ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מה לדעתכם יותר טוב, הPC-A10 או הSTACKER 830? בלי להתייחס למחיר, ורק עם מאוררי סטוק [כלומר בלי להוסיף] אני אישית מעדיף את הPC-A10 בגלל כל הפיצ'רים שלו ואיך שהוא נראה. הכל נראה במארז מתוכנן כראוי. אז מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם!! לפי הנתונים הבאים ?מארזים? - ?8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD? המארז בא עם ספק הכוח או שזה רק מראה לי עד איזה גודל ספק מקסימאלי אפשר לחבר למארז??? תודה...
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הספק 380W ANTEC נשרף - פיצוץ עם להבה והפיוז הדירתי קפץ האם ניתן לתקן בעיקרון ? איזה מעבדה בדיוק ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי את הספק והוא לא הגיע עטוף בניילון וגם הקרטון שלו היה פתוח מהמקום הלא נכון(קצת קרוע) הספק בפנים נראה חדש ומבריק ועטוף כיאות השאלה האם כדאי לי ללכת ולהחליף באחד מנויילן או שאין סיכון ממשי וגם יש אחריות תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, מרכיב מחשב שקט (לחדר שינה) שלא ישמש למשחקים או OC מעבד Intel Core 2Dou E6300 לוח אם ASROCK ?ConRoe945G-DVI לו אוסיף 2 מאווררים של AC בגודל 12 (מקדימה ואחורה) ספק 300W+ של ZALMAN או SEASONIC -האם המארז 6A21 Midi Tower של compucase -בKSP יש עבור 240 ש"ח מתאים לדרישות שלי? (דרך אגב,יש לו כפתור RESET? כי לא מצויין באתר החברה...)
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כי זה בעיקרון מה שאני מחפש. התקציב שלי הוא עד 500ש"ח והמארז עולה בKSP 460. והחנות פשוט קרובה אליי אז יש לי עדיפות לקנות משמה. האם הוא שווה את המחיר שלו והוא מספק ביצועים טובים יחסית?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ראיתי ב-newegg (למה לנו אין כזה אתר ) את המארז Smilodon של Raidmax, שם יש אחד בלי ספק, ואחד עם 500W, בארץ, כל מה שראיתי זה אולי אחד שמגיע בטעות עם 450 (בטח לא מקורי שלהם או שהוסיפו אותו..) ורציתי לדעת אם מישהו יודע מי היבואן הרשמי, אולי יהיה אפשר לברר איתו או לקנות ישירות ממנו :] תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי לותר על רכישת הsunbeam transformer וכעת אני מעוניין במארז. רצוי שיהיה שקט ככל הניתן בהתחשב בזה שאני ישן בצמוד למחשב. אציין כי אינני מתכנן כל אוברקלוקינג, ובנוסף אני מתכוון לפתוח דלת אחת במארז. (כדי לשפר את האיוורור וגם מבחינת יופי). להלן מפרט המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 זיכרון TWINMOS DDR2 2048MB(1024X2) 667mhz CL5 הארד דיסק SEAGATE 160GB 7200RPM SATAII 8MB כרטיס מסך Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E צורב DVD PIONEER DVDR DVR111 כונן דיסקטים 1.44 TEAC ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W מסך '17 Samsung SyncMaster 731BF LCD מקלדת MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD עכבר MICROSOFT WHEEL MO…
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הוא פשוט מאוד יפה בעיניי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יותם הבאת לי במפרט את ספק enermax liberty elt400awt 400w . במה הוא חזק אם הוא 400w .? הוא ספק יותר חזק מספקים אחרים שיש להם יותר מ400w ובכלל עולים פחות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 מארזים 460 http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3011&k_id=&language=uk 370 260 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8# הראשון והשני מצאו חן בעיניי ואני לא מבין כל כך במארזים אז אני צריך את עזרתכם לגבי המארז של HEC המליצו לי עליו שבנו לי מפרט בפורום השני אז הוא בטוח טוב האם הוא עולה על השניים האחרים ?
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אם הוא כן מיובא אצל מי אפשר לקנות אותו ? כי בפנדה/נועה/זיגזאג אני לא רואה אותו.. עריכה: דיברתי עכשיו עם היבואן שלהם והם מביאים אותו בהזמנות מיוחדות. מחירים: 2080 שקל לגירסה ללא החלון . 2150 שקל לגירסה עם החלון. חשבתי על איזור ה 2000 שקל ודיי צדקתי.. חחח אני עוד זוכר שחשבתי שאפשר יהיה להביא אותו ב 1600 כש ferdy.g הביא אותו לארץ.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194119.0 לא בידיוק מהארז לשוק הביניים.. אם מישהו מחברי הפורום רשום בפרוזן CPU ויכול לברר את מחיר המשלוח אני אשמח מאוד.. תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד E6300 לוח AW9D-MAX 2 גיגה 2 הרד דיסקים רייד טוניק טאוור פשוט נגמר לי הכסףףף אז אני מתחיל לחשוב עליו :'( :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבים ומדי פעם בחורף יש קפיוצת של פחות משנייה שפשוט דופקות ריטסרט למחשב, וגם יש לפעמים כאלו שמכבות את המחשב אבל הנורה אומרת שהוא כאילו דלוק. בכל מקרה אני צריך אל פסק, לשתי המחשבים, אם ההפרש לא משמעותי במחיר אז גם למסכים זה יהיה טוב, 2 מסכים CRT 17". בעקרון אם אני לא טועה הספקים של המחשבים שתיהם הם 450W ג'נריים, מחשב אחד הוא P4 2.6 והשני P4 1.7. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מארז HTPC שהמפרט שלי: CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: ATi Radeon X1900XT 512MB, Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W . Hard Drive: Western Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. יכנס עליו, רצוי שהמארז יהיה יפה =] וכעיקרון אני חשבתי על המארז הזה : http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4000sns.asp שאני יכול לקנות אותו ב600, יש לכם משהו אחר להציע ? תודה, טימור.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע את הספק OCZ Modstream 520 שבינתיים עשה את העבודה שלי בלי תלונות. מה שכן, אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב, ואני רוצה לדעת אם הוא יספיק? אני מתכוון ללכת על מערכת מבוססת C2D שהולכת לעבור אוברקלוקינג מכובד מאוד.. (אני מתאר לעצמי שמדובר בתוספת של50-70% במהירות),2 ג'יגה של זכרון, וכרטיס מסך (בעתיד - בוא נניח כרגע שמדובר בסידרת ג'יפורס 8 או משהו בסגנון) , מעבר לזה אני לא מתכנן ליותר מהרדיסק בודד וצורב דיוידי. תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר התלבטות בין ה831 לבין הA10 החלטתי לקנות את הA10. עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות גם פאנל ששולט על המאוררים? אני מתכנן OC. אני לא ממש יודע אם זה משהו שצריך לקנות או שלא ממש צריך?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אלו מבין המארזים הבאים הטוב ביותר? HEC 6A19 HEC 6A21 HEC 6AR6 המארזים לא ל-OC ומשחקים כבדים. כרטיס מסך סטנדרטי (X800XL) תודה
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
צריך המלצה לספק עבור המערכת הבאה (בבקשה לא להציע FSP). שימושים עיקריים: עבודה (אופיס ותוכנות סטטיסטיות כגון SAS,SPSS ו-MATLAB), אינטרנט, משחקים קלים (כמו סימס) ותכנות JAVA. איך הספקים של Cooler Master, בייחוד RS-430-PMSR/AR ?? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות בדיקה לדעת עם הספק כוח עובד בסדר או שיש ורך בהחלפה שלו למשהו יותר רציני?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש מנענה שופס בנענה שופס קתוב שהספק הוא http://www.pcdepot.co.il/ אני מיתפלא מהמחיר הנמוך שלו מי יחול ליעץ לי האם מרמים אותי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://extreme.outervision.com/PSUEngine לי יצא משום מה 441W... נראה לי קצת מוזר תגידו כמה יוצא לכם...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש ספק מאד שקט כמו גם אמין ורצוי לא יקר במיוחד שמתאים למערכת: מעבד 6300E לוח 965 2 דיסקים קשחים צורב 2 מאוורריי מארז מאורר למעבד כרטיס טלויזיה+רשת אלחוטי+ מודם פקס ואת עצמו (: האם Enermax Liberty 400W Active PFC מומלץ לדרישות הנ"ל תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מארז עם ספק שרשום עליו 500W פשוט לחלוטין...אני בטוח שהוא לא מספק 500W באמת....למרות שהכול בסדר עד עכשיו....אני רוצה להחליף לספק אחר אוליי אחד עם מאוורר של 120...עכשיו השאלה שלי היא האם כול הספקים אותו גודל? כלומר יש את התקן ATX אז כולם צריכים להיכנס באותו "חור" כלומר באותו מקום....יש מצב שנגיד אני ייקנה ספק והוא יהיה גדול מידי למארז שלי ולא ייכנס?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-