ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הנושא השני אבל אני רוצה לשאול על 2 דגמים מסויימים הינה ה chieftec http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=264&k_id=4&language=uk לפני הנתונים הוא יותר טוב מ TT וניראה ספק אחלה (הם כותבים שהוא יכול להפעיל SLI ו CF אבל אבל זה פחות חשוב לי) והינה ה JSP http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=128 לא מצאתי עליו שום מידע שמראה כמה A הוא נותן דבר שהפחיד אותי אבל הספק ניראה מרשים. אל תדברו פה על דגמים אחרים אני רוצה לדעת על שתי הדגמים האלה בלבד. איזה מהם יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איזה ספק כח רצוי לקנות ללו אם ASUS P5QC היה לי ספק לפני אבל הוא לא מתאים הוא חלש מידי. איזה ספק רציני אני יכול לקנות ב 400~450 שקל בערך. יש לציין ללוח אם יש חיבור של 8 PIN ולא של 4 PIN ואני לא מתכוון ל 24 PIN שגם אותו אני צריך. תודה לעוזרים פשוט אני לא יודע איזה ספק נחשב לטוב לפיע הביקורות. מפרט מעבד: E8400 ספק:אין מארז :COSMOS 1000 לוח אם: ASUS P5QC כרטיס מסך:260GTX GAINWARD RAM:2X2DDR OCZ 1333MHZ HDD:2X160 WD
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש ספק שקט , ראיתי ש VP450P מאוורר 120mm וב EA-380 מאוורר 80mm . מצד שני EA-380 הוא 80 PLUS® Bronze . אני צריך למערכת עם I5 בלי כרטיס גרפי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם. אני מחדשת את ה- HTPC שלי ואשמח לחוות דעתכם לגבי הספק שקיים, אם כדאי להחליפו ואם כן במה. כרגע המערכת היא זו שקיימת אצלי במפרט אבל עם 6 HDD (פנימיים) ועושה רושם (לא עשיתי בדיקות, פשוט המערכת עובדת) שאין לספק הנכחי Corsair VX450W באחריות (עליו הומלץ לי פה עבורה) בעיה מיוחדת לספק את צרכיה. לאחר השדרוג 1. כנראה אחליף את לוח האם לדגם חדש יותר בעל תושבת M3 - בכל מקרה כנראה יהיה מדובר על לוח ATX מלא. 2. אחליף את המעבד - כנראה לאחד הדגמים המשתלמים של AMD (בינתיים עושה רושם ש- ATHLON II *4 630 מומלץ). 3. אחליף את כרטיס המסך - עדיין לא ברור בדיק למה אבל כנראה ATI המסוגל לשרת שני מסכים (24 + טלויזיה LCD) ברזולוציה טבעית (כלומר כנראה לא פחות מ- HD5450 ). ייתכן וארצה במשך ל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מערכת די חזקה המבוססת על E8400+9600gt+Gigabyte P-35dsl, 4 GB RAM + 2XHD. הספק של כל המערכת הזו הוא HEC 300 trt בלבד. נכון להיום המערכת עובדת בסדר גמור. אך האם יש סיבה לחשוש כי הספק פתאום לא יספיק עבור המערכת? או שאם היום הוא מחזיק אין סיבה לחשוש בעתיד?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש ספק כוח ומארז עבור המפרט הבא: [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]CPU[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last, bgcolor: transparent] [TD=class: component-type tl]CPU Cooler[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel BXRTS2011LC 74.0 CFM Liquid CPU Cooler [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]Motherboa…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם הספקים של Corsair עדיפים על SeaSonic ? חשבתי ללכת על: Corsair 550VX 41A @ 12V אבל הוא קצת יקר לי (כמעט 500 ש"ח). אז חשבתי במקום ללכת על ספק קצת יותר זול של SeaSonic. איזה ספק של SeaSonic מומלץ ? המערכת: Q9550, Asus P5Q Pro, 4870 על מארז: Antec 300 או CM690 בכלליות, האם יש איזשהם סיבות ללכת דווקא על Corsair ולשלם קצת יותר ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למפרט ב"מפרט מחשב" בלי ספק כמו כן לא כל כך חשוב השקט אבל ברמה סבירה כמובן..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחלקים ישנים והספק ממש מרעיש, אין לי בעיה לפתוח אותו ולהוציא את המאוורר אבל רציתי לדעת מהו הסיכוי שהספק ישרף? זה ספק ג'נרי והייתי מחליף מאוורר אבל המטרה היא לבנות מחשב חרישי ולכן אני מעדיף פשוט להוציא אותו, כבר ניתקתי את המאוורר של הכרטיס מסך והטמפ' עלתה רק ב5 מעלות כי על הדרך גם רעננתי משחה טרמית... המארז מאוורר היטב והטמפ' של המעבד והכרטיס מסך הן טובות. סה"כ המחשב לא מיועד לשימוש כבד ולכן אני לא חושש שהטמפרטורות יזנקו מה גם שאני עוקב אחריהן, הבעיה היא שאין לי דרך לבדוק את הטמפ' של הספק כוח. דעות וסיפורים מניסיון אישי יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2386&CatCode=409 הספק אמור להספיק גם לשדרוגים עתידיים(כרטיס מסך אולי). תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*כותבת בשם חבר שלי...* היי אנשים... אני צריכה המלצה לספק כח טוב ועמיד של 500 W למחשב בעל המפרט הבא: Intel Duo Core E6550 2.13GB זיכרון 1024 DDR2 כ. מסך Gforce 8800 GT 512 MB המחשב בעל מארז של thermaltake עם 7 מאווררים מובנים. המחשב בעיקר למשחקים כמו COD 4 ודומיו... הצעות? *יש כרגע ספק של 400 W והוא די מקרטע...*
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ותחום הספקים והמארזים הוא תחום זר לי לחלוטין. מחפש מארז וספק באיכות טובה. המחשב יכלול ככל הנראה מעבד i5 3570, דיסק קשיח רגיל + SSD. ללא כרטיס מסך ייעודי. אשתמש בצ'יפ הגרפי במעבד. אין לי מושג כמה רכיבים טובים אמורים לעלות. חשבתי באזור ה500-700. תגידו אם זה נשמע סביר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה לעשות קרוס פייר ל 4850 בעתיד הקרוב וצריך ספק טוב מה המינימום שצריך לקנות מבחינת כוח?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות גילוי קבלים נפוחים בספק הכוח הקודם שהיה במחשב של אימא שלי (COLORSit UP 340ATX 500W), טכנאי מעבדת המחשבים אסטרון בחיפה, החליפה לה את ספק הכוח הקודם לספק הבא: מפרט המחשב של אימי הוא: לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB מישהו מכיר את ספק הכוח הזה? האם יש סיכוי שהספק הזה יחזיק את המפרט הזה בלי בעיות וחשש מאובדן נתונים בדיסק הקשיח? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לאל פסק איכותי לאולפן מוסיקה. הציוד שיחובר לאל פסק הוא: מחשב עם ספק של 750W 3 מסכי מחשב 27 כ-60W למסך 2 מוניטורים 100W האולפן סובל מנפילות חשמל, רעש סטטי שנכנס למוניטורים ופיקים. כבר איבדתי ציוד ועבודה שלא נשמרה בעבר עקב נפילות. אני מחפש אל פסק שקט וסופר איכותי שיתן מתח יציב, נקי מרעש והגנה מלאה גם בשיגרה (ולא רק עקב נפילת מתח). הציפיה היא לכ 10-30 דקות עבודה בזמן נפילה. תקציב: 3000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין המארז NZXT ZERO 2 לבין המארז NZXT Whisper. אני רוצה שהמארז יהיה קריר, שקט, שיאפשר סידור כבלים טוב ושיהיה גדול ושיוכל להכניס כרטיסי מסך ארוכים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי על איזה מארז אתם ממליצים ולמה?. אם יש לכם מארז אחר להציע לי בתקציב של עד 320 ש"ח אשמח שתציעו.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לטובת המחשב הבא שלי, מחפש מארז+ספק עד 900 ש"ח מארז HTPC שוכב לסלון, שקט עד כמה שאפשר, קל משקל עד כמה שאפשר (יש לי סיוטים מלסחוב את האנטק המפלצתי שלי בקיץ לאוטו כשאני לוקח אותו לעבודה לניקוי) מודולרי עד כמה שאפשר (אני מת לכזה שמאפשר להוציא את הלוח בשליפה, ללא ברגים) ספק- לא מבין בזה מספיק, אבל איכותי ושיחזיק מערכת I7-2600K עם 5-6 דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9600GT (ישודרג בעתיד) אפשר לחרוג בכמה מאות מהתקציב אם יש צורך וזה ממש שווה את זה (אני מעדיף לחסוך) אשמח להצעות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאל-פסק הוא צריך להחזיק את המפרט הבא: מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 3600 MHz (9 x 400) לוח: Asus P5Q Pro זיכרון 4 GB 4 הארדיסקים SATA- 80, 160,500,500 כרטיס מסך: Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260 (Prerelease - WDDM 1.1) (896 MB) ספק: Enermax Liberty 400 מסך: Monitor Asus PW201 [20" LCD] (6BL9011376) טלוויזיה (אם זה אפשרי) 37 אינץ' LCD שיהיה אמין, אם הוא רגיש לחום אז כדי לדעת שחם אצלי מאוד בחדר. בקשר לתקציב, בעיקרון חשבתי עד 600 אבל בשביל אמינות אני מוכן לחרוג גם ל 700-800. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הרכיבים למחשב אותו אני מתכנן להרכיב בעצמי. הרכיבים: מעבד i5 4670k קירור למעבד cooler master seidon 120V לוח אם Asus z87-A זיכרון Kingston hyper-x blue ספק כוח SeaSonic G-550 550W Gold Modular כרטיס מסך Gigabyte GTX 770 דיסק קשיח Seagate 7200 2 TB דיסק אס.אס.די Samsung 250 GB Evo אני די חדש לכל עניין ההרכבה (הרכבתי רק עם חברים לפני). אני מחפש מארז מרווח שנוח לעבוד אתו, שומר על הרכיבים מקוררים ומגן עליהם. לא חשוב המשקל או רמת השקט. בנוסף אשמח להמלצה לגבי כמה מאווררים כדאי לקנות למארז, סוג, ואיך להתקין אותם (כמה יציאה, כמה כניסה, ואי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 2 מערכות אל פסק ואני זקוק לעזרה בבחירה. אני לאחר חיפוש וקריאה ככה שאני יודע מה אני מחפש בערך, אבל עדיין מתקשה להחליט. 1. ה-אל פסק הראשון יהיה למחשב+2-3 מסכים של 24"(בנוסף אם יתאפשר אני מעוניין לחבר אליו גם כרטיס קול חיצוני+זוג מוניטורים אקטיביים, אבל זה לא "חובה"). אני כרגע אשתמש באל פסק על המחשב הישן שלי, אבל בעוד מספר חודשים אני אקנה מחשב חדש ככה שאני רוצה שהאל פסק יהיה מותאם למחשב החדש. המחשב החדש יהיה ivey bridge i7, עם משהו כמו זוג 6950, זוג HDD פלוס SSD(בנוסף לשאר החומרה). לפי המחשבון הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ספק של 650W צריך להספיק, 750W יהיה עדיף במידה ואני אבצע OC(אם אני טועה - תקנו אותי). המטרה שלי היא שה-אל פסק יוכל ל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי ספק כוח 1000i הכל מחובר המחשב דולק הכרטיסים עובדים לוח אם אבל המאוורר של הספר לא עובד או שהוא אמור להיות ככה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כבלים נוספים לספק HX 520 אני צריך נורא עוד 2-3 כבלי חשמל sata. והספק מגיע רק עם 4 מה עושים ?? אני כבר חושב בגלל זה לקחת את הספק של HX620 שמגיע עם 8 כבלי חשמל SATA. אבל זה עוד תוספת של כ 350 ש"ח אני לא מעוניים בכל מיני מפצלים למינהם ופתרונות מהירים , אני בכלל ממעט להשתמחש במפצלים כבלים מאריכים וכו... כי אולו דברים לא ממש אמינים..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
...מבחינת קירור, שקט, שימושי/לא, מחיר?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה HTPC. חשבתי שכבר סיימתי להרכיב אותו אבל בששל בעיות בניגון סרטים FHD (יש כרטיס ייעודי), שלחתי אותו לחנות לבדיקה. מהחנות קניתי לוח אם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3261#ov הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/10113 וזיכרון DDR2 של 2 גיגה. בקיצור הם אומנרים שהספק שיש לי הוא לא מתאים ללוח (יש לי ספק ג'נרי) ובאמת שחיברתי את הספק ללוח היה נראה כאילו 4 פינים חסרים בחיבור. אבל שהפעלתי את המחשב הוא פעל כרגיל והווינדוס עלה! הם בעצם טוענים שהספק שלי ישן מידי והוא חסר את החיבור מתח המלא ללוח! האם הגיוני שבמצב זה המחשב עלה עד הסוף ועובד בכלל למעט ניגון סרטי FHD? בנוסף ראיתי בחוברת של הלוח שהוא מתאים גם לחיבור מתח של 2X10 וגם של 2X12 ומה שאני חיבר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז שיכיל מחשב המורכב ממעבד זה ולוח גיגה בית ושיהיה מאוורר, שקט ונראה סביר, אני מעוניין להשקיע על המארז עד 300-350 שח כמו כן מעוניין בהמלצה לקירור שקט למעבד... תודה רבה, שי מילגי[br]פורסם בתאריך: 18.09.2010 בשעה 09:19:16 שכחתי לציין...העסק יושב כרגע במארד TRANSFORMER ישן.... שהוא אמרו להיות דיי ויותר אולם המאווררים של המארז רועשים מאד אם נשמע לכם שזה מספק אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים : למארז יש 2 של 12 סמ (קדימה ואחורה) ועוד 3 של 8 סמ (למעלה ועל הדלת בצד) כמו כן המאוורר של המעבד מעט רועש לכן אשמח לקבל המלצה לגוף קירור למעבד תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-