ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
הספק ocz 500W כרטיס מסך hd 4850 לוח g31 4 זיכרון ראם מעבד q6600 כשמחבים את המחשב כול המאוורים ניכבאים (גם הספק ) אבל שומאים כמו שריקה קזותי מהספק זה נישמה כמו מאוורר קטן שעושה טיפה רעש אבל לפי משאני יודעה יש לספק רק מאוורר 12 סמ אחד מה זה הרעש המוזר הזה (עם אני יקח למעבדה הם לא ישמעו כלום כי אני שומעה אותו רק בליליה כי הוא בחדר שלי )
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם מישהו שמע ביקורות לרעה/טובה על הספק? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12100
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שיהיה מאוורר שיראה טוב עדיפות לחלון - לא חובה אבל ,לא מת על מארזים שנראים סתם קובייה שחורה יותר אוהב מארזי גיימרים קונה בימים הקרובים את לוח האם Z77A-G45 מפלונטר - זה לוח ATX ככה שעדיף שיהיה גם המארז יהיה מפלונטר אם יש לינק בכלל טוב הכוונה היא ללכת עם המארז 5-7 שנים ולהחליף בו כל הזמן חומרה ככה שצריך אחד השמח לקבל המלצות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש אבל בדירה שלי יש הרבה קפיצות מתח והפסקות חשמל (במיוחד בחורף). זה המפרט: Dual Core 2 Duo E6400 Gigabyte GA-965P-S3 Kingston 1GBx2 667Mhz PowerColor ATI X1950 pro Extreme Western Digital 1600YS 16MB LG DVD+-RW GSA-H22NK x18 Hec 6920 Enermax Liberty 400W מסך 17" crt כרגע עד שיהיה מספיק כסף ל19" lcd wide אני צריך אל פסק אבל שלא ישחט אותי במחיר.... בסביבות ה- 200-300 ש"ח מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני חושב שהantec nsk6500 הכי מתאים אבל אני לא בטוח אם הספק שלו טוב ואם בכלל כדאי ללכת עליו... הנה תמונה של הספק עם ההספקים שלו: http://www.thequietrevolution.ca/quiet/images/computer/nsk6500/IMG_6354.JPG המערכת היא: e4300@3000mhz gb 965p-ds3 twinmos 2gb ddr2 667mhz gf 8800gts 320 oc creative audigy2 פתוח להצעות אבל חשוב לי שזה יהיה מIQPC, לא ניראה לי שתיהיה בעיה מכיוון שיש להם מבחר די גדול.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב כולל של 6K כך שמארז שעולה כ300-400 ש"ח והוא איכותי יתאים לי. אני מעדיף מארז קטן עד גודל סביר (לא משהו ענק ומפחיד כי יש לי הגבלה פיזית וזה לא מראה נעים לעין) ואסתטי (נראה טוב לעין) שיהיה חלק ממערכת שתוכל לעבוד כמה שנים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, והבנתי שזה תלוי גם במארז, שיתמוך בחיבורי USB3 וSATA3, וכמובן שיתאים למבנה הכללי של המחשב שאני מתעתד לקנות עם חיבורים נכונים (אלה לא רכיבים סופיים): Intel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX BX80605I5760 1,035 ש"ח Kingston HyperX Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3B1K2/4G Kin-1215 500 ש"ח Gigabyte GA-P55-UD3L LGA 1156 Intel P55 ATX Intel Motherboard …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז ANTEC SONATA FAMILY 3 הבנתי שהוא מארז קטן.הכרטיס שלי הוא 8800GT מה שיש עכשיו,ואני רוצה להחליף אותו,וכמובן שלא יהיה בפנים כור גרעיני איזה כרטיס מסך הוא טוב ויכנס למארז הזה? תודה לילה טוב
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מארז הקירור שלו יותר טוב?? זה Antec Twelve Hundred או Cooler Master HAF 932 ??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח ASUS STRIX Z270F GAMING (LGA 1151, Intel Z270, ATX) ואני רוצה להכניס אותו במחשב שאמור להיכנס בגובה עד 42 ס"מ גג ורוחב 23 ס"מ גג, אני מחפש מארז מתאים לזה, כמובן כולל ספק וכ'ו, ללא כרטיס מסך, אבל הבעיה העיקרית זה הלוח שיכנס במארז בכזה גודל, קיים כזה דבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את ה-FSP400-60THA ב-215 ש"ח, כאן תמיד ממליצים (ליאור) על FSP400-60THN. ביקרתי באתר של FSP, ההבדלים בין ה-THN ל-THA הם: - מאוורר 8 ס"מ ב-THA, לעומת 12 ס"מ ב-THN. - תקן RU שחסר ב-THA, נמצא ב-THN. - Input current: 10 amps maximum / 115Vrms, 60 Hz ב-THA, לעומת 8 amps ב-THN. ספק הכוח אמור להחזיק את המפרט הבא ב-OC: 1 Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC8000 1000Mhz 5-5-5-15 1 DFI Infinity nF UltraII M2 1 LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB 1 AMD Sempron 3000 AM2 1.6GHz @ 2.4GHz
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אפשר לקבל חוות דעת על המארז הנ"ל? אני מתכנן להכניס לשם: GA-P31-DS3L E6750 קירור סטוק ללא OC 8800GT כנ"ל 3 הארד דיסקים 2 DVD FLOPPY איך המארז מבחינת מקום/איכות/שקט/קירור?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המארז שיש לי נפל והתפרק חלקית, חלק מהחיבורים שלו לא עובדים. מחפש מארז חדש עד 500 שח. דרישות: שקט. שתהיה דממה כמו שהמנהלת נכנסת לכיתה ;-] חיבורי usb ואוזניות קדמי שיתאים ליציאות של הלוח אם. שיראה נורמלי אבל לא כמו רובטריקים 5, אין לי בעיה עם הלדים, אבל, אתם יודעים, לא בהגזמה. שיהיה לו חיבור לשואב אבק חח (דגם טוב שלא מתמלא אבק) איך הדגם הזה? Antec p280. (חורג לי מהתקציב, באסה) http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14810&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap שמתי לב שהוא מומלץ... שמתי תמונה של המפרט, נקנה לפני 3 שנים. אשמח אם תמליצו לי על שקיבל ביקורות טובות או משהו שהיה לכם ניסיון כלשהו איתו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז למחשב סלוני בתקציב של עד 500 ש"ח גג 550 ש"ח הוא צריך להתאים ללוח אם ATX ולכרטיס מסך 8800GTX אין צורך במארז שמגיע עם ספק. עיני קרצה לי ל-Thermaltake Mozart VC4000SNS איך הוא מבחינת אוורור ואיכות ? והאם יש משהו יותר טוב ממנו באותו תקציב ? גיא
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! (אני חדש בפורום ) אני מחפש מארז פשוט יחסית שלא יתמלא באבק בלי שאצטרף להתקין מלא מאוררים ופילטרים. לכן אני מחפש מארז עם שני פתחי אויר בלבד (ועוד אחד לספק הכח): פתח קדמי עם פילטר עם מקום לשני מאוררים בגודל 120מ"מ ופתח עליון עם מקום למאורר 120מ"מ או 140מ"מ. הרעיון הוא בצורה כזאת אני יכול באמצעות שלושה מאוררים בלבד ליצור לחץ אויר פנימי הגדול מהלחץ החיצוני כך שלא ייכנס אבק דרך חריצים ופתחים אחרים, וכל האויר הנכנס עובר דרך הפילטר הקדמי. בונוס: * היפלטר הקדמי קל לניקוי (קל להוציא ולהחזיר) * מקום ללפחות 4 כוננים קשיחים, רצוי סמוך לפתח הקדמי * מארז בו ספק הכח מורכב בתחתית דבר חשוב אחרון: צריך להיות אפשרי לקנות אותו בארץ! בברכה, טל עינת
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את הספק http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1579 ראיתי הרבה המלצות על הספק הזה בפורום, וקראתי באיזה שרשום משהו לגבי PCI EXPRESS שיש רק 4 פינים ולא 6, הסתכלתי על הכבל שמתחבר לכ.מסך שלי עכשיו, ויש לו 6 חורים, האם הבנתי נכון ובעצם הכבל של הספק החדש לא יתאים לכרטיס מסך ? כ.מסך - NVidia GeForce 9600GT 512mb ועוד דבר, איזה אתר אתם ממליצים להזמין ? אצל מי המשלוח מגיע הכי מהר ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הספק הבא: OCZ Fatal1ty 400W Retail http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5996
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הספק כח הנ"ל האם הוא מספיק טוב להחזיק כרטיס כמו HD 6950 או HD 6870 ? הסיבה שאני שואל כי בכל ביקורות כרטיסי המסך הם מראים על מערכות חזקות בהרבה משלי שצריכת המתח של כל המערכת היא לא יותר מ ~290 W והספק שלי ספציפית רשום עליו שהוא מאושר CROSSFIRE אז יחזיק או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אל פסק שיחובר למס מכשירים. המטרה העיקרית שלו היא להגן על מקרן שברשותי. קודם כל אני מבין שבאל פסק מעבר לכך שהוא למעשה בטריה גדולה, הוא גם מספק הגנה למכשיר שמחובר, האם אני צודק? כי אם זה המקרה אני מבין שזה לא חכם להשתמש בו עבור, נגיד, קונסולת XBOX, בה לממיר חשמל יש הגנות בעצמו? (אמרו לי שזה יכול לגרום בעיות...) כעיקרון אני מחבר לאותו שקע בעזרת מפצל מקרן וXBOX, לעיתים גם הלאפטופ, ולצערי כבר חוויתי בעבר קפיצת מתח בבית שגרמה לפיצוץ הנורה של המקרן ומאז אני די חרד לו. בתחילה קניתי לו מגן ברקים, שדרכו הוא תמיד מחובר, ואני דואג לנתקו מהחשמל כשהוא לא בשימוש....לא מזמן חווינו הפסקות חשמל ואני מעוניין באל-פסק כך שאוכל לסגור את המקרן כמו שצריך, וחשבתי שאם אני כ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, המארז אצלי כבר חודש, עם המחשב החדש, ולכן מגיע לכם סיקור. אז בואו נתחיל. מראה חיצוני - המארז מאוד יפה, מסוגנן, אין פינות חדות, נוח. בנייה פנימית - חומרים די פשוטים, הספק למטה - אהבתי, סידור כבלים ממוצע. קירור - קירור מצוין, המארז עצמו קר וה6 מאווררים באמת עובדים מעולה, אוויר חם לא ישאר שם. שקט - המארז טיפה אקוסטי ולא בנוי מחומרים מבודדים, הוא לא מרעיש, אבל לא הייתי יושן איתו. אבק - פתרונות האנטי אבק לא עובדים כל כך טוב, ויש לו נטייה לאבק אבל על המארז בלבד, בפנים עוד לא ראיתי באמת אבק. מקצועיות - המארז לא ברמה עולמית, אבל תועלת VS מחיר, אחלה של דבר. אשמח לתת עוד תגובות ותשובות לשואלים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3400 לדעתכם עדיף לרכוש אותו מאשר את Enermax Liberty 500W שעולה 700 ש"ח ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1155&ID=1704 איפה אני יכול לקנות כזאת? בKSP יהיה להם כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק NZXT PP400W PSU הוא יחזיק את המערכת: P4 3GHZ 2GB 800MHZ CL4 HD 3850 256MB 160GB SATA LG DVD 3 FANS התקציב שלי הוא בערך 200-220 שקל, אבל אין בFOXPC ספקים אחרים ואני חייב לקנות שם. מה דעתכם על הספק הזה? קישור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=426
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסתכלתי על המבצעים של אמזון השנה וראיתי ספק 700W סופר זול, אבל עם ביקורות לא מי יודע מה מדהימות ותהיתי אם מישהו מכיר את הספק או הסדרה שלו או אפילו יש לו דעה לחוות על TT בתור חברה לספקי כוח קישור לדף פה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב משרדי פשוט וזול. אני צריך להוסיף עוד מאוור למארז? לפי מה שהבנתי הוא בא עם אחד כבר, אבל אני לא בטוח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*מקווה שזה קשור, לא מצאתי פורום אחר שזה נראה בו יותר מתאים, במידה ולא קשור, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.* חברה שלי איבדה את הכבל הטענה של המחשב, מדובר על לנובו אינספיירון 5559, מצאתי אפשרות לקנות כבל תואם במחיר גבוה(300 שקל), האם אתם מכירים מקום שאפשר לקנות בו כבל הטענה במחיר זול יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-