עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Bam65,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3338 מה ההבדלים בינו לבין הלקסה הרגיל? הוא עולה 100 ש"ח פחות.. :-\

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gilboag,

מישהו מכיר את ה Lian-Li Silent Force 750W - ספק מודולרי עם 4 מסילות 12V של 18A כ"א מאוורר 13.5" עם נצילות טובה (ברונז+) נמכר ב RSM במחיר דומה ל CORSAIR TX750 המוכר והטוב ! (488 ש"ח) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2431 לפי הנתונים והבקורות שראיתי נראה לי שה LIAN LI עדיף בהרבה לגיימר שמתכנן CF עם שני 6850 ו OC כבד ל 2500K שלו... מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ביצה,

אהלן! אפשר להשיג את Silverstone Raven RV01 בארץ? אם כן, איפה? כמה עולה? עדיף באזור השרון/מרכז. למי שמתעניין: תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2386&CatCode=409 הספק אמור להספיק גם לשדרוגים עתידיים(כרטיס מסך אולי). תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש מארז עד 300שח, שיהיה מרווח ושקט שיתאים למפרט הבא: INTEL CORE I5 2500 THERMALTAKE SPINQ (קירור למעבד) HD6950 2GB 2 כוננים קשיחים צורב תודה חברים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by psybrain,

אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש .. ובאיזשהוא מקום אני קצת מתלבט לגבי כמה מארזים אחרי הרבה סקירות ביקורות וחיפושים"צמצמתי תאפשריות לכמה מארזים חחח אומנם האפשריות הם גדולות יחסית (6 מארזים) אבל אשמח לשמוע מה אתם הייתם מעדיפים לקנות מארז לכם ולמה ? כולם Mid Tower חלקם אלומניום וחלקם מפח : Antec P193 Advanced אלומניום CoolerMaster CM 690 II Advanced פח Lancool K62 פח Lancool K60 פח Lian Li PC-7FN אלומניום Lian Li ARMORSUIT PC-P50 אלומניום לגבי מחירים זה לא רלוונתי מבחינתי אז לא צריך להשוות בין המארזים .. אלה להסתכל על זה בכללי .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי את הרכיבים למחשב אותו אני מתכנן להרכיב בעצמי. הרכיבים: מעבד i5 4670k קירור למעבד cooler master seidon 120V לוח אם Asus z87-A זיכרון Kingston hyper-x blue ספק כוח SeaSonic G-550 550W Gold Modular כרטיס מסך Gigabyte GTX 770 דיסק קשיח Seagate 7200 2 TB דיסק אס.אס.די Samsung 250 GB Evo אני די חדש לכל עניין ההרכבה (הרכבתי רק עם חברים לפני). אני מחפש מארז מרווח שנוח לעבוד אתו, שומר על הרכיבים מקוררים ומגן עליהם. לא חשוב המשקל או רמת השקט. בנוסף אשמח להמלצה לגבי כמה מאווררים כדאי לקנות למארז, סוג, ואיך להתקין אותם (כמה יציאה, כמה כניסה, ואי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MagimiX,

אני מעוניין לקנות 2 מערכות אל פסק ואני זקוק לעזרה בבחירה. אני לאחר חיפוש וקריאה ככה שאני יודע מה אני מחפש בערך, אבל עדיין מתקשה להחליט. 1. ה-אל פסק הראשון יהיה למחשב+2-3 מסכים של 24"(בנוסף אם יתאפשר אני מעוניין לחבר אליו גם כרטיס קול חיצוני+זוג מוניטורים אקטיביים, אבל זה לא "חובה"). אני כרגע אשתמש באל פסק על המחשב הישן שלי, אבל בעוד מספר חודשים אני אקנה מחשב חדש ככה שאני רוצה שהאל פסק יהיה מותאם למחשב החדש. המחשב החדש יהיה ivey bridge i7, עם משהו כמו זוג 6950, זוג HDD פלוס SSD(בנוסף לשאר החומרה). לפי המחשבון הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ספק של 650W צריך להספיק, 750W יהיה עדיף במידה ואני אבצע OC(אם אני טועה - תקנו אותי). המטרה שלי היא שה-אל פסק יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by momi2004,

https://ksp.co.il/?uin=53723 הדגם הזה, אני לא מצליח למצוא בשום מקום כמה שקעים יש מאחורה. חוץ מזה, מישהו יודע למה אל פסק כאלו מגיעים רק עם שקעי קומקום ולא עם שקעים רגילים? ודרך אגב, האם מזוהה על ידי Windows 10 בצורה אוטומטית? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by UriD,

שלום אני מחפש מארז חלופי למארז Antec VSK4000B-U3 Case . מארז ללא ספק בגודל ATX TOWER. למרות שכתוב שהמארז הנ"ל מגיע עם פילטרים נשלפים, בפועל אין לו פילטרים בצדדים ומאחורה, ואני גם לא רואה מקום יעודי לפילטרים. המחשב עובד בסביבה מלוכלכת עם הרבה אבק (משרד ברפת) ולכן צריך שניתן יהיה לשלוף ולנקות, ושהמארז יהיה יחסית אטום. אין חובה שיהיו פתחים להתקנת כונן דיסקים כמו במארז הנ"ל. המחשב עובד 24/7 ומשמש לעיבוד נתונים. הגיע עם מעבד I7-12700 32GB. תודה

11. Started by dror12345,

שלום לאחי נשבר המארז והוא צריך חדש... אשמח אם תמליצו לי על מארז פשוט שיעשה את העבודה. ראיתי את ההמלצות של המפרטים למשרד/בית שיש באתר, יש שם שמות של חברות אבל לא דגם מסויים שלהן. צירפתי תמונות של המארז אם זה יכול לעזור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני קניתי את כול הדברים רק נישאר לי לקנות מארז אבל אני לא יודע איזה שהיה יפה גם ולא רועש Raidmax Sagitta Antec 300 Thermaltake SopranoRS 101 Centurion 534 CoolerMaster CM690CoolerMaster Raidmax Sagitta II איזה מארזים אתם ממלצים לי ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בס"ד שלום אך המארז הזה והספק הוא יספיק ל E6300 + OC ו איזה 4570/50 ואם הוא גבולי אפשר המלצה למארז וספק במחיר דומה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by haims84,

שלום אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) מארז XBLADE בן 3 וחצי שנים. ומסך 20' של ASUS כאשר אני חש מזה זמן מה שהמאוורר הקדמי במארז שלי מקרטע לו (אחרי שהחלפתי אותו לפני חצי שנה) ובכלל שהמחשב חם מהרגיל ומכאן אף אני חש בירידה בביצועים של המשחקים . אשמח לקבל המלצה למארז איכותי, שקט, קר, מרווח, ואינפורמטיבי (אני יודע שיש כאלה שמופיע מקדימה דיגיטלית כל מיני מספרים ונתונים על טמפרטורת המחשב וכו', יכול להיות נחמד אם תהיה בו את האופציה הזו, אבל לא חובה) ואם אפשר יפה חיצונית בסגנון הXBLADE העתיק שלי ... התקציב כמו שמוזכר בכותרת, אין לי מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by milgy,

שלום, אני מחפש מארז שיכיל מחשב המורכב ממעבד זה ולוח גיגה בית ושיהיה מאוורר, שקט ונראה סביר, אני מעוניין להשקיע על המארז עד 300-350 שח כמו כן מעוניין בהמלצה לקירור שקט למעבד... תודה רבה, שי מילגי[br]פורסם בתאריך: 18.09.2010 בשעה 09:19:16 שכחתי לציין...העסק יושב כרגע במארד TRANSFORMER ישן.... שהוא אמרו להיות דיי ויותר אולם המאווררים של המארז רועשים מאד אם נשמע לכם שזה מספק אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים : למארז יש 2 של 12 סמ (קדימה ואחורה) ועוד 3 של 8 סמ (למעלה ועל הדלת בצד) כמו כן המאוורר של המעבד מעט רועש לכן אשמח לקבל המלצה לגוף קירור למעבד תודה שי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום , קניתי לפני שבוע את הליברטי 500 מ-נוע מחשבים ושחזרתי הביתה הקופסה של הספק היתה עטופה בכזה נילון [יאנו סגור] אז פתחתי אותו סתם לראות מה קיבלתי , אני בא למחשב אני רואה בפורמים שהקורסאיר הרבה יותר טוב ורק ב80 שקל יותר , אז השאלה שלי אם יש מצב שיחליפו לי אותו לקורסאיר ? כאילו להוסיף את ה80 שקל ? מחר אני הולך אליהם להביא את הזכרונות והטוניק טאוור שהזמנתי ובדרך להביא גם את הדברים שלי מאיבורי. e6400 p5b delux gskill 800 pk inno3d 7950gt ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by deluxe,

אני מתלבט בין שני המארזים שבכותרת, (Antec P280 או Fractal Design Define R4) הביקורות עליהם מעולות בכל הנוגע לשקט אך במה שקשור לקור הם סבירים בלבד. א. מי מהשניים טוב יותר בקטגורית הקירור? ב. האם יש דרך כלשהי לשפר את ביצועי הקור של המארזים הללו ע"י הוספה של קירור/מאווררים? ג. מי מביניהם מאפשר חופש עבודה גדול יותר לשינויים פנימיים כגון: שינוי מערך הקירור, סידור כבלים, מיקום וכדו'? אני נוטה להעדיף את P280 בשל המראה, המרווח בתוכו והמוניטין. אשמח לקבל עזרה והבהרות בנוגע לשניהם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Slash87,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסוף החודש, וראיתי שבקיי אס פי יש מבצע של 10% על החברה המדוברת, חשבתי לקנות את הדגם FD-CA-DEF-R3-USB3-BL‎ בגלל היכולת לשדרג בעתיד ל USB3. האם המארז הנ"ל שווה תג מחיר של 450~? או שיש דברים עדיפים עליו במחיר הזה? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Nikos,

שלום! אני מחפש ספק כוח ומארז עבור המפרט הבא: [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]CPU[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last, bgcolor: transparent] [TD=class: component-type tl]CPU Cooler[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel BXRTS2011LC 74.0 CFM Liquid CPU Cooler [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]Motherboa…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Urnfs,

מישהו השתמש פעם בUPS של החברה הזאת? הם פשוט מאוד מאוד מאוד זולים, אחד של 1500VA עולה 700 שקל. פשוט לא נראה לי הגיוני, אז אני יכול רק להניח שהאיכות איננה משהו. אז מישהו קנה פעם מוצר שלהם? ואם מישהו יודע, מה ההבדל בין גרסאות VT וה JP? נראה שה JP תמיד יקר באיזה 50% מVT עם אותו הספק.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני מועניין בהמלצה לספק שאמור להחזיק 2500K בOC וכרטיס מסך ככל הנראה 470GTX או6950 ... שהספק יהיה מספיק חזק ומודולארי עם כבלים ארוכים רצוי מחנות במרכז.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי האם הספק כח Antec סדרת VP-450P הספק 450W יכול להחזיק את המחשב הבא: לוח - GA-EP43-UD3L מעבד - Q9550 זכרון - 4 ג'יגה כרטיס מסך - 9600GT 1 GIGA צורב ודיסק קשיח 1T

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by golde,

במארז http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4059 הלוח ממוקם עם המעבד כלפי מטה הספק גם למטה וכרטיס המסך למעלה ! האם משהוא התנסה ? האם שוב חוזרים למצב שבו האויר החם מהמעבד מגיע לספק ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by The_MG,

אני הולך ליקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה לכזה מארז וספק חשבתי על ENERMX CHAKRA+LIBERTI או NZXT APPOLO+LIBERTY ועוד 1 שחשבתי היה ANTC P150 שמגיעה עם שספק מה אתם אומרים עדיף? דרך אגב השקט פחות מעניין אותי ויותר הקירור אבל אני לא אתנגד לשקט תודה The_MG

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המפרט כרגע הוא כמו שמופיע בצד, הולך לשדרג את הכרטיס מסך לGTX 560 TI, ובעתיד את שאר הרכיבים למבוסס SB. האם הספק כרגע Enermax Liberty 400W,יכול להחזיק את המערכת הנוחכית ללא OC, או שצריך לשדרג את הספק? אם כן, איזה מומלץ, עם מחשבה שיחזיק בקלות שידרוגים לעתיד התקציב עומד על 600 לספק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.