עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by uguru1969,

מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת על ספק tajan bz900w מודולארי ? בעל 6 מסילות של 20A (ניתן לאחדם במצב TURBO ) איך הוא בהשוואה ל corsir 850w

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. hd's :2 ata cpu : p4 2.66 nortwood ram : 1 stick v.c :5700VE

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by omrit,

היי, במידה ואין לי בעיית מקום למארז. האם מארז FULL TOWER יתן לי ביצועים (טמפ') טובים יותר מאשר מארז MID? ההיגיון אומר שאם החלל יותר גדול, הסירקולציה יותר טובה ופינוי החום יעיל יותר. אם כן, האם זה משמעותי? הייתם ממליצים על מארז FULL TOWER (במידה ומיקום היא לא שיקול) באופן גורף? תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  4. Started by yo0924,

שלום ! המפרט שלי הוא: 6300 asrock (לוח אם שעולה ב KSP 550 ש"ח) 1GB X 2 TWINMOS 667 X1900GT 256 MB מארז של ציפטק ביג טייפון ועוד 3 מאורררים למארז . איזה ספק עדיף ליברטי 400 W או ליברטי 500 W ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by moshel7,

האים כרטיס מסך ATI-4850 יתאים למארז? והאים ספק-הכח שלי מידגם- TT TR-2 430W יחזיק את כרטיס-המסך (רק אחרי שרכשתי אותו הבנתי כמה הוא לא טוב אבל מה לעשות על חוסר ידע משלמים פעמיים חחח)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by digitalseeker,

יש לי ספק Corsair TX-750. ללא ספק ספק פשוט מעולה ! העניין הוא שהמאוורר קצת מורגש....הוא כבר לא חרישי אלא שומעים את הרוח שהוא עושה. הספק נוקה מאבק לחלוטין, גם המאוורר וגם שמתי קצת חומר ניקוי שלא ממש עזר (מיועד לצירים). ניסיתי להחליף למאוורר שקט של SCYTE אבל מסתבר שהוא לא סטנדרטי - הוא מקבל מתח שמתחיל ב5V בערך והמתח עולה במידה והספק מתחמם. מישהו יודע היכן אני יכול לקנות מאוורר חדש ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by urifff,

שלום, מה לדעתכם עדיף? Antec 300 או CoolerMaster Gladiator 600? על הראשון אומרים שהוא מאוד שקט. השני מאוד נוח בהתקנת דיסקים קשיחים וכוננים.... מחיר דומה. מה עדיף? או שמה בכלל עדיף Nzxt Guardian 921 ??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. קיבלתי היום את המפרט בצד אני מקבל ציון נמוך ב4000 בערך ממה שאני אמור לקבל ב3DMARK VANTAGE ואמרו לי שיש סיכוי שזה בגלל הספק, האם זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sherlock1212,

כבר הזמנתי, אבל אני רק רוצה להיות בטוח.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

OCZ 500W SXS yahzik li 4890? ma adif liknot Motherboard yoter tov o 4890? ma aiten yoter bitzuim? ani ose max oc le E8400 le 24/7 ve aih ani yahol livdok kama a sapak sheli bemet noten?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שאר המערכת (שרלוונטי לפרט לדעתי) היא 2 סטיקים של 1GB TWINMOS 667, כונן קשיח אחד WD 160GB, צורב LG האם יש בכלל ספקי כח במחיר הזה שיחזיקו כזו מערכת בלי הרבה "אתגר"? ויש דרישה נוספת - שיחזיק OC של 50% בערך (אני מקווה שלא הגזמתי בשביל ספק של עד 400 ש"ח) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Or_s2006,

שלום! רציתי לברר משהו אני רוצה לקנות את הספק הזה: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU עם ה-כ.מ HD2900XT התברר לי שאני צריך 2 כבלים אחד של 6 פינים ואחד של 8 רציתי לדעת עם שניהם בהם באריזה של הספק בתודה אור

