ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
ויותר שקט, האם זה נכון?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המארז של המחשב שלי (מופיע בצד) במארז שקט עד כמה שאפשר, עד חרישי. הקצבתי לכך 200-300 ש"ח (האם מספיק?) תודה,
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
איך הוא בעניין של סידור כבלים ? האם יש אפשרות להעביר את הכבלים מאחור ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב מFoxpc e7400 9800gt EVGA p43 עם ה seasonic 400W הם אמרו שהוא לא במלאי ושהם רוצים להחליף לי אותו ב Cooler-Master 500W זה בסדר? הם גם אמרו שהכרטיס מסך לא במלאי ואמרו שיחליפו לי אותו לSonic של פאליט... (3 שנים אחריות) מה אתם אומרים? (הכרטיס אמרתי בסדר כי זה לא באמת משנה נכון? אבל מה עם הספק?)
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ת'אמת שאני לא חייב FULL TOWER , פשוט רוצה יותר גדול מMID TOWER רגיל. לצורך העניין לפני שלוש שנים קניתי את הNZXT TEMPEST שהוא בגדול הרבה יותר גדול מMID TOWER אבל לא מוגדר FULL TOWER בשום מקום משום מה. הוא היה שקט מאוד, עם 6 מאווררים , מאוד גדול ונוח, אבל עם משקל מטורף !! בכל אופן אני מעוניין לדאוג לחרישות - מבחינת מחיר אם אני אחליף את המאווררים לאיכותיים ושקטים - זה יעלה לי כמו מארז. לכן אני שואל פה - יש מארז FULL או פשוט יותר גדול מMID שהוא גם שקט וגם מגיע עד 600 ש"ח בערך ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הולך לבקש מזיג-זג הצעת מחיר עכשיו אני סגור על כול המפרט אבל אצלהם גם ככה יוצא לי הרבה יותר יקר מ-FOXPC אז אני צריך לוותר על הספק שרציתי -CORSAIR HX Series 520W אז רציתי לדעת איזה ספק אתם ממליצים לי מאצלהם שיהיה מודולרי,מאוד שקט עד 500 ש"ח... תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חשבתי על זה בבית , על 3 רעיונות לפיתוח חדש של מארזים . הרעיון הראשון זה ליצר מארז חשמלי . זה יהיה מארז אטום לגמרי וחסין נגד רעש שיהיה אפשר לחבר אותו לחשמל ויהיה בתוך המארז מערכת קירור משל עצמו . ככה אפשר להינות גם משקט מוחלט ומקירור טוב . הרעיון השני הוא דומה לראשון אך קצת שונה זה לבנות מארז עם מערכת לקירור מים מובנת . כאילו שיהיה מארז עם מערכת מים שזה לא יהיה בנפרד . ככה , הם יוכלו לעצב את המארז בצורה יפה . ויהיה אפשר לעשות את כל המערכת שקטה. ואפשר גם שיראו בצדדים מים וזה , לעשות את זה יפה . הרעיון שלישי זה לבנות את כל המארז ממאווררים . שיהיה ככה : 3 מלעמלה מכניסים עם מסנני אבק שיהיה אפשר לנקות בקלות . 3 מלמטה מוציאים 4 בצד מכניסים עם מסנני אבק 4 בצד מוציאים 3 מקדימה מכ…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בעיות של חשמל בדירה, אני אדאג לדווח לבעל הדירה על זה. כמו כן בימים ממש חמים או קרים, כשכל המדינה עם מזגן, יש הפסקות חשמל. המחשב שלי יחד עם ציוד נלווה, עלה לי לא מאט כסף ולכן אני רוצה לשים UPS שיגן על המערכת. הספק שלי הוא SeaSonic S12II 380W Bronze Active PFC אני רוצה שעל ה UPS ישבו גם 2 מסכים 23" ומגבר אודיו של בערך 120W. הבנתי שספקי כוח A.PFC מצריכים גל סינוס טהור ולכן זה מצמם לי את הטווח. מצאתי שתי אל פסקים: Aviem Smart 750VA LI SW - הספק של 450W מוציא גם סינוס טהור Aviem Smart 1500VA LI SW - הספק של 900W מוציא גם סינוס טהור כמו שניתן להבין התקציב שלי הוא באזור ה 1200שח. מעדיף לקחת הספק יות…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי ספק לא רע - HEC עם הספק של 400 וואט אבל הוא עם חיבור 20 פינים, האם יש מתאם או חיבור נוסף שיאפשר לחבר אותו ללוחות החדשים יותר עם חיבור של 24 פינים או שלחלופין אני יכול לחבר אותו ללוח בלי בעיה ו4 כניסות לא יחוברו לספק?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
התקציב מספיק לשניהם. אני בניתי לעצמי מפרט מחשב מהחנות IQPC אך לא הצלחתי לנחליט על מארז מבין 3 שהמליצו לי. המארזים: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5967 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6473 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3721 אני מתכנן לקנות את אחד המארזים ואת שאר החלקים במפרט מהחנות הזאת, שלושתם נכנסים בתקציב שלי. אני צריך חוות דעת על שלושתם ובאיזה לבחור שיתאים למפרט שלי. אני מתכוון לקנות מהחנות IQPC. המפרט שהכנתי: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪749 * לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪345 * זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 ₪214 כמות:2 * כרטיס מסך: [..] GAINWARD …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו, אני רוצה לדעת האם ההספק הזה של 620W יספיק למערכת של: 6850 Crossfire , יעני שני ATI Radeon HD 6850 מעבד Intel i5 מארז: NZXT Tempest Evo ומה הוא עוד צריך להריץ? אה כונן קשיח: Samsung F3 500GB
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=212 האם הספק יספיק למחשב עם E8400 ,8800GTS,4GB MEMORY? האם שווה להשקיע בו (עוד 60 שקל) או לקנות את המארז הזה: http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2335 המארז השני מגיע עם 500W.הראשון עם 400W תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מתי האח הקטן של ה 932 יגיע אלינו לישראל...? ואיך הוא יהיה ביחס ל cm 690 שכבש את שוק ה mid-tower?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה. ברשותי מחשב CORE i 5 עם כרטיס מסך 9800 GT הגירסה הירוקה (ללא חיבור לספק כח) + מסך DELL U2412M . הספק כח הוא OCZ 600 W עשיתי את הבדיקה דרך האתר הזה http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ואלה התוצאות: [table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr] [tr][td]Minimum PSU Wattage:[/td][td][/td][td]254 Watts[/td][td] [/td][/tr] [tr][td]Recommended Wattage:[/td][td][/td][td]304 Watts[/td][/tr][/table] האם אחד מהאל פסקים הבאים טובים ויתאימו? PV 650 PV 850 שנהים של ADVICE תודה על העזרה! [/td][/tr][/table]
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי חברים, שאלה פשוטה, יש לי מחשב נייח, סביץ, ושרת NAS. הרצתי על המחשב FURMARK + CPU BURNER, כולל מסך יוצה כ 245W, ללא מסך פחות. סביץ לפי מפרט לוקח 5.8W במקסימום. ו שרת הNAS לוקח 24W לפי המפרט במקסימום. לפי גרף באתר APC, זה 8 דקות ל 300W, ו 5 דקות ל400W, אבל בפועל כל 3 הצרכנים לוקחים פחות מ300W במצב עבודה רגיל. מישהו רשם לי שצריך UPS אם הספק גבוהה יותר לספקי APFC (אבל זה הספקים היחדים שיש בשוק כיום?), הספק שלי זה ANTEC NE650M אם זה משנה משהו? קניה של UPS זה יותר לבטחון עצמי, אין לי בעיות בתשתית חשמל, אבל קורה בקיץ וחורף שיש הפסקות חשמל בגלל מכשירי קירור/חימום בשכונה או אזור, אני מגבה קבצים בקשיח חיצוני לכל מקרה של יהיה, אבל רוצה לדאוג בכל זאת למחשב שלי. *…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי באייס מגן ברקים ונחשולי מתח של חברת PROGRADE (ורשום גם מגן בפני מתח נמוך). האם הדגם מוכר? טוב? אני יכול לפתוח את האריזה והמכשיר ולשלוח תמונות אם יש צורך... קצת מטריד שאין הגנה ממתח גבוה. חוץ מהמכשיר (של חברת Q משהו) שלא ניתן לקנות אותם במחיר שפוי (ביררתי אז זה בסביבות ה 200 שקל) מה הכי מומלץ בשוק בסופו של דבר? תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 22.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לארגן הגנה לציוד פה, ויש פה המון ת'רדים שקשורים לנושא הזה אבל החומר מאד מפוזר - אני לא ממש מצליח להבין מה בדיוק אני צריך, רוצה, יכול וכו'. בכל ת'רד נזרקים המון מושגים והדיון בד"כ גולש לוויכוחים טכניים על דברים שאני לא ממש מבין. יש לי בסלון: 1. מסך 50 אינץ' 2. , HTPC - עם מעבד i3 ובלי כ. מסך או כרטיסים אחרים - לא צורך יותר מדי חשמל. 3. רסיבר 6 ערוצים של 80 וואט לערוץ. 4. סאב אקטיבי 200 וואט. כל המטרה שלי היא לשמור על הציוד - גם מברקים וגם מהפרעות אחרות במתח (יש עוד משהו שצריך להזהר ממנו מבחינת חשמל?). לא חושב שאני צריך UPS - אין לי בעיה שהמחשב ייכבה פתאומית מבחינת מסמכים לא שמורים וכו' - רק צריך שלא יתקלקל כלום. אני אשמח לשמוע הסברים והמלצות, גם באופן כללי וגם לדג…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי מארז HTPC של ANTEC שעלה טפו טפו 1100 ש"ח.. (http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=08738) אני רוצה לשדרג כרטיס מסך ואין לי מושג אם אפשר לשדרג לכרטיס חזק כמו ה-8800GTS 320 או אפילו יותר מזה? אני לא מבין כלום בספקים, אז חשבתי שאם תסתכלו באתר של ANTEC על הנתונים של הספק תוכלו להגיד לי מה הוא יכול להחזיק. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רציתי להרכיב על הלוח בעתיד 6950 X3 ואני מחפש סק כח 80 GOLD אז מה עדיף מבחינת אמינות Antec High Current Pro HCP-1200 CORSAIR Professional Series AX1200 1 מהם
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני המארזים האלה ורציתי לדעת איזה מארז עדיף מבחינת: 1)קירור 2)מודלריות ישמח לשמוע גם הצעות אחרות עד 800ש"ח(עם חריגות קטנות) מ-tms. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם מישהו מכם פעם עבד עם uber chakra ואיך היתה העבודה איתו? וגם רציתי לדעת עם 8800gts נכנס בו תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הספק לפני כמעט שבועיים אחרי שהומלץ לי בפורום. הספק כל היום משמיע רשרושים כאלה, רשרושים לא חזקים אבל שהחדר שקט ובמיוחד בלילה זה נשמע וקצת מציק.הרשרושים זה מהספק עצמו ולא מהמאורר שלו. יש למישהו את הספק הזה ויכול להגיד אם גם לו יש את הרשרושים האלה? כי לא רוצה להחליף אותו באחד אחר כמוהו ולקבל עוד ספק מרשרש כזה. כמו כן איזה ספק 550W מומלץ עד 250 שח פלוס מינוס? שיהיה איכותי והכי חשוב שקטטטט. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הוא יחזיק Q9450+HD4870 כמו שצריך? (יש מצב לOC במעבד אבל גם לא משהו ממש משמעותי אולי 25%)
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-