ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
האם המאורר הצדדי יפריע לקירור של המעבד? מדובר בקירור V8 של COOLERMASTER או מוגן 2 ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המערכת שלי היא: p-4 930 dual core 3 ghz msi 975x שני הארדיסקים צורב DVD כרגע יש לי Radeon 1800GTO, אבל אני מקבל בקרוב geforce 7950x2 אני מעוניין להחליף את הספק שלי ואני מתלבט בין הליברטי 400 לבין ה-antec smartpower 2 500w האם הליברטי יספיק למערכת כמו שלי עם ה-7950x2 ?? או שעדיף כבר ללכת על ה-antec שאמור, על הנייר, לספק עוצמה גדולה יותר?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע וחצי הזמנתי מ-KSP מחשב חדש ונחמד בעקבות המלצות שקיבלתי כאן. היום התקשר אליי נציג ושאל אם יש אישור ממני להחליף את ה-Enermax Liberty 500W שביקשתי בספק של אנרמקס "אבל לא מסדרת ליברטי" שהוא 530W ואמר שזה יעלה לי אותו דבר. אז אני שואל רק שאלה אחת - איפה הקאץ'? יכול להיות שבאמת נגמר והם מוכנים לבזבז כמה שקלים כדי שאני אהיה מבסוט או שזה שהוא לא ליברטי אומר שהוא מאיזו סדרה זולה יותר ופחות טובה? תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים זקוק להמלצה טובה לגבי מארז יפה ,כלומר לא מכוער כן עד 800 תודה לעוזרים . מוד אפשרי בעתיד תודה. בעיקרון הכיוון הוא ל AGUILA של THERMALTEC.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם האל-פסקים שלהם ויש לו המלצות ? אני מחפש לקנות וראיתי שהם זולים יחסית מול ADVICE ושאר החברות, בד"כ זה מחשיד לגבי איכות המוצר והעמידות שלו לאורך זמן. אני לא רוצה שבעוד שנה אני אצטרך להגיע למי שזה לא יהיה בגלל שבהספקת חשמל או משהו כזה המעגל או המצבר נדפקו. אז אם למישהו יש המלצות מנסיון אני אשמח לשמוע. תודה ד"א - אני מדבר על אל פסק של מעל ל 750VA (לפי המחירים של רוסטק אולי אפילו 1200VA)
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הספק שנמצא כאן (אל תתיחסו למארז): http://www.skypc.co.il/pl_product~CAC-T05-460~6~0.htm מוגן מפני ברקים במקרה של ירידות מתח? קוראים למונח הזה מודולרי לא? ואם כן לכמה דקות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אז במהלך קניית המחשב שאורך לי כבר יותר משנה.. :\ יצא לי להסתכל על המארז הזה שצויין למעלה, והוא פשוט נראה ענק ממש יפה ועם הרבה נפח, ראיתי הרבה reviews שלו וכולם פשוט נותנים לו כוכבי זהב, אבל עדיין אני מעוניין לדעת מה דעת המשפמשים בפורום (כדאי מישהי שעסק פעם ויצא לו להתעסק עם המארז הזה) לגבי תקציב בתכלס זה סוג של המקסימום שאני מרשה לעצמי (500 שקל) מה שאני מחפש בתכלס זה מארז midi-tower שיוכל גם להחזיק מעמד למחשב הבא (ז"א קירור יעיל מקום לקירור מים במקרה ואחליט בעתיד, משהו שאני אוכל להעביר למערכת יותר מתקדמת בעוד שנתיים) אני אשמח לדעות והמלצות, וגם אשמח לדעת על חסרונות שיש במארז כי אולי כל ההילה שמסתובבת סביבו הסתירה מעיני פרט אחד או שניים שמורידים מערכו. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם Antec p150 שווה עוד 150 שקל על Antec Sonata II ? למערכת: E6600, BFG GTS 8800 640MB, G.SKILL 667MHZ 1G* 2 . מיועד למשחקים, חשוב שקט וקירור טוב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת מבוססת אינטל (מעבד 3.2 GHZ PRESCOTT על לוח 915AV ,כרטיס מסך 660GT ) וכמובן כל מניי התקני USB שונים כמו מדפסת ועט גרפי וגו'ייסטיק ומקלדת USB ועכברים USB. וכולם עובדים יפה תחת ספק כוח:HEC 300AR-TF ואין לי תלונות, אבל אני מתכוון להחליף כרטיס מסך, לאחד מהכרטיסים תומכי הDIRECTX 10 (עדיין לא סגור איזה כרטיס) והבנתי שהכרטיסים האלה דורשים ספק חזק ויציב בכדי לרוץ טוב ובכדי שספק לא ישרף. אז בהתאם לנתונים המוצגים כאן, האם בכלל כדאי להחליף ספק ? ואם כן מה הכי טוב בתקציב שלי (300שח) - ואם כבר שינוי אז שיהיו 2-3 חיבורי SATA וחיבור PCI-E. תודה.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום כולם, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לרכוש אל פסק נוסף. המובילים הם של Advice : דגם: PRPC750 תכונות: שיטת עבודה Line Interactive מייצב מתח AVR מערכת בקרה חכמה, מבוקרת מיקרו מחשב. איתור אוטומטי של תדר כניסה (50-60Hz) פונקציית התנעה קרה (ללא מתח AC) מגן בפני נחשולי מתח וברקים הגנה בפני קצר ועומס יתר ניהול מצברים חכם ומתקדם (ABM) כולל תוכנת ניהול והורדה מסודרת למחשב. תקשורת USB (תוכנת הורדה) בדיקה ובקרה עצמית אוטומטית הגנה על קו המודם, טלפון וקו התקשורת (RJ-45) מצבר נטען אוטומטית גם כשהמכשיר כבוי (מחובר לשקע) תיעוד היסטוריה לנפילות מתח (Log Fail) תצוגה מפורטת של מתח ומצב האל פסק על צג המחשב בעזרת תוכנת ההורדה. דגם:PRD750 תכונות: עבודה בשיטת Line Interactive …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר בספק בן 10 חודשים של ENERMAX MODU 82 + - הספק היה שקט לחלוטין עד לאחרונה. לפני מספר ימים התחיל באזז מעצבן כמו רעש חשמלי סטטי. מדובר ברעש שקט אך כזה שיכול לשגע פילים לאחר זמן מה. מה כדאי לעשות? לממש אחריות ? אפשרי על דבר כזה ? קניתי אותו ב KSP. תודה משה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל זאת המערכת שאני מריץ CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2Ghz Motherboard: ABIT NF-M2S Memory: 2X2GB CPU Cooler: Artctic Cooling Freezer 64 Pro Harddrive: Seagate 500Gb 7200 RPM 32Mb buffer SATA2 Western Digital 120Gb (old ide drive) DVD: LG 4165B IDE vga: on board sound: on board אולי אוסיף בעתיד כרטיס מסך הכי פשוט שיש רק בשביל יציאת דיויאיי לא בשביל משחקים לא משחק בכלל במשחקים, לא עושה אוברקלוקינג, אבל אני רוצה מערכת שקטה חשבתי על השילובים הבאים של ספק ומארז: TT TR2 Power W0070 TT WING RS 101 TT TR2 Power W0070 Compucase 6C11 TT TR2 Power W0070 Compucase 6C60
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ספק כוח Ever Power 400w זה ג'נרי? מישהו מכיר תחברה הזאת או שיש לו ספק כזה?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
ישנם חלקים שמתנגדים למצב הזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הוא כזה - Q9450 עם OC עתידי Asus p5n-D 500GB 4GB זיכרון 9800GTX X 2 וזה הכל בעצם. איזה ספק מומלץ כאן? אני אישית הייתי הולך על 600W+
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שאלה העם קיים ספק כוח שיש לא יותר מחיבור אחד לכרטיס מסך הכוונה לחיבורים 8 פינים השאלה נובעת מזה שבמסגרת האחריות לכרטיס שלי החליפו לי כרטיס מסך לכרטיס ווגה 56 ניטרו + עם 3 חיבורים של 8 פינים לי יש ספק של החברה fsp hydro g 750w מצורף קישור לספק https://www.fsp-europe.com/hydro-g-650750850w/ העם ניתן לחבר כבל אחד של PCIE לשני חיבורים של 8 פינים בכרטיס או שעלי לקנות מחבר של מולוקס ל 8 פינים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי UPS מסוג אונליין וגל סינוס טהור של Advice Top V 1000. ביומיים האחרונים התחילה בעיה שמדי פעם מופיע מתח גבוה ב-Input בתצוגה של ה-UPS (370-400 במקום 230V) ונשמעים שלושה צפצופים קצרים. לאחר מספר שניות המתח חוזר להיות כ-230V. בתוכנה של ה-UPS שנקראת Viewpower בזמן שזה קורה לא רואים בתוכנה את המתח שמשתנה כמו שרשום בתצוגה של ה-UPS, רשום שהמתח נשאר בסביבות ה-230V בתוכנה ורק רשום Battery test mode ולאחר מכן זה חוזר למצב הרגיל. האם מדובר בנחשולי מתח בחשמל אצלי בבית או שיש בעיה ב-UPS? דיברתי עם טכנאי של אדוויס והוא אומר שזה לא הגיוני שהמתח כל כך גבוה ואם המתח היה מגיע לסביבות 400 היו נהרסים עוד מכשירים בבית כמו הטלוויזיה לדוגמה. הטכנאי חושב שאולי התוכנה משבשת משהו בתקשור…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה Asus M2NPV-VM עם AMD Athlon 64 4600 X2 ו- G.Skill 2X1024 667 CL5 לשימוש משרדי\קולנוע. המארז Asus TS-6A מוצא חן בעיני. האם הספק 250W שמגיע איתו יספיק לי? האם הוא מייצב מתח? לא מצאתי באתר של המארז פרטים על הספק חוץ מ- "SFX 250W (peak 300W)". מה השם של התקן שמגדיר את מיקום המעבד על-גבי הלוח לצורך התאמה של תעלות אויר בצידי המארזי? או, לחלופין, איך אני יודע אם בלוח שאקנה זה יתאים למארז שאקנה?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הספק הוא מונו מוד atx480 וואט המחשב הוא פנטיום 4 לוח של msi וכרטיס מסך 7600 gs האם הספק מספיק למערכת והאם הוא שווה את הכסף שלו תודה לעוזרים אבי
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן, לפי המידע בפורום הבנתי שהמארזים שלהם נותנים תמורה יפה למחיר. מהו המארז השקט ביותר שלהם? כולל ספק.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם המאוורר של Enermax PRO82+ 525W הוא שקט? באתר של היצרן והאתר של אייבורי רשום שכן, אבל רוצה לשמוע מנסיונכם.
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז המפרט שלי שמופיע פה בצד? הגיע הזמן לשידרוג. התשתית כבר מוכנה (רכישות בקרוב) ונותר להתאים לה ספק. מה אתם מציעים עבור: I5-3550 8GB RAM 1600MHZ GTX 660 TI OC HDD 2/SSD 1 זה העיקר. חשבתי על הספק הזה. יחזיק את המערכת? (לא מתוכנן OC)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-