עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. האם הוא שקט וטוב ומתאים לCF של 4870? ואיכותי כמובן ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. אהלן. קונה מחשב לגרפיקה והרכבתי מפרט אפשר לראות את השרשור פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417861.new#new אמרו לי שהמארז והספק על הפנים בגדול ורצוי להחליף. הבעיה היא שהתקציב שלי לשנייהם ביחד הוא גג 500 שקלים ורצוי גם פחות . המומחה למפרטים המליץ לי על הספק הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_products_info.php?products_id=7802 אבל אמר שרצוי שאתייעץ פה לגבי ספק ומארז שיתאימו למפרט בתקציב. רק חשוב מאוד שתסתכלו מהחלקים שיש בחנות zigzag2000.co.il כי משם אני קונה את כל המחשב. אחרי שאסגור את הפינה של הספק כוח והמארז המפרט שלי מוכן =) תודה רבה. המפרט כמו שהוא לפני החלפה של הספק והמארז: מעבד Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - TRAY -1463 זיכרון OCZ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני בתהליך הרכבת מחשב, מבוסס על 6850 או Q6600 (עוד לא החלטתי), כנראה עם 8800GTS. אין דרישות חומרה מיוחדות - המחשב הולך להיות תחנת עבודה לווב (כלומר צריך להריץ Eclipse+photoshop+flash ביחד), אבל השאיפה היא שהמחשב יסחוב 4 שנים+ (המחשב הולך להחליף Athlon 64 מפני 4 שנים שעבד אחלה). אני מחפש מארז יציב, קריר, לא גדול מדי, בלי כל מיני אורות ושטויות שאמורות לגרום לו להראות קול. שקט יהיה יתרון. המוצארט של thermaltake הגניב אותי, אבל אני מניח שזה לא מה שאני צריך בנוסף אני צריך ספק שיסחוב. תודה שולגי

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות חלקים למחשב חדש בארה"ב וחשבתי לקחת את ה liberty620 בכ150$ חשבתי שזה ספק טוב אבל קראתי הרבה ביקורות בNewEgg שהספק הזה נשרף להם אחרי אחרי 4-7 חודשים (רובם אמרו 3 פיצוצים ,עשן וריח מסריח) . הliberty 500 ו 400 כמצופה קיבלו ביקורות טובות מאוד אבל ה620 נשמע כמו ספק על הפנים. יש ספק אחר מומלץ ? אני קונה בסוף נובמבר עדין לא בטוח אם אני אקנה 8800 או x1900xt אני חושב על מערכת עם e6600/e6400 עם p5b deluxe/p5w dh . יש לי משפחה בארה"ב אז אין הגבלה לאפשרויות מועדף מחנות מחוץ לקליפורניה (tigerdirect /directron ) אבל כאילו בקליפורניה גם בסדר (newegg/zippzoomfly) אם הם זולים יותר . התקציב הוא 100-200 מעדיף יותר לכיוון ה150 ומטה

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by F430,

ראיתי שיש מין שטיח כזה באתר איפשהו באחת הכתבות משהו יודע איפה אני יכול למצאו שטיח כזה או פלסטיקי להפחית את רעש המחשב? עוד מעט יהיה לי את הX1950XT ואני אוהב שקטט

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by levy333,

מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא שקט ואיכותי? http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=35&Cat2ID=0&pid=FCTW093 צריך להוסיף לו עוד מאווררים? הוא מתאים עם אנרמקס ליברטי. 400 ואט? אם המארז לא מתאים יש למישהו הצעה למארז אחר בתקציב דומה +- שיהיה סולידי ושקט בלי חלון צד ובלי מאווררים צבעוניים? (יש עדיפתו למארז שבוא לא רואים את הכוננן ורק בלחיצת כפתור הוא נפתח מתוך המארז עצמו) תודה רבה על העזרה levy333

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. Started by quantoM,

והספק הוא VX450 שהוא לא מודולרי, יש איזה שהם מדריכים או משהו ?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  8. מה קורה חבר'ה? אני צריך המלצה לאל פסק טוב. לא יקר מידי (שייכנס בתקציב). המטרה חיבור לפטופ ללא סוללה בתקווה לשמור על חיי סוללה, מה שאומר צריך שהאל פסק יידע לייצב מתחים בצורה טובה. ובהמשך חיבור LCD‏ ‏מקסימום 22 אינץ'

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by YINON110,

שלום חבר'ה, אני לא מבין בשיט בספקי כוח, רציתי לדעת על מה אני צריך להתסכל בכדי לדעת שהספק כוח שמציעים לי הוא טוב או לא. אשמח לעזרה תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. מפרט המחשב שלי בצד. אני רוצה לשדרג בעתיד את הכ.מסך ורציתי לברר אם הספק הנוכחי יהיה מספיק חזק. אם צריך את מה שכתוב בתוך המארז על הספק עם כל ה12.V ואלה אז תגידו ואני אצרף תמונה.

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by eliom,

יש לי לוח אם P5KPL ואני רוצה לקנות בשבילו מארז. איזה מארזים מתאימים לרוב לוחות האם? כי אני רוצה בעתיד לשדרג את לוח האם ליותר מתקדם ושמארז יתאים גם לו.