13. Started by Dubliner,

שלום לכולם, אני קונה עכשיו מחשב חדש, ובחנות אין להם מארז של Antec שרציתי לקנות. הציעו לי במקום זה את המארז והספק הבאים: מארז HUNTKEY H402 0.6m ללא ספק ספק HUNTKEY 550W V-Power 120mm Active PFC השאלה שלי היא איך החברה הזו באופן כללי והאם כדאי לקנות את המארז והספק הזה? אם הם לא מומלצים אז מה כדאי לקנות במקומם ושיהיה עדיין בטווח מחיר של 400-500 ש"ח? תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB קירור למעבד: Freezer 7 Pro (LGA775) לוח אם: EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כרטיס מסך : Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail דיסק קשיח : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG מסך 19 של LG ואני מוסיף עוד כמה מאווררים צריך ספק שיחזיק את המערכת ומארז עד 500 שקל תודההה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 16:01:45 הבנתי ששווה להוסיף עוד 100 שקל ולהביא את Antec SONATA 3

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. אהלן, אני זקוק לספק כוח חדש... משום ששלי ג'נרי... מה שאני צריך זה : ספק כוח עד 450 ש"ח בערך שיעבוד עם HD4870 שלא יהיה על גבול הכוח שלו, שיעבוד בחופשיות... ניתן לחרוג אבל באמת עדיף שלא. הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B ספק 500W של True Silent, משהו ג'נרי... זכרונות Corsair XMS2 2GB RAM דיסק קשיח Western Digital 320GB כרטיס מסך Sapphire HD4870 (בעתיד, בינתיים יש רק 8400GT על המחשב)

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה קצת מביכה. אני רוצה להתקין צורב DVD במארז של COMPUCASE. בעבר התקנתי כוננים רבים במארזים שונים ( וישנים יותר ) אך הפעם זה לא הולך. אין לכונן מסילה עליה הוא יושב וצריך לחבר ברגים, אלא יש מאין מסילות ברזל נפרדות שאמורות לתמוך את הצורב. אני לא מוצא את הטריק, איך לחבר את הצורב למארז. מישהו יכול לגלות לי את הסוד ?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. Started by hag911,

אני רוצה מארז עם קירור מים מובנה... כמו למשל זה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000swa.asp אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח...

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by danvis,

אהלן, אני מתכנן לקנות את המארז שבכותרת ויש לי שאלה על המארז מבחינת זרימת אוויר וקירור. הבנתי שהוא מגיע עם מאורר אחד של 140 מקדימה, ועוד אחד מאחורה, עם אפשרות להתקין 2 בצד (140/120) ועוד אחד מקדימה. מה שמדאיג אותי זה שיהיה יותר מדי זרימת אוויר פנימה ולא מספיק זרימת אוויר החוצה. בהנחה שאני מתכנן לקחת 2500K עם OC לאזור ה4.5, ו-GTX570 - מאורר של 140 מקדימה, עוד אחד של 140 בצד ועוד אחד של 120 מאחורה יספיקו כדי לתת קירור טוב? מבחינת זרימת אוויר זה יעבוד שייכנס הרבה אוויר מקדימה ומהצד וייצא רק מאחורה? כדאי להחליף את ה-120 בסיסי שהם מספקים מאחורה במאורר מעט איכותי יותר? דרך אגב, הדגם שמוצע ב-RSM למשל הוא PC-K57B - מה ההבדל בין ה-B לרגיל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Shay2111,

שאלה העם קיים ספק כוח שיש לא יותר מחיבור אחד לכרטיס מסך הכוונה לחיבורים 8 פינים השאלה נובעת מזה שבמסגרת האחריות לכרטיס שלי החליפו לי כרטיס מסך לכרטיס ווגה 56 ניטרו + עם 3 חיבורים של 8 פינים לי יש ספק של החברה fsp hydro g 750w מצורף קישור לספק https://www.fsp-europe.com/hydro-g-650750850w/ העם ניתן לחבר כבל אחד של PCIE לשני חיבורים של 8 פינים בכרטיס או שעלי לקנות מחבר של מולוקס ל 8 פינים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני מתלבט בין כמה מארזים שראיתי שמתאימים. העניין הוא שאני מעדיף להוציא כמה שפחות על מארז. כבר הגעתי להשלמה עם זה שפחות מ-400 אני לא אצליח להוציא. המארזים שראיתי הם: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU - מחיר הכי נמוך. אין לי מושג איך החברה הזאת או מה איכות המארזים שלה. THERMALTAKE MOZRT TX (SILVER+WINDOW) VE1000SWA w/o PSU - כבר גבוה יותר מהתקציב שלי, אבל אם אין ברירה... THERMALTAKE EUREKA ( BLACK+WINDOW) VC8000BWA w/o PSU - מאוד מאוד גבוה, אבל שמתי לב שהוא מאוד מומלץ פה בפורום ולא רציתי לפסול לגמרי. השאלה שלי פשוטה: אינני מתכנן שום Overclocking וכדומה. האם לשימוש רגיל בכרטיס 8800 GTX יחיד יספיק לי המארז הראשון ברשימה הזאת? אולי יש מארז אחר, גם בטווח המחירים שלי שמומלץ יותר? אני …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מחפש ספק כוח ממש שקט (תלוי במחיר כמובן), איך אני מוצא מוצר שמתאים לי? יש המלצות? החנות די רועשות וקשה לשים לב לרעשים הקטנים (הרעשים האלה מפריעים שאתה מנסה לישון והמחשב פתוח לדוגמא) על התקציב אני לא ממש סגור, אני צריך לראות כמה מרעיש כל דבר ואז להחליט, אם אין הבדל משמעותי מה שווה להוציא 100-300 ש"ח? ומצד שני אם בשביל שירגישו את ההבדל צריך להוציא 1,000 ש"ח כמובן שאני לא יוציא.. בקיצור 100-300 זה נראה לי סביר, אבל אין לי מושג.. הנה המפרט (לפני החלפת מאוורר המארז) Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (Direc…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המפרט : Q6600 @ 3.4Ghz @1.45v 4*OCZ rpr800mhz 6400 @ 944mhz HD4850 כ.מסך Asus P5Q-E 3*SATA2 WD320AAKS 4*12"fans 1*8"fan איך נחשבים COOLER MASTER ( ע"פ יחסי נתונים יבשים ומחיר הם נראים כעסקה משתלמת )? האם Corsair CMPSU550VXEU Retail או NZXT PP600W PSU יחזיקו את העסק? חייב להישאר בגבולות המחיר, עד 400 ש"ח תודה מראש על כל עזרה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  23. האם יש תוכנה שמציגה את עבודת הספק? שתציג כמה מתח הספק מספק בעת צריכת אנרגיה מרובה וכאשר המחשב צורך אנרגיה מינימאלית. טמפרטורות וכדומה. -תודה!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by panda2004,

שלום, החלפתי ספק כוח לאחרונה שהוא Active PFC, 450W. אדוויס טוענים שאני חייב אל פסק בדגם Advice PRV1000 שמחירו סביר - 750 ש"ח בערך. KSP טוענים שאני חייב אל פסק Advice SL שמחירו מגיע ל1200 ש"ח! עשיתי חיפוש קטן ברשת וראיתי שגם שם העניינים לא ברורים. הבנתי שספקי כוח שהם Active PFC (אגב הדבר הזה מוסיף משהו בכלל למחשב? הופך את הביצועים לטובים יותר או שזה סתם שקר?) דורשים גל בצורה מסוימת בעת הפסקת חשמל, גל שאותו אין באל פסק "רגיל". מצד שני, יש רבים שטוענים שיש להם ספקי כוח ספציפיים עם Active PFC, ואל פסק "רגילים" מספקים אותם בהחלט. דעתכם?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Ido.G,

שלום, ראיתי שמוכרים את ספקי הכח של chieftec במחירים סבירים ב KSP. הסתכלתי באתר והנת' שלהם נראים סבירים ומעלה. האם מישהו פה יכול לחוות את דעתו על הספקים שלהם? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.