עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by MokoLoko,

היי, אני כנראה קונה את ה2500K והמוגן 3 (אם אתם מכירים קירורים טובים יותר תציעו..) חבר שלי קנה קירור למעבד (הוא לא יודע בידיוק איזה..) אבל היה לו מארז מיד טוור ולא פול. המאורר על הדלת של המארז היה נוגע בקירור של המעבד והדלת לא היתה נסגרת..אז הוא הוריד את המאורר מהדלת.. הוא הציע לי לשקול מארז גדול (פול טוור)..מה אתם אומרים ? 2500K והמוגן 3 ומאוור דלת יהיה צפוף ולא נוח ? אני צריך פול או שבינוני יספיק ? בעיניין הדגמים שקלתי כמה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6527&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3981&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3918&CatCode=637 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8437&am…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. מערך יהיה מבוסס Z68 , i5 2500k ,GTX570 יש לי שלושה דרישות : 1.שקט ,שיהיה שקט במצב מנוחה כלומר בלילה ,במהלך היום פחות מעניין . 2.סרקולוציית אוויר טובה . . בטווח מחירים 350 -450 ש"ח.(אם תהיי הצדקה משמעותית להוסיף עוד כ 100-50 ש"ח אין בעיה אבל מעדיף כמה שפחות) הציעו לי בחנות את ה Thermaltake V6 BlackX אבל עפ"י סרטונים ביוטוב הוא לא כזה שקט בכלל ,או שאני טועה? אני חייב דחוף לסגור על מארז , המבחר שיש לי זה בחנות של וולקום : http://wellcom.co.il/catalog/products_filter.php?cPath=208&sort=4a אשמח להמלצה עפי הדרישות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by NI4NI,

שלום אני בונה מחשב חדש וחשוב לי שבמארז תהיה יציאת USB3 מקדימה. עכשיו יש איזה מארז שאני רוצה אבל דווקא אצלו היציאות מקדימה זה רק USB2. השאלה שלי היא האם יש הבדל פיזי בין היציאות האלו או שזה תלוי רק בכבל שאני מחבר לקונקטור בלוח האם ? בקיצור, האם אני יכול לקנות מארז שהיציאות שלו מקדימה (לפי היצרן) הן USB2 בלבד ולקנות לוח אם שתומך ב-USB3 ולחבר את לוח האם ליציאת USB2 במארז ואז היא תספק חיבוריות USB3 ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by lavbatigol,

אהלן הספק כוח הישן שלי כנראה דפוק, ואני רוצה להחליפו מערכת: E7200 לוח 43 GIGABYTE HD4850 דיסק קשיח 1 dvdrom 4GB זיכרון מחפש ספק איכותי זול ושקט עד כמה שאפשר. הספק הקודם שלי היה hiper 500

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by yotam.m,

שלום לכולם מחפש כבר לא מעט זמן מארז HTPC ללוח ATX כידוע ומובן שרוב ההיצע מכוון ללוחות Micro אך זה לא המצב אצלי. ספק כלול לא חובה אך יהיה בונוס נחמד ובהנחה שהמארז לא מגיע עם ספק צריך להתברג לשם ספק סטנדרטי. התקציב הוא כאמור 500 ש"ח עם עדיפות לכמה שפחות כמובן. יש לי בראש כמה רעיונות ואשמח לשמוע חוות דעת עליהן אם יש למישהו ניסיון כזה או אחר עם אחד מהמארזים. 1) ‎Frontier Opera OP17A מגיע עם ספק 400W סביר להניח שמשהו בסיסי הוא הזול בחבורה ועולה כ-250 ש"ח. 2)CompuCase CI-7328 שמגיע פעם עם ספק 250W ופעם עם 300W . עולה כ- 270\320 ש"ח בהתאמה. 3) ThermalTake DH101 Black קצת מעבר לתקציב אבל אולי גם הוא יתאפשר בסוף עולה כ-550 ש"ח. 4) ThermalTake DH202 אחיו הגדול? עולה קצת פח…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by YARONGT,

יש לי ספק ג'נרי של מוסטיף אני רוצה לדעת אם הוא יספיק למחשב של אחי כי אני רוצה לשים לו את הכרטיס מסך HD4850 512MB מעבדe5400 סטיק אחד של 2giga ספק ג'נרי480 וואט לוח אם g41 דרך אגב יש לו חיבור 6pin

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shmil.t,

היי, אנחנו עובדים בשני חדרים סמוכים בבניין בתוך בית-חולים, וברשותנו מספר מחשבים (משהו כמו 5). בשנתיים האחרונות הלכו לנו שישה כוננים קשיחים (כל פעם במחשב שונה, וחלק מהם באותו המחשב). ניסינו לחשוב מה הסיבה, ואחת ההשערות שעלו זה שעקב חוסר יציבות (או משחק מכוון לשם בדיקות המערכת של הבניין) ברשת החשמל בבית החולים, הכוננים מתקלקלים. חשבנו על החלפת ספקי כח (כרגע יש לכל המחשבים ספק גנרי) או התקנת מייצב זרם, או UPS. האם לדעתכם הנושא של קפיצות במתח יכול להיות קשור, ואם כן - על מה תמליצו? (המערכות שלנו משרדיות לחלוטין כך שאין לנו צורך בUPS שיחזיק את המחשבים עובדים בכל מחיר). תודה!

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by papkin,

ספק כוח של ANTEC ‎Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Retail)‎ http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NzA0NDQy

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Jenia24,

אהלן, אני רוצה להחליף את המארז הנוכחי שלי (HEC 6C11). התקציב שלי זה 250ש''ח גג. וקנייה רק מKSP. מה שחשוב לי: -שיהיה קל לפרק ולהרכיב אותו -סידור כבלים כמה שיותר "מוצנע". -אופציית לסידור מאווררים למתן סירקולצית אוויר טובה. -שקט (לא יודע אם זה משהו שמתחשבים פה בטווח מחירים הזה אבל עדיין) אחריי שראיתי כמה ביקורות ביו-טיוב, צמצמתי את האפשרויות ל-3 הבאים: 1.Thermaltake Commander 2.Sharkoon Vaya Value 3.CM Elite 370

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Yarden,

המחשב שלי כרגע נמצא במעבדה לאחר הפסקת חשמל שלאחריה הוא בעצם לא נדלק יותר ולכן אני מעוניין לקנות הגנה.. ראיתי שיש "מגני נחשול מתח" בעשרות שקלים בודדים שלפי התיאור שלהם אמורים לספק את ההגנה, מצד שני ראיתי את הבוקסות של ADVICE במחיר של 270 שקל ומעלה. מה בדיוק ההבדל? ומה אני בדיוק צריך לרכוש? תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכם. אני רוצה לקנות מארז חדש למערכת הישנה שלי המפרט מבוסס על I5 760 ו250GTS ולוח אם GA-H55M-D2H אני מתכנן לשדרג את המערכת לאט לאט לקראת סוף הקיץ למפרט בסביבות ה5K ש"ח אז שימו לב שבעתיד יכול להיות במארז הזה 680GTX או 7950 בכל מקרה הדרישות שלי מהמארז שיהיה מאוורר הכי הכי חשוב, שיהיה שקט, שיהיו פילטרים, ושיהיה יפה USB 3 לא חובה חשבתי על המארז R3 של FRACTAL DESIGN אז תביאו גם חוות דעת עליו. תודה לכם!

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by As-21,

מחפש מארז סולידי לא מצועצע בלי אורות וכו שיהיה שקט. כמו כן מארז שיאפשר הוצאה והכנסה נוחה של דיסקים קשיחים וגישה נוחה אליהם כמו כן יציאות USB 3 בקדמת המחשב כמו כן לא חובה אבל חיבור אוזניות ומיקרופון מקדימה. לגבי הספק אשמח לספק הכי חזק גם אם זה יהיה אוברקיל בתקציב שישאר מה 1000 ש"ח פחות המארז. כרגע זה המפרט שלי: AMD ATHLON 2 X3 435 GA-770TA-UD3 4GB פטריוט זיכרון 2 דיסקים קשיחים של סיגייט בגודל 1TB כל אחד. כרטיס מסך 4850 מתכנן לשדרג ל 6850 כרטיס RAID של VIA צורב של LG אשמח לספק שיאפשר שידרוג למפרט שלי מבלי שיהיה צורך להחליף ספ' לכן אשמח לקבל המלצה לספק החזק והטוב ביותר לאחר בחירה של המארז.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by spektor,

התקציב הוא 800 ש"ח בערך Core i5 2500k 3.3Ghz Z68XP-UD3 S12II-520 Crucial m4 128GB SSD 2TB Barracuda 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 hd6950 2GB אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by sapirhv,

היי אנשים, אני בונה מפרט low end, עם לוח אם DP55SB של אינטל, מעבד I3-530 וכרטיס מסך 5450 של ATI. האם אוכל למצוא ספק כוח במחיר של עד 200 ש"ח? כמו שאמרתי, זו מערכת חלשה מראש ככה שאיכות הספק באמת לא חשובה. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לוודא שהספק תואם מבחינת חיבור המעבד ל-LGA1156. תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by normanush,

זה הדגם שלו : ELT400AWT ?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  16. שאלה שהטרידה אותי בזמן האחרון- למה המחשב השולחני צריך ספק בגודל לבנה והמחשב הנייד(אין לי מושג איך זה פועל, לפי מה שאני יודע המעבר בין המתחים מתבצע בחלק דמוי הקופסה הקטנה שהיא חלק מהקבל שמחבר בין החשמל לסוללה?) לא צריך? אני מבין שהמחשב הנייד הממוצע צורך הרבה פחות מהמחשב השולחני הממוצע, אבל מה עם הניידים המפלצתיים האלה לגיימינג? איך זה פועל ולמה אף פעם לא שמעתי על "סוללה שרופה" ?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by uvbs,

שלום לכולם, מפרט המחשב שאני הולך להרכיב הוא: ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3"EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B Intel Core i7-2600K Processor אני רוצה לרכוש ספק ומארז בסביבות ה 1000 ש"ח ביחד. בתור התחלה אני לא מתכנן לעשות המהרה, אבל מאוד ייתכן שבעתיד הקרוב אעשה זאת. הבעיה היא שיש לי כלבה מאוד מאוד שעירה, כך שהמארז יצטרך איזה שהם מסננים שיהי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Anonymous1,

יש לי ספק מבית SeaSonic דגם SS-400ET. השאלה היא, אם הוא מספיק חזק בשביל מחשב במפרט דלהלן. Core i5 2500K 3.3Ghz GAHA65MUD3HB3 DDRIII 1333Mhz 4GbX2 GTX 560 Ti 1Gb GDDR5 שאלה נוספת, לגבי מארז. קניתי מארז HEC Cougar, שהחיבור הקדמי שלו ל USB 3.0 לא מקושר לצמה, אלא לחוט עם תקע USB 3.0. לאן אני אמור לחבר את זה?תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום. רכשתי ספק סיסוניק 430 8+ ברונזה. אני הולך להתקין אותו למערכת שמופיעה בפרופיל שלי. רציתי לדעת האם יש איזה שהם הוראות מיוחדות בחיבור ספק או שרק להחליף לחבר והכל יעבוד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי מה קורה ? הזמנתי מפרט מחשב בKSP עם ספק של סיסוניק מודולרי 520 וואט שעלה לי 420 ש"ח. לאחר מכן תוך כדי חיפוש קל מצאתי את אותו ספק רק 620 וואט, גם מודולרי באינטרנט באנר שנקרא א&א מחשבים במחיר 450 ש"ח . מה קדאי לי לעשות והאם העניין אבוד כבר? המחשב אמור להיות מוכן ביום שני/שלישי וראוי לציין ששילמתי כבר. אותו ספק שמצאתי ב450 ש"ח עולה בKSP 550 . http://1pc.co.il/seasonicm12ii620620wactivepfc80bronzemodular-p-10880.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Murmur,

שלום, אני מרכיב מערכת חזקה לעיבודים בתלת-מימד על בסיסי נתונים גדולים. מתכונן מעבד שש ליבות של אינטל (תושבת 2011), לוח X79 וכרטיס Nvidia Quadro 4000. בנוסף, כונן SSD וקשיח רגיל של 3TB האם ספק כוח של 450 יכול להספיק למערכת כזו? איזה ספק מומלץ לסחוב אותה? תודה[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אחרי התלבטויות והתייעצויות קניתי מחשב! הייתי סגור בהתחלה על כרטיס מסך hd 6870 אבל אני מתחיל לחשוב על כרטיס חדש יותר וחזק יותר כמו הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374 הבעיה שלי היא שלקחתי ספק שאני לא יודע אם יעמוד בזה למרות שהשתמשתי במחשבון חישוב הספק של THERMALTAKE והגעתי ל470W . הספק שלי הוא CEASONIC 520W MODULAR BRONZ. מעבדי אינטל Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair XMS3 …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Shayvert,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה למארז כרגע אני נמצא עם cooler master gladiator 600 הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי הוא הHD6950 והוא נכנס ממש בקושי מה גם שגדל אצלי מערך הדיסקים וכרגע אני עובד עם 5 דיסקים שונים, וזה דיי לחוץ שם כבר. הייתי שמח להמלצה על מארז פול טאוור (אין בעיה של מקום) בתקציב הנ"ל שיתאים לכרטיס המסך למערך הדיסקים תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by Red Sparowes,

ייעוץ לספק כוח חדש, תוך התחשבות לשדרוג עתידי של המפרט. מפרט : i5 2500 gigabyte ga-ph67-ud3-b3 arctic cooling freezer 7 pro mushkin 4 ram samsung spinpoint f3 ati hd 6950 samsung sh s223b dvd antec three hundred atx mid tower

25. שלום חברים בתקציב של עד 600 ש"ח אשמח לקבל המלצה למארז אם יכולת קירור סבירה יציאות USB 3 מקדימה לא חייב להיות שקט כמו עכבר ללא ספק כוח שהוא די פופולרי והרבה חנויות מוכרות אותו כך שלא יהיה בעיית מלאי ואני לא יצטרך לנסוע רחוק מהמרכז עבורו תודה

• 7 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים