עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by avid,

שלום, הציעו לי בחנות לרכוש ספק Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD במסגרת באנדל. באתר של seasonic קראתי שהוא מיוצר במפעל ATX. http://www.seasonicusa.com/atx.htm מה המשמעות של זה? האם עדיף לי להוסיף כ-150 ש"ח ולקחת ספק מסדרה חדשה יותר Seasonic S12G-550W 80+ Gold תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by KababHalol,

שלום יש לי את המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/e1kcugjh יש לי תקציב של עד כ 700 שקל למארז mid tower אבל לנסות לחסוך כמה שאפשר חשבתי על כמה ואשמח לעוד הצעות http://www.tms.co.il/product/13436 http://www.tms.co.il/product/11845 http://www.tms.co.il/product/12652 המארז רק מTMS

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  3. מבחינת מארז, אני רוצה 3 מאווררים לפחות ושיהיה שקט יחסית. ראיתי שיש כאלו עם מסננים... זה כמובן רצוי ספק לדעתי 600 לפחות כי יכול להיות שבעתיד אעשה CF. מבחינת מפרט, זה יהיה I5 4690 עם R9 270X. כונן או שניים HDD, כונן SSD, כונן דיסקים.... וזהו פחות או יותר. יש לי תלות מבחינת לוח האם במארז? חשבתי על Gigabyte GA-H97M-D3H תקציב כולל - 800 שקל. אפשר אבל ממש ממש ממש לא כדאי למשוך את זה לכיוון ה1000. רק אם זה ממש שווה את זה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אורח ליאור מתתיהו
    Started by אורח ליאור מתתיהו,

לקחנו לביקורת את אחד המארזים המבוקשים בשוק, ה-H440 של NZXT. בואו לראות כיצד נראה השילוב שבין אסטטיקה ויכולות קירור לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewspsunzxt_h440_mid_tower/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ערב טוב לכולם החלטתי לשתף אתכם בהתלבטויות שלי בנוגע לשידרוג עתידי של המחשב שלי ולשמוע את דעתכם בנושא. המערכת הנוכחית שלי מזה כחודשיים-שלושה נמצאת במכת שידרוגים מתמשכת - תחילה התחדשתי ב-HD7950 משופץ מפלונטר: לאחר מכן החלפתי את המעבד והלוח (i3-2120+H61M msi) בצמד ASRock B85 Killer ו- i5-4690K. אליהם הצטרפו 12GB זיכרון פנימי שכבר היה לי: כך נראת המערכת כרגע: עכשיו הגיע תורו של מארז. הנוכחי CM335 קטן מדי על המערכת הזאת, ולא מסתדר כל כך עם כמות החום של הרכיבים החדשים שהוא מארח. יש בתכנון גם OC בינוני (שכבר בתהליכים) למעבד וכ.מסך, שבוודאי יגבירו את החום הנפלט. בעיה נוספת שגם הספק שלי די גבולי על החומרה הזאת, בטח ובטח כאשר אני אמשיך להתקדם באוברקלוק. מדובר בסיס…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by shvsh33,

שלום, אלו החלקים שקניתי: מעבד - Intel Core i5-4690k דיסק קשיח - Intel SSD 730 Series 240GB לוח אם - GIGABYTE Z97X-Gaming G1 כרטיס מסך - ASUS GeForce GTX 760 DirectCU II זיכרון - Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 1600 אני אחבר לו עוד שניים או שלושה דיסקים קשיחים מהמחשב הישן (סה"כ 2.5TB) איזה מארז וספק אתם ממליצים לי לקנות? + לא אכפת לי מרעש + תקציב של: 700-900 ש"ח + אני מחולון אז מעדיף מהאיזור (חולון, ראשון) תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Liorking,

רוצה לקנות אל פסק למחשב. אין לו רכיבים מיוחדים. מעבד פשוט (i3), כרטיס מסך on board, ואולי כונן HD אחד. אני רוצה להתמודד עם קריסות של חשמל לזמן קצר - נגיד 30 שנים כדי שאוכל להספיק לשמור הכל לפני שהמחשב ייכבה. אז אולי אני ארצה שאל הפסק ידע להחזיק גם את המסך בחיים למקרה שהפסקת החשמל היא של יותר מכמה שניות. מה אני צריך, ועל מה צריך להסתכל?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by AntiFacebook,

שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 לוח אם : Gigabyte GA-B75-D3V מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE כרטיס מסך: Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail מאורר: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan מאוורר ZALMAN CNPS5X SI EDITION וכונן DVD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך Geforce GTX 970 של Gigabyte, והוא לא נכנס במארז הנוכחי שלי,לכן אני מעוניין להחליף מארז.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kozimus,

שלום . בזמן הקרוב אני מעוניין לרכוש את GTX970 ברשותי ספק של seasonic s12ii 520 , האם הוא יספיק? שאר המערכת: 2600K (ללא OC) לוח Z68 של ASROCK 8GB זכרון ,SSD ,שלושה HDD . תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Ovid,

שלום, אני לא מתכנן לעשות OC גדול או משהו , וזה גם לא מתוכנן להיות מחשב גיימינג. חשוב לי מארז שקט ככל שאפשר, ושגם מבחינת יכולות הקירור המארז יהיה בסדר. חשבתי לקנות את המארז P280, עולה 485 ש"ח. ראיתי שיש מארז P100 שהוא 400 ש"ח. R4 וD550 וDS1/2 כולם יקרים יותר הם שווים את ההשקעה? מבין 280 וה100 , מה ההבדל ביניהם באמת? מבחינת שקט וקירור. ודבר שני שאני צריך זה ספק שיסחוב i7-4790 עם טורבו בוסט כנראה, כרטיס מסך חיצוני לא יהיה , ה4600 במעבד יספיק לי. אבל עדיין יהיה נחמד אם יהיה לי ספק שאם בעתיד אני ארצה לשדרג את הכרטיס מסך ,אני לא אצטרך להחליף גם את הספק עצמו. אז אני מניח ספק שיסחוב כרטיסים בעלות של פחות מ1000 ש"ח יספיק. חשבתי ללכת על אחד מאלה http://www.zap.co.il/model.…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ShaharSi,

אני מעוניין לקנות ספק כ fsp aurum 750w gold מודולרי.. האם יש למישהו דעה למה לא לקנות אותו וכן לקנות seasonic?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bbking,

שלום לכם במארז הנ"ל יש כפתור בצד שמאל (on/off) שזה קשור למאווררים השאלה שלי איפה מחברים את 2 הכבלים האלה כי לא מצאתי חיבורים כאלה בלוח אם תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by R3DFOX,

שלום. אני מחפש מארז למפרט שאני בונה: מעבד i5 4690 לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H כרטיס מסך GF 630 מחפש מארז: מרווח שקט עם 2 מאווררים לפחות עם 2 חיבורי USB לפחות +חיבור לכרטיס הקול בחזית וכפתורי הדלקה וריסטרט יפים. שיהיה מקום לכונן צורב DVD ולשלושת הדיסקים הקשיחים שלי לא מחפש מארז צעקני או זוהר אלא מארז פשוט ואלגנטי אבל יפה קונה מKSP או אייבורי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כמו שכתבתי חשוב שהמארז יהיה שקט ובמימדים צנועים. מדובר במחשב משרדי עם חומרה סטנדרטית: מעבד i3 לוח אם MicroATX קירור freezer i11 ספק Seasonic 360W 80+ Gold דיסק קשיח מכני ובעתיד יתווסף SSD כיום החומרה נמצאת במארז ישן Antec NSK4482 ולמרות שהיא יחסית שקטה מאוד, הייתי רוצה שיהיה יותר שקט. חשבתי על Fractal Design Define Mini אבל הוא לא נפוץ במיוחד וקצת יקר בשתיים וחצי חנויות בארץ שמוכרות אותו. האם קיימות אופציות נוספות למארז שקט בגודל קטן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yonir,

יש לי כיום את המפרט הבא: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ Seagate ST2000DM001 2TB HDD Seagate ST3000DM001 3TB HDD LG GH24NS70 DVD כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX (קראתי באחת הביקורות שצורך 18-108 Watts) הספק שלי זה מה שבא עם המארז, EarthWatts 380W - קישור כרגע הכל עובד בסדר גמור. קניתי SSD ואני מתכוון להחליף "שילוש" (+קירור) ככה שיהיה לי: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM מעבד Intel C…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by oshoman,

מבקש חוות דעת לגבי השילוב הזה, זה במבצע מTMS אני רוכש משם את המחשב, בהתחלה רציתי ללכת על ANTEC P-100 אבל הם לא מוכרים את החברה הזו. או שיש את השילוב של Fractal Design Define R4 וספק-Seasonic S12G-650W 80+ Gold זה יקר ב50 ש"ח תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AmitDanan,

המפרט: מעבד - I5 4570 3.2GHZ לוח אם - ASUS Z87-K כרטיס מסך - GTX650TI מסך - DELL U2312HM ארדיסק פלאש - SSD 840 250GB ארדיסק מכני - SEAGATE 2TB BARRACUDA 7200 RPM X 2 הספק המדובר ANTEC 550W הספק כבר בן 5 לפחות. קראתי באתר של ניוודיה צריך מינימום 400W למערכת רק שמאז הוספתי כל מה רשום במפרט מלבד הכרטיס מסך והספק, אם יש צורך בספק חזק יותר חשוב יהיה איכותי מחברה מוכרת מודולארי, השמח להמלצה טובה בכמה שפחות כסף.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by stormrider,

שלום. אני מעוניין לדעת איזה הספק מומלץ למפרט הזה: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 SAMSUNG DDR3 8GB 1600 Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3 בנוסף לעוד הארד דיסק hitachi 1T, כונן אופטי LG ועוד 2 סטיקים של זיכרון DDR3 1600 (ארבע ג'יגה ביחד) חשבתי על מארז+ספק הזה אבל נאמר לי שייתכן וזה לא יספיק. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. זה המארז שהציעו לי בפורום מפרטים: http://www.tms.co.il/product/14244 אתם חושבים שהוא טוב? כל הזמן היה לי מארז סטנדרטי.. מה היתרונות במארז קטן כמו שהציעו לי? האם כדאי ללכת עליו או על מארז שקט אחר בגודל נורמלי? עד כמה הוא קטן בהשוואה למארזים אחרים? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Shtupel,

יש לי מערכת עם ספק של seasonic 500W וכרטיס מסך 4870HD, האם אני אצטרך להחליףספק בשביל הכרטיס החדש? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by onlyhuman,

שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב ומבקש המלצה למארז טוב. אני לא כל כך מבין בגדלים ובדגמים אבל מתלבט בעיקר בין Antec Twelve Hundred V3 Black Steel ATX Full Tower Gaming Case ל Nanoxia Deep Silence 2 Mid Tower Case Fits E-ATX Motherboard, Large Water Cooler Ready, with 6 Fan מה עדיף? אם יש לכם הצעות יותר טובות אז בבקשה. התקציב הוא עד 160 דולר. אני מזמין את זה באמזון. אני מעוניין שהמארז יתאים לכל החלקים ושלא תהיה בעיה עם ההרכבה כי היא נעשית בארץ. מעוניין גם בנוסף שישמור על כמה שיותר שקט. גם אם אפשר להסביר לי איזה גודל של מארז עדיף למחשב שלי והאם זה כל כך קריטי. פלוס אני מעוניין בהצעה לספק טוב: חשבתי על: Corsair RM Series 750 Watt ATX/EPS 80PLUS Gold-Certified Power…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מתלבט אם לרכוש המארז, אשמח לשמוע מהחוויה האישית, איך הוא מבחינת מרחב, קירור, סידור כבלים. מתכנן להריץ בתוכו: מעבד: i5 4690k. קירור: Noctua Nh-D15. לוח-אם: Gigabyte z97x Gaming 5. כ. מסך: Gigabyte GTX 970. תודה מראש לעוזרים. *הבנתי שבדגמים הקודמים הייתה בעיה עם המאווררים שתלויים הדלת, שהיו גורמים לדלת לרעידות ולרעש. האם הדבר נפתר בדגם הזה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Aviad Cohen,

אני קונה השבוע מארז ומתלבט בין 2 הדגמים הללו Nzxt Phantom 530 לבן Nzxt H440 לבן מה הייתם קונים? איזה מארז לפי דעתכם יפה יותר?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by ha,

המאוורר בכרטיס המסך הקודם שלי התפרק (הלהבים נשברו...) ודרש את החלפת כרטיס המסך, הייתי שמח להנציל את הכרטיס הקודם ולהשתמש בו שוב אך אני לא מצליח למצוא את המאוורר המוזר הזה. כרטיס המסך הוא GeForce 9600GT מלפני 3-4 שנים. מישהו יודע היכן ניתן להשיג מאוורר כזה? (בארץ/חו"ל)

25. נתקלתי בספק הזה של סיסוניק ב375 שקלים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5961 כמו כן, באותה חנות יש ספק של TT ב515 ש"ח: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5967 לשניהם יש תקן ברונזה; שניהם לא מודולריים; לשניהם יש כמעט אותו הספק מוצהר; שניהם מאופיינים בactive pfc(שאין לי מושג מה זה, אבל שיהיה). שתיהן חברות ידועות בתחום. מדוע יש כזה הבדל משמעותי במחיר? הTT יקר ב37 אחוז מהסיסוניק. כמובן שישנן עוד דוגמאות לכך, אבל הפער בין שני המודלים האלה ישר צד את עיני. יש הסבר?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים