ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום יש לי בעיה עם ספק הכח המחשב היה דלוק כל הלילה . בבקר המחשב היה כבוי ניסתי להדליק את המחשב לא נדלק . פרקתי מתח מהספק -המחשב נדלק.(מספר פעמים זה קרה לי ) האם יכול להיות בעיה ספק . נתונים כרטיס מסך 8600gt מעבד-e2160 לוח אמ-foxconn 945g7ad תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מארז לקחת מ- KSP תמליצו לי על משהו שאתם מכירים עד 400 ש"ח שהוא לא כבד מבחינת משקל ושיצבור כמה שפחות אבק ועם סירקולציית אויר די סבבה למחשב גיימינג בינוני
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בספק כוח איכותי ולא גנ'רי ומארז איכותי. מדובר על המחשב הבא: 3GB DDR2 CPU E5200 Dual Core,Intel 2 צורבי DVD כרטיס מסך NVIDIA 9500GT לוח אם G31 של גיגהבייט סוקט 775. יש עדפות לספק מודולרי אם אפשר, וספק עם אחריות שהיא למשך יותר משנה. מארז בצבע שחור בלבד. יש עדיפות לSKYPC אבל לא שולל גם RSM או K.S.P וכו' תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. איזה ספק כוח מומלץ - או כמה W - עבור מערכת שמיועדת עבור שני כרטיסי HD 6990? בהתחשב בכך שמדובר בכרטיס מסך כפול ליבות [כפול GPU], אני מדברים על 4 יחידות עיבוד גרפיות. שאר המערכת סטנדרטית לחלוטין. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב i5 2500 לא מתכוון לעשות אובר קלוק אני לא ממש גיימר אבל אני אקנה איזה כרטיס מסך סבבה, משהו ממוצע - יהיה במחשב דיסק קשיח אחד כונן סידירום וכמה מאוררים איזה ספק כח אתם ממליצים לדרישות הללו? יש טעם להשקיע במותג? אשמח לשמוע המלצות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש חוות דעת על המארז הבא: http://www.jsp-tech.com/index.asp?ind=b2&type1=5&id=96 מגיע עם ספק כוח של 400W תודה
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שבעבר הרחוק שווקו מארזים (אחד כזה היה של IBM) שהיה בתוכם רמקול כללי (כלומר, לא כזה שמיועד להשמעת צפצופי מערכת). האם עדיין מייצרים מארזים כאלה? בחיפושים כאן בפורום וברחבי הרשת לא מצאתי. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ביניהם הבדל של 100 שקל, ככה שאני מניח שהאנטק יותר טוב, אבל השאלה אם הקולר מסטר מספיק טוב זה למחשב ללא OC , ובלי דרישות מיוחדות. core i5 ו GTX460 מישהו יכול להגיד במה בדיוק האנטק עדיף? ואיזה ספק עדיף: Antec Basiq VP-450P 450W 2yr או HEC 450W ATX PSU BULK
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
KSP מציעים את הספק עם 3 שנות אחריות בזמן ששאר החנויות נותנות 5 שנים אחריות? מישהו מבין למה? האם צריך להתעקש לקבל 5 שנים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רכשתי ספק כוח בארה"ב, והגעתי איתו לארץ. HX650. האם לחברו על ידי מתאם רגיל ופשוט? כרגע המתאם שיש לי הוא מתאם רגיל [לא מבין בזה כלום], שאיננו אקטיבי או משהו כזה [עלה 5 שקלים], והוא בעל שני פינים. הספק בעל שלושה פינים. על הכבל של הספק כתוב 125V 10A האם פשוט לחבר את הספק למתאם זה? לא ארצה לגרום נזק למחשב שאליו הוא חובר תודה!
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי ספק ג'נרי ממחשב שהתקלקל. בקיצור בניתי מעגל אלקטרוני למגבר הספק שלא כל כך רלוונטי מה ואיך כרגע. מה שכן המעגל עובד על 12 וולט ועם הספק מכובד של 50 וואט! במקום לקנות שנאי מתאים ויקר, חשבתי להשתמש בספק הישן הזה של המחשב. לספק יש מסילה של 12 וולט והוא מסוגל בכיף לתת 50 וואט על המסילה הזו. העניין הוא שאני לא יודע איך להדליק ספק מחוץ למחשב? ז"א ספק שלא מחובר ללוח אם ונדלק בלחיצה על כפתור הדלקת המחשב. אני מניח שבטח מדובר על קיצור שני רגליים במחבר הגדול בעל ה- 2X10 חיבורים, מה שקורה בטח בלחיצה על כפתור ההדלקה במארז שמחובר ללוח אם. העניין הוא שהספק ג'נרי וכמובן שאין עליו מידע באינטרנט. יש למישהוא ניסיון בכך? זה דבר סטנדרטי וזהה בכל הספקים? דבר נוסף: לכל מי שנחרד ונזעק מלשמ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש סיבה שבחוברות הוראות אומרים בכיבוי המחשב לנתק תמיד תחילה מהשקע את המטען ולא לנתק את חוט המטען מהמחשב הנייד ? דווקא נראה הגיוני יותר לנתק קודם מהמחשב ואחכ מהשקע (כי החיבור בשקע חזק), כמו כן הגיוני יותר בהדלקת המחשב - לחבר קודם את המטען לשקע ולראות שהכל בסדר עם המטען (שאין ניצוצות או רעש) ואחכ לחבר אותו למחשב, אז למה ההוראות של המחשב הפוכות ? שאלה נוספת - האם יש בעיה לכבות את האלפסק בלילה ולנתק אותו לחלוטין מהחשמל כל יום? ולהדליק מחדש בבוקר עם הדלקת המחשב? (הוא בחדר שינה ואני לא מעוניין בקרינה או הפצת חום בלילה כשהמחשב כבוי והאלפסק כבוי ממילא). תודה.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
SeaSonic SS-750AT 750Watt 80Plus Bronze SeaSonic S12D-750 750Watt 80Plus Silver ו-Antec HCG 750W 80Plus Bronze עכשיו לפי מה שידוע לי, הספק הראשון והשני מאוד ידועים ויש להם ביקורות טובות! לגבי השלישי לא בדקתי, אבל שמתי לב שיש לו 80Plus Silver והוא באותו מחיר כמו האנטק, שיקר מ-SS-750AT ב-30 ש"ח. שאלתי היא כזאת, איזה מבין השלושה על איזה עדיף ללכת? לא איכפת לי לקנות ספק ב-600 ש"ח, העיקר שיהיה איכותי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי את המחשב היום במעבדה היות והמחשב שלי לא נדלק. לדעתי הספק הלך לעולמו כעבור מספר שנים (HEC 400W). במעבדה אמרו לי שלאחר בדיקה ספק חדשה יעלה כ- 150 ש"ח. עם זאת חשוב לי לקנות שוב ספק איכותי כמו הנוכחי שהחזיק לי כ-5 שנים בלי בעיות בכלל. האם קיימים ספקים איכותיים עד 200 ש"ח למפרט המופיע בצד ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעל: I7 2600K GIGABYTE Z68X-UD7-B3 2 זיכרונות של 4GB בעתיד אולי אוסיף עוד 2 DDR3 1600 ישנם 4 מאווררים 12 עם לד + 2 מאווררים 8 בלי לד קירור למעבד בעל 2 מאווררי 13 עם לד כרטיס מסך כרגע 9600GT בעתיד הקרוב אשדרג לכרטיס חזק יותר 8-9 דיסקים קשיחים 72000RPM אני מתכוון לקנות : Thermaltake Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU Active PFC הוא מספיק חזק?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי NAS שישמש להזרמת תכנים ברשת, אבל המחירים שלהם גבוהים והיקרים שבינהם יכולים להכיל עד 6 דיסקים קשיחים. היום אני משתמש להזרמת תכנים במחשב הביתי שמכיל 9 דיסקים קשיחים (CM 690 שמכיל כלוב של 4 דיסקים) . אני רוצה להרכיב מחשב ייעודי למטרת זו (בדומה ל NAS), עם מארז שוכב (שיהיה אסטטי בסלון), שיכול להכיל כמה שיותר דיסקים קשיחים. האם קיים מארז כזה? מה הפתרון המומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. שבוע הבא מגיע אליי מארהב כרטיס מסך מסוג XFX ATI Radeon HD6870 1 GB. הוא הולך להחליף את הHD3870 הישן והטוב ולהיכנס למחשב בעל המפרט הבא: Core2 Q9450 2.66GHz 4GB ddr Antec True Power Trio 650 watt output האם הספק הזה מספיק חזק בשביל הHD6870? במידה והתשובה היא לא, איזה ספק מומלץ בתמורה הכי טובה לכסף? והאם יש בספק הזה מספיק כבלים (ה6870 צריך שניים)? במידה והתשובה היא לא האם יש מתאם שיכול לעזור? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 3 מארזים למחשב החדש 1. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4253 2. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=5426 3. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656&category_id=19 4. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2193 זה המפרט מעבד Core I5 2300 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 זכרון Kingston 4GB DDR3 1333 כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ.מסך Sapphire HD 5450 כונן קשיח Samsung HD204UI 2000GB מארז ספק Seasonic S12 II 520W תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, החלפתי ספק כוח לאחרונה שהוא Active PFC, 450W. אדוויס טוענים שאני חייב אל פסק בדגם Advice PRV1000 שמחירו סביר - 750 ש"ח בערך. KSP טוענים שאני חייב אל פסק Advice SL שמחירו מגיע ל1200 ש"ח! עשיתי חיפוש קטן ברשת וראיתי שגם שם העניינים לא ברורים. הבנתי שספקי כוח שהם Active PFC (אגב הדבר הזה מוסיף משהו בכלל למחשב? הופך את הביצועים לטובים יותר או שזה סתם שקר?) דורשים גל בצורה מסוימת בעת הפסקת חשמל, גל שאותו אין באל פסק "רגיל". מצד שני, יש רבים שטוענים שיש להם ספקי כוח ספציפיים עם Active PFC, ואל פסק "רגילים" מספקים אותם בהחלט. דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט יהיה מבוסס צ'יפסט E350. כרגע יש לי על הפרק את Thermaltake Element Q שאני לא כזה מתלהב ממנו כי הוא קצת מצועצע, אבל אני לא רואה אופציות טובות יותר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_901&products_id=12177 יש גם את ה-ISK 300 והאח היותר יפה שלו ה-ISK 310 שנמכר רק ב-KSP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12770 http://ksp.co.il/main.php?now_snif=ashdod1&uin=13232 אבל החסרון שלהם הוא שניתן להכניס דיסקים של 2.5" בלבד, כך שאני אהיה מוגבל באחסון וכרגע אין לי תקציב ל-NAS ולכן אני מעדיף שיהיה HDD פנימי גדול מספיק. כמו שכתבתי כבר בכותרת חשוב לי שיהיה שקט ושהמראה יהיה סולידי ולא מצועצע.
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מארז ראשון: * מאוורר טוב * ספק למטה * USB 3.0 * שקט (7/10), שלא יפריע לשינה ובמהלך עבודה (גלישה\תכני HD). * חלק עליון חלק, שיהיה אפשר לשים מעליו משהו (סגנון CM 690/590) לא מפריע החורים של יציאת אוויר, העיקר בלי ידיות למיניהם. * רצוי פלטרים * רצוי כפתור ריסט תקציב עד 400 ש"ח מארז שני: *מאוורר טוב * שקט (6/10) * פנל עם יציאות USB בקידמת המארז בחלק העליון. (לדוגמא ELITE 370). תקציב עד 300 ש"ח רצוי לחסוך. למארז הראשון אני הסתכלתי לכיוון 690 ביסיק, אבל חסר לי שם USB 3.0. למארז השני הסתכלתי לכיוון ELITE 370 אבל הפח שם מאוד דק. אשמח לדעת על אלטרנטיבות. נ.ב עם דרושה חריגה בתקציב שתשנה משמעותית את רמת המארז הראשון אני פתוח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק כח בעבור מחשב שאני מעוניין לבנות, אשמח לקבל המלצות על מספר ספקים. ידוע לי ששוק הספקים הוא פרוץ לחלוטין ולא כולם מציעים ספקים PURE, אבל עדיין אני מחפש ספק שהוא טוב יענה על הדרישות שלי, ובמקביל יצדיק את המחיר בלי להשאר עם חור גדול בכיס. המטרה שלי בספק מעבר להפעלת המחשב, שהוא יהיה מספיק חזק וטוב בעבור ה-OC. מבחינת המפרט של המחשב: cpu i5-2500K with OC (4.1-4.3) לוח אם Z68 עדיין אני לא סגור לגבי דגם ספציפי. ללא כרטיס מסך בנפרד, אני משתמש בכרטיס מסך מובנה בהמשך אולי אני הוסיף אבל משהו סביר בעבור GTA וכו'... לא כרטיס מסך שדורש מעל הממוצע. (לדעתי עוד אולי יהיה ניתן להריץ את המשחק בכרטיס מסך המובנה). דיסקים קשיחים יהיו מחוברים אליו 4 ככל הנראה בSATA2 בהמשך דיסק …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי seasonic 400watt אני רוצה לבצע אוברקלוק המעבד שלי e8400 לוח P45 4 גיגה זיכרון(2 לוחות) כרטיס מסך 4850 שיוחלף בעתיד
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המארז הנ"ל נראה לי מצויין .. השאלה שלי כמה הוא רועש.. אני מתכנן לשים בפנים כרטיס מסך חזק - 570 .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם נכון שאל-פסק מדגם prv-850 של חברת advice אינו מתאים למחשבים עם ספק ACTIVE PFC ?? יש ברשותי ספק שכזה של חברת CORSAIR, והמוכר בחנות טוען שהוא אינו מתאים לאל-פסק, אם מישהו שמבין בחשמל יכול לאשר/לשלולל לי את הסוגיה זה יהיה נפלא, תודה מראש. כמוכן מה דעתם על אל-פסק של חברת גאמטרוניק מדגם smart compact 750VA (אמין,לא מאין, כדאי לא כדאי ) ...תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-