עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by yamamoto,

התאמת לוח אם למארז אני קונה את המארז הזה: Define Mini Micro Atx Black המידות הם: WxHxD: 210x395x490mm זה מארז מיני קומפקטי מאוד ואני רוצה לדעת שני דברים: 1 - האם אפשרי (אפילו אם קצת קשה) להרכיב בתוכו לוח אם סטנדרטי למשל- GA Z68XP-UD3 אם לא אפשרי - אז איזה לוח מומלץ למשחקים שיתאים למארז הזה ועדיף Z68 ואיך בכלל אני מבדיל בין לוח רגיל ולוח קטן יותר לפי שם הדגם 2 - האם זה אפשרי להתקיןן במארז הזה 2 כרטיסי מסך בsli או cf

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by vourt,

הי, האם מישהו מכיר מארז HTPC (שוכב) שיכול להכיל בתוכו לוח Z68 וכרטיס מסך GTX 580? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ציפורים בניוטרל,

היי, ביום ראשון אני אמור לקבל GTX 460 1GB, אפשר לראות את המפרט שלי בחתימה. אני יודע שהספק שלי יחזיק אותו, הקטע אם הספק יוכל גם להחזיק גם 9600GT שמהווה בעצם כרטיס לפיזיקה. כמובן ללא OC לאף חלק במחשב. והאם בכלל שווה לעשות את זה? כלומר GTX460 ו 9600GT? או שעדיף לי לוותר כי ההבדלים הם זניחים. תודה מראש

4. שלום, שידרגתי היום את הכרטיס מסך מ 9600GT ל HD6850 ואני חושד שהספק לא עומד בעומס. כרגע מותקן לי על המחשב zumax zp550gw כשיש לי במחשב ליד HEC-500td tf האם כדאי להחליף בינהם ? לקנות חדש ? או שבכלל הבעיה בכיוון אחר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eranmo,

שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב סלוני חדש שישמש גם כמארז שולחני בעתיד אך כשבדקתי מארזי HTPC בארץ (ללוחות ATX) גיליתי שהם מאד יקרים ולא מצדיקים את המחיר שכן הם בנויים כמו מארזים רגילים רק פי 5 יותר יקרים עם פנל תצוגה שלא מוסיף דבר שפנל תצוגה 5.25 ב 80 ש"ח לא ייתן (שם השיר או סרט שמתנגן, שליטה על מאווררים, טמפרטורה וכו..). שאלתי היא כזו, האם ניתן להשכיב מארז שולחני, או להיפך... האם כונן קשיח צריך תמיד לשכב בצורה הטבעית שלו או שהוא יכול גם לשכב על הצד והאם זה משפיע על חיי המנוע והצילינדר שבתוכו שמסתובב בצורה שלא מוגדרת כנורמלית, כנ"ל לגבי הספק ושאר הרכיבים הסטנדרטים. אני יודע שקיימת בעיה לגבי הכונן DVD אך זה לא קריטי מכיוון שאני לא משתמש בכונן כזה כבר 5 שנים. אני רוצה גם לבקש…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש לגרפיקה דו-מימד, חשוב שיהיה שקט 7-8 מ1- עד 10. לא יהיה OC ולא משחקים. המפרט שנבחר הוא: מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מעבדי וגופי קירור Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX כרטיס מסך Intel HD Graphics 3000 ספק כוח (SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem האם המארז‎CM 690 II Basic Black ATX Case 345 ש"ח או Elite 310 Black/Blue ATX Case CM 180 מתאי…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  7. לפי המפרט נראה שהוא יכול לעבוד אם לוח mATX, אני לא גיימר או מתכוון להיות, הוא מיועד לגלישה, מוזיקה וצפיה בסרטים וסדרות לבדיקת איכות לפני העברה שלהם ל HTPC, לדעתי core i3 יספיק לי לזה, השאלה באיזה בעיות אני יתכל בזמן הרכבה? היה לי ניסיון אם 2480 הגדול יותר ומן הסתם יותר קל לעבוד שיש לך מקום לעבודה, ב1380 הכל הרבה יותר צפוף, היה למישהוא ניסיון איתו? אני פשוט לא אוהב מארזים גדולים ומחפש יותר אסטטיות, חשבתי על mITX אבל ממש כשה לעבוד איתם, ואני מעדף מארז קצת יות גדול, הכל ימוקם על השולחן בגלל זה חשוב לי שגודל שלו והמראה. תודה, מחקה לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yossi555555,

מעבד E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM כרטיס HD 6770 מארז CM690II כרגע 3 מאווררים פועלים מעונין להוסיף עוד 2 מעונין לשדרג ספק לספק איכותי 550 או 650 זהמספיק לנתונים שלי? מבקש המלצה לספק טוב עדיפות לחברת ZALMAN אם אפשר אני אוהב את החברה הזאת איך הם בספקים ? תודה שבת שלום

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by yossi555555,

אני מעונין לרכוש את הספק הזה מישהוא מכיר מה דעתכם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by שועל האש,

ראיתי כמה סוגים של טסטרים כאלו עם צג lcd האם הטסטר הזה של אנטק או כל חברה אחרת http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjA3OCYyMA== האם הבדיקה שלו אמינה שווה משהו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by michaelru,

היי זאת המערכת שאני מתכנן לקנות ואני צריך לבחור ספק מתאים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪960 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪136 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪615 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪358 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪112 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪799 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪100 אני לא בטוח איזה ספק אני צריך, חלק אומרים ש620W זה מס…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by jungle-man,

שלום מישהו מכיר חברה לספקים בשם Huntkey? האם נחשב ספק איכותי ובמיוחד דגם ps-cp450h. קישור לאתר - http://www.huntkeydiy.com

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין להוסיף כונן קשיח למחשב, ובגלל שככל הידוע לי הספק שלי גבולי, עולה בי חשש מסויים. המפרט: מעבד i5-650 שעבר אוברקלוק קל. כרטיס מסך hd 6850. ssd קטן יחסית למערכת הפעלה ותוכניות. דיסק קשיח 320 ג"ב שמיועד לאחסון. ויש כמובן מאווררים שגם הם צורכים קצת חשמל (אחד לקירור של המעבד ושניים למארז). הספק הוא 450 וואט antec neo eco. החלטתי שאני מעוניין להוסיף דיסק קשיח נוסף של 320 ג"ב למטרת גיבוי (למקרה שהדיסק הקיים יתקלקל, נכנסתי קצת לסרטים מזה בזמן האחרון). הדיסק הקשיח הזה כמובן רוב הזמן יהיה במנוחה, ורק אחת לכמה זמן אעתיק אליו קבצים . אשמח לקבל חוות דעת לגבי התאמת הספק למערכת, ועד כמה קשיח נוסף עלול ליצור בעיות מבחינת צריכת חשמל.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום אני מחפש לרכוש ספק כח, מרוב חברות והספקים הבחירה מתקשה. התקציב בין 300 ל 400 ש"ח, אם יהיה צורך להוסיף על זה אני אקח בחשבון. הספק יהיה עבוור החומרה הבא, (המחשב עדיין לא נרכש) לוח אם מבוסס ציפסט Z68 מעבד סדרה I5 זכרונות 1333 2*4GB 2 דיסקים קישחים - טרה וחמש מאות כרטיס מסך 450GS או 550TI צורב אני מבקש הצעות רק עבור ספקי כח. אם אפשר לפי דירוג ,מהכי מומלץ לפחות. FSP, EZCOOL SEASONIC SS-550ET שלש שנים אחריות ANTEC 520W NEO ECO שלש שנים אחריות HEC COUGAR 550-CM בצבע כתום, שלש שנים אחריות קיים עוד ספקים בשוק, העדיפות על שלש שנים אחריות ומעלה. מה אתם ממליצים לי ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by מא1ר,

שלום לכל חברי הפורום, בעודי מסייר באתר ksp אני חווה כרגע התלבטות די קשה בבחירה בין שתי ספקי כוח האחד של corsair דגם CMPSU-430CXV2‎ והשני של seasonic דגם S12II-430 אין לי נסיון עם ספקים של קורסייר וסיסוניק מה שאני יודע עד כה זה ש: שניהם בתקן 80+ BRONZE בעלי מאוורר 12 ס"מ וזמב"ת של 100,000 שעות לשניהם. מצד אחד קראתי פה בפורום שהספקים של corsair באופן כללי יותר שקטים מאלה של seasonic והכבלים שלהם יותר טובים . מצד שני הספקים של corsair מבוססים על ספקי seasonic, ואני לא יודע אם ומה אפשר להסיק מזה על האיכות של שני הספקים הספציפיים האלה. כמו כן במפרט של הספק של סיסוניק מצויין שיש בספק קבלים מאוד איכותיים מתוצרת חברה יפנית אמינה ביותר (Chemi-Con) בcorsair לא צויין במפרט איזה ס…

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by Ron707,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H ומארז Fractal Design R3. הגיוני שחיבור ה-USB3 הקדמי לא יעבוד לי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by AlcaTeL,

שלום אני מחזיק כיום במערכת p4 2.8ghz , 1xgb ram corsair , geforce 6200 512ram , x2 samsung 103sj 1TB ( raid 0 ) + 1 WD 120gb , MB JETWAY 478 (X 2 80mm fan( include CPU עם ספק גנרי של KSP 500W V12 20PIN ATX כמובן ניתן לשים לב שזו מערכת ישנה, אני יודע, אבל עדיין היא מחזיקה אצלי יפה מה שהולך לקרות בזמן הקרוב הוא שאני הולך לקבל כמה חלקים למחשב הזה ש"ישפרו " אותו עד המקסימום האפשרי כגון : p4 3.4ghz, geforce 7950 512ram, 2x 1gb ocz והשאלה שלי היא : האם הספק שקיים אצלי מספיק בישביל המערכת שתיהיה בסופו של דבר ? במידה ולא, ואני אלך לקנות ספק חדש זה יהיה של SEASONIC ואין שום וויכוח על כך אבל מאחר ואני קונה כבר ספק הייתי מעדיף שאני אקנה כזה ספק, מודולארי, שיוכל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by XxomriXx,

שלום רציתי לדעת אם הקירור ‏‎ ‏Noctua NH-U9B SE2 CPU Cooler‎ נכנס למארז LANCOOL K62 תודה.

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

הי, עלה בדעתי לקנות פנל סולארי קטן כמו זה למטרת טעינת טלפונים ניידים ואולי גם דברים נוספים. 1. האם מותר להביא אותו לארץ? 2. אם כן, האם אצטרך לשלם מכס? 3. איזה מחבר אצטרך לקנות כדי שיהיה לי שקע חשמלי רגיל? 4. האם יש דברים נוספים שאני צריך לדעת? 5. האם יש דגמים מומלצים? בעיקרון חשבתי לשים אותו במרפסת מכיוון שהוא די קטן. תודה מראש. אגב, אני לא ממש משוכנע שזה הפורום המתאים אבל נראה לי שהוא הכי מתאים (או הכי פחות לא מתאים ;D ). אם טעיתי, אנא העבירו אותו.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Lirans,

שלום יש לי UPS מדגם Ippon Backpower Arista 850VA לפני כשלושה חודשים התחיל לצפצף פעם בחודש, כל פעם בזמן משחק. כשאני יוצא מהמשחק הוא נרגע תוך דקה בערך. לפי תוכנת הבקרה של הUPS יש נפילת חשמל. לפני חודש כשזה קרה החלפתי את הסוללה לחדשה מאותו סוג והיום זה קרה שוב. ניסיתי לחבר את כבל החשמל לשקע אחר ולא עזר (הוא מחובר ביחד עם עוד UPS למפצל חשמל והחלפתי ביניהם). את הכבל עצמו לא ניתן להחליף מכיוון שהוא מחובר מבפנים. ניתן לעשות איתו משהו, מעבר ללקנות חדש? (נגמרה האחריות) תודה

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  21. או שיש פתרון אחר? זה מאוד נוח הכניסות מקדימה ואני רוצה שזה ימשיך לעבוד, גם במחיר קנייה של מארז או לוח. אז מה הפתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  22. אני מחפש מאוורר טוב בין 100- 120 שקל אני לא מתכנן לעשות OC למעבד בכלל! האם אני צריך בכל זאת להשקיע במאוורר או שהסטוק מספיק לצרכים האלה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מישהו יודע מה ההבדל בין דגמי האל-פסק הללו של אדוויס? PRPC PRV PRS כל השלושה באותו סדר גודל של מחיר. באתר שלהם לא מצאתי מידע. מה עדיף? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by SEangel,

שלום. לבנית מערכת שתכיל את הלוח הזה: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3010&dl=1#ov עם פנום II 550BE (שיפתחו בו הליבות) וככל הנראה כרטיס מסך בינוני (עוד לא נקנה) אני מחפש ספק ומארז. לפי התקציב חשבתי על איזה קולרמאסטר זול וספק של FSP. יש אופציות טובות יותר במחיר כזה? (350-400 שקלים, אם יש בפחות, מה טוב)

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  25. שלום חברים , השבוע שדרגתי את הלוח אם + המעבד מ ASUS P5P43TD עם מעבד E8400 , ל Gigabyte Z68XP UD3 ומעבד I7 2600 . לפני השדרוג הספק שלי - HEC WIN+ 700W החזיק את ה GTX295 מצויין ! לאחר השדרוג - פשוט לא קיבלתי כלום במסך ונראה כאילו הכרטיס עובד תקין ... לבסוף אחי תרם לי GTX470 שחובר ועבד מצויין , כמו גם GTX9500 ישן לבדיקה . האם ייתכן שהספק הזה לא מספיק ל 295 בשילוב עם הלוח אם הזה ? ?? אשמח לעזרה , תודה .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים