ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, רציתי לדעת איך אני יודע כמה אמפר צריך להיות האל-פסק שאני מתכנן לקנות, נצא מנקודת הנחה שהספק של המחשב שלי הוא 600W (עם מסך 22' אם זה קשור). כמו כן, אם אפשר המלצות על דגמים ספציפים במחיר הגיוני. (עד 500 שח). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 ספקים: *Antec TruePower Trio 550 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NjE *HEC-550TE-2WX http://www.hec-group.com.tw/power_supply/#tewx איזה מהם עדיף ואם אפשר גם למה זה יהיה מצויין(הראשון 2 מסילות של 12v השני 3. לשני אין תקן 80plus לפי מה שראיתי). אני מתכן לשים על המחשב e8400, hd 4870 והארדיסק אחד של טרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היום היה כל כך משעמם בבוקר, אז חשבתי אני ינקה את הספק כוח שלי, אז הפחתי את המחשב לצד כשהוא היה עוד עדיין דלוק ובלי כוונה שסמתי יד על הגריל של הספק. (ספק מותקן ברצפת המארז כי זה CM 690) הייתי מאוד מופתע כשהרגשתי שאוויר יוצא משם ו לא נכנס. כל החיים הייתי בטוח שמאוורר של ספק כוח אמור להכניס אוויר לתוך הספק ולא להיפך. אז מה אתם אומרים? חוץ מזה הספק היה חדש כשקניתי אותו ולא נירא לי שפתחו אותו כי מדבקת אזהרה בפני אובדן אחריות שדבוקה על ראש הבורג שלמה. אז מה אתם אומרים כדי להחליף כיוון של מאוורר או שזה בסדר? פשוט אם אני פותח את הברגים לא יהיה לי אחריות. ספק TX750 של CORSAIR
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ראיתי עליו כמה ביקורות טובות אבל שהתקשרתי לקבל עליו חוות דעת בTMS אמרו שהוא כן בא עם 3 מאווררים אבל מאוד קטן ולא משתלם ורציתי להתייעץ איתכם איך הוא? יש פה מישהו שמניסיון יש לו אותו או מכיר אותו אישית טוב ויודע מה המאפיינים שלו?(מקרר טוב ? איכות מארז טובה? סידור כבלים טוב? מרחב? וכו') תודה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
כל המאווררים שכוללים איתו הם 17dBA-19dBA. אם אני אוסיף 3 מאווררים פנימיים של 24dBA המארז יקטין מעט (או לא מעט) את הרעש? כי אני רוצה שהוא יהיה מאוד מאוד שקט. כמו כן, האם יש איזשהו מוד שאני אוכל לעשות לו כדי שיבלום רעשים פנימיים טוב יותר (כמו לשים איזה ספוג על דלת הצד, קופסת ביצים ריקה או כל דבר אחר שידוע בתור בולם רעשים)?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך והספק שיש לו הוא מדגם LC-B300ATX. האם זה ספק טוב שיחזיק כרטיסי מסך חדשים כמו HD4850,HD4870 וכו'?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
-
אני קניתי ספק של ZUMAX בעל הספק של 400W למחשב מידה סנטר המחשב מכיל מעבד 2180 לוח עם של אסרטק אשר מכיל כרטיס מסך של אינטל 2GB זיכרון HD ישן 30GB בתיכנון להשתמש ב DOK רגיל מריץ UBUNTU וזהו האם יש כאן ביזבוז הספק ? ומה אפשר לעשות בנדון ...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסתובבתי סתם קצת באינטרנט ונתקלתי באפשרות הזאת של להחליף דלתות שונות למארזים קיימים כמו בדוגמה הזאת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_280&products_id=4835 רציתי לדעת אם גם קיימת אפשרות כזאת למארז שלי? Gigabye Aurora 3D ..
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את Cooler Master 590 איך האיוורור בו? כמה מאווררים יש בו? או שכדאי לקנות מארז אחר אם קירור טוב יותר?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מארז חדש עם קירור אוויר כמה שיותר יעיל וטוב. ההתלבטות היא בין כמה מארזים. המטרה שלי היא לרכוש מארז טוב לאורך זמן שיענה על רוב הדרישות. כעיקרו לשאלת התקציב, אני מוכן לשים עד ה-150$ למארז באמת טוב, אך אם יש עוד אופציות טובות חוץ מאלו שאני חושב אשמח לשמוע ממכם. אני יקנה כנראה בארצות הברית לכן אני מדבר על המחירים בדולר. חשוב לי שתמליצו מה לדעתכם כדי לעשות ובנוגע לכל מארז בפנה עצמו. אם יש עוד אופציות ראויות בסדר גודל הזה אשמח לדעת. התלבטות בטווח מחירים של -100$ היא בין שתי המארזים הבאים: Thermaltake V9 Black Edition Antec Nine Hundred או להשקיע עוד 40-50$ וללכת על המארזים היותר טובים: CoolerMaster HAF 932
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי תופעה מוזרה של זמזום מהספק כוח, הזמזום נפסק כל עוד המעבד מתאמץ (הפעלת תוכנות, גרירת חלונות וגלילה מעלה ומטה באינטרנט) מדובר על ספק Corsair VX450w חדש יחסית. אודה מראש על כל תשובה, מכיוון שאני ממש קרוב להשתגעה טוטאלית. בן.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי כבר בנושא מחשב שקט שאני מתכוון להרכיב, קראתי גם את הסטיקי בנושא, כרגע המארז שאני שוקל הוא ANTEC P182 - קצת שחור מידי אבל הוא די שקט שמעתי אצל חבר וזה בסדר. השאלה האם יש משהו נוסף שכדאי לשקול באותה רמה ואולי עיצוב יותר לבן ? בקשר לספק שקט - לא הצלחתי לקבל המלצה מוסמכת ... להזכירכם המחשב יהיה מיועד לגרפיקה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה טוב מבין השתיים?? מבחינת עיצוב הVIPER יותר יפה אבל מי מבין השתיים יותר טוב מבחינת הסידור של המארז המרחב הקירור וכו'? וגם הוייפר אלומניום והM9 פח מה כדי ??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ורציתי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-500~6~0.htm# רציתי לדעת עם יש לו קירור טוב ואני גם מוסיף לו עוד מאוורר בחלון שאני עושה בצד ואם אתם רוצים להציע לי משהו אחר אז אני רוצה שיהיה לו צד חלק שאני יוכל לעשות חלון
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הספק הנ"ל ספק כוח טוב??? כלומר הוא לא ג'אנרי???
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים בשוק מארז אחד שבו אני יוכל להכניס שני מחשבים? ז"א מאז שבו יש מקום לשני לוחות אם ולשני ספקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעוד כשבועיים מ-TMSFOX בהתחלה הייתי סגור על המארז NZXT Tempest הוא היה יפה ומקרר טוב והוא עלה שם 390 ש''ח שזה זול מאוד יחסית לדגם המארז הזה עכשיו הורידו אותו משם כי לפי מה שהם אומרים קשה לעבוד איתו ולעשות סדר במארז כמו במארזים אחרים .. אני עכשיו מחפש מארז באותו מחיר שיהיה יפה ומקרר טוב .. על מה אתם ממליצים לי? תודה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~PC-7FWB~6~0.htm מה אתם אומרים על המארז יחסית למחירו ? לי נראית כאופציה מצויינת למחיר לאלו שמחפשים שקט ולא מארזים מפוצצי מאווררים כמו הטמפסט. חסרון יחיד לדעתי הוא הגודל , לפי המידות הוא ממש קטן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב סטנדרטי מעבד כפול ליבה הרד דיסק אחד ושאר ירקות... עם מארז רגיל ATX יש לי רק מאוורר אחד במארז וגודלו 120mm היכן כדאי להרכיב אותו? מקדימה או מאחורה? והאם להרכיב אותו שיוציא אויר או יכניס אוויר ? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש מד כלשהו שקובע? לדוגמה מהגרוע לטוב: ג'נרי, "רגיל" ומודולרי? ז"א מודולרי נחשב יותר טוב מרגיל? איך קובעים מה מודולרי ומה לא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: HIPER 625W (SLI ready)- תקן ברונזה, חברה האחת הכי טובות שיש. Q6600 - 3.4GHZ OC GA-965P-DS3 G.skill 4G 1000MHZ * כמו שציינתי יש לי כרגע - HIPER S625W אני רוצה לשדרג ל- GTX 295 ויש לי אפשרות להחליף את הספק שלי HIPER S625W ב HEC cougar 750W בתוספת 40 ש"ח מה אתם אומרים מומלץ לי? (למרות שאמרו שההיפר בליגה אחרת לגמרי, תקן ברונזה!)
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר מחשב חדש עם מארז של THERMALTAKE דגם M9 ובחנות נאמר לי שזה מארז קר מאוד וגם שקט יחסית... אז נכון שהודות למאוורר הקידמי והאחורי יש זרימת אוויר ממש טובה בתור המארז אבל הרעש הוא כמט בלתי נסבל!!! יש במארז 2 מאווררים קדמי ואחורי ובנוסף יש קירור למעבד ALPINE 7 PRO, המאווררים לא מחוברים ללוח אם אז אין לי אפשרות לשלוט בהם. מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יהיה שקט? הרעש הזה משגע אותיייי!!! תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך מארז גדול וחדש - וכרגע אני מתלבט בין ה-CM HAF וה-Antec 902, כאשר מדאיגים אותי כמה נושאים: 1. אני יודע שאיכות הבנייה והשירות של אנטק ממש טובים (הם כבר שלחו לי פעמיים ברגים ל-P180 הישן שלי מארה"ב בחינם!), ועם CM אין לי נסיון. אני יודע שהם נחשבים טובים - אבל האם, למשל, מישהו הצליח לגרום להם לשלוח לו ברגים מחו"ל בחינם כמו אנטק? 2. אבק - זהו החשש העיקרי. ל-902 יש פילטרים, ל-HAF אין - ובארצנו המאובקת זה די משמעותי. יש למישהו נסיון עם אבק במאווררים הגדולים של ה-HAF? עד כמה זה קריטי לדעתכם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-