עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by LalA09,

אהלן חבר'ה , לפני כמה ימים פתחתי אשכול בכרטיסי מסך , אבל לא קיבלתי תשובה חד - משמעית . חשבתי שפה אולי אקבל , אז : יש לי את הספק הנ"ל , 450W של HUNTKEY : http://www.huntkey.com/eng/productmore.asp?id=795 רציתי לשאול האם הוא יוכל להחזיק HD5750 / 4870 / 260GTX ? שאר המערכת : Q8200 GA-EP43-DS3 4GB RAM

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by YI572,

שלום לכולם. לאחר עוד שבועיים בצבא, חזרתי הביתה וגיליתי שהמחשב לא עובד \: ברגע שמדליקים אותו הוא נדלק ונכבה נדלק ונכבה ( כל כמה שניות, לפני שעולה משהו על המסך בכלל ). לאחר בירור קצרצר, שמתי לב שהכבל 4 פינים ( הריבוע ) שמחובר ללוח אם, נשרף קצת ( 2 פינים צבועים בצבע חום ). ברגע שניתקתי את הכבל, אין את הבעיה שהמחשב נדלק ונכבה, אבל כמובן ששום דבר לא עולה על המסך. בכל אופן, לדעתי הבעיה היא עם הספק כוח ( HEC 400W TRT ) ולא עם הלוח אם ( אלא אם כן ניראה לכם אחרת? ). ועכשיו בגלל שהמארז שלי דפוק פצצות, אמרתי שזו אחלה הזדמנות להחליף גם אותו. המפרט דיי ישן, אבל בגלל שאני בצבא אין לי הרבה זמן על המחשב ככה שאני לא רואה סיבה לקנות מחשב חדש... המפרט: P4 3.0 1G RAM 7900GS הדרישה היחידה זה …

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  3. לוח אם:Gigabyte EP43-DS3L מעבד:E8400 3.0Ghz-->OverClockedTo-:3786.5Ghz כרטיס מסך:GainWard GTX260 216P Core Clock:669,Memory Clock:1100,Shader Clock:1449 זיכרון:G.Skill DDR2 4GB 1000 Mhz קירור מעבד:Thermaltake V1 מארז:NXZT Air Flow King כונן קשיחים:1)320GB 2)500GB ספק כוח:Enermax Liberty 400W HIPER S625W http://skypc.co.il/pl_product~S625~24~0.htm CHIEFTEC A135 650W http://skypc.co.il/pl_product~APS-650C~24~0.htm SEASONIC SS650-HT http://skypc.co.il/pl_product~SS-650HT~24~0.htm מה הכי שווה לקחת? אם יש משהו אחר יותר טוב מ SKYPC עד מחיר 490 אז תפרסמו. תודה בבקשה לענות,אני רוצה לקנות אותו היום.

4. Started by sapir5522,

החלטתי לקנות מחשב בחלקים מכיוון שיש לי חברים שיודעים להרכיב וככה גם אני ילמד אז החנויות שאני יכול לקנות בהן: נעה מחשבים , פנדה , KSP על רוב החלקים כבר החלטתי מה אני רוצה אבל עכשיו אני על הקטע של המארז בKSP יש 2 מארזים שממש אהבתי ENERMAX STARAY שגם יש עליו ביקורות ממש טובות XCLIO COOLBOX שאין לי מושג עליו כלום , אבל הוא בא עם 5 מאווררים שמתוכם 3 הם 18CM רציתי לדעת מה עדיף , ואיך הסידור כבלים בכל אחד מהם.. תודה מראש

5. Started by elip20,

שבת שלום, רציתי לדעת אם יש הבדל בין מארזים מפלסטיק למארזים אחרים מאלומיניום אות מתכת אחרת למעט המחיר והכובד?

6. Started by Danikk8,

שלום אני הזמנתי מחשב נייח עם ספק HEC WIN+ 550 550W RETAIL ובנוע מחשבים אמרו לי שהספקים של HEC הם על הפנים, תמיד חשבתי ההפך, האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ehudm1,

בקונפיגוריציית המחשב שבניתי שילבתי ספק Seasonic כפי שהזכרתי בכותרת. בחנות המליצו לי על Chieftec הנ"ל. המחשב אמור להיות מבוסס Phenom II X4 810 ללא OC ועם כרטיס מסך משולב על לוח האם. איזה ספק עדיף? איזה ספק יהיה יותר שקט? יש המלצות אחרות לספק עד 350 ש"ח? תודה, אהוד

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ylehman,

הספק ממולץ במפרטים הספק איננו נמצא ברוב החנויות ולא הצלחתי לאתר אותו גם באתר חברת FSP מצאתי בחנויות ספק FSP 350-60HCN מה ההבדל ??? תודה מראש

9. Started by comper8,

שלום, מה דעתכם על הספק הבא: OCZ Fatal1ty 400W Retail http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5996

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Dalmedigos,

היי, אני רוצה להזמין כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX שלפי המפרט שלו דורש 450W. לצערי המחשב שלי מעט ישן, ויש עליו ספק כח של חברת EZCOOL שכתוב עליו 400W. ראיתי גם שבפאס של ה-12V הוא נותן 24A ככה שזה דיי גבולי. מה דעתכם? יעבוד? תודה, איתי.

