עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ychig,

למפרט הזה CPU:Intel Core 2 DUO E4300@3.01GHZ (Overclocked) Motherboard:Gigabyte 965p-DS3 GPU:NVIDIA 7900GS EXTREME RAM:G.Skill 2GB 4CL 800MHZ Hard Disk:WD 2500KS (250GB) seagate 500gb Samsung 1TB כנראה יוחלף כרטיס מסך ל4870 תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hackermeir,

תמליצו על ספק שהרבה אנשים קנו אותו והם מרוצים. ושיהיה שקט. שיהיה רק מהחנות נועה מחשבים: http://noacomp.co.il/ המפרט שלי כרגע כך: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E PIONEER DVDR DVR111D BLACK/WHITE COMPUCASE 6C60 BLACK 300W ART אני רוצה בעתיד הקרוב לשדרג את הכרטיס ל- x1950PRO של ספיר (לפי מה שהבנתי הוא דורש 30A ואיזה ספק של 450W לפחות) לקנות עוד זיכרון בידיוק מה שכתוב למעלה. ואולי עוד דיסק קשיח כמו למעלה. אני רוצה ספק שהוא לא יהיה בגבול (למשל המחשב צורך 420W ואני יקנה ספק 450W). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 104952,

אבא שלי לא מסכים לקנות את סאנבים טרנספורמר בטענה שהוא מכוער "ושלא צריך את כל האורות הללו"... הוא גם אומר שהחלון מיותר... אמרתי לו שהיום כמעט כל המארזים הם עם חלון. קיצר, אני מחפש מארז ברמה של הטרנספורמר ובאותו מחיר , כמה חבל שאבא שלי לא רוצה אותו , הוא מארז מצוין וממממששש יפה תודה לכל מי שיעזור ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Raiden,

אני מחפש ספק כוח שקט לHTPC. הספק לא חשוב כי המערכת לא צריכה הרבה.( כ. מסך מובנה וE5200) הדבר שהכי חשווב לי זה שקט. לא יודע מה המחיר שזה צריך לעלות לכן לא קבעתי מחיר. אני מוכן לשים כסף אם זה באמת שקט.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש עם athlon X4 635 + 460GTX מה יהיה יותר טוב מבחינת שקט ואיוורור? חשוב שיהיה במארז פילטר אבק. הספק יהיה seasonic ht500W יש לי אפשרות לקחת את הספק הנל עם האנטק ב552 ש"ח. או את הספק הנל עם הV3 ב516 ש"ח,מה יהיה עדיף? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. חיפשתי תשובות בארכיון, אבל לא מצאתי אף תשובה שתקפה למקרה שלי, והוא: אשמח לקבל תשובה ספציפית על חברת Seasonic. מעוניין לדעת אם ה-500W ECO יחזיק את הכרטיסים הספציפים האלה - אין באפשרותי להחליף לספק מתקדם יותר, ולכן רוצה לבדוק אם אני צריך לרדת בכרטיס מסך המבוקש. * רק צריך לציין שאם אני אבחר ב-7950, מדובר בגירסת הבוסט. אבקש התייחסות במקרה של OC משלי בעתיד ובלי OC משלי בעתיד. לא מתוכנן SLI וכיוצא בזה (אם זה רלונטי בכלל). מעבד I5 3470 3.2, מסך 1920X1200, מארז עם 2 מאווררים 120MM, גיימינג - הגדרות גבוהות ואולטרה. רוצה להיות בטוח שהמחשב לא ישרף כתוצאה מעומס על ספק סיסוניק אקו 500W (אם זה רלונטי - המחשב לא סוס עבודה שיעבוד עם הכרטיס 24/7). אין צורך להביא "הוכחות". אני סומך עליכם. …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by stori,

המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה בדו-מימד וקצת לתלת-מימד. מעבד: i5-3450, כרטיס מסך gts-450, זכרונות: 8GB אם אפשר לתת תשובה ביחס לספק corsair cx 430w v2. זו ההתלבטות שלי. תודה, אורי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LevyVista,

תגידו יש מצב שENERMAX MODU82+ 525W מחזיק את הכרטיס GTX295 ?.. זה לא נראה לי הגיוני , ראיתי את זה באחת מהמערכות המומלצות באתר.. אני יודע שCorsair 750W למשל מחזיק אותו כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by selfie,

מה השוני בהם ? האם כולם נמכרים בארץ ? האם זה דגמים שונים או חדשים יותר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Super Talent http://ksp.co.il/allimg/sm3372.jpg Chieftech http://ksp.co.il/allimg/sm3330.jpg מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by morbidangel,

שלום חברים אמנם כבר שאלתי שאלה דומה בפורום כרטיסי מסך, רציתי לשמוע עוד דעות מפורום ייעודי, האם כדאי לי "להסתכן" ולהריץ את ה-7970 עם הספק הקיים או לשדרג. זאת החומרה הקיימת: ספק SeaSonic SS500ET 500w מעבד AMD 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 והוזמן sapphire 7970 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מה ההבדל בין 2 דגמי קירור המעבד הנ"ל : ( אין לי שום בעיה לגבי הבדל המחירים הלא משמעותי ) Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=13198 Noctua NH-C14S CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=28085 החלטתי על הקירורים האלה בלבד. לצורך קניית מחשב , מה מומלץ יותר ? הדגם השני הוא חדש יותר ומה ההבדל ביניהם מבחינת גודל ? נראה לי שיש בעיקר הבדל משמעותי בגובה , לא ? לא ממש מובן לי אבל נוסף לזה נראה לי שיש אפשרות לשים את המאוורר של הקירור למטה ולא למעלה לא ? במקרה כזה זה יחסוך מהגובה שלו במארז ויסתדר יותר עם שאר הרכיבים במחשב? ׁ ( מופיע בתמונות בקישור שהבאתי ) אבל השאלה פה אם הוא מתאים לי למחשב, ובמה אם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה ממליצים? 8600GT 4800X2 250GB צורב זהו מה מומלץ? ועד כמה 400W THERAML TAKE שונה בין הגירסת PFC שלו לרגילה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 12131,

קודם כל המארז שקט ממש וביחד עם הקירור טוניק טאוור אי אפשר לשמוע אותו, ואם לא היה לא אור כחול מגניב כזה אי אפשר היה לדעת אם הוא דלוק או לא, באמת המארז מומלץ לכל מי שמחפש מארז בסכום הזה (450 ש"ח בערך) משלוש סיבות: הוא ממש שקט, ממש נוח (אפשר לפתוח אותו בלי ברגים) וממש יפה (לטעמי). ועכשיו לשאלה: האור הכחול שלו יפה והכל, אבל הוא קצת מפריע לי לישון בלילה... יש דרך לכבות אותו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי את הספק הזה: http://ksp.co.il/?select=.1108..140..112..555.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14654&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כרגע יש לי i5 3570K 4.2GH 8GB 1600 כרטיס 7950 OC ל1GH טרה זיכרון HDD 128GB SSD אני די בקרוב רוצה לשדרג את המערכת בשלבים ורציתי לשאול אם אני אוכל להוסיף 256GB SSD כרטיס מסך 7950 OC ל1GH 8GB 1600 הספק שלי יוכל "לסחוב" בצורה טובה את ההוספה? תודה לעוזרים וחנוכה שמח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ronenur,

בס"ד שלום! לאחי יש את הספק הבא: http://www.hardwareheaven.com/reviews/554/pg2/huntkey-titan-650w-the-unit.html והמערכת שאמורה להיות (אנחנו משדרגים בעזרת השם): HD5850 PHENOM 2 955 OC 2X2 GB DDR2 800 MHZ האם כדאי להחליף אותו או שהוא מספיק איכותי וניתן בינתיים להשאר איתו? ומה עם במקום ה-5850 יהיה 9800 GTX+? האם כדאי להחליף ספק ליותר איכותי או שהספק הזה יסתדר ללא סיכון למערכת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gilgil123,

שאני מדליק את המחשב המאווררים עושים רעש של מכסחת דשא אני רוצה להחליף את המארז עם כל המאווררים אני רוצה 70% שקט 30% שלא יפלוט חום עד 500 שקל כבר ניקיתי את המאווררים מלא פעמים ועדין המחשב עושה רעש חזק כל הזמן ופולט הרבה מאוד חום אני חדש בנושא אשמח לקבל המלצות לקירור ודברים כאלה ולמארז

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הי, אני מחפש מארז + ספק למחשב מבוסס I5-750 בלי OC (בינתיים...) וכמה שיותר שקט. לאחר הרבה קריאה הגעתי למארז כולל ספק ANTEC SONATA DESIGNER 500 ב 860 ש"ח. http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-DES-500~6~0.htm האם זה צירוף טוב או שניתן למצוא מארז + ספק אחרים שיחד נותנים (במחיר זהה או פחות) צירוף יותר טוב? האם אצטרך להוסיף מאווררים למארז או שמה שמגיע איתו מספיק (כל עוד איני עושה OC)? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eran898,

שלום. אני מחפש מארז אבל עם כמה דרישות מאוד ספציפיות חח.. 1)שיהיה מוכן לעבודה בעתיד של קירור מים. 2)שיהיה שקט!!!!!! 3)שהספק כוח יהיה ממוקם למטה! 4)שיהיה מקום לכרטיס HD6950 של ספיר אם זה משנה חח.. וממש מעדיף שיהיה פול טאור ושיהיה לו קירור טוב גם עם מאווררים..ושיהיה מרווח ונוח לעבודה כמובן! אם זה חשוב מפרט המחשב אז: ספק של CORSAIR 750XT מעבד 1055 AMD לוח GA870 מסך HD6950 קירור למעבד נינג'ה 3(הוא ענקי אז לא לשכוח גם חח) וזהו נראה לי חח...אין לי בעיה לחרוג ממש טיפה בתקציב אבל ממש מעדיף שלא...ואני ממש אשמח אם תפרטו לי למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Mr Gadget,

רכשתי לא מזמן את הספק הנ"ל, לאחר שחיברתי אותו למערכת הבחנתי שבוקע קול מוזר מהספק כח(כמו של Relay) רק במקרים הבאים לפני שמערכת ההפעלה עולה וגם בזמן הכיבוי. האם מישהו מכיר את התופעה? האם זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות אל-פסק (UPS). כאן המקום לציין שאין אני מבין בנושא זה כמעט, ולכן אין לי מושג איזה חברות מומלצות, איזה מתח אני צריך וכו'. מה שכן, אני אנסה לפרט את דרישותיי, ואולי תוכלו לעזור לי למצוא UPS מתאים. לUPS אני רוצה לחבר (אני רושם את כל מה שיש לי שמתחבר בצורה זו או אחרת למחשב, כי אני מניח שאם הוא לא יהיה מחובר לאל פסק, הפגיעה יכולה להגיע מכיוונו, כלומר מהחיבור שלו לחשמל - תקנו אותי אם אני טועה...): 1. מחשב פנטיום 4 די סטנדרטי (כ.סמך 7600GS אני חושב, HD פנימי בודד). 2. מדפסת לייזר צבעונית LEXMARK C510 3. מכשיר משולב של BROTHER 4. ראוטר EDIMAX 5. מודם ADSL שקיבלת מבזק (חיבור לחשמל ולרשת) 6. רמקולים של מחשב 7. מסך LCD 17 אינץ' של LG. 8 הבנתי שי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by uriby,

יש לי מחשב עם מעבד E6300, לוח אם GA-945p-S3 ומארז של Compucase. למחשב ספק 300W של HEC. אני מקבל כרטיס מסך 6600GT OC. http://www.bfgtech.com/6600GT_PCIX.html. בדרישות המערכת רשום שהספק חייב להיות לפחות 350W. האם למשהו יש ניסיון עם הכרטיס במערכת עם ספק של 300W? האם לדעתכם ניתן יהיה להפעיל את הכרטיס גם ללא OC, כלומר בתדר נמוך יותר כמו GT רגיל (כדי לחסוך הספק)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by uvbs,

שלום לכולם, מפרט המחשב שאני הולך להרכיב הוא: ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3"EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B Intel Core i7-2600K Processor אני רוצה לרכוש ספק ומארז בסביבות ה 1000 ש"ח ביחד. בתור התחלה אני לא מתכנן לעשות המהרה, אבל מאוד ייתכן שבעתיד הקרוב אעשה זאת. הבעיה היא שיש לי כלבה מאוד מאוד שעירה, כך שהמארז יצטרך איזה שהם מסננים שיהי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HWgeek,

שלום לכולם: יש לי שאלה שאני רוצה לקבל תשובה מקצועית. חבר של קרוב משפחה קנה מחשב של HP מבוסס על מעבד i5760 ובמארז ראיתי שהספק הוא של 300W עם מדבקה של HP המיפרט הוא: מעבד I5 760 עם קירור OEM של HP (בעהה) לוח ללא שם (במקור של MSI שהפשיטו אותו מהכל) ועשה בעיות וכרגע הוחלף לM4A88T-M 2*2GB DDR3 1333 2 HDD של 500 מהסידרה הירוקה של WD כרטיס מסך פשוט ATI של ה200 שקל שיש כיום (לא זוכר דגם נמדוייק) צורב DVD ומאורר 80MM במארז האם HP באמת רציניים שהם מרכיבים במיפרט כזה ספק 300W (ניראה ממש ג'נרי) כי הבנאדם מיתלונן שהרבה פעמים הוא מקבל ארורים ותקלות בזמן שעובד ? פשוט אני רוצה לדעת מה HP חושבים לעצמם...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. מהספק יוצא רק חשמל אחד של סאטא מה אפשר לעשות כדי שיהיה עוד חיבורי חשמל סאטא יש אולי מתאם? בעיה זו נפוצה?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.