ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
ברשותי אלפסק מדגם ADVICE PRV650. שימושו הוא להחזיק מחשב נייד מחוסר סוללה וראוטר בחיים בזמן הפסקות חשמל קצרות. בזמן האחרון האל פסק קורס מיד בניתוק החשמל. פתחתי אותו וגיליתי שהסוללה "נזלה". האם החלפת הסוללה תחזיר אותו לחיים או שצריך לבדוק עוד דברים? ומאיפה ניתן לקנות סוללה מתאימה בארץ בזול? מדובר על סוללת 12V 7 אמפר. דגם DJW12-7.0. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. האל פסק שברשותי כבר אינו מחזיק את המחשב,מסך שברשותי אפילו לא לשנייה אחת, אפילו לא לקפיצת מתח. אבקש בבקשה האם כדאי ואיך להחליף סוללה לאל פסק ? האל פסק הזול ביותר שניתן להשיג כיום הינו : Advice PRV 650 330 ש"ח (282 ש"ח באילת, אך לא רלוונטי עבורי).
-
- 8 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
היי, הכנסתי את המחשב לתיקון בעקבות בעיות תצוגה שיש לי, כנראה כרטיס מסך. יש לי פסים ירוקים שמחרבשים לי את התצוגה ומופיעים לעיתים קרובות עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה. אמרו לי על הדרך שצריך להחליף ספק כי הוא עושה רעשים. ניסיתי לשמוע את הרעשים אבל לא שמעתי כלום. הטכנאי ממש התפלא שאני לא שומע את ה "שווי שוו" של הספק (הוא ניסה לתאר את הרעש) אבל בכל זאת לא שמעתי (אגב, עשיתי במקרה בדיקת שמיעה לפני שבועיים ואני שומע מצויין). הוא אמר שהקבלים נפוחים והספק עלול להרוס לי רכיבים במחשב, אבל עוד לא נתקלתי בבעיות עם הספק שנמצא אצלי כבר שנתיים וחצי. הם מורחים אותי? כדאי להחליף? תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני חדשה פה אז תסלחו לי אם זה לא הפורום המתאים. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמת לפני שבוע, פשוט לא נדלק. הטכנאי אמר שהלך הספק אבל אני לא רוצה לתקן אצלו. עכשיו ההתלבטות היא האם להחליף את הספק בספק פשוט וזול או פשוט לקנות מחשב חדש וחזק. המחשב לא עובד כל כך טוב - הוא די כבד ומתקשה כשהרבה חלונות פתוחים. לפני חצי שנה בערך החלפתי 2 מאווררים אחרי שהוא הגיע לטמפ' גבוהות ונכבה כל הזמן. השאלה היא אם באמת אחליף את הספק בספק זול ואפרמט את המחשב הוא יחזור לחיים ויתפקד נורמלי. אני לא רוצה להשקיע בו יותר מ-150 ש"ח...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
הספק הנוכחי של קרוסאיר הפסיק לעבוד לי (אחרי יותר משלוש שנים של עבודה 24/7 עם מחשב מואץ...) ואני מחפש ספק אחר. -יש לי 6 קשיחים ו CD -המחשב הוא i5 מואץ לקצת פחות מ 4 ג'יגה. -הספק שהתקלקל היה של 520 וואט. הייתי שמח לקנות משהו מסניף אייוורי מודעין (קל"ב) שנמצא במלאי (כרגע המחשב מפורק ומוזן מספק ענתיקה ג'נרי כך שאני בלחץ זמן)
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אתמול המחשב שבק חיים כל פעם שמדליקים את המחשב נכבה ומדליק את עצמו. ניסיתי לבודד את הבעיה והבנתי שהבעיה היא בספק. היום יש לי את הספק הזה. http://www.grandadvance.co.il/mobile/?g=products&a=view&pid=19625 מה אתם ממליצים לקחת במקומו? יש את הגרסה המעודכנת שלו. http://www.grandadvance.co.il/mp21505 או לקחת משהו אחר בהנחה שהוא יתחבר לכל הדברים שיש לי במחשב. זה הלוח אם שיש לי היום. כרטיס מסך שצורך חשמל 3 ארדיסקים. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הוספתי כונן קשיח נוסף למחשב, יש לי ספק של 400W, האם יש צורך בהחלפת ספק ליותר חזק?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הספק הנ"ל Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan זו המערכת: i5-760 ASUS Maximus III GENE 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel 1600 W.D 1 TB 32 MB Caviar Blue Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Sahppire 5770 Vapor-X LG Black Sata DVD RWX22 מאווררים 3 - 80X80 מעוניין להוסיף עוד 5770 האם הספק יחזיק את המערך כיון שהצריכת חשמל של המעבד והכרטיס הנ"ל יחסית נמוכים. תודה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם - מצ"ב תיאור המערכת שלי הנוכחית: מעבד: i5 2500 OC4.6Ghz קירור: nuctua NH-CP12 SE14 זכרון: GSKILL 8G כרטיס מסך: sapphire HD6950 2GB ספק: 620W אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך נוסף זהה לקיים בחיבור SLI לאיזה ספק נדרש לעבור מבחינת הספק. אשמח לקבל המלצה לספק טוב תקציב: עד 700 שח
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
למחשב הבא שהומלץ באתר: מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםGIGABYTE GA-EG41MF-US2H400 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170 כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275 כונן אופטיDVD-RW - SATA135 מארזANTEC NSK6500240 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR140 האם כדאי להחליף את הספק ומארז בסט הבא: antec nsk4480b 380w atx האם אפשר יהיה להוסיף אם ארצה כרטיס מסך נפרד בהמשך?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
מחשב P4 עם כרטיס PCI למצלמות אבטחה DIMM אחד זכרון.512 כונן קשיח ו CD (שלא בשימוש) אין התקנים חיצוניים. בקיצור האם הספק הזה יספיק http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4911&CatCode=409 עדכון: אפשר לנעול את הנושא קניתי את הספק מחזיק בסדר (אפילו יותר חלש יכל לעשות את העבודה אני מניח אפילו שאני לא יודע איזה מעבד יש שם. אני הבנתי שהספקים של החברה הם זולים אבל יחסית איכותיים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם האם אפשר להחליף את הספק כוח העצום מימדים והכבד ברמות בלתי יתוארות לספק קטן וקל? מדובר במגבר ישן יחסית ופעם השתמשו בספקים עצומים והיום יש קטנים שנותנים את אותו הספק ואפילו יותר ולא שוקלים כלום השאלה אם אפשר להחליף וככה ליצור מגבר ששוקל כלום כמעט? מוסיף תמונה של הספק כוח.
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (דק - כמו בתמונה פה) רוחב הקופסא הוא 9 ס"מ סך הכל אחרי הפסקת חשמל נשרף הספק כוח, הספק הוא sun pro KY-350ATX - 350 watt - אורך 9.8 ס"מ, רוחב 12 ס"מ, גובה 6 ס"מ בגלל שהמחשב יחסית דק אני לא אצליח להכניס כל ספק כוח השאלה היא האם יש ספק מומלץ שיכול להתאים בגדלים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב קצת ישן ( בן 4 שנים +) עם ספק כוח HEC 300 AR TF הספק הפסיק לעבוד. עכשיו האם צריך להחליף אותו באותו ספק ? כלומר מאותו הדגם והחברה ? או שיש תחליף אחר שאפשר להשים במקומו? כלומר של חברה אחרת או דגם אחר ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם נשרף לי הספק כוח , מסוג EZCOOL REAL EZ COOL 450W 12 CMF למזלי יש עדיין אחריות לספק כוח הבעיה שלאייבורי לא היה בדיוק את הדגם הזה ,אז החליפו לי לדגם ספק כוח EZCool PS-1000 500W האם ספק זה שווה לספק הישן ? תודה שי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ליפני בערך שנה תספק enermax naxn 550 האם כדאי לקנות [h=1]SeaSonic 520W S12II-520? או שהספק enermax טוב ואיכותי?בלי קשר ל נצילות מה יותר טוב?[/h]
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהמחשב שלי עבר OC ובבדיקות יציבות הוא עמד מעולה הבדיקה האמיתית הרצה של המחשב עם הסימולטור שלרוב איתו אני עובד עם המחשב FSX. אז אחרי כמה קריסות למסך כחול עם שגיאה whea_uncorrectable_error 0124 ובדיקה של כל הדברים שיכולים להשפיע הגיע המסכנה שהוא לא עומד בלחץ או יותר נכון בפיקים שמצריכים כמות חשמל או להפך כמות חשמל נמוכה. בקיצור זה המחשב: Z97X Gaming 7 Core i5 4690K (4.5Ghz 1.245V) Gigabyte GTX 770OC 4GB 16GB RAM 1600MHZ זהו בגדול התקציב הוא עד 550שח . זהו ספק שאני כרגע חושב עליו [h=1]SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II EVO[/h]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תמפרט הבא: כרטיס מסך: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB מעבד: Q9400 זכרונות 4GB דיסק קשיח WD 500GB קירור למעבדarctic cooling alpine 7pro ומארז CM690 איזה ספק לקחת? בהתחלה לקחתי את coolermaster eXtreme Power Plus 600W אבל אז שמעתי שהמאוורר שלו מרעיש ואני ממש לא רוצה שהוא ירעיש ..הוא עולה 390 בKSP... בקיצור, התקשרתי לשם ואמרו לא שאני יכול לשנות תספק עד היום בערב... אני מוכן להשקיע עד 500 ז"א להוסיף עוד 110 שקל... מה אפשר לעשות? ההם בחנות אומרים לי שאני חייב לקחת 600W מינימום למפרט כזה... מה לעשות? מה בנוגע לספק Corsair VX550? הוא יחזיק תמערכת הזאת? התקשרתי לחנות והוא אומר לי שצריך ספק מעל 600W והוא אמר לי שהוא יכול למכור לי אותו אבל בהתחייבות עם חתימה שאם קורה …
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב, במחשב שעליו אני מדבר מותקן כרגע ספק JSP-Tech EZ-Cool 300W Real שכאשר הוא מחובר לחשמל ואני מפעיל את הלחצן שלו מאחור, כבר נשמע מין צפצוף גבוה, עוד לפני שבכלל הפעלתי את המחשב. כאשר אני מפעיל את המחשב, לא תמיד הוא נדלק בפעם הראשונה, צריך לכבות ולנסות מס' פעמים, נדלק בפעם השניה, שלישית, רביעית ולפעמים בפעם החמישית. חוששני שהספק מתקרב לסוף חייו ואיני מעוניין שיהיה בלאגן. מדובר על מחשב בעל לוח MSI MS-7528-010 MSI Intel G31M3-F מעבד E5200 2 סטיקים של זכרונות 1G צורב DVD מאוורר 120mm מכניס אוויר, מאוורר 80mm מוציא אוויר, מאוורר AC Freezer 7 על הגוף קירור של המעבד. כרטיס רשת אלחוטי פנימי PCI כונן קשיח IDE נפח 500G כונן קשיח נוסף SATA נפח 500G כונן קשיח נוסף (מע' הפעלה) SAT…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הקרוסייר HX650W כדי להחליף את האנרמקס 400W שלי . שני הספקים הם מודולרים. האם אני יכול לחבר את החיבורים של האנרמקס לקרוסייר או אני חייב להחליף את כל הכבלי חשמל במחשב? חיווטי החשמל לכוננים הם אותם חיבורים.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגה הרץ הספק מרעיש , ניקיתי אותו ולא עזר, אני מעוניין בפיתרון שקט וזול יחסית לא יותר מ 200 ש"ח +- כמה ווט אני צריך? איזה חברה עדיפה בתקציב הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום כשלא הייתי בחדר שמעתי איזה פיצוץ קטן, לא ממש הקדשתי תשומת לב, וכשחזרתי המחשב היה כבוי עם ריח של שרוף. זה ספק די נוניים (sunshine 480) שבא עם המארז של באג, שהחזיק מערכת ישנה: p4p800, p4 northwood 3@3.5, 6600gt, במשך 5 שנים וחצי בכל זאת... עכשיו אין לי מושג אם זה רק הספק, או משהו אחר נפגע בעניין, ואין לי למעשה דרך לבדוק, ובאופן כללי מעדיף לחכות עוד קצת כדי לקנות מחשב חדש, שיצאו ה I5. אז האם יש איזה סיכוי שהמחשב יחזור לעבוד עם ספק חדש, ואיזה מומלץ למערכת כזו? תודה רבה לעוזרים... אגב, משהו כזה יהיה בסדר ? http://www.skypc.co.il/pl_product~ACE-480UB~24~0.htm
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לא הייתי כלכך בטוח אם זה המקום כיוון שאני לא מדבר רק על המוואררים של המארז (מאוורר בודד לצורך העניין) אלה על כולם: מאוורר מעבד מאווררי כרטיס מסך מאוורר מארז מאוורר ספק ואולי אפילו גם לכבות את הסיבוב של הHDD. ברוב המוחלט של הפעמים שהשארתי את המחשב דולק בלילה זה רק לבצע משימות שטחיות לחלוטין . אין צורך בקירור כ.מ כי הוא לא עובד... האם מומלץ להכניס את המחשב למצב 'כבה מסך' קודם?? בקיצור כיצד לכבות אותו לחלוטין כדי שלא ירעיש ? אם המשימה לא מכוונת לכונן D אז לא יזיק לכבות גם את HDD, איך ? המחשב לא הולך להתחמם אז נראה לי שאפשר גם לכבות את המאוורר של המארז (אין לו מתג או משהו) - איך? אני לא בטוח אבל נדמה לי ש- וכאשר המעבד לא חוצה את ה10% יהיה סביר לכבות לו את המאוורר ? (i5 4460)…
-
- 19 תגובות
- 4.5k צפיות
-