עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. היום, שיא החמסין וחדר לא ממוזג, שמתי לב כי טמפרטורת הדיסקים מתקרבת ל 50 מעלות. בדיקה קצרה הראתה כי המאוורר התחתון (בין ספק הכח למגירת הכוננים) הפסיק לעבוד. חשבתי להחליף אותו עם המאוורר העליון ובמקום של המאוורר העליון לשים "זלמן" 120 מ"מ שקניתי השבוע. אלא מה, לא הצלחתי לפרק את המאוורר! הוא אינו מוברג ואמור לצאת במשיכה(?) הפעלתי כח דיי מסיבי והוא לא זז. בנוסף, לא הצלחתי למצוא את המדריך של "אנטק" ברשת (גם לא באתר שלהם) כיצד מפרקים את המאוורר התחתון במארז Antec P182?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. בוקר טוב. אני מחפש מארז + ספק שיספיק למחשב הבא. אני מעדיף שיהיה 400W, ליתר בטחון ובמידה אם ייבחר לבצע אוברקלוק או להוסיף כרטיס מסך ייעודי בעתיד. חשוב לי בעיקר המחיר (כלומר, הזול ביותר שלא מונע איכות סבירה), וכמו כן, עדיף שהמארז ייראה טוב יחסית, ובפרט שיהיה בצבע שחור. המפרט המיועד מבוסס Core i3 530, וכל השאר די סטנדרטי. כרגע ללא כרטיס מסך, אבל אולי בעתיד כן. תודה, גיא.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by vourt,

היי, המפרט רשום בתחתית ההודעה. מחפש לקנות ספק חדש טוב שקט אכותי ושיספיק להוסיף עוד כרטיס GTX 470 בקרוב לSLI, הספק לא צריך להיות ייקר במיוחד אבל שיתן תמורה טובה יחסית להשקעה. - עוד שאלה קטנה, האם בשדרוג הספק לחזק יותר, והוספת כרטיס מסך זולל חשמל כמו 470 בSLI אראה שינוי משמעותי בחשבון החשמל שלי? תודה! Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD X 2 4GB Corsair DDR3 1366 Mem Inno3d GTX 470 Thermaltake TR2 550 RX power supply Creative Xi-Fi eXtreme Music

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לספק כוח או ללוח אם? או שאין משמעות תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  5. היי אני מתלבט איזה מארז לקחת למחשב I7 לגיימינג עם אוברקלוק בינוני חשבתי על הHAF 932 האם הוא הכי טוב שאני יכול להביא ב600-700 שקל? ולגבי הספק בהתחלה חשבתי לקחת את הCoolerMaster Silent Pro 600W ואז החלטתי לשדרג לSeaSonic M12-II 620W האם זה נכון לעשות? אני מהדור שבו הספקים של קולר מסטר שלטו בשוק לעומת SeaSonic שאני לא מכיר אותם בכלל. תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ys1,

אשמח לקבל חוות דעת לעניין בחירת מארז בין שני המארזים האלו. שאלה מרכזית: האם האיכות של ה- Solo מול ה- Compucase (חומרים, אוורור, רמת הרעש) מצדיקה את מחירו הכפול? תודה.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  7. Started by saphisto,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי לדבר הבא מ 8800gts 326 ל sapphire 5770 מ 2 gb זיכרון ל 4 מוסיף כונן קשיח samsung f3 1tb קירור למעבד mugen 2 הספק שיש לי כרגע הוא ספק ג'נרי ezcool 450 רציתי לדעת, איזה ספק כוח מומלץ לי לקנות? אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד (אולי אפילו דיי רציני) תודה לעוזרים, אה ועוד משהו, יש לי מארז thermaltake armor התעניינתי לגבי ה antec 900 האם הוא מומלץ מהמארז שיש לי? אם לא איזה מארז כן מומלץ בסביבות המחיר של ה 900? תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ys1,

שאלה: נניח שמותקן במחשב שלי ספק 700W וצריכת ההספק בפועל נעה סביב 70% - 490 ואט. האם הספק צורך מה שהוא מספק או יותר מכך... רוצה לומר, אם הספק הנ"ל ב- idle יחסי, הצריכה שלו היא בהתאם לדרישות האספקה? (ונא לא להתחכם ולשאול למה שלא תשתמס בספק של 550 וט במקום... . תודה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני זקוק בבקשה להמלצה טובה עבור מארז מחשב וספק כוח. המערכת שתהיה במחשב היא די פשוטה: מעבד i3 530 לוח אם H55 זיכרון 4 ג'יגה דיסק קשיח 250GB צורב בסיסי המטרה היא לקנות מארז וספק כוח שיחזיקו גם כרטיס מסך חיצוני כמו 4850, הן מבחינת גודל והן מבחינת צריכת חשמל. התקציב הוא גג 700-800 שקל בלחץ לשניהם. אם אני יכול לקנות ספק כוח טוב ואמין שיחזיק את המערכת ב-300 שקל, זה יותר טוב כדי להשאיר תקציב גדול יותר למארז ולהשקיע בו. מבחינת הספק, עדיף שיהיה שקט, כבלים נשלפים, סליבינג, ואמין. לא הכל אפשרי אבל מה שניתן. מבחינת המארז, תמיד עדיף שיכיל כמה שיותר מקום לדיסקים קשיחים, שיהיה לו מסנני אבק, לפחות 3 מאווררים, שקט עם קירור טוב. הקירור יותר חשוב מהשקט כי הוא אמור לעבוד 2…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. המארז מיועד למפרט: http://tms.co.il/preview/spec/phekzsg1 כפי שתראו במפרט במקור בחרתי את הקולרמאסטר, אבל המוכר הציע לי לשנות ללנקול (תוספת של 80 ש"ח) ביקורות באינטרנט בעיקר משבחות את ה 690 אבל מציינות כמה חסרונות. לעומת זאת על הלנקול מצאתי רק שתי ביקורות, שתיהן מאד משבחות אותו ולא מדברות אפילו על חסרון אחד הרושם שלי הוא שהלנקול מארז מעט יותר איכותי, ואם אני צודק אני מוכן להשקיע את ההפרש במחיר אשמח לשמוע את דעתכם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום אני הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הספק ‏HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular של Corsair‎ תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. Started by Xilver,

נשרף לי הספק כוח ונתתי לחברה להתקין לי חדש. לא הייתי באיזור והייתי לחוץ בזמן אז נתתי להם בערך יד חופשית והם התקינו לי ספק 600W ב450 ש"ח. לא בדקתי על הספק ואני לא מכיר אותו, אז חשבתי לתת לכם את הפרטים עליו כאן ותגידו לי אם הוא שווה את ה450 ש"ח האלה ואם הוא שווה משהו בכלל: רשום עליו למעלה SWITCHING POWER SUPPLY של COOLMAX כמו שאמרתי 600W מודל PR-600-PCAP

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Yehudaa,

אני רוצה לקנות מחשב זול מאלו שמוצעים ב 1000-1300 מ KSP מתנה לאיזה מישהו ולבקש מהם שישימו ספק כח איכותי יחסית , איזה ספק כח זול וטוב יש ב KSP ? או שאין חיה כזאת ? תודה לעונים .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש באזור שלי, בבניין די מסריח הרבה הפסקות חשמל. ברצוני לקנות אל פסק בשביל שהרכיבים במחשב לא יהרסו. אני לא צריך משהו מקצועי וגם לא זול מידי, אלא משהו בסיסי בשביל 5-10 דקות של שמירה ויציאה. לא יודע מחירים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אחד טוב.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  15. מחשב גיימינג אמנם די ישן (בן שנתיים) אבל עדיין מספק: מעבד ארבע ליבות, 8800GTX וכו. הספק 500W שלי מת אחרי שהוספתי עוד סטיק זיכרון (מצחיק...) אני מחפש בדחיפות המלצות לספק של לפחות 600W **איכותי** שימשיך איתי גם למחשב הבא. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בקרוב אני עורך שדרוגון למחשב שלי. המערכת בפנים תיהיה די סולידית - CORE I5 750 , עם 8800GT וספק 600W של סילברסטון. כרגע יש לי מארז של סילברסטון שאני לא מרוצה ממנו גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש: http://silverstonetek.com/products/legacy_product.php?pno=tj04&area= בעוד הוא נראה פשוט מדהים - הוא פשוט מרעיש מדי , לא מאוורר מספיק (הכניסת אוויר היא מלמטה - והיציאה היחידה מאחורה) ואין לו פילטרים ברי ניקוי נורמאלים לאבק. הדרישות: א. עדיפות למאווררים גדולים ושקטים על פני קטנים - אני רוצה מארז שקט (זה חלק ממה שמאוד אהבתי בELEMENT S שהייתי נעול עליו) ב. פילטרי אבק (עדיף ברי פירוק וניקוי) ג. חובה - ללא דלת קדמית! (הייתי נעול על ELEMENT S - ירד מהפרק רק בגלל הדלת) ד. סגנון ויזואלי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by jetman,

מה שבכותרת ,עדיפות מ K S P, ושאני אומר לא יקר אני מתכוון לזה , עד 300 שקל גג נגיד ,אפשר גם ג'נרי עם הם שווים קניה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום! כפי שציינתי בכותרת מחר אני קונה מארז והתקציב הוא עד 300 חריגה של 50 ש"ח בלבד! הפרט של המחשב בצד<<<<<<<< המארז שאני בחרתי הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4945&CatCode=637 הוא טוב? בעקרון אני מחפש עם כמה שיותר מאווררים וזה הכי הרבה שמצאתי מהחנות הנ"ל תודה רבה לכם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Rust,

אשמח לשמוע הצעות עבור החומרה הזו: http://tms.co.il/preview/spec/mdra5f2z (בקיצור: כ. מסך HD5770 1GB ומעבד i5-750 עם קרור Mugen 2 על לוח Micro ATX. בנוסף, דיסק קשיח יחיד וכונן DVD) בינתיים הסתכלתי על Antec 300 או Lancool PC-K60WBO, עם Seasonic M12II 500W, אבל הבנתי של- seasonic יש כבלים שעלולים להיות קצרים מידי אם הספק יושב בתחתית המארז. האם זו בעיה שקיימת בהרבה ספקים או שזה מקרה מבודד? http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/4981-seasonic-m12ii-500w-power-supply-review-5.html תודה!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by arpa,

היי, אני מחפש מארז איכותי למחשב HTPC, כמה שיותר קטן, כמה שיותר קריר ושקט. אין לי ממש תקציב, אבל יהיה נחמד להשאר בתחום ה700-1200 ש"ח. הדבר שהכי חשוב לי במארז, שיהיה בו מקום למינימום 3 הארדיסקים. לזלמן יש מארז מאוד נחמד שיש לו 4 מקומות אם אני לא טועה, אבל הוא מאוד יקר ואני לא בטוח שמשלחים אותו לארץ.. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  21. Started by ronbubl,

Antec Nine Hundred Two http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3918&CatCode=625 או Cooler Master HAF 922 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4197&CatCode=624

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  22. Started by Trol,

שלום, אני מעוניין לדעת אם יש דרך לברר איזה ספק יש לי במחשב הנוכחי(איזו חברה וכמה W), יש איזו תוכנה שעושה זאת? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  23. שלום לכולם, אני עומד לשדרג את המארז שאני מאוד אוהב לטובת מארז Full Tower שהכרחי אצלי (דיי קטן אין מקום לזקוק) אני דיי נעול עליו אבל לא מוצא אותו במחיר סביר.. מצאתי הכי נמוך ב800 ש"ח כבר נתקלתי באשכולות ישנים שאנשים מצאו אותו ב700 ש"ח אפשר לדעת איפה אפשר להשיג אותו במחיר זול יותר? גם בעלי המארז הזה יכולים לעזור אם אפשר. בנוסף אם יש ביקורת רעה/טובה על המארז אני ישמח לשמוע. המפרט בצד ימין הולך לשבת שם, אולי בעתיד הרחוק הלוח+המעבד יעבור שדרוג ואני יעבור למערך SLI. תודה לכם.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אם אפשר לקבל את דעתכם לגבי הספק והמארז. האם הם מתאימים למפרט זה? Core i7 920, 2.66GHz, s1366, 8MB Tray 1250 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-e 1070 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz כמות 2 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 1 895x2 1790 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 1950 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות 2 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 2 495x2 990 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) 1 125 מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9700 LED 1 250 מארזים‏ Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No P…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Urnfs,

מישהו השתמש פעם בUPS של החברה הזאת? הם פשוט מאוד מאוד מאוד זולים, אחד של 1500VA עולה 700 שקל. פשוט לא נראה לי הגיוני, אז אני יכול רק להניח שהאיכות איננה משהו. אז מישהו קנה פעם מוצר שלהם? ואם מישהו יודע, מה ההבדל בין גרסאות VT וה JP? נראה שה JP תמיד יקר באיזה 50% מVT עם אותו הספק.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים