ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי את המארז שבכותרת וחסרים לי מכסה עבור סלוט 5.25" ומכסה עבור סלוט 3.5", האם למישהו יש את המכסים האלו והוא לא זקוק להם? או לחלופין, היכן ניתן להשיג כאלה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ כדי לעשות OC ל9700K שרץ על כרטיס מסך מובנה (לא צריך הרבה הספק כי אין כרטיס מסך חיצוני)? המחשב יגזול בגג 250W, אז נראה לי שיותר חשוב היציבות ממספרים גדולים. משהו מומלץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
------ לא חשוב, הגעתי כבר להחלטה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז עד 300 ש"ח שאפשר להכניס לתוכו לוח אם בגודל uATX ושיהיה כמה שיותר שקט, התקציב הוא עד 300 ש"ח, מחשב שהולך להיות בעיקר מחשב מדיה, אך לא חובה שהמארז יהיה מארז שוכב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הצעה לספק כוח בסביבות 400-500 ש"ח כמו כן הצעה למארז באותו סכום. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה הוא רועש ? אני מזמין אותו בגלל שאין ליצרן/יבואן את הטמפסט במלאי והוא יכול להגיע עוד חצי שנה גם... כל המחשב שלי מוכן אחרי שהחליפו את החלקים שנשרפו מחכה רק למארז.. האם הוא רועש ? או שאפשר לסבול ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש מצב שבגלל שספק כוח לא מספק מספיק כוח\מתח כרטיס מסך לא יתן ביצועים מלאים? הוא אטרטיפקטים? תותדה לעוזרים מדובר בכרטיס מסוג HD 5850 ASUS וספק של Antec 350W
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. סבתא שלי התלוננה שהמחשב שלה עושה רעש בלתי נסבל. אמרתי לה שזה בלתי אפשרי, הרי שמתי מתאמי-מהירות נמוכה על המאווררים, וקירור המעבד שלה הוא של נוקטואה. אבל כמו נכד טוב באתי להסתכל. אכן, רעש טרטור נוראי, ממש מרעיד את המארז. מבדיקה קצרה - זה הספק - קורסאיר VS350 נקנה מ-KSP ראשל"צ הידועים לשמצה. הספק ינק אוויר דרך פילטר ברצפת המארז, ולא היה מאובק כלל. המפרט לא היווה מאמץ - HDD אחד ו-i3 3220 אני לא בטוח לפני כמה זמן נקנה, אני יכול לבקש מהם לשחזר את הקבלה? בכל מקרה, בהנחה שיש עוד אחריות, זה מכסה? עריכה: יש אחריות, היא 3 שנים ולכל היותר לספק הזה יש שנה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה UPSMON ועובד מצוין אבל POWER OPTIONS של XP לא מזהה אל פסק. יש בחירה חברות אין דומה חברה אדוויס. (תמונה לא מזהה אל פסק) איך התקן POWER OPTIONS. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את המארז של Compucase כבר יש לי מהמחשב הישן, ולכן מדובר בחיסכון של 300 ש"ח... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593741 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742850
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים אני מנסה לבנות מפרט אבל מתקשה להגיע למשהו סופי וכרגע לא ברור מתי הקניה תתבצע (זה אמור להיות בקרוב כי קשה להיות בבית עם מחשב אחד). ראיתי ש SKYPC מתחילים להביא מוצרים של HIPER (הם הביאו את 2 מארזי ה MID שלהם והיום הוסיפו לאתר גם ספק מסידרת ה S הזולה). כרגע יש להם רק את דגם ה 425W במחיר מצחיק של 200 שקל http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=23&pid=7&action=Feature http://www.skypc.co.il/pl_product~HPU-4S425-PU~24~0.htm איך הוא ביחס למחיר? הספק אמין או עושה בעיות כמו ספקי ה TYPE S הישנים יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי אתמול מחשב לתוך הR4 של FRACTAL. למארז יש נורית חיווי אחת שיכולה לשמש או כpower led או כחיווי לHD מה מומלץ..? ו speaker לא הגיע, לא עם הלוח ולא עם המארז? כמה חשוב הרמקול הזעיר הזה??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב לעריכת אודיו עם 6 דיסקים קשיחים, לוח אם Gigabyte GA-H67A-UD3H עם i7 2600 וכרטיס מסך Gigabyte GeForce 210. רציתי בבקשה לדעת האם הספק SeaSonic S12 II 430W יספיק למערכת הזו או שיש צורך בספק חזק יותר. במידה וצריך ספק חזק יותר חשבתי לבחור ב- SeaSonic SS-500ET רציתי לדעת האם הוא שקט כמו ה-430, שאיתו יש לי נסיון והוא חרישי דבר שמאוד נחוץ לנו במחשב לעריכת אודיו. בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הכרטיס: http://www.palit.com.tw/en/products/ati_agp_X800GTO.html *הוא לAGP אם זה משנה למרות שלא נראה לי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מארז ב250 שקל של אייבורי המיוחד.. הוא ניראה סבבה ויש לו מאוורר קידמי של 120 ואחורי של 80 או לקנות את המארז אורורה החדש שעולה שם 750 שקל שניראה ממש פצצה לדעתי ויש לו מאוורר קידמי 120 ו2 אחוריים 120 אני מתכנן לקנות כרטיס DX10 וספק אנמרקס 500W ומעבד E6600 אני מפחד אז שבמארז המיוחד של אייבורי ישרף לי הכרטיס מסך אחרי כמה זמן או משהו כי המארז לא יהיה מספיק קר.. ואני משאיר את המשחב כל השבוע פתוח כי אני מוריד דברים בלילה ורק בשבת מכבה.. רעש פחות מפריע לי העיקר שהמחשב יעבוד סבבה ולא יכבה לי פתאום במשך השבוע או ישרף לי דברים במחשב אז האם המארז המיוחד של אייבורי יספיק או שכדאי לקנות את המארז של אורורה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, וכל נושא הספק קצת מטריד אותי... המחשב הוא: Intel i5 760, עם 4 ג'יגה זיכרון, כרגע שני דיסקים קשיחים, כרטיס מסך 9600GT עם OC. הדרישה מהספק היא שיהיה איכותי, שקט יחסית, ושיתמוך בשדרוג עתידי של הוספת זיכרון, הוספת דיסק קשיח או שניים, והחלפת כרטיס מסך (למשהו חזק יותר ממה שיש עכשיו, אבל לא משהו מפלצתי). בהתחלה כיוונו אותי אל SS-400ET, אבל כבר אין אותו בחנות בה אני הולך לרכוש (http://www.iqpc.co.il - אבקש התייחסות/המלצה למה שקיים אצלם). בתוספת מחיר קטנה יש את SEASONIC S12II 430W BRONZE או את SEASONIC 500W : SS-500ET. קיבלתי את הרושם שהסדרה S12II היא איכותית ושקטה יותר ולכן חשבתי ללכת עליה, אבל נאמר לי גם שכדאי SS-500ET כדי שיהיה ספק חזק יותר שיתמוך…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ספק כוח למחשב ישן שלי כי תכננתי לקנות עוד מעט כ' מסך בכל מקרה קניתי COOLER MASTER 460W מKSP (זה החלק היחידי שהחלפתי) ומאז שהחלפתי המחשב לא נכבה לי אני מבצע כיבוי מהWINDOWS או לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי והמחשב נדלק חזרה כדי לכבות צריך ללחוץ על הכפתור של הספק כוח מה עושים ? זה משגע אותי תודה על העזרה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! הספק שלי שבק חיים (דווקא ביום שישי בלילה ), צריך את חוות דעתכם המלצתכם לספק חדש. המפרט שלי הוא : qx9770 maximus II formula 4gb memory ati series 4800 wd 1TB X2 sound blaster חשבתי על הספק הבא : HEC Cougar 700Watt Power Supply Model COUGAR-700CM מחיר 450 ש"ח ב-pandas מה דעתכם ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הבנתי כבר לבד שהמארז הזה (SunBeam Samurai Silver case ) הוא המארז הכי יפה וכנראה טוב במחיר הזה (200+) עכשיו רציתי לדעת אם כדי להחליף מאווררים במארז איפשהוא? ואם כן איך מבצעים את זה? אני לבד לא יודע להחליף אז בכל חנות שאני קונה ממנה יוכלו להחליף לי? תדוה מראש, רועי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שבפורום אחד אמרו לי X ובפורום אחר אמרו Y, אני מגיע לכאן ושואל את אותה השאלה. אשמח להוכחות וגם לדעת איך זה חושב כדי שאולי אני אגיע לפיתרון. כמה Watts המערכת הזו צריכה לדעתכם? E8400 with OC to 4.0 4GB ram 800MHZ Asus Maximus Formula (או משהו תואם של GIGABYTE שתומך CF HD 4870 *2 in Crossfire HDD 500GB, DVD-RW, Monitor 22" on windows vista (וכל שאר הדברים הקיימים במערכת מחשב וצורכים ממנה WATTS..) תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) קודם כל אני חייב לדעת מה רע בספק ג'נרי שממליצים לקנות ספק עם חברה ?אני כבר שנים מתעסק עם המחשב ואף פעם ספק ג'נרי לא עשה לי בעיות המחשב הבא שאני הולך לקנות זה המחשב הראשון בחיים שלי שהוא לא ספק ג'נרי .אבל בכל זאת אני לא מבין למה צריך להשקיע על ספק ואני חייב תשובה ממשהו מקצועי את השאלה הזאת היה לי לרגע על המארז אבל מיד חשבתי על התשובה ש א מקרר יותר טוב את החומרה מבפנים ב} שקט ונוח וגם מארז לא צריך להחליף כל שנה או שנתיים 2)בכל מקרה זה המפרט שלי ואני רוצה את המארז המינמום שיחזיק לי את המפרט כי גם ככה בעתיד אני יצתרך לקנות כרטיס מסך אז אני יצתרך להחליף ספק מה אתם אומרים על המארז עם הספק הזה ? -> http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2146&Pname=COMPUCASE וה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי הרבה אנשים שאומרים שצריך ספק כוח "איכותי", מזאת אומרת איכותי ואיך אפשר לדעת איזה ספק הוא איכותי? נ.ב: האם הספק כוח שלי נחשב טוב ואיכותי (כי הבנתי שהרבה לא אוהבים אותו) Thermaltake litepower 600W
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש קירור חדש למעבד ומארז שיהיה בית למחשב שלי. המערכת שלי היא: E6600 Intel BadAxe2 4GB Kingston Value DDR2 667 Leadtek 7800GTX WD3200AAKS Seagate 320GB Maxtor DiamodMax9 250GB (ועוד עומדים להגיע) Antec NeoPower 480W בכל מקרה, אני יכול לרכוש את הUber Chakra במחיר עלות של 571 שקלים בגלל שאני עובד כטכנאי מחשבים ואנחנו עובדים עם רוזטק היבואנים. אבל עדיין אני מתלבט בנוגע לרכישה. הקירור אותו חשבתי לרכוש הוא הZalman 9700 LED, שאותו אני יכול לקנות ב340 שקלים. השיקול הוא כזה: שלא כמו הscytheים למינהם או קירורים אחרים, הזלמן יכול "לקבל" אוויר מכל הכיוונים מכיון שהוא עגול, והמאוורר הענק של הuber chakra יספק הרבה ממנו. הוא לאחר מכן יצא למאוורר שאני אשים מאחורה בc…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, להלן המפרט של מחשב חדש אותו אני עומד להזמין, רוב המפרט נלקח מדף המפרטים אצלכם באתר: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping also available) 1550 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5700 CPU Cooler for 775 170 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Socket 775 ATX Motherboard 670 זיכרון פנימי DDR-2 - 2048 Dual Channel kit 2X1024MB PC6400 - G.Skill, OCZ Value, Corsair Value... - Life Time Warranty 700 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit ALBATRON/LEADTEK/GIGA…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני די נואש כי אני לא ממש יודע מה עושים. קניתי לפני שלושה ימים ספק http://ksp.co.il/?uin=25113 משהו איכותי ולא זול. חיברתי למחשב עם לוח GIGABYTE בן 4 שנים הכל חובר כמו שצריך. המחשב מתחיל איכשו לעבוד .. אך המהירות של המאוור על המעבד ממש איטית והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. במילים אחרות חסר לי 12 וולט שהוא יעבוד כמו שצריך. אצלי יש 4 פינים ובספק יש 8 אז פיצלתי לשתיים.. (4-4). הלכתי אתמול לחנות , כמה שמפתיע הכל עובד.. הספק הישן עדיין אצלי הוא עובד הכל טוב ויפה (רק עושה רעש) אודה לכל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-