עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by arkadur,

המארז של TT משך את עיני, בשל מבנהו הייחודי, וכן הפשטות העיצובית שבו, שתאפשר לי לתמרן הרבה בפרוייקט המודינג שיעבור, במידה ואני ארכוש אותו האם מישהו התנסה עם המארז? עבד איתו? הבנתי שהוא מגיע בכמה דגמים (עם חלונות , ללא חלונות, דלתות בצבע שחור \ כסוף) ההתלבטות שלי היא בין 3 מארזים, כאשר ה2 הנוספים הם 1.CM STRAKER 2. LIAN LI V2000 (הגדול יותר מהV1000 ) מה לדעתכם יהיה יותר קל להשיג בארץ באופן מיידי, ומה נחשב למוצלח יותר בסופו של דבר? אני מחפש מארז ענק, עם מרחב גדול, כדי שאוכל לתמרן ולדחוף המון רכיבים אשמח לקבל ביקורות על הTT..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by punylich,

בהתחלה רציתי את ה COOLERMASTER STACKER STC-01 אין בארץ ולא ידוע אם יגיע עוד כך שהוא עלה 891 וגם ככה אין לי את הכסף הזה עכשיו יש לי גג 800 כולל 3 מאוררים. ראיתי את הCooler Master RC-690 הוא הגיע לPANDAS במחיר של 458 לי זה נראה כמו מצאיה אמיתית איך הוא לעומת הAURORA?? שעולה 300 ש"ח יותר כמובן שאם אני לוקח את ה690 אני קונה עוד 3 מאוררים, הבנתי מהתגובות בפורום שגם למארז שלAURORA אצתרך להחליף מאוררים כך שכך רו כך אני מוסיף איזה 80-100 שח. בבקשה חוות דעת.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by SloOmPer,

ספק כוח Ever Power 400w זה ג'נרי? מישהו מכיר תחברה הזאת או שיש לו ספק כזה?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אני צריך מארז סביבות 600 שקל אפשר לחרוג קצת (מעדיף Full Tower) חשוב שתהיה זרימת אוויר טובה ומסנני אבק יוסיפו הרבה... חלון ממש לא חובה. לגבי המפרט שאמרו להינכס פנימה - Q6600 (שהולך לעבור קצת אוברקלוק) עם קירור Tuniq 120MM לוח אם גיגהבייט GA-P35-DS3L זיכרון - G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 4GB כרטיס מסך EVGA 8800GT שני כונני SATA 16M של WD אחד 250GB אחד 320GB וספק גוח אני גם צריך המלצה עד 600 ש"ח שיהיה חזק ויציב... תדוה מראש

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  5. שלום, המערכת: P4 2.8 7600GS OC GPU 470 RAM 460AGP לוח אם Asus p4p-800 1GB Ram צורב CD-ROM X-Fi platinum 2 HD של WD משהו כמו 400 ג'יגה ביחד כרטיס רשת ויש עוד 2 מאווררים שניתקתי ואני רוצה להחזיר. וזהו, כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W שהדרייברים של nvidia אומרים עליו שהוא לא מספיק והכרטיס לא מקבל מספיק חשמל. מחפש ספק עד 300 שח, מכוון שמדובר במחשב ישן יחסית עדיף 250 (אני מתכוון לתת תמחשב לאחי- אז ככה שהספק צריך להחזיק לפחות שנתיים). תודה. נ.ב. אם אפשר להמליץ בנוסף על חנות שניתן לקנות בה - עדיף באיזור ת"א.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by idoleff,

מישהו שמע עליהם? קיבלתי הצעת מחיר שכוללת UPS 650VA שלהם... שווה משהו? כמה VA צריך בשביל המחשב שלי (ר' מפרט בצד)

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  7. שלום לכולם. רכשתי את ה Advice PRPC750 שקיבלתי עליו המלצות חמות. חיברתי הכל .. הכל עובד. התקנתי את התוכנה שלו. רציתי לדעת אם אני צריך להגדיר משהו מיוחד בה? התמונות ממנה: ושאלה נוספת: אני צריך להגדיר משהו מיוחד למקרה ואני רוצה שהאל-פסק יבצע כיבוי מסודר ובטוח למחשב שיש הפסקת חשמל? או שזה אוטומטית כך? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by reyrey_200,

רציתי לדעת האם מישהו יכול לעזור לי לגבי המידות של המארז הזה.אני כנראה הולך להכניס לתוכו SUNBEAM TUNIQ עכשיו השאלה שלי היא האם הTUNIQ נכנס במארז הזה,כי ממה שהבנתי המידות של הTUNIQ הם גדולות. הנה המידות שלו :

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  9. האלן חברה מחפש מארז שקט עם איוור טוב לא צריך לדים או שטויות כאלה סתם מפריע אפשר להחליף מאוררים אם המארז זול ורק צריך להחליף מאוררים בשביל שקט ... ספר כנראה שאין בררה hec 400 trt איך הסדרה החדשה של antec במארזים? יש עוד אופציות חוץ מהמוקורות שהן 6a19 apollo sagitta apex ?? שוב שקט כמה שאפשר בתקציב הזה כמובן שאינ לא יקבל P180 אבל הכי קרוב שאפשר - שוב אפשר להחליף מאוררים לשקטים יותר

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  10. שלום לכולם,החורף הגיע ... הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה על ספק עבור המפרט: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB קירור: ‏Zalman CNPS8000‎ לוח אם GIGABYTE X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כפול 2 סה"כ 4 GB כרטיס מסך‏ ASUS 8800GTS 640MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיס קול‏ Creative Audigy SE 7.1 (PCI) דיסקים קשיחים‏ Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA מערכת הפעלה בלבד 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שלוש חתיכות סה"כ 1.5 טרה צורב ‏ Optiarc AD-7173S DVD±RW x18, DL x8 Labelflash Black Sata רשת D-Link DWL510-G+ 802.11G PCI ספק כוח Advanced Gold 650 W SWEEX הבנתי שיש לו הגנה מסויימת…

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by gll,

יש ספקים מומלצים מבחינת שקט? יש משהו מודולרי? שיהיה בערך 600w רצוי למרות שמחשב צורך פחות בטח

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היי, מחפש מארז עם קירור טוב,הרעש לא מהווה בעיה כי המחשב נמצא בחדר נפרד. ארכוש את המארז באייבורי או קייספי (אילת) במחיר עד 550 ש"ח. תודה.

13. Started by chiffos,

היי מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הקיים לזה שבכותרת אבל השאלה הגדולה אם הספק הקיים יספיק לי? לפי המחשבון באתר של enermax כן, לפי דף היצרן של הכרטיס צריך מינימום 500W שזה לא מה נראה לכם? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אורח ליאור מתתיהו
    Started by אורח ליאור מתתיהו,

מארז ה-MasterCase 5 של Cooler Master מביא מודולריות לרמה חדשה. האם הוא עומד בהבטחה לעיצוב יחודי לכל משתמש? לכתבה: http://hwzone.co.il/מארז-ה-mastercase-5-של-קולר-מאסטר-בביקורת-אליטת-ה-mid/

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by grich,

אהלן חבר'ה, אני זקוק להמלצה לספק חדש ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. 650+ 2. 80 plus bronze לפחות 3. מודולרי (לא חובה, אבל מוכן להוסיף על זה קצת כל עוד זה לא בא על חשבון דברים אחרים) 4. אמינות ושמירה על המחשב בתיעדוף ראשון 5. תקציב 600~ (גמיש) בעבר הומלץ לי על seasonic x-650, אך לצערי נמנע ממני לרכוש אותו. אשמח לדעת אם יש המלצה חדשה כעת או שהוא עדיין המומלץ תודה רבה!

16. Started by madror,

חברים יקרים , מבקש המלצה למארז ATX , בגודל MIDI , שהתכונה הבסיסית שלו תהיה שקט ! fractal-design ו NZXT יורדים מהפרק (היו והתרפקו ... או שקט זו לא הייתה התכונה החזקה שלהם !). תקציב עד 1500 שקל (אשמח גם לקישור לקניה בפועל). תודה מראש , דרור.

17. Started by MekoPelet,

נכון לעכשיו אני מחפש ספק כוח באזור ה500-550W שיהיה לו את כל מה שצריך ותכונות טובות. כרגע אין לי תקציב מוגבל רק שלא יהיה יקר מידיי. המלצות לחנויות וספקים מסויימים באזור מרכז עד רחובות יתקבלו בשמחה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dask1,

שלום, אז ככה יש לי מחשב שכל הזמן קרס בדקתי כל דבר אפשרי בו והגעתי למסקנה שזה הספק כוח, כאשר אני החלפתי ספק כוח הבעיה נפתרה והוא הפסיק לקרוס. אז לצערי הספק נקנה מKSP, הלכתי לשם הבאתי להם אותו והם אמרו לי שהם יבדקו אותו היה והוא לא תקין יחליפו לי לחדש... עבר שבוע חזרתי לחנות המוכר אמר לי הספק תקין 100%, התעצבנתי ורבתי איתו שם שזה לא יכול להיות והסברתי לו למה, הוא בתגובה אמר שהוא יעביר את זה לבוחן אחר מטעם KSP קיבלתי מהם עכשיו SMS לבוא לקחת אותו כי הוא נמצא תקין. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה קורה פה ? הקריסות מתרחשות שהמחשב במאמץ ושוב כמו שאמרתי החלפתי ספק והבעיה נפתרה ! (זה קרס לי הרבה מאוד פעמים לקח לי יומיים שלוש עד שהגעתי למסקנה שמבחינתי זה בוודאות הספק[בד…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. התחדשתי ב-MSI gtx 1070 gaming X שגובהו 8.3 ס"מ (או 3.3 אינץ'), והמארץ הקיים שלי הוא CM690 ATX רגיל. אני מניח שהכרטיס לא ייכנס שם, נכון? (אם כן, אז בטל קנייה ) אם כך, איזה מארז מתאים לגיימינג במחיר סביר של 300-400 שקל? אין צורך בספק. שלי כרגע הוא Corsair TX750W Power Supply אם יש לספק משקל כלשהו בבחירת מארז. רק אצין שאסתטיקה לא מעניינת אותי. לא לדים וכו'. כמובן שהמארז לגיימינג וצריך להיות קריר מאד ושקט (ברמה של 5 לפחות). אשמח להצעות. אין לחץ, הכרטיס מגיע רק ב-20-25 ליולי בערך.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by highrizer,

יש ברשותי את החלקים הבאים ואני מחפש מארז מתאים ואיכותי. Intel Boxed Core I7-6700K 4.00 GHz 8M Processor Cache 4 LGA 1151 BX80662I76700K Cooler Master Hyper 212 EVO - CPU Cooler with 120mm PWM Fan (RR-212E-20PK-R2) Gigabyte LGA1151 Intel Z170 2-Way SLI ATX DDR4 Motherboards GA-Z170X-Gaming 7 Corsair Dominator Platinum Series 16GB DDR4 2800MHz Memory Corsair Dominator Airflow Platinum RGB LED Memory Fan Cooling Seagate 2TB Desktop Gaming SSHD(Solid State Hybrid Drive) SATA 6Gb/s 64MB Cache 3.5-Inch Internal Bare Drive (ST2000DX001) Gigabyte GeForce GTX 980 4GB GDDR5 PCiE Graphics Cards GV-N980WF3-4GD Sentry Metal Blade 750W MBP…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by solomon123,

שלום רב, הזמנתי מחצית מהחלקים במערכת שהרכבתי כאן: http://pcpartpicker.com/list/bq3PVY אני מעוניין לדעת אם ספק של 750 וואט יהיה מספק. אני שוקל את שני הספקים של Be Quiet Dark Power: http://www.ebay.ie/itm/be-quiet-Dark-Power-Pro-11-850-Watt-80-PLUS-Platinum-Modular-ATX-PSU-BN253-/172261242585?hash=item281b91f6d9:g:jAYAAOSwXeJXd9-C http://www.ebay.ie/itm/be-quiet-Dark-Power-Pro-P11-750W-PC-Netzteil-caricatore-caricabatteria-BN252-/291834623187?hash=item43f2b2f4d3:g:LNwAAOSwARZXn4YN http://www.ebay.ie/itm/NEW-Be-Quiet-650W-Psu-BN251-Dark-Power-Pro-11-Modular-Fluid-Dynamic-Fan-80-/191925540692?hash=item2cafa75754:g:S8MAAOSwRgJXjMAb …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by pure perfection,

שלום , בזמן האחרון הספק התחיל לעשות לי בעיות אז אני צריך להחליף אותו , המערכת שלי היא : I5 4460 16GB RAM Z87 1TB HD Antec One S3 בעתיד הקרוב אני הולך לקנות כרטיס מסך NVIDIA 1070 אז אני רוצה שהספק יתאים גם לו , ושיהיה כמה שיותר שקט אם זה אפשרי . תודה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by benn,

שלום, בימים אלו אני באמצע להרכיב מחשב חדש ורציתי גם לשדרג מארז. המערכת שאמורה להיכנס למארז מבוססת על 1700X+כרטיס מסך RX480 (יש אפשרות שאני ישדרג או יוסיף עד כרטיס ב-CF בהמשך) אני מחפש בעיקרון מארז חדש שהיה שקט ,שהיה לו מקום למאוורר 140MM כי אני רוצה להוסיף קירור H90 ששוכב אצלי. ושיוכל לחזיק מערכת כזאת מבחינת סירקוליזציה. כרגע יש לי את המארז storm scout שמאוד נחמד אבל רועש מדי לדעתי. דרישות מהמארז: -שקט -סידור כבלים -סירקוליזציה טובה -USB 3 -מאוורר 140MM (עדיפות למעלה) -פילטרים (עדיף) תקציב 500-600 ש"ח אין בעיה לחרוג במקרה של עלות \ תועלת טובה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אורח yonin
    Started by אורח yonin,

אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בתקופה הקרובה ויש כמה פרמטרים שאין לי כל כך ידע בהם כמו נושא הספק כוח, אז אשמח לעזרה המחשב יהיה בעל כרטיס מסך 1070GTX מעבד מהדור 8 כנראה I5-8600K לגבי לוח אם אני לא סגור עדיין אבל כרגע בכל מקרה המליצו לי לחכות 12 RAM זיכרון אם יש עוד משהו שחשוב לציין תגידו ואגיד באופן עקרוני המחשב דלוק 24/7 כשאשחק בו באזור ה8 שעות ביום אני מחפש ספק באזור 550 ש"ח יש המלצות כלשהן? תודה רבה מראש

25. שלום חברים. מחפש ספק כח למחשב שמצאתי, אולי אפילו ספק משומש. את המחשב מצאתי בזבל...אבל המפרט מרשים למדי: לוח asus H87 pro, מעבד: Intel Core i5-4578, כ. מסך: ASUS GTX750TI-OC-2GD5 . מדובר כנראה במחשב שהיה של גיימר כי כרטיס המסך רציני. הרכבתי, חיברתי 2 הרדיסקים Sata . כרגע מחובר ספק כח ישן שהיה לי/מצאתי - POWER SUPPLY P4-500W BY CIDEV לא ברור לי אם זה 500W אמיתי או לא. הבעיה היא שהוא רועש לאללה ואני חייב להחליפו במשהו אחר. עכשיו, אני לא שש להשקיע, כי אני עדיין סקפטי לגבי טיב המערכת, יש כמה התקנים לא מזוהים/בצהוב ב device manager אבל סה"כ הכל עובד פיקס. לגבי כרטיס המסך - ASUS GTX750TI - כרגע לא יכול לחבר אותו למחשב כי אין בספק שלי יציאה מתאי…

דיונים חדשים בפורומים