עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by nir2002,

חברה אני צריך עזרה מחר אני קונה מחשב חדש זה המפרט: THERMALTAKE Element S VK60001N2Z - מארז ASUS P6T SE - לוח אם INTEL Core i7 920 BOX - מעבד OCZ OCZ3G1333LV6GK 3X2GB 1333MHz CL9 - זכרון Western Digital WD10EADS - דיסק קשיח LG GH22NS30 X22 DVD±R/RW SATA BLACK - צורב PALIT GeForce™ 9800GT Super+ 1GB DDR3 PCI-E - כרטיס מסך עכשיו נשאר לי רק לבחור ספק כח ואני לא יודע מה לבחור בהתחלה רציתי את זה: THERMALTAKE TR2 RX 500W W0136 - http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=241 אבל אחר כך התייעצתי עם החנות והם אמרו שהחברה הזאת לא הכי טובה וכדאי לי לקנות את זה: VANTEC ION2+ 600W VAN-600AS http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4480 אחרי שביררתי פרטים על הכרטיס מסך נראה כ…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני צריך להחליף את הספק במערכת שלי, אני שומר את ה1KW שלי לטובת המערכת הבאה שאני בונה מדובר בQ6600, 2 משאבות לקירור מים 6 קשיחים 4850 בCF ועוד כל מיני שטויות שיקחו עוד אמפרים בודדים יש לי נטייה לקורסאייר, השאלה איזה הספק אני צריך עבור מערכת שכזו? 600? 650? ללכת על בטוח לכיוון ה700? אני לא רוצה להתפרע יותר מידי, ומחינתי HX620 מתאים, השאלה אם הוא יחזיק את המערכת? כמובן שהמערכת בOC עריכה: אני מעדיף שהספק יהיה מודולרי, ולכן אני לא לוקח את ה650W

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן אני מחפש ספק קטן פיזית בשביל מארז מחורבן של סוני שאף ספק נורמאלי סטאנדרטי לא נכנס בו. הספק חייב להכיל חיבור 6 פינים בעבור כרטיס מסך וחייב להכיל על המסילה של 12V עוצמה של 30A תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eranir,

מאוורר ה- TriCool 120mm שהגיע עם ה-P150 מחרחר חירחורי גסיסה. מחפש להחליפו בחדש. יש המלצות? עדיף מ-rsm (הכי קרוב...)

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  5. שלום, אני לא יודע איזה מארז לבחור בין- מארז ללא ספק Enermax Uber Chakra ECA5001 ₪508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5001BS מארז ללא ספק Thermaltake V9 Black Edition ₪523 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-VJ400G1N2Z אני לא יודע במה לבחור... לUber Chakra יש 2 מאוורים שאחד מהם בגודל 25cm. ובנוסף הוא בגודל פול טאור... אבל הוא גם די ישן ויש לו פחות מאוורים... לThermaltake V9 יש 4 מאוורים ששניים מהם הם בגודל 23cm!. אך הוא מידי טאור ואם אני לא טועה זה אומר שיש לו שרימת אוויר פחות טובה... אם למישהו יש הצעות יותר טובות ויותר זולות אני ישמח! תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Adir207,

שלום ראיתי בכמה מקומות באינטרנט פדים שתורמים לסדר ולבידוד של סאונד מהמחשב. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג או בכלל, מה לחפש? זה נראה כמו פד צמר מוזר כזה.. הינה כמה תמונות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לפני מספר ימים התחיל רעש ממש מוזר מהספק שלי. רעש של תדר כזה גבוהה ממש ממש חופר כמו של טלוויזיה ישנה אבל יותר חזק. כשהמחשב עובד הרעש יותר חזק, כשמכובה הרעש יותר חלש אבל יותר חופר(ממש תדר גבוה מאוד מאוד) אני לא מבין מה קרה ולמה זה ככה.. הספק דפוק ? יש מה לעשות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  8. בן דודי רכש בהעתי ספק HEC 650W מודולרי מKSP למחשב I7 920 עם 3 מודולי זיכרון 1600 וכרטיס מסך 275OC. למחשב בוצע OC ל3.2GHZ כמובן הארד דיסק אחד וCD אחד

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  9. Started by amirhe,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל במקרים בהם אני מפעיל את המחשב , המאווררים מתחיל להסתובב ואז המחשב נכבה ואז נדלק שוב מעצמו וחוזר חלילה. לפעמים הפעולה הזו מפסיקה אחרי פעם אחת ולפעמים מספר פעמים עד שהמחשב מתיצב ומערכת ההפעלה עולה. מאותו רגע המחשב יציב לחלוטין ועובד רצוף ללא כיבוי עצמי או אי יציבות כלשהי. מדובר במחשב חדש, לוח אם G41 של MSI , ספק כוח 450W של ezcool , 2 ג'יגה זכרון של גייל , מעבד E6300 של אינטל , DVD ושני דיסקים קשיחים של WD , כרטיס מסך 8400 של MSI ללא מאוורר. במערכת יש מאוורר קטן באגזוז , גדול להכנסת אוויר ומאוור סטנדרטי של אינטל למעבד ומסך 17 של LG. נראה שהספק אמור לסחוב את כל המערכת , לא ביצעתי שום OC וליתר בטחון טענתי את load fail safe בביוס. הבעיה מתחרשת לעית…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by dor_guy,

שלום, אני צריך מארז שיהיה בעל קירור טוב (אין בעיה אם צריך להוסיף עוד מאוורר) נראה לי שעדיף שהספק כוח יהיה למטה. לא מעניין אותי חלונות\לדים. הצבע שלו צריך להיות שחור ועדיף מט. והכי חשוב שקט. החלקים שיהיו בפנים: לוח אם : ‏ASUS P5Q-EM מעבד: QX9770 קירור למעבד: ‏Mugen II Scythe ‎ ובעתיד אני אוסיף כ.מסך : ‏ Sapphire ‎HD 5770 מעבד: אני עדיין לא יודע ( פתוח להמלצות) האופציות שראיתי עד עכשיו: 185 ‏Compucase 66RC Hec ספק תחתו 195 Luxo M1000 gigabyte ספק תחתון 190 ‏Elite 334 Black CoolerMaster ספק עליון 195 ‏EN2-TAC Ikonik‎ ספק תחתון לא מצאתי ביקורות על המארזים האלו. פתוח גם לאופציות אחרות, אבל זה הכיוון העיצובי. תודה, גיא

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני צריך 2 מצברי 12V 7.5Ah-9Ah אטומים להחלפת מצברי ה- Rostec RC12-7.5Ah שלי. אם יש חברה נוספת טובה ואמינה אשמח להמלצות, וכמובן מקום עם מחירים סבירים. אגב, צביקה מרוזטק עדיין מסתובב כאן בפורום ? תודה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by ohad_c,

מחפש מארז שיוכל להכיל בתוכו את הרכיבים הקיימים היום במדיה סנטר. 1xDVD DRIVE 2X H.D SATA MOTHER BOARD - ASUS M3N78-EMH HDMI ספק - hec-400tr-tf שני דברים מאוד חשובים לי הם: 1. שקט - עד כמה שאפשר 2. זול - עד 300-350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  13. שלום ד"א אני חדש פה, לעיניין - זה המחשב שלי: Intel Pentium 4 3.4 GHz 2gb gam ATI Radeon X1600 -- ספק כח--- COLORSit 500W עכשיו אני רוצה להחליף כרטיס מסך במקום x1600 ל GIGABYTE HD 3870 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E השאלה שלי היא, האם הספק יהיה מספיק חזק כדיי להפעיל את המחשב עם הכרטיס מסך החדש? תודה לעוזרים@!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by שמוליקר,

בס"ד שלום! הלכתי לקנות מחשב (אצל מכר) והוא רוצה למכור לי מחשב שהמארז בו של חברת GIGABYTE הוא אומר שהספק של 500W, והוא לא מתעסק בחיווט, אלא זה כמו מחשב מותג שלהם. ראיתי כזה מארז ובאמת כתוב עליו GIGABYTE. שאר המפרט הוא: GIGABYTE G41M-ES2L MB INTEL G41 INTEL E5400 CPU KINGSTON 2GB DD2-800 WD500GB 7200RPM 16MB DVD-RW SATA X22 שאלתי: האם זה מארז נורמלי? איך יודעים שזה לא ג'נרי? תודה רבה!

15. שלום לכולם! לאחר שתי הפסקות חשמל אתמול בגלל הגשמים, נזכרתי קצת באיחור שהחורף הגיע אז אני מעוניין לקנות עכשיו אל פסק כדי שהמחשב לא יצטרך לספוג עוד "הפתעות" כאלה. אני ממש לא מבין בתחום אז אשמח אם תתנו לי כמה המלצות לאל פסקים סבירים במחיר נמוך כמה שאפשר, אך שלא יהיה יותר מדי פשוט... תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  16. Started by dor_guy,

אני מעוניין להרכיב את המחשב: לוח אם : ‏ASUS P5Q-EM מעבד: QX9770 ובעתיד אני אוסיף כ.מסך : ‏ Sapphire ‎HD 5770 אני צריך ספק כוח שיחזיק את הרכיבים האלו. כמובן שאני מעוניין שהוא יהיה זול. מה אתם אומרים על Chieftec‎ 550W יחזיק? מומלץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  17. אני רוצה לפתוח אותו לגמרי כדי לנקות את המאורר הקדימי שלי ואני ממש לא מצליח ואין לי מושג איך זה תפוס..

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by eranir,

מחפש מארז שקט במיוחד. עד עכשיו ההתלבטות הייתה בעיקר בין האופציות מבית Antec. היום קראתי קצת ביקורות על ה-P183, ובזו שב-spcr נתקלתי במארז נוסף, שבאותן רמות רעש הציג יכולת קירור מעט יותר טובה. מדובר ב-silverstone raven, נמכר בארץ בסביבות 900 שקל. השגות בנוגע למארז הזה ואיך הוא בהשוואה ל-Antec-ים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז ככה , אני צריך ספק כוח לפחות 550W העדפה לספק מודולרי ומארז עם 2-3 מאווררים ושיש בו אפשרות לסידור כבלים בצורה טובה (:

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by theguy,

הציעו לי מארז 300 או 200 LANCOOL PC-K56B, antec האם בין השלושה הללו יש הבדלי קירור של המערכת או רק הבדלי מראה? ומה ההבדל ביניהם למארז זול יותר כמו COMPUCASE 6C11 BLACK NO PSU? ספק שמתאים למערכת i5 , הכרטיס מסך הוא 5770, לא הולך לבצע OC. התקציב לספק עד 400 ש"ח . והאם PCPOWER&COOLING PPCS420X Silencer 420W יכול להחזיק את המערכת הזאת?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  21. Started by yossi00,

כרגע מתכנן לקנות את SEASONIC M12D 750W SILVER - MODULAR שעולה 850 שח. יש המלצות לספק 750W אחר, שקט מאוד, במחיר זול קצת יותר מזה? תודה מראש..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Gil28,

אז ככה, היום חבר שלי קיבל את ה-lancool k62 שהזמין בהמלצתי (הוא היה חייב את הגימור השחור בפנים) וכמובן שאני העברתי לו את החלקים למארז החדש. התחלתי בפירוק כל החלקים של המארז, וכבר ראיתי שהמארז בנוי טוב. האיכות של כל הבנייה, החומרים וגם הפלסטיק בפנל הקדמי הייתה ברמה גבוהה. חיברתי את הלוח למקומו ללא שום בעייה. מצורפים כמות נכבדת של ברגי אצבע (thumb screws) והחיבור(כמו כל המארז) נעשה ללא מברג. מצורפים גם ברגים גבוהים וגם נמוכים והשימוש על פי הנוחות. אומנם המגש (tray) של הלוח לא נשלף אבל אין שום בעייה להתקין גם לוחות גדולים ואין בעייה להתקין כל דבר אחר, החל בקירור למעבד, בזכות חור מאחורי אזור המעבד שם ניתן לשים פלטה אחורית, וכלה בכרטיס מסך אימתני שמוחזק ע"י מערכת הtoolless היחו…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. המערכת שיחובר הספק היא לI5 +ה5850 אני שמעתי רק ביקורות טובות על הספקי הWIN בשקט כבלים נשלפים וכו' השאלה שלי האם עדיף את הSEASONIC ET500W ?? האם שניהם באותה רמה בשקטות כבלים מסודרים באיכות שלהם וכו'? ואשמח לשמוע הצעות לספקים (למבינים בלבד)

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by ovedguy,

שלום, אבקש המלצתכם לספק 550w-600w טוב במחיר עד 400 ש"ח. יידרש להריץ באופן בטוח יחסית מערכת של Q6600 ו Radeon HD4890 בשנתיים - שלוש הקרובות. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  25. שלום, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך Sapphire HD 5770 נכנס במארז ANTEC FUISON תודה, גיא

• 1 תגובה
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים