ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
איזה מארז (בלי ספק) עד 500 ש"ח מאלה שיש ב-KSP הכי טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את התרד שלכם באתר ורשום 12V = הסוללה הכי חשובה זה מיועד לחלקים בזבזניים כמו מעבד , כרטיס מסך השאלה אם זה רק PCIE או גם OB ? ואם חוץ מכרטיס מסך ומעבד יש עוד חלק שמשתמש ב 12V ? ומי משתמש ב 5V ? וב 3.3 ? את זה לא רשום בתרד' זה חשוב לי לדעת ועוד משהו אם זיכרון DDR2 לוקח 1.8V כמה הוא לוקח מ W מהספק כח ? איך אפשר לדעת מה ה A שלו ? וראיתי שיש ספקים שרשום 5+ 3.3 ביחד ויש כאלה שרשום 3.3 + 12 , 5+12 בנפרד מה ההבדל ? בדרך כלל במדבקה רשום 3.3 + 5 ביחד ו 12V לחוד בספק כח של CORSAIR 1000W רשום 3.3+5 = 500W , ו 12V 500W אף חברה לא מחלקת ככה את ה W נותנים ל 5, 3.3 גג 180 - 300 . --- עריכה ---- עוד משהו קטן , אין אתר בעברית או קצת יותר מסודר שמראה את כל הכרטיסים ( מסך ) וכמה W הם צו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מארז , (ללא ספק) , ראיתי שהרבה ממליצים על הR4 אבל אני לא צריך שהמארז יהיה שקט בכלל מצידי שיעשה רעש של טרקטור סדר העדיפויות שלי הם: 1.פיצ'רים כמו תא נשלף לHDD , סידור כבלים ונוחות (אני אוהב לפתוח את המארז ולשחק איתו) וקירור. 2.חלון בצד ועיצוב 3.רעש אפשר לחרוג בכ-100 שקל אם הכרחי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין בספק של W1250 וספק של W1500 כול אחד מהם צריך להיתחבר ל4 כרטיסי מסך(כמובן מתחבר גם ללוח אם מעבד ראם ופלאש ארדדיסק אבל כול אלה יצרכו בגג גג 100W)מעבד לא הולך להיות ב100% מאמץ כמעט וכול שאר המתח הולך לכרטיסים אני מחפש המלצה לספק איכותי עם 8 חיבורים של PCI E בלי יותר מידי קומבינות ומשחקים עם כבלים(בלי לקחת מתח מהחיבורים SATE ולהשתמש במפצלם וכו...) תודה רבה הא ועוד משהו בקטנה אם מישהו מכיר טבלה או מקור אמין שמראה צריכת חשמל של 7950 עם OC אבל צריכה רק של הכרטיס עצמו ושוב תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת היא מעבד CORE I7 920 זכרונות DDR3 TRIPLE CHANNEL PLATINUM 3X1GB של OCZ לוח אם ASUS P6T DELUXE הרדיסק SEAGATE 1TB 32MB מארז ANTEC 900 כרטיס מסך SEPPHIRE HD4870X2 + SEPPHIRE HD4870 ב CROSSFIRE כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 4 האם הספק הנ"ל יספיק, גם ל OC למעבד וכרטיס מסך? באם לא, ספק של כמה צריך? נ.ב - אני קונה רק קורסייר ספקים אז אם צריך ספק חזק יותר רק בבקשה תגידו לי כמה צריך מהספקים של קורסייר. שאלה נוספת - האם ה ANTEC 900 מספיק גדול בשביל ה 4870X2? תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם ספק כוח רועש ואני מחפש ספק שקט לוח האם הינו GA-K8VT890-9, הספק המערכת הוא מינימלי (400-300 וואט יספיק בהחלט). מה הספק השקט ביותר שיתאים לי וזמין בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום למנהלי הפורום. אני קיבלתי הזדמנות מ CABLE MOD לבצע רכישה של SLEEVING EXTANSION לספקים. אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי כי אני לא רוצה לעבור על חוקי הפורום. בגדול מדובר פה על קבוצת רכישה ואני יודע שהחברה באתר מחפשים את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות החורף יש לי מדי פעם נפילות מתח בבית. המחשב עצמו לא מרגיש אותן,אבל הטלוויזיה שאליה מחובר המחשב והרסיבר מראים קפיצה(נכבים ונדלקים תוך שניה). השאלה שלי איך אפשר למגן את כל הרכיבים שמחוברים לשקע שלא ישרפו? אני חייב UPS, או שאולי יש פתרון אחר זול יותר? (שלא מכבה את המכשירים למשך X זמן בתור הגנה). אם זה רלוונטי הנה המפרט שלי: Core i5 4570 asus h87m-e 8gb ddr3 1600mhz seagate barracuda 2tb ssd SP V70 120gb radeon R9 270 corsair vp450w
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הספק הזה? עזבו רגע את העלות כי זה לא עניין. תתייחסו רק לספק עצמו כי ביקורות עליו לא הצלחתי למצוא כל כך... איך הוא מבחינת יעילות? יציבות? רעש?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב החלטתי להחליף את המארז הג'נרי שלי (איכסה פיכסה) במארז נורמלי וגדול אז מה שאני מחפש במארז זה +נוח +MID TOWER +לא כבד +שיתאים לכרטיסי מסך גדולים עם כל שאר החסרונות אין לי ממש בעיה העיקר הנקודות שציינתי למעלה תקציב-אין לי כל כך מושג לגבי מחירים של מארזים אני מניח שב1200 אפשר להשיג את מה שאני מחפש עריכה- שכחתי גם להוסיף שאני רוצה שזה יהיה מארז "ללא ברגים"
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1)לגבי המראז aurura 570 האם הוא טוב מה מקבלים איתו של מקבלים עם אחרים והאם במסגרת תקציב 850 יש יותר טוב מזה ללא ספק? 2)Ups עד 450 שח שצריך להחזיק את המערכת הבאה תודה לעוזרים: מארז Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Silver ספק Liberty ELT400AWT 400W עולה 490 לוח Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E מעבד Intel Core™2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB זכרונות 1Gx2 TwinMOS 667Mhz הרדיסק WD2500KS 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black מסך LG L1970HR
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי הרבה אנשים שאומרים שצריך ספק כוח "איכותי", מזאת אומרת איכותי ואיך אפשר לדעת איזה ספק הוא איכותי? נ.ב: האם הספק כוח שלי נחשב טוב ואיכותי (כי הבנתי שהרבה לא אוהבים אותו) Thermaltake litepower 600W
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני מחפש ספק זול אבל טוב, אני יודע שאין כזה אבל בכל זאת מההכי ג'נרים שיש שמעתי שיש גם טובים... הסיבה שאני מחליף זה תקלה בספק .. יש צפצופים כשהמחשב נדלק 99% זה הספק נראה לי אז יש FSP ו האק, בזאפ עד 150 שקל.... יש איזה 3 סה"כ שמה מה יותר טוב ? תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון X800SE
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו דרייברים שמתאימים לחיבור מתאם בין USB ל RS232 לתקשורת של אל פסק ? אני ניסיתי מספר דרייברים של prolific וגם מאתר wch.cn שהגעתי אליו איכשהו אבל עדיין התוכנה של ה UPS מודיעה שאין תקשורת איתו. ד"א - התוכנה היא UPSilon. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות!!! כל רעיון יתקבל בברכה :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב יהיה GTX770 4GB ואני מתלבט בין הספקים הבאים: [h=1]Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan[/h] [h=1]515 שח Seasonic X-SERIES 650W[/h]590 שח [h=1]SeaSonic 620W M12II-620 Retail 430 שח אני יודע שזה אולי יותר מידי לכרטיס מסך הנ"ל אך אני לוקח מעט אקסטרה, והשאלה שלי היא איכות לעומת מחיר. בנוסף אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים[/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך מארז לOC. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח לכל היותר. המפרט המתוכנן: E2180, Tuniq Tower, Geforce 8800GT חשוב שהמארז יהיה קריר ומרווח, יופי ממש לא משנה. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסיס למידע - מעבד 8500 5 כוננים קשיחים פנימיים +3 חיצוניים שמחוברים רוב הזמן דרך USB. כרטיס מסך HD6970 של ספיר. בעיקרון חשבתי אולי בקרוב להחליף את המעבד ל Q9950X כדי למנוע צוור בקבוק. בחרתי ספק אבל נראה לי יקר מדי? או שעדיף לקחת במידה וארצה לעשות CF לעוד כרטיס 6970 יש להדגיש כי אני צריך ספק שיהיה לו הרבה חוטים לחיבור SATA בגלל שיש לי 5 או 6 כוננים פנימיים. [table][tr][td][/td][td]פירוט הזמנה[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td]קטגוריה[/td][td]מוצר[/td][td]מחיר[/td][td]כמות [/td][/tr][tr][td] • ספק כוח[/td][td]SEASONIC M12D 850W SILVER - MODULAR - RETAIL[/td][td]895₪[/td][td]1 [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת ספק חדש המחשב שלי מבוסס מעבד Intel Q9550 קירור מעבד: coolit air cooling כרטיס מסך: Nvidia Quad Fx570 כרגע ספק הכח שלי הוא :Hec Eco 450W אני עומד להחליף את כרטיס המסך ל Nvidia GTX470 והמליצו לי לשדרג את הספק בהתאם- רק שמציעים לי הרבה ספקים והרבה הספקים שונים. ??? איזה ספק מתאים למערכת כזאת. חשוב לי, כמובן, יציבות ושקט והייתי שמח לכוון לתקציב של 500 ש"ח בערך. בשיטוטיי באינטרנט מצאתי את אלה- האם הם מתאימים לצרכים ומה הכדאי ביותר: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=1363 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_419&products_id=4455 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=93 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?prod…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים עם המפרט הזה: מעבד: intel pentium E6600 לוח אם: intel DG41WV זיכרון: Kingston 2*2GB (הכי פשוט, בלי צלעת קירור וכדו') כונן קשיח: Western digital 500GB 7200 RPM מאוורר פשוט למעבד ועוד אחד למארז. כרטיס מסך- אין, מובנה בלוח - אם. צורב DVD פשוט של סוני. את דגם הספק אני לא יודע אז צילמתי אותו: אני רוצה לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/5-25-HUB-USB...item519f32c796 הספק אמור להתאים? אם לא, איזה ספק כדאי? חוץ מזה יש לי עוד מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel core i5 לוח אם: Msi B75MA-E33 כונן קשיח: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כונן קשיח 2: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series זיכרון: G.skill 2*4GB 1600 Mhz Ares …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) קודם כל אני חייב לדעת מה רע בספק ג'נרי שממליצים לקנות ספק עם חברה ?אני כבר שנים מתעסק עם המחשב ואף פעם ספק ג'נרי לא עשה לי בעיות המחשב הבא שאני הולך לקנות זה המחשב הראשון בחיים שלי שהוא לא ספק ג'נרי .אבל בכל זאת אני לא מבין למה צריך להשקיע על ספק ואני חייב תשובה ממשהו מקצועי את השאלה הזאת היה לי לרגע על המארז אבל מיד חשבתי על התשובה ש א מקרר יותר טוב את החומרה מבפנים ב} שקט ונוח וגם מארז לא צריך להחליף כל שנה או שנתיים 2)בכל מקרה זה המפרט שלי ואני רוצה את המארז המינמום שיחזיק לי את המפרט כי גם ככה בעתיד אני יצתרך לקנות כרטיס מסך אז אני יצתרך להחליף ספק מה אתם אומרים על המארז עם הספק הזה ? -> http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2146&Pname=COMPUCASE וה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש הרבה מארזים שניתן לראות שיש להם מקדימה חיבור IEEE לדוגמא. עכשיו בשביל שיהיה לי אופציה שזה יעבוד אני חייב כרטיס FIREWIRE נוסף במחשב? או שאולי יש מארזים שמביאים לך את האופציה הזאת BUILT-IN ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגדול אני יודע שכל ספק שמקבל 80+ הבסיסי ביותר - 80+ bronze הכוונה שהנצילות שלו היא מעל 80% איך מתבטא ההבדל בין 80+ bronze silver GOLD ו PLATINUM?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אפשר לקבל חוות דעת על המארז הנ"ל? אני מתכנן להכניס לשם: GA-P31-DS3L E6750 קירור סטוק ללא OC 8800GT כנ"ל 3 הארד דיסקים 2 DVD FLOPPY איך המארז מבחינת מקום/איכות/שקט/קירור?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-