12. שלום לכולם, אני מבקש המלצה למארז שמתואר בכותרת..נא להתחשב בנקודות הבאות: *הוא חייב להיות בצבע שחור. *כמה שיותר מאוורר ומרווח. *4870X2 צריך להיכנס בתוכו. *רצוי גם בעל מראה אלגנטי אם אפשר,כדי שתהיה אפשרות לשים אותו בסלון בפינה צדדית אם ארצה בכך,לכן מגושם ומכוער מידי לא רלוונטי. תודה מראש לממליצים.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by גמני,

בסטיקי "הכל אודות מארזים שקטים יש לינק בעייתי לגבי מידע על רעש http://www.alehlod.co.il/Eco/Noise.htm

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. בכלליות, המפרט שלי כולל: לוח אם של אינטל GA-P55US3L, מעבד i5, כ. מסך radeon 5850 1gb, הארד דיסק אחד של 500GB זיכרון RAM של 4GB, וספק של 600W. אני מחר הולך להזמין את המפרט, זקוק למארז שיספק קירור (אוויר?) כמו שצריך. הציעו לי Sagitta 2, אני חשבתי על ANTEC NINE HUNDRED II. מה אתם מציעים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by asafs,

500W . מותג אמין? אפשר להכניס כרטיס HD4850 / GTS 250 בשקט ? תמונה מצורפת http://img690.imageshack.us/img690/7080/dsc00175zt.jpg

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. רצוי שהספק יהיה יחסית זול ושקט, אך כמובן שגם אמין ושיחזיק את המערכת בצורה טובה. זה המפרט שלי: CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives Graphics Card: SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 אם יש הבדל גדול במחיר בין ספק שיתאים לכרטיס המסך הנ"ל ובין אחד שיספיק עבור SAPPHIRE HD 6670 512MB GDDR5 HM אז אולי אסתפק בכרטיס המסך ובספק החלשים יותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by davis5,

זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box כרטיס מסך GeForce 7600GT GIGABYTE GA-965G-DS3 מארז THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan בינתיים חשבתי אל HEC ACE480 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2553

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  18. יש לי עכשיו מארז עם ספק שרשום עליו 500W פשוט לחלוטין...אני בטוח שהוא לא מספק 500W באמת....למרות שהכול בסדר עד עכשיו....אני רוצה להחליף לספק אחר אוליי אחד עם מאוורר של 120...עכשיו השאלה שלי היא האם כול הספקים אותו גודל? כלומר יש את התקן ATX אז כולם צריכים להיכנס באותו "חור" כלומר באותו מקום....יש מצב שנגיד אני ייקנה ספק והוא יהיה גדול מידי למארז שלי ולא ייכנס?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by repero,

אהלן, אני צריך המלצה למארז טוב מבחינת קירור שיתאים לכרטיס 4870X2 (שהוא כרטיס ענק), התקציב הוא גמיש באיזור ה500 אפשר לחרוג. חשבתי על ה CM690 או ה HAF932, יש למישהו המלצות מניסיון אישי ? תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by yan,

הרבה ישר יגיבו "מבחינת מה? מחיר? ביצועים..?" אז מבחינת הכל אם משכללים את כלל הנתונים,מה המארז שאם לא היתה לכם הגבלה של כסף הייתם רוצים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך מארז שיהיה שקט . הכוונה למאווררי 120 בלבד פילטר אבק מקום לפחות ל 4 HDD . אשמח לקבל הצעות . תודה

• 61 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. שלום, קניתי מארז לפני 3 שבועות מארז של THERMALTAKE SOPRANO VB1000BNS מהחנות גולטופ. ואני מאוד לא מרוצה מהם! לא לקנות מהם שירות לא טוב וגם הספקה איטית! עכשיו שברתי את 2 הקליפסים שיש בצד המארז... לא יודע איך אבל שברתי! עכשיו היבואן אמר שאין אחריות .... כי זה נזק פיזי.. מה אני עושה עכשיו ? אין לי דלת ... אני לא יכול להרכיב תדלת בלי 2 הקליפסים הקטנים בצד! וגם קיבלתי מארז עם דלת מכוסה ולא שקופה ! הייתי אמור לקבל דלת שקופה? ויש לי אפשרות רק ל2 מאוררים ! קדימה ואחורה ... חשבתי שיש על הדלת עוד אחת ... זה המארז : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422657 הם כבר הפסיקו למכור אותו בחנות מעניין למה השאלה אם אני יכול עכשיו בכלל להחליף לדלת שקופה אתם חושבים יש אפשרות?..…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by jeans,

אני מחפש מארז (כולל ספק כח) שמתאים למפרט הבא של Xtract, המארז המוזכר שם לא עונה לחלק מהדרישות הבאות: 1. אוורור (המחשב נמצא בחדר בלי מזגן) - לפחות 120מ"מ מקדימה ומאחור 2. חיבורים מקדימה ל- audio + USB 3. תקציב סביבות 500 עד 900 אבל היתי מעדיף לא להגיע עד לתיקרת התקציב 4. היה מאוד נחמד אם המארז היה מוצע למכירה ב tms.co.il 5. אופציונלי לפי סדר עדיפויות: LCD עם תמפרטורות הרכיבים חלון בצד המארז

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, אני משדרג את המפרט ובאפשרותי או לשמור את ספק הכח הקיים, או לרכוש אחד אחר. הספק הקיים הינו Enermax MODU82+ 425W. התקציב הינו עד 300 ש"ח +- ורצוי ספק בין 425W לבין 500W. מודולריות לא חשובה. העדפה היא כמובן לספק איכותי שיספק מתח נקי ויציב (גם אם זה בא בחשבון על כמה WATTS), למטרת אודיו ורכיבים רגישים חשמלית. תודה!

• 33 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מרווח של כ10 ס"מ בין שני מדפים ורציתי להכניס לתוכו מארז שוכב. ראיתי שיש מארזים של JSP TECH (S280, S360) COMPUCASE 7328 העניין הוא שהם באים עם ספקי TFX ולא נראה לי שכרטיסי הרחבה יכולים להיכנס בכזה גובה... מישהו יודע אם המארזים האלה טובים? הצליח להכניס כרטיס? היו לו בעיות עם הספק כוח? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.