץ על הפתח של מאוור הספק בכדאי למנוע אבק.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/2854 האם יש מארז יותר טוב במחיר כזה? והאם בכלל המארז עצמו טוב? למחיר ?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה מארז שקט וקריר כמה שיותר(יש לי 4850),ההתלבטות שלי כרגע היא בין שני מארזים - Zero 2 של Nzxt וEL DIablo של חברה לא ידוע,ההתלבטות היא רק מבחינת שקט וקרירות,לא התלבטות כספית. הNZXT: http://www.nzxt.com/products/zero_2/ ולאל דיאבלו לא מצאתי אתר...אז לינק עם תמונה שלו: http://www.cluboc.net/REVIEWS/cases/Tagan/ElDiablo/images/box.JPG תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב. מחר אני רוכשת מסך שני שיחובר למערכת המחשב שלי. המערכת המחשב של יחד עם המסך הקיים אצלי מחובר ל-UPS של אדוויס PRPC750 עכשיו אני מוסיפה עוד מסך וחשבתי לרכוש אל פסק אחד חזק יותר יהיה לו מקום ל-2 מסכים ומערכת מחשב עם ספק כח 625W אשמח לעצתכם
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן OC למעבד שלי,ואני מתכנן גם ספק,כי כרגע יש לי HEC 400W עניין המודולריות חשוב לי מאוד,אבל אני לא רוצה שהספק יגביל אותי בOC. השאלה אם עדיף לקחת את הCORSAIR בגלל הכוח או שהאנרמקס יספיק לי גם לOC(למעבד בלבד).
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מעבד 920 6 GB זכרון כרטיס מסך 4870*2 לוח X58 דיסק קשיח אחד וצורב אחד.ספקי כח HUNTKEY 550 .ניסיתי שני דגמים אחד מדגם GREEN POWER והשני V-P POWER.המערכת מרסטת לעיתי בעבודה רגילה.ובכניסה למשחקים כמעט מיד והמקסימום שהיא החזיקה במשחק הוא 5 דקות.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לצערי, הסיסוניק X שלי כרגע תפוס על מערכת שאני צריך אותה אונליין בזמן שאני רוצה לבדוק את הלוח-אם החדש שלי. הבעיה היא שכרגע אין לי פה ספק איכותי, אני סה"כ רוצה להדליק את הלוח, לראות שהוא עושה פוסט, לבדוק את הגרסה של הביוס ולעדכן במידת הצורך. עד כמה "נוראי" יהיה לחבר ספק כח ג'נרי (ומעפן) של EZCOOL בשביל לבצע את הבדיקה הזאת? :-\ אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה, אבל כרגע אין לי ספק אחר שהוא 80 פלוס איכותי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שני ספקים למחשב חדש שאני עתיד להזמין. הינה המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 Tray קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK DFI LANParty DK P45-T2RS Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB מארז Antec Three Hundred מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm, אולי אוסיף עוד 2 בחזית של המארז. לגבי הכרטיס מסך אני עדיין לא סגור, אבל יכול להיות שיהיה לי 8800GTS או 4870 או 4850. לא מתכנן SLI או CF אבל הבנתי שיש כבר כרטיסי מסך שדורשים שני חיבורים מהספק, אולי זו מגמה ? בכל אופן רצוי שלספק יהיו שני חיבורי PCIe כדי שלא אצטרך להחליף ספק בעוד שנה וחצי. *חשוב לציין שמתוכנן OC משמעותי למעבד. *השקט חשוב. אני חשבתי על ENERMAX PRO…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי בהתחלה זה ספק שהכבלים שלו לא קבועים ואפשר לחבר כמה שצרכים, אבל אז ראיתי שיש ספקים שלא רשום עליהם שהם מודולרים ובכל זאת הכבלים לא מחוברים קבוע.
-
- 5 תגובות
- 10.4k צפיות
-