ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
היי, אני בונה לחבר מפרט והתקציב גבולי, איך הספק- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1268 ? איכותי? חזק? שקט? ואיך הוא יחזיק את הכרטיס: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 ( ומעבד E8500 ושאר רכיבים רגילים להיום )? באותו מחיר בערך ראיתי גם את- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=990 , הוא עדיף? תודה מראש, יובל!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים המצבר של הUPS שלי התקלקל ומזל שיש לי אחריות שנגמרת עוד חודש הפקידה של השירות אמרה לי שאסור לכבות את הUPS לעיתים קרובות - אמרתי לה שאני מכבה את המחשב ואת הUPS פעם או פעמיים בשבוע זה נכון? כל כמה זמן אפשר לכבות את הUPS כדי שינוח ולא יתקלקל? בתודה מראש UPS-PRPC650 של ADVICE
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז HEC 6A21 וספק ENERMAX 400W LIBERTY בהתחלה לא הצלחתי להבין איך להתאים את החורים של הספק לחורים של המארז, בסופו של דבר הצלחתי להרכיב אותו, ואני לא יודע אם הרכבתי נכון, האם המאוורר של הספק אמור להיות כלפי הלוח או כלפי מעלה (לדופן של המארז) בהרכבה שלי, המאוורר של הספק הוא כלפי הלוח, האם זה בסדר???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3338 מה ההבדלים בינו לבין הלקסה הרגיל? הוא עולה 100 ש"ח פחות.. :-\
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם הגיע זמנו של הספק שלי .. שבק חיים .. אני צריך את העזרה שלכם בבחירת ספק מודולרי איכותי חדש עד 600 ש"ח (בלי חריגה - אם יש ספק איכותי בפחות מ - 600 ש"ח תגידו .. לא חייב לבזבז את כל הסכום חח ..) מהאתר של KSP (הנה קישור http://ksp.co.il/?select=.1108..140.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=428&maxprice=604 שכבר עבר סינון מחיר עם הסכום שאני מוכן להשקיע) שיחזיק מחשב גיימינג די חזק .. הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 8mb @ 2.4GHz [stock (Big Typhoon)] Gigabyte GA-EP31-DS3L Tagan Piperock 500W TG500-BZ - R.i.P Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX 4GB DDR2 HIS ATi HD4870 512mb Samsung HD103SJ 1TB Samsung…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לספק