11. נראה לי מוזר ביותר - אפילו לא חשבתי לבדוק פרט כזה במפרט - ובכלל לא פרט כזה בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. אני לאט לאט בונה מפרט באיזור ה 5500 שח. עם I5, Radeon 5850 ועוד כמה דברים. כעת אני תקוע בשלב המארז. אני בגדול פתוח להצעות ומתלבט מאד. המארז הבא עונה לי על רוב הדרישות: איכותי, עם דלת, אוורור טוב, חברה טובה, מחיר סביר: Thermaltake Element S: http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001397&id=C_00001398&name=Element+S&ovid= כעת יש לי רצון מאד גדול לראות, או לפחות למצוא את המארז הבא בארץ. אני לא מצליח למצוא חנות שמוכרת אותו, ועל כן לא יודע מחיר ולא יכול לראותו פיזית, היש עזרה בנושא? : Gigabyte SUMO 4112 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=3040 אשמח לעזרה, ותודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ramsses_II,

שלום לכולם. כבר שנה שאני עובד עם מארז Mid Tower של A-TOP. למרות שחשבתי שיספיק לי לעשות לו מודינג ולהוסיף שני מאווררים, אני לא מרוצה כל כך מהקירור שלו, וחושב שהסירקולציה שיצרתי לא טובה. לכן, החלטתי לא להתחרבש בזה יותר, ולקנות מארז רציני שהושקעה בו מחשבה, ושיהיה Full Tower מרווח. אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, ואני לא מרוצה מהטמפרטורות. למעבד במנוחה ביום חם זה בין 44-48 מעלות, ולכרטיס מסך החם במילא זה כ-50+ לליבה הכי חמה על 40% מאווררים. בזמן משחק, נרשם דבר נחמד, שהכרטיס מסך עולה ל-60+ ו"מושך איתו" את המעבד, כך שהמעבד מתייצב על טמפרטורה סביב ה-60. הגיוני שהמעבד יעלה גם, אבל הוא נראה יותר מידי מסונכרן עם כרטיס המסך. הגעתי למסכנה שאין אוורור טוב במארז. שמתי את עיניי על An…

14. הי, בעקבות גסיסת הספק הקיים (Thermaltake truepower 400) אני מחליף מארז\ספק במחשב. המחשב הינו AMD 64 ישן, כרטיס מסך Radeon 2600 XT, גיגה זכרון שני כוננים קשיחים ומספר מאוורים. אני מאמין שכל ספק 400+ של חברה טובה יספיק. מכיוון שיש לי שני מאוורים 12ממ טובים אני מעדיף שבמארז החדש יהיה מקום לחבר אותם ומכיוון שרוב המארזים מגיעים עם מאוורר 12 אחד זה אומר שאני צריך מארז עם מקום לשלושה כאלה, למרות שאם אין אופציה בטווח אז רק שניים זה סבבה ואני אוותר על אחד. תודה לכל העוזרים

15. Started by gal555,

המחיר הוא כ60 יורו מקור:http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=30314&catid=2

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, המארז האחרון שקניתי היה +Armor - אחלה מארז אבל לא מתאים למחשב החדש שלי: הוא רחב (כ-24 ס"מ) וגם המאוורר העיקרי שלו יושב בדלת, כלומר חייבים להשאיר מקום פנוי בצד שמאל של המארז כדי שייכנס אויר. המחשב החדש שלי מיועד לחדר עבודה והוא יהיה ממוקם בין שני שולחנות. המשמעות של זה היא שיש לרשותו רוחב של 21 ס"מ, וגם אין לו אפשרות לינוק אוויר מהצד - רק מקדימה. אני מחפש מארז טוב, ברמה של ה-+Armor, שגם יהיה מאוורר ומרווח - ספק רציני (אניחושב שאלך שוב על PCP&C 750W שקניתי בגלל המלצות פה), כרטיס תצוגה (אני חושב על ה-ATI החדשים), דיסקים וכו'. יש רעיונות? אשמח אם מישהו יוכל להמליץ, או לפחות להמליץ על אתר מיקצועי למארזים שאוכל לחפש שם. נ.ב. המחיר שרשמתי הוא 1,500 ש"ח, אבל אשמח …

17. *למנהלים, אני לא בטוח שזה מתאים לפה אבל אני חושב שכן.. במידה ולא אז אני מתנצל ומבקש שתעבירו לאן שזה מתאים * שלום החורף מתקרב ואיתו הברקים הרעמים ונפילות המתח מכל החימום שאנשים מדליקים... יש לי מחשב לא זול ואני רוצה לדואג שלא יקרה לו כלום מה שאני צריך זה משהו שיספק את כל ההגנה הדרושה למחשב... מברקים, נפילות מתח עליות מתח מתח לא יציב וכל הדברים האחרים שיכולים לפגוע/לשרוף את המחשב או רכיבים בו.. אם חשוב אז יש במחשב ספק של 550W (עם נצילות של 85%+ אם אני זוכר נכון...) אך כמו כן מחוברת מערכת רמקולים 5.1 ומסך... אז אני ישמח למשהו שיוכל להחזיק את המחשב וכל הדברים שקשורים אליו בביטחה ואפילו יספק לי אפשרות לשידרוג עתידי של המחשב ללא צורך בלשדרג גם את האל פסק או מייצב מתח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kip,

שניהם של GIGABYTE GZ-X6 + PSU 370W TRITON 180 + PSU 420W המחירים שאני יכול להשיג עליהם הם 280 לראשון ו 400 לשני. הראשון מיועד למערכת חלשה ללא כרטיס מסך או מקסימום עם ה 6600U שלי ואילו השניה צריכה לתמוך כנראה ב 4850 ללא OC. ואולי אני בכלל יכול להשתמש בזול יותר לשתי המערכות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mikeee8,

שלום לכולם, קניתי חלקים למחשב בחו"ל, רציתי עצה למארז עד 400 ש"ח, חשבתי עלGLADITAR 600... מחשב מבוסס AMD, PHENOM X4. לוח של GIGABYTE. כרטיס מסך: asus 5870. ספק: cooler master silen 700W אין צורך בהערות על המפרט, השאלה העיקרית שלי היא האם המארז מתאים כי הוא מצא חן בעיני גם חיצונית... שאלה השנייה שלא כל כך קשורה לכאן היא האם כדאי להתקין ישירות WINDOWS 7 או לחכות קצת ואם לחכות מה להתקין בינתיים XP או VISTA...

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. Started by omerz90,

שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב חדש והכל סגור חוץ מדבר אחד, המארז, שמעתי שיש למארז בעיית זימזום בגלל שיש מאוורר שמחובר לדלת וכדי לפתור את זה יש להעביר את המאוורר למעלה, האם מה ששמעתי נכון? אשמח לעוד קצת פרטים ממכם. ויש לי עוד שאלה, מה זה השתי כפתורים מתחת לכפתור הדלק? http://www.coolermaster-usa.com/upload/product/2710/gallery/full/8.jpg?723716946

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  21. הספק שלי הוא: Enermax Liberty 400W והוא ברשותי כשנה-שנה וחצי. בנוסף, יש לי במחשב שני כונני SATA וצורב שאני לא מתכנן להחליף כרגע. אני כרגע מתכנן לשדרג את המערכת הקיימת ברכיבים הבאים: Athlon II X2 250 ASUS M4A785-M אני לא כל כך סגור לגביי כרטיס מסך (אני נוטה לכוון של Radeon 4870 1g) אבל אני רוצה לדעת האם הספק יוכל להתמודד עם הדרישות של הרכיבים העתידיים במשך לפחות שנה-שנתיים.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  22. ובכן השאלה בכותרת. 3 כוננים של אחד טרה 2 כונני 10K - יותר מאוחר יוחלפו על ידי SSD כרטיס מסך מסדרת 48XX. מעבד אופטרון 170 עם 2.75 גיגה בקר פרק 5 ספק נוכחי 415 של חברת HEC ללא A.PFC. האם יש צורך בהחלפה ?? אם כן למה רצוי. כרטיב המסך לא ייועד למשחקים אלה יעבור מוד (אם הדבר בכלל אפשרי ) לעבודה בתוכנות CAD. מה שיעשה אותו דומה ל FIREGL. שאלה נוספת האם ספק של 600 יצרוך תמיד 600 מהרשת גם אם מחברים אליו צרכים חלשים??? כלומר מחשב ללא כרטיס מסך חזק ורק עם כוננים לדוגמא.הוא עדיין יקח מהרשת 600 כי הוא מוגדר כספק של 600.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  23. או שצריך ספק אחר? אנא, לא להשתולל עם התקציב. מעבד: AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪327 לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪321 זיכרון: PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪307 כרטיס מסך: POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪564 צורב DVD: SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪108 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU מחיר: ₪162 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 370W : PPCS370 אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪179 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320613AS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪228 הרכבת מחשב: הרכ…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by Eliya,

רוצה לשמוע חוות דעת על הספק הזה ולמי שראה שיבושים בו וכו'.. הנה הקישור לספק http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HEC-550TE יש ספק 550 אחר ששווה 300 שקל בערך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים