ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
קניתי ספק כוח למחשב ישן שלי כי תכננתי לקנות עוד מעט כ' מסך בכל מקרה קניתי COOLER MASTER 460W מKSP (זה החלק היחידי שהחלפתי) ומאז שהחלפתי המחשב לא נכבה לי אני מבצע כיבוי מהWINDOWS או לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי והמחשב נדלק חזרה כדי לכבות צריך ללחוץ על הכפתור של הספק כוח מה עושים ? זה משגע אותי תודה על העזרה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עדיפות לגודל מיקרו ATX. צריך להכיל 2 דיסקים קשיחים - 1X3.5 ו-1X2.5 וכרטיס מסך ארוך בלי בעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהתייעצתי פה בעבר (ובעוד אני מכחה לירידת מחירים..) החלטתי ללכת על מארז קומפיוקס CI-6A19 וספק אנרמקס ליברטי 400W (משום מה בנעה אין noiseteker) שזה בערך 700 ש"ח מה אתם אומרים על ANTEC NSK6500+430W ב775 ש"ח (ה75 ש"ח לא מהווים בעיה) לעומתם? מישהו יודע איך הספק שמגיע עם המארז הזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם של GIGABYTE GZ-X6 + PSU 370W TRITON 180 + PSU 420W המחירים שאני יכול להשיג עליהם הם 280 לראשון ו 400 לשני. הראשון מיועד למערכת חלשה ללא כרטיס מסך או מקסימום עם ה 6600U שלי ואילו השניה צריכה לתמוך כנראה ב 4850 ללא OC. ואולי אני בכלל יכול להשתמש בזול יותר לשתי המערכות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם הספק כח Antec סדרת VP-450P הספק 450W יכול להחזיק את המחשב הבא: לוח - GA-EP43-UD3L מעבד - Q9550 זכרון - 4 ג'יגה כרטיס מסך - 9600GT 1 GIGA צורב ודיסק קשיח 1T
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק לי מערכת שכוללת Q6600 באוברקלוק קטן עם קירור של ארטיק קולינג + SLI של 2 9800 GT? ממש המליצו לי עליו אני רק רוצה לאשר את זה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז שיכיל מחשב המורכב ממעבד זה ולוח גיגה בית ושיהיה מאוורר, שקט ונראה סביר, אני מעוניין להשקיע על המארז עד 300-350 שח כמו כן מעוניין בהמלצה לקירור שקט למעבד... תודה רבה, שי מילגי[br]פורסם בתאריך: 18.09.2010 בשעה 09:19:16 שכחתי לציין...העסק יושב כרגע במארד TRANSFORMER ישן.... שהוא אמרו להיות דיי ויותר אולם המאווררים של המארז רועשים מאד אם נשמע לכם שזה מספק אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים : למארז יש 2 של 12 סמ (קדימה ואחורה) ועוד 3 של 8 סמ (למעלה ועל הדלת בצד) כמו כן המאוורר של המעבד מעט רועש לכן אשמח לקבל המלצה לגוף קירור למעבד תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני מתכוון לקחת GTX260 ובעתיד הרחוק כרטיס חזק יותר שאולי יקח יותר חשמל.. אני מודע לשאלה הבעייתית, כי בעצם מי יודע כמה יצרוך הכרטיס הבא, הרי ידוע שכרטיס המסך הוא החלק הכי זולל חשמל במחשב :alcoholic: אבל בכל זאת, אם מסתכלים על השנים האחרונות, איזה ספק כח כדאי לקחת שיריץ מצויין את הכרטיס הנוכחי והבא (אולי בעוד 3 שנים...) חשבתי על ספקים שלא עוברים את ה-500 ש"ח . Corsair VX 450W Corsair VX 550W Enermax MODU82+ 425W תנסו כמובן לחשוב גם על ספקים אחרים עם נצילות גבוהה, ואם הם יותר זולים, זה יהיה נחמד... ;D (בשאלה הזאת יש יותר קשר לפורום כרטיסי מסך מאשר ספקים, לכן זה בפורום הזה).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרכבתי מחשב שאני רוצה לקנות (תודה לפורום), עכשיו מה שנשאר לי זה המארז, עד לפני כמה ימים לא ידעתי שזה יעשה לי כזה כאב ראש :s05: השאלה שלי היא כזאת, ב- Ninja שח Raidmax יש 2 מאווררים, הוא נראה מעולה, Tooless (מאוד אהבתי את הדרך של Raidmax לקיבוע החלקים). יש גם את ה- Sagitta, גם הוא - מדהים בעיצוב.. אותה שיטה של tooless, מגיע עם 2 מאווררים.... הבעיה איתו זה שיש לו אחסון רק ל-3 HD's. ויש את ה- A-top. מגיע עם 3 מאווררים, 4 או חמש כניסות של Hd's, עיצוב נחמד.. לא התלהבתי, אבל דיי פונקציונלי מגיע בתצורת tooless, יש לו אפילו תופסן לכבלים.. כולם מגיעים עם ספק. זה כי כרגע יש חור תקציבי וקצת בעיה להוסיף ספק liberty, אז הוא יתעכב בעוד חודש חודשיים :]... בכל מקרה, מה א…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1155&ID=1704 איפה אני יכול לקנות כזאת? בKSP יהיה להם כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אבקש המלצה לספק כח איכותי המתאים למפרט הבא: AMD Phenom II x4 965 be Arctic Cooling Freezer PRO 7 Rev2.0 4GB DDR3 1333Mhz ATI Radeon 6970 2GB GDDR5 1TB HDD Samsung DVDRW Antec 300 הזמנתי את המפרט מפנדה מחשבים (pandas.co.il) ומכיוון שלא היה במלאי ספקים מתאימים של SeaSonic התפשרתי לעצת המוכר על CoolerMaster GX 650W ולאחר מכן קראתי באינטרנט והתאכזבתי מביקורות של אנשים. - איזה הספק הספק אמור לספק בכדי להרים את המערכת הזו בשחרור? - על איזה ספק כח אתם ממליצים מבין החברות הבאות: HEC, Thermaltake, FSP, JSP, Cooler Master, Antec, Zalman? תקציב של כ400-450 ש"ח. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב לעריכת אודיו עם 6 דיסקים קשיחים, לוח אם Gigabyte GA-H67A-UD3H עם i7 2600 וכרטיס מסך Gigabyte GeForce 210. רציתי בבקשה לדעת האם הספק SeaSonic S12 II 430W יספיק למערכת הזו או שיש צורך בספק חזק יותר. במידה וצריך ספק חזק יותר חשבתי לבחור ב- SeaSonic SS-500ET רציתי לדעת האם הוא שקט כמו ה-430, שאיתו יש לי נסיון והוא חרישי דבר שמאוד נחוץ לנו במחשב לעריכת אודיו. בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום נשרף ספק הכח במחשב. הספק בן פחות משנה ולכן יש עליו אחריות, הבעיה היא שרכשתי אותו אצל נעה מחשבים שכידוע פשטה את הרגל. האם מישהו יכול להמליץ לי איך ניתן לממש את האחריות על הספק, אם בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מארז ב250 שקל של אייבורי המיוחד.. הוא ניראה סבבה ויש לו מאוורר קידמי של 120 ואחורי של 80 או לקנות את המארז אורורה החדש שעולה שם 750 שקל שניראה ממש פצצה לדעתי ויש לו מאוורר קידמי 120 ו2 אחוריים 120 אני מתכנן לקנות כרטיס DX10 וספק אנמרקס 500W ומעבד E6600 אני מפחד אז שבמארז המיוחד של אייבורי ישרף לי הכרטיס מסך אחרי כמה זמן או משהו כי המארז לא יהיה מספיק קר.. ואני משאיר את המשחב כל השבוע פתוח כי אני מוריד דברים בלילה ורק בשבת מכבה.. רעש פחות מפריע לי העיקר שהמחשב יעבוד סבבה ולא יכבה לי פתאום במשך השבוע או ישרף לי דברים במחשב אז האם המארז המיוחד של אייבורי יספיק או שכדאי לקנות את המארז של אורורה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי מארז ולכן חיברתי מחדש את החוטים ושמתי לב שלחיבור ללוח אם מהספק חסר חוט אחד זאת אומרת חור אחד ריק ושום חוט חשמלי לא מחובר אליו א) המחשב עובד אמנם ללא OC אבל עובד ב) לא כתוב על זה כלום באתר של ENERMAX ג)בספק הג'נרי שהיה לי לפני הENERMAX כל החוטים לחיבור ללוח אם קיימים ואין חיבור דמה האם עליי לסור לגולדטופ או שהדבר תקין
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: האם ישנם ספקי כח למחשב נייח, שמקור החשמל שלהם הוא מצבר של מכונית לדוגמא? סוג, כיוון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מצב שבגלל שספק כוח לא מספק מספיק כוח\מתח כרטיס מסך לא יתן ביצועים מלאים? הוא אטרטיפקטים? תותדה לעוזרים מדובר בכרטיס מסוג HD 5850 ASUS וספק של Antec 350W
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המארזים של אייבורי מגיעים עם EZCOOL 300W REAL זה גנריק ? איך הספק כח הזה ? MSI זה סוג של ECS ? CEON מישהו מכיר את החברה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בקונפיגוריציית המחשב שבניתי שילבתי ספק Seasonic כפי שהזכרתי בכותרת. בחנות המליצו לי על Chieftec הנ"ל. המחשב אמור להיות מבוסס Phenom II X4 810 ללא OC ועם כרטיס מסך משולב על לוח האם. איזה ספק עדיף? איזה ספק יהיה יותר שקט? יש המלצות אחרות לספק עד 350 ש"ח? תודה, אהוד
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,אני צריך מארז כדי להשלים מפרט. המפרט הוא: SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver, יחידות 1 ₪688 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1928 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 מחיר מיוחד בקניית מחשב חדש בלבד !, יחידות 2 ₪2866 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2356 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪1050 http://www.rsm.co.il/product.asp…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
YaRRiN שאל אותי אם מדובר ב-NEO HE 430W ואוטומטית עניתי שכן... זו בדיוק הסיבה שהמלצתי עליו עד כה. המארז עצמו דומה מאוד ל-SOLO המצויין אך גדול ממנו ועם ספק מעולה כזה הוא בהחלט דיל מעולה ב-700 ש"ח. א-ב-ל... מדובר ככל הנראה על ספק אחר לגמרי של ANTEC, אבל לא זה שבסונטה (שם זה SMART POWER). הם אמנם כותבים בכל מקום HE 430W אבל לא NEO HE 430W. אני חושב שזה באמת ספק אחר. ראו כאן: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/antec/NSK6500/Page3.htm מדובר ב-SU-430 ולא ב-NEO HE 430 כנראה. זה ממש על גבול ההטעיה. זה עדיין דיל לא רע בכלל, אבל לא באותה רמה שחשבתי. תודה ירין (וגם למי שרמז לו שמדובר בספק אחר). אני הולך לבדוק שוב את ה-NSK2400 שגם בו מדובר כנראה בספק SU-380, שדווקא קיבל בי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי ספק כוח 1000i הכל מחובר המחשב דולק הכרטיסים עובדים לוח אם אבל המאוורר של הספר לא עובד או שהוא אמור להיות ככה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. האם הספק מספיק? 2. יש לי דיסק קשיח נוסף שאני מעוניין להוסיף בעצמי לאחר הרכישה, האם יש מקום במארז להוספה? האם יש מספיק כבלים לחיבור? [ATTACH=CONFIG]6092[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-