ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
SeaSonic 500w 80+ bronze active pfc 12cm fan psu ss-500et או Chieftec 550w PUS 14cm fan, 24pin ,active fpc aps-550s למה במפרט שעשו לי פה בפורום אמרו לקנות את הראשון, והמוכר אמר שזה לא מספיק והמליץ על השני .
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ספק כח 1 - SEASONIC SS-500ET ספק כח 2 - ENERMAX Tomahawk 500W Active PFC 12cm ההבדל בינהם 25 שקל , משחקים ו OC .
-
- 30 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי, לאחר שקראתי פה ב"חדשות" של האתר על המארזים החדשים של סילברסטאון, רציתי לדעת איך באמת המארזים ה"רגילים" (עומדים) שלהם ולא המארזי HTPC שלהם שאני יודע שהם מצויינים. לדוגמה המארז הזה: http://www.tdsd.co.il/htmls/מארז_מחשב_Silverstone_SST-PS02B-W_שחור.aspx?c0=14723&bsp=14727&bss333=14727 איך המארזים שלהם מבחינת השקט, עמידות, איוורור וכו'? תודה.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שבוע טוב! היתי מעונין לרכוש את הספק: OCZ OCZ500MXS קישור: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4597 רציתי לפני כן לדעת מה דעתכם על הספק הזה האם הוא ממולץ?ואיך הוא מבחינת הרעש? תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
חשוב מאוד איכות הבניה של המארז, וגודל פיזי כמה שיותר קטן במידת הצורך אפשר לחרוג בכ - 500ש''ח אפשר להמליץ מחנויות בחו''ל גם מארז עם כונני 2.5' במקום 3.5' ו - DVD slim יתקבלו המארז יכלול מעבד מבוסס clarkdale ככל הנראה 661 - על איזה קירור מומלץ בשביל שקט ושיכנס למארז? האם אפשר להכניס במארז כזה כרטיס מסך LP כדוגמת HD5450/5550/5570 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אל פסק למפרט הבא Q9450 כ. מסך נוכחי 8600GT אבל צריך לקחת בחשבון שדרוג לכרטיס יותר רציני Enermax Pro80+ 525 (ישודרג גם כן כנראה לאזור ה 650-700W) 3 HDD זה המפרט בפנים, בנוסף אני אחבר לו: 2 מסכים (17" + 19") הארד דיסק חיצוני מודם ראוטר אלו הדברים המרכזיים, מה שחשוב לי זה שיהיה מספיק לשמירה ולסגירה מסודרת והכי חשוב שיהיה חיבור USB !!! תודה ***עריכה: התקציב יכול לעלות במידת הצורך, אבל כמובן עדיף יותר זול (לא על חשבון ביצועים) ***
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל את דעתכם לגבי הספק והמארז. האם הם מתאימים למפרט זה? Core i7 920, 2.66GHz, s1366, 8MB Tray 1250 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-e 1070 זכרונות DDR III 1600Mhz כמות 2 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 1 895x2 1790 כרטיסי מסך GIGABYTE GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 1950 דיסקים קשיחים Western Digital כמות 2 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 2 495x2 990 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) 1 125 מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9700 LED 1 250 מארזים Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No P…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה מארז הקירור שלו יותר טוב?? זה Antec Twelve Hundred או Cooler Master HAF 932 ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז ANTEC NSK4480B II? המחיר שלו מתאים לי, עולה כ-400 שח כולל ספק כוח של ANTEC עם 380W בתקן +80 אהבתי גם את המראה הסולידי, בלי קישקושים... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. מה אתם יודעים על המאווררים שמסופקים איתו? מה דעתכם הכללית על המארז עלות-מחיר.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רואה הבדלים של כמעט 150 שקל בין 2 החברות על אותו ספק 550 וואט, האם יש סיבה מוצדקת ומיוחדת למה Corsair לוקחת יותר כסף? או שזה נטו בגלל מיתוג או משהו כזה, חנויות המחשבים ממליצים על Corsair לפרוטוקול.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי UPS וקיבלתי איתו כבל USB וכבל רשת למה הם נועדים? והאם האל פסק יכול לעבוד בלי שניהם ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בקיא כ"כ בתחום הזה, ואשמח שהכרישים יעזרו לי אני צריך אל פסק לHX1000, למיטב ידיעתי הוא PFC והוא צריך אל פסק עם גל סינוס טהור, ולא גל ריבועי - משמע - יקר יותר מה דעתכם על : Advice Partner Digital PRD1050 , הכי יקר בקטגוריה שלו, אשמח לדעת אם הוא מתאים לי. לידע כללי - אשמח מאוד לדעת אילו בעיות אל פסק ריבועי יגרום לספקים שלי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי לאחרונה שהגיעו לארץ שני דגמים מעניינים מהחברות שלא משווקות ספקים בד"כ אך ידועות במוצרים איכותיים. מדובר בספקים של 625W ו - 650W מודולריים ב - 500 ו - 515 ש"ח בהתאמה. הנה: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7675 2. http://tms.co.il/product/8174 מישהו יודע משהו עליהם ויכול להגיד איך הם ?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן משנת 2006 והוא עושה רעש חזק מאוד מהספק כוח שלו והוא גם מתחמם אבל לא נכבה, ואני רוצה להחליף ספק כוח. רשום על הספק כוח שהוא 500 וואט. אז מה אני עושה בוחר ספק כוח רק לפי הוואטים שלו ולהחליף או שיש עוד פרמטרים אחרים?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=251 ראיתי את הספק הבא: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?CatCode=113&v193=966&ftl=1&ParentID=34 האם הם מומלצים? מה עדיף מבינהם? המארז שלי מלפני 3 שנים- האם זה משמעותי? יש ספק זול יותר שגם יהיה איכותי?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות UPS חדש למחשב החדש, והנוכחי שלי, Advice PRPC650, שהשתמשתי בו עם המחשב הקודם, כבר ישן וגוסס, וגם לא נראה שהוא יחזיק מעמד עם ה PSU של המחשב החדש (650W). אז אני צריך המלצות על UPS שאפשר לקנות בארץ, שמתאים ל650W עם מסך 22" LCD תקציב? עד 1500 שח? אבל לא חייב להגיע לזה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין סוגי המארזים האלה ? Tower, Midi Tower ו BTX ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ספק כוח COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 460W : RS-460-PCAR-A3 מה אתם אומרים עליו? ראיתי שהוא נותן 320W השאלה אם הוא יציב.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא מעבד: core 2 dou e6600 כ.מסך:gforce 7600gt צלעות קרור מה שחשוב לי זה אמינות ושקט כמה שיותר
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
באייבורי באתר יש להם את שני הספקים האלו ocz600 ואת טרמלטק 650 הטכנאי הציע לי לקחת את ה׳ocz600 איך שניהם ובפרט לגבי ה׳ocz הם טובים איכותיים ברמה או שהם ככה ככה חייב תשובה למה בבוקר הוא אמור להתקין לי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משעמם לי ואני רוצה לקנות ספק כח בנתיים.. מפרט בצד אבל הוא צריך בעתיד להיות מותאם למערך SLI (נגיד לכרטיס GTX465 X2) למערכת מחשב I5 וגם לRAID 0 + שני HDD נוספים ושיתאים לOC ממוצע.. אני לא מחפש יקר ובעיקר התרשמתי מחברת סיסוניק השאלה אם הדגם 620W יספיק או שאצטרך כבר 750W ואם מבחינת צריכת חשמל במצב IDEL המערכת תצרוך יותר מהספק הנוכחי שלי (EZCOOL 400W)עם אותה חומרה? תודה על התשובות
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני קונה מחשב חדש אוטוטו ואני מעוניין בהמלצתכם למארז + ספק. בעקרון המחשב שאני מתכנן מבוסס על מעבד i5 ולוח אם שיתאים לו (כנראה על GB) עם כרטיס מסך מובנה. אני לא משתמש כבד בכלל, רק אינטרנט סרטים וכו, בלי משחקים בלי OC. מה שכן אני משתמש הרבה במחשב ומפעיל הרבה תוכנות בו זמנית וריבוי משימות אם זה איכשהו משנה משהו. חשוב לי שהמארז יראה טוב (אני מאד אוהב את העיצובים של המדיה סנטרים) ושיהיה שקט מאד. אלו שתי הפרמטרים שחשובים לי. התקציב הוא 400 לשתיהם ביחד, גם ספק מובנה שמגיע עם המארז הולך אשמח אם תוכלו לעזור, או תכיוונו אותי לכיוון הנכון.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פעם היתה חנות MSF FOX או משהו כזה והם היו מוכרים מארזים במחירים נורמלים הבעיה שהם נעלמו. למשל CM cosmos s עלה 650 ובכל החנויות היום הוא מתחיל ב1100 יש מקום אחר שאפשר למצוא בו מחירים נורמליים???
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל מצאתי לנכון ליידע את חברי הפורום שקניתי את המארז CM 690 מ-KSP ומשום מה המדבקה עם המספרים הסידוריים נחתכה עם סכין מכל המקומות שבהם היא היתה מודבקת על הקופסה (3 מקומות שונים על ארגז הקרטון). אני לא יודע מה הם מנסים להסתיר אבל עצם חיתוך המדבקה מראה שיש להם מה להסתיר. אני לפחות לא מתכוון לקנות אצלם שום דבר יותר. אם מישהו יודע מה הסיבה שהם מסירים את המדבקה אשמח לשמוע.
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-