ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
[http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDSC9L מישהו מכיר את המוצר ויודע אם אפשר להשתמש בו במקום אל פסק ? אני יודע שהוא לא יכול להחזיק את המערכת במקרה של נפילת חשמל, אבל הוא אמור להגן במקרה של עליות,נחשולים וכו"??
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז ככה ,יש לי את המארז הבא: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=478 מה אני אגיד לכם,המאוור ההוא בצד עושה לי כבר חור בראש,למרות שהמחשב שומר על טמפרטורות נמוכות. מה דעתכם על המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 אשמח לקבל המלצות אחרות בתקציב שלי ואולי טיפה לזלוג למעלה. נ.ב.לא צריך ספק.
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=92 איך הספק הזה חזק פשוט אני לא מכיר אותו וחשוב לי המודולרי וגם האם הוא יחזיק היטב את HD4870 . והאם המחיר שלו משתלם 530 שקלים. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והמוכר הציע לי את אחד מהמארזים הבאים: 1. מארז של CODEGEN M401 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ 2. מארז של FRONTIER HR09 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ. מה דעתכם? הם טובים? מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מארז full tower עד 800 ש"ח, אפשרות חריגה 200 ש"ח, שיש לו סירקולציית אוויר מעולה, וקירור חזק. אם יש מאוורר על הדלת שמוציא אוויר החוצה עדיף, כל החום של הכרטיס מסך באזור ההוא.. יציאות קדמיות של usb 3.0 כל השאר לא חשוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נער בן 15 שרוצה מחשב שמצד אחד יפעיל משחקים ברמה מעולה (אני מנסה להתחדש כול הזמן עם הציוד ההיקפי למשל..) ומצד שני גם שתיהיה לו סביבת עבודה נורמלית (בגלל זה למשל אני לא קונה את העכבר של Razor). כיום אני מחזיק במחשב יחסית סביר לכיוון הישן (אבל תקראו את המשך ההודעה): Gigabyte GA-K8NF9 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 Microsoft Windows XP Home Edition WDC WD1600JB המארז שלי כיום הוא של Raidmax (הזול שלהם.. לא זוכר איך קוראים לו) והדלת שלו נשברה. בגלל שאני בתהליכים של השגת כסף כדי לקנות מחשב חדש (כמובן שאז שוב פעם אני יעזר בכם כדי לבחור מפרט) אני מעוניין לקנות מארז חדש וטוב שיתאים עם לGTX ולכול טכנולוגיה חדשה (כ…
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
האים ספק כח זה יכול להחזיק כרטיס מסך מידגם: INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E או INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E זה נורא חשוב לי אני ליפני קניית כרטיס מסך וכל זאת במיסגרת תקציב דל מאוד חחחחחח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הספק הכי יעיל מבחינת עלות/ביצועים בטווח של 400 שח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם ספק HEC 500 וואט ואחשיו היסתכלתי מאחורי המחשב בתוך החריצים שיש במארז ויש שם על כמו דבר כזה כתום ניראה כמו סוללה ולידה כמו משהוא לבן ניראה כמו דבק מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפכתי את המחשב הישן ל HTPC אבל המארז הנוכחי לא משתלב ממש בסלון המחשב הישן : -לוח ATX לא זוכר כרגע איזה חברה/דגם, אני אבדוק אם זה חשוב. -מעבד e4500. -כרטיס מסך Sparkle NinJA GeForce GT220 -קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 אני רוצה להעביר את המחשב הזה למארז HTPC. אשמח להמלצה ממכם המומחים עריכה: עדיפות לקנייה באיזור הוד השרון/כפר סבא.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מארז כדי לי לקחת עד 400-450 שקל..? v9 או 690..? או שיש משהוא יותר טוב? אני צריך מארז טוב שהכל יהיה שקט ומקורר
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות אל-פסק (UPS). כאן המקום לציין שאין אני מבין בנושא זה כמעט, ולכן אין לי מושג איזה חברות מומלצות, איזה מתח אני צריך וכו'. מה שכן, אני אנסה לפרט את דרישותיי, ואולי תוכלו לעזור לי למצוא UPS מתאים. לUPS אני רוצה לחבר (אני רושם את כל מה שיש לי שמתחבר בצורה זו או אחרת למחשב, כי אני מניח שאם הוא לא יהיה מחובר לאל פסק, הפגיעה יכולה להגיע מכיוונו, כלומר מהחיבור שלו לחשמל - תקנו אותי אם אני טועה...): 1. מחשב פנטיום 4 די סטנדרטי (כ.סמך 7600GS אני חושב, HD פנימי בודד). 2. מדפסת לייזר צבעונית LEXMARK C510 3. מכשיר משולב של BROTHER 4. ראוטר EDIMAX 5. מודם ADSL שקיבלת מבזק (חיבור לחשמל ולרשת) 6. רמקולים של מחשב 7. מסך LCD 17 אינץ' של LG. 8 הבנתי שי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול להיות שהספק שלי מגביל את הכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ez cool 420w עשיתי חיפוש של זה בפורום ולא מצאתי
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש ספק פאסיבי עם הספק של 500W לפחות מלבד הפאנטום של אנטק, האם יש עוד מועמדים? הבנתי שגם הפנטום לא פאסיבי ב100%, מטמפ' מסויימת, יש מאוורר שנכנס לפעולה, אני חושש שהמאוורר הזה יעבוד כל הזמן עקב העומס על הספק.
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני עומד בפני קניה של מחשב- המפרט שבלוני ביחס למה שנראה בפורום: e8400 3 g.hz wd 500gb 4 ג'יגה זיכרון 800 mhz raedon 4870 בקריאה בפרום, ראיתי מס' פוסטים שאומרים שעם מפרט כזה,ראוי להשקיע במארזים ברמה גבוהה מהסונטה 3 (שלא מתאים) ,nxzt ודומיהם. הבנתי גם שהמארז צריך להיות גדול כדי להכניס את ה4870 כמו שצריך. שאלתי היא כזו: איזה מחיר הגיוני להשקיע במארז וספק למפרט הנ"ל, אם אני מעוניין באוורור ברמה גבוהה, רמת שקט סבירה, מבלי שהמחשב יצבור אבק שיסכן אותו,אבל אני לא מעוניין להשקיע בעיצוב מיוחד,אפקטים וכו'? במחיר הזה,מהי המלצתכם למארז וספק? תודה מראש... ( :
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תציעו לי בבקשה, המארז שלי הוא מארז ATX, אם צריך עוד פרטים תגידו, תודה!
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק כח של SeaSonic מסדרת גולד של כ-750W הנה קישור למוצר אני רוצה לשדרג מכרטיס מסך gtx780 לכרטיס מסך gtx980 עכשיו אני לא בטוח האם אני יוכל לשדרג לכרטיס מסך הזה מבלי צורך לשדרג את הספק כח? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי NAS שישמש להזרמת תכנים ברשת, אבל המחירים שלהם גבוהים והיקרים שבינהם יכולים להכיל עד 6 דיסקים קשיחים. היום אני משתמש להזרמת תכנים במחשב הביתי שמכיל 9 דיסקים קשיחים (CM 690 שמכיל כלוב של 4 דיסקים) . אני רוצה להרכיב מחשב ייעודי למטרת זו (בדומה ל NAS), עם מארז שוכב (שיהיה אסטטי בסלון), שיכול להכיל כמה שיותר דיסקים קשיחים. האם קיים מארז כזה? מה הפתרון המומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות של ספק חיצוני?? מה שעולה לי לראש זה כמובן פחות חום בתוך המארז...וכנראה אוורור יותר טוב מה שמוביל לעוד פחות חום
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המארז הנ"ל נראה לי מצויין .. השאלה שלי כמה הוא רועש.. אני מתכנן לשים בפנים כרטיס מסך חזק - 570 .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
NZXT TEMPEST 410 ELITE DEFINE R4 CORSAIR 400R מי מביניהם יהיה הקריר ביותר? המערכת תכלול את קירור המעבד SCYTHE GRAND KAMA CROSS.
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מארז Gigabyte Triton שהוא ממש לא שקט וממש ממש לא קריר. אני מחפש מארז שהדגש שלו יהיה על שקט בלי להתפשר על קירור טוב ויעיל. אני בעתיד רוצה גם להחליף את כרטיס המסך שלי לאחד עוצמתי יותר אז אני אצטרך מארז מרווח בהתאם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אם אני הולך להחליף מחשב נניח עוד שנה, רוצה שלפחות המארז ישאר איתי (לקנות משהו טוב ושיספיק לי ליותר ממחשב אחד) כי סה"כ שאר החלקים כמו מעבד, כרטיס מסך וכו' מתיישנים. אז איזה מארז איכותי, גדול, עם איורור מעולה יש לכם להציע לי? חשבתי על מספר דברים כמו ה COOLERMASTER COSMO S ויש את הLIAN LI PC -80 ויש עוד כמה מה אתם מציעים?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום. רציתי המלצה למארז שקט באמת שכשהוא יעבוד לא ישמעו אותו כאילו שהמחשב מכובה. ללא ספק, בלי חלון צד. על מה היית ממליצים? משהו שלא ישמעו בכלל את הדיסק הקשיח, המאוור של המעבד וכל המאווררים של המארז. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-