ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לקנות מארז שקט ככל שניתן אך חשוב מאוד שיהיו לו פילטרים לאבק.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מרכיב מחשב חדש,ואני מחפש מארז שקט מאוד (אם אפשר אפילו חרישי)שגם יקרר בצורה סבירה(פחות חשוב מאחר שאני מניח שלא אבצע OC בקרוב),ומהחיפושים שלי הבנתי ששני אלו נחשבים שקטים מאוד. השאלה שלי היא האם ה-P183 שקט משמעותית(או בכלל,שקט יותר)מה-P182 כי הבנתי שהוא בהחלט מקרר טוב יותר. אגב,האם כרטיס מסך 295GTX יכול להכנס במארז ללא בעיה(לא מתכנן רכשיה של אחד,פשוט רוצה לדעת האם גם כרטיסים גדולים יכולים להכנס). ובכלל,אשמח לשמוע דעות של אנשים שראו את המארזים האלה ויכולים לתת חוות דעת על כמות הרעש שהם מצליחים לסנן,היות ושקט הוא עליון עבורי במחשב חדש . תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בזמן החלפת הספק שלי קרעתי את החוטים המזינים את המאוורר מהספק, המאוורר חובר לאספקת מתח מהספק באמצעות קונקטור מולקס (3 פינים לכיוון המאורר) שהולך לחיבור 4 פינים של הספק. יש לי חיבור מאורר של 4 פינים על לוח האם אך חיבור המאוורר הוא 3 פינים, יש כבל מתאם? לא מצאתי דבר כזה בזאפ משום מה...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המארז הוא מארז HTPC יחסית קטן למארז של גיימניג ממוצע ומן הסתם זה משפיע גם על הסירקולציה במארז. מבחינת שימושים של המחשב זה יהיה משחקים כבדים על רזולוציה גבוה 1080P וסרטים. אני לא מתכנן OC כרגע אולי בעתיד שאני ירגיש שצריך את זה וגם אז זה לא יהיה רציני משהו בקטנה. זה המארז: http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001364&id=C_00001366&name=DH202&ov=&ovid=&parent_cp=#P_00002086 המעבד יהיה כנראה I5-760 או AMD Phenom II 965 בקשר לכרטיס מסך אני מאוד רוצה את GTX470 אבל אם לא תהיה ברירה בגלל גודל המארז והחום שהכרטיס הזה פולט אני יקח את 6870 שהוא קריר יותר. מה דעתכם ? אני גם אשמח לשמוע על המלצות אחרות של מארזים בסגנון הזה, בעיקרון אני מוכן …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש המלצות למארז וספק כוח, התקציב הוא 800-1000 ש"ח הספק אמור להחזיק Q6600 וGTS 640, לא מתוכנן OC בקשר למארז פחות חשוב לי המראה והשקט, יותר חשוב שהתכולה לא תתבשל, ואם אפשר אז בלי דלת אני מתכנן לקנות מזיגזג אז אם אפשר בבקשה שהחלקים יהיו משם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם זה נכון שספק איכותי חוסך בחשמל?? ושעדיף לקנות ספק של ENERMAX יקר מאשר של HEC זול כי בסופו של דבר הENERMAX יבזבז פחות חשמל??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם צריכת החשמל של הספקים השונים נמדדת לפי ההספק של כל ספק או לפי המערכת שהם מחזיקים? אני אמקד את השאלה: האם ספק של 800W צורך יותר חשמל מספק 520W גם אם שניהם מחזיקים מערכת דומה?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ושקט, ללא אבק ועמיד בילדים עד כמה שניתן. תקציב 500~, אכפת לי שיהיה עם קוים נקיים מבחינה אסטטית. תודה רב לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר גם מארז ביחד אם זה שווה את זה אני מוכן לחרוג
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המערכת היא e6300 ג'יגה זיכרון saphire 1900xt הספק הישן שלי כנראה כבר לא מחזיק מי יודע מה מדובר ב antec430 השאלה שמתי עין על ה liberty500w אבל נראה לי שהוא Overpowerd למערכת כזאת לכן השאלה שלי עם הliberty400 w יספיק אם כן מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד למה מומלץ בכרטיס 450w וספק של 400w כמו הLibery יספיק? ושאלה אחרונה מישהו יודע מה הצפי תאימות שלו לכרטיסי D10? אה כמו כן לא מתוכנן שום OC ולא מערך CROSSFIRE תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הולך להיות מחשב שיריץ האקינטוש: (מק על PC) אז לגבי לוח אם וכרטיס מסך אין הרבה ויכוח כי זה מה שהכי תואם. המפרט Processor: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX I will OverClock it to about 3Ghz (don't want the system to be unstable) Motherboard: P5K Deluxe/WiFi-AP רציתי BAD AXE 2 אבל הוא לא יתמוך בPENRYN לכשיצא. Memory (DDR2): CORSAIR TWIN2X4096-6400C5DHX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS DH Should do the job it was important for me to have 2 modules of 2GB for future upgrades. 4 Hard Drive(s): 4 X W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER יכול להיות שאוסיף עוד בעתיד. Graphics card: SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB D…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לעשות OC למערכת: C2D E4300 @ 3.4Ghz ABIT IP35-E 2*1GB GEIL 800MHZ 3*SATA II 16MB WD 250GB 2* DVD-RW LG 8600GT/S עם אוברקלוק האם קיים ספק מתאים עד 400 ש"ח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לשימוש משרדי עם כרטיס טלויזיה. תקציב למארז - פחות מ300. האם יספיק לי מארז עם 300W כגון HEC 6C28 / 6K31 / 6K60 או שעדיף מארז 400W של JSP-TECH ?? מה שחשוב לי זה אוורור ושקט. (אני ממש לפני קנייה באתר, בבקשה תענו לי מהר... )
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יכול להיות שזו ממש שאלת קיטבג , אבל באמת שאין לי מושג כי אם התחנה לא מתאמצת במיוחד האם הספק "יודע" להתאים את עצמו להספק נמוך יותר על מנת לחסוך בחשמל ואם כן , האם זו תכונה אצל כל הספקים או שיש לבדוק ספציפית פר ספק
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין 3 מארזים Antec 280p Corsair 550d Fractal r4 אשמח לשמוע חוות דעת שלכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף החלטתי לקנות אל פסק. אחרי שקראתי את מה שכתוב בפורום הזה על הנושא, הגעתי למסקנה, שמה שהכי יתאים לי, זה Gamatronic SmartCompact 750VA (http://www.gamatronic.co.il/?id=13). מה שאני צריך, זה בארך 10 דקות עבודה של המחשב + מסך, והכי חשוב, שיתכבה באופן מסודר במקרה של תקלה. ועוד דבר, הייתי מעדיף שהאל פסק יתאים גם במקרה שאני אשדרג את המחשב בעוד שנה-שנתיים. הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על הבחירה שלי, ואולי תציעו לי משהו יותר טוב, אם יש בזה צורך. התקציב לא ממש משנה (אבל גם לא להגזים... ). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי את הספק : COOLER MASTER eXtreme Power RS-430-PCAR ATX Form Factor 12V V2.01 400W Power Supply 115/230 V Nemko, TUV, cUL, CE, BSMI, FCC, CCC - Retail יש לי מעבד D 805 כרטיס מסך 7600gt שני כוננים קשיחים וצורב ובמארז יש גם שני מאוררים האם זה מספיק?
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, תרשו לי להקדיש מספר שורות להפרד מה TOPOWER 550W שהיה לי במשך הכמעט שלוש שנים האחרונות - לא אהבתי אותו מיום ראשון שקניתי אותו ואני איכשהו שמח שהוא הלך לו לעולמו.. היום תוך משחק ב STALKER הספק החזיר את נשמתו לבורא והוא וידא שכולם בבית יידעו שהוא מת על ידי פיזור ריח מוזר ומגעיל שמשאיר שום מקום לסימני שאלה - קבל נשרף. ואכן, פתיחה של הספק איששה את החששות. בקיצור, צריך ספק חדש. דפדפתי קצת בפורום וראיתי שבגדול מומלצים בעיקר הספקים של SEASONIC ו PCP@COOLING וגם ENERMAX.. די חשוב לי שהוא יהיה מודולרי ואני חושב כרגע על ENERMAX MODU82+ 425 (ב 425 ש"ח).. ראיתי שיש גם SEASONIC M12-500 ב 420 ש"ח ב FOXPC אבל הבעיה היא שייקח לו בטח כמה ימים להגיע אליי לעומת ה ENERMAX שנמצא די…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בחסות החמסין נשרף לי הספק, ואם כבר אז אני אעשה הכנה לשידרוג המתקרב ל 4870 שאר המערכת מופיעה בצד (מחליף את ה X1950P), יש רק תוספת של עוד הארד דיסק של 500GB אין תוכניות לOC אבל כן למערכת קירור יותר טובה.. :'(
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש את דעתכם המקצועית למארז זה ? קרור ? נוחות עבודה בהרכבה ספק כוח 1000W האם הוא מתאים מבחינת אורך של כרטיס מסך מסוג BFG GeForce GTX295 1792MB GDDR3 HDMI PCIx16 שיושב על לוח אם Gigabyte GA-EX58-EXTREME Intel Core i7 DDR3 X58 אורך הכרטיס מסך 27 ס"מ אורך לוח האם 24 ס"מ (לכוון כונני H.D) בעתיד הקרוב ארצה לשדרג ל-2 כרטיסי מסך או 3 כרטיסים בתצורת SLI אם הדעה שלילית על המארז על מה תמליצו ? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אז ככה אני חושב להתקין ATI X1950XTX 512Mb PCI-E CROSSFIRE EDITION במחשב שלי להלן המפרט שלי: GIGABYTE P35 DS3+E6750 OCZ DDR2 2x1024MB 800MHZ Platinum Rev 2 W.D 200Gb 8M buffer sata ASUS dvd-rw sata SONY dvd-rom ide 2 מאווררים במארז אני חושב לקנות את הספק כי הוא בתקן PLUS80 אבל אני חושש שהוא לא יחזיק את המערכת , אז כן צריך דעות/המלצות...... אאאא כן ותקן PLUS80 חשוב לי מאוד....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו 550W TR2 שווה 400 שקל? או שיש יותר טובים ממנו ב 400 שקל??לפרט דגמים בבקשה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-