ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום, עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין המארז NZXT ZERO 2 לבין המארז NZXT Whisper. אני רוצה שהמארז יהיה קריר, שקט, שיאפשר סידור כבלים טוב ושיהיה גדול ושיוכל להכניס כרטיסי מסך ארוכים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי על איזה מארז אתם ממליצים ולמה?. אם יש לכם מארז אחר להציע לי בתקציב של עד 320 ש"ח אשמח שתציעו.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לקבל את שתי המארזים באותו מחיר... איזה מביניהם עדיף לדעתכם?איזה אתם הייתם לוקחים?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מחפש מארז ל HTPC ללא ספק עד 700 ש"ח. ה HTPC יכיל לוח אם ATX, וכרטיס מסך HD5770 אבל יש סיכוי שהוא יוחלף ל HD5850. אני צריך מארז שקט ויפה בצבע שחור. מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם הספק כוח שלי יחזיק את הכרטיס gtx260 65nm FSP 500W 60APN תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש יש לי תקציב בערך של 250 גג 400 למארז ומאוד חשוב לי שהוא לא יהיה מכוער אלא שיהיה יפה..! ראיתי את המארז הזה ומישהו יודע עם כמה מאווררים הוא בא אם הוא שקט ואיך הוא בכללי ואם הוא כדי? אם הוא לא טוב ולא כדי אז תוכלו להציע לי מארז יפה וטוב בתקציב? http://skypc.co.il/pl_product~TT-VJ2000BWS~6~0.htm תודה
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות ספק חדש ויש לי מארז ישן (3 שנים) ושמתי לב שבספק כח החדש שאני רוצה לקנות המאוורר נמצא כלפי מעלה (הגג של המארז) ולא בצד האחורי איפה שמחברים את כבל החשמל. אני צריך להחליף מארז כדי להתקין את הספק הזה או שזה נורמלי?או שיש בשוק ספקי כח חדשים עם מאוורר בצד האחורי? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב בסקיי פיסי עם מארז nzxt zero 2 תכננתי לקנות את האנטק 200 אבל המוכר שיכנע אותי לקנות את הזירו2 כי "יש עליו הנחה והוא ממש טוב" מתוך נקודת הנחה שהעיצוב זה הדבר האחרון שמשנה לי ומה שחשוב לי זהה האיוורור והשקט (הכי חשוב זה שקט כי אני כמעט ולא מכבה את המחשב) האם עשיתי בחירה נכונה שהקשבתי לבחור בחנות או שלהתקשר ולשנות את דעתי הטווח שלי למארז הוא עד 250 ש"ח בלי ספק. וגם הזירו2 הוא פול טאוור שאין לי באמת צורך ב"כל" המקום שהוא מציע עכשיו כשאני חושב על זה, אולי שווה להוסיף 70 שקל ולקנות את הווישפרר של NZXT או את ה300 של אנטק? ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם אפשר להכניס כרטיס רגיל כגון PVR 150 MCE וכרטיס מסך או שחייבים כרטיס מסוג LOW PROFILE ?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
מחיר 300-400 שיהיה בנוי טוב בצורה חזקה בלי חלקים נוספים מבחוץ שיכולים להישבר אני צריך קירור מעולה בלי ספק לא ענק אבל שיהיה הרבה מקום בפנים במיוחד ל-3 כוננים קשיחים 9800GTX אחד והרבה כבלים עבים של הספק עדיפות למארז בלי ברגים אלא עם הפלסטיקים האלה בפנים אתם יודעים למה אני מתכוון ושיהיה מ-KSP תודה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, (הספק הוא הספק שבא עם המארז), עבור מחשב מבוסס I5 (מחשב ביתי) אני מעוניין לשים במחשב כרטיס מסך ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI , 1. האם המארז מספיק גדול עבור הכרטיס הנ"ל? 2. האם הספק יהיה מספיק חזק בשביל להחזיק את המערכת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האם הספק ספק כח FSP 350-60HCN 350W זהה לספק כח FSP 350W : ATX350-PNR140 וטוב עבור המערכת : מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםGIGABYTE GA-EG41MF-US2H400 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170 כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275 כונן אופטיDVD-RW - SATA135 מארזANTEC NSK6500240 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR140
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני משדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש SAPPHIRE ATI HD 4850 ואני רוצה להחליף את הספק שיש .אני צריך המלצה לספק מתאים בתקציב של עד 300 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש את המארז הבא: http://www.vesalia.de/e_x-cruiser.htm איך אני מחבר את הUV שיקפוץ לפי המוזיקה
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות hd 5870 ולהחליף ספק התקציב הוא 500 שקל איך הספק הזה הוא טוב? Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם CM690 שבא עם 3 מאווררים, האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר לצורך קירור נוסף וסירקולציה טובה או ששלושה מאווררים שהוא בא איתם זה מספיק? אם כן איפה הכי כדאי לחבר את המאוורר הרביעי?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ובכן עדיין ללא הצלחה בהחלטה בין ה-690 ל-590 של CM, אנסה להתלבש בעזרתכם על גורם הקרור. כאמור ה-690 מרווח טיפה יותר, ובעל מאוורר נוסף בתחתית המארז (אחלה מקום למאוורר מכניס אוויר) כעקרון ברשותי 2 מאווררי 92מ"מ איכותיים שאוכל להוסיף למאווררי ה120 שאקבל עם המארז, שניים כאלה במקרה של 590 ושלושה במקרה של 690. קדימה+למטה מכניסים 120X2 + אחורה+למעלה מוציאים 120 + 92X2 בתוך ה-690 VS קדימה 120 מכניס + אחורה+למעלה מוציאים 120 + 92X2 בתוך ה-590 עם איזה מהם אוכל להגיע לטמפ' נמוכה יותר? והאם יש הבדלי רעש בין שני המארזים?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז למערך אחסון שמורכב מ 4 דיסקים קשיחים, בקר וספק. אני רוצה שיהיה כמה שיותר קטן, עם מאורר 120 או 2 (עדיף 2) וכמה שיותר זול. ביינתים חשבתי על ה TT WING MA, מה אתם אומרים, יש משהו יותר זול?
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מאיפה ניתן להשיג מארז שרת עומד גבוה? משהו בסגנון פול טאוור של הק. מצאתי מארז בדיוק כמו שאני צריך באיבאי עולה 40-50$ עם משלוח כמה יצא לי לשלם עליו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הוא פלסמה 720P מעוניין להרגיב מחשב שיהיה אפשר להשתמש בו כMID GAMER הרד דיסק 1 (גדול 1TB) צורב לוח אם +מעבד+קירור סטנדרטי וכרטיס מסך בינוני (אולי בעתיד כרטיס טלווזיה וכרטיס WIFI בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של גיגאבייט כמו שרואים במפרט ובו יש חיבורי חשמל על הלוח רק שבספק שלי יש שני חיבורים עם ארבע פינים כאלה וכמו שבכל ספק כוח יש חיבור ששניים מהפינים הם מרובעים וה2 האחרים מעוגלים כאלה ובלוח אם יש 2 חיבורים עם 4 פינים אני מכניס חיבור אחד מהספק זה נכנס בדיוק והשני נשאר לי בלי חיבור מתאים לצורה שלו כרגע חיברתי רק חיבור אחד וזה עובד אבל לא נראה לי זה צריך להיות ככה
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות מחשב חדש והכל פחות או יותר סגור רק עם המארז אני מתלבט. כעיקרון ההתלבטות היא בין LL F7W/ NZXT ZERO 2/ NZXT WHISPER הסדר מהחשוב לפחות חשוב: שקט (חשוב מאוד!! אני רוצה מארז שאני יוכל לישון לידו ולא לדעת שהוא פועל מה שמוביל אותנו לאופציה לכיבוי לדים גם יהיה נחמד) סירקולציה טובה יופי (זה כבר עניין של טעם אבל לצורך העניין לדעתי ZERO 2 הכי יפה ואז ה-LL ואז WHISPER) אולי נעשה לו איזה פילטרים תוצרת בית אבל אני לא חושב שיש באחד מהם. ושישאר לי להרבה זמן! הוא אמור להחזיק 4 שנים ככה. אוקיי תעשו את הקטע שלכם ותעזרו לי. אם צריך מפרט אז אני יגיד דברים חשובים עכשיו: כרטיס HD5770 קירור CM TX3
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
תמיד שאלתי את עצמי, למה לעזאזל בכל פורום בחו"ל אני רואה אנשים ממליצים על לא פחות מספק 750W איכותי לכרטיס כמו GTX260, כשהוא לא צריך יותר מ450W? היום ראיתי מישהו עושה פרצוף למישהו שהריץ 9800GT על ספק 500W איכותי של OCZ בפורום בחו"ל... האם תשתית החשמל שלהם עובדת בצורה שונה או משהו?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את ה-Antec Earthwatts 380W http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MTIyOQ== ואת לוח האם GA-MA785GM-US2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3141 ללוח האם חיבור של 24 פינים וחיבור של 8 פינים, לספק יש חיבור של 20 + 4 (אופציונלי) וחיבור של 4. http://www.antec.com/Believe_it/connectors.php?ProdID=04639 ברור לאן ה-20 מתחבר, וברור לאן ה-4. השאלה מה לעשות עם ה-4 האופציונליים. לחבר או לא לחבר?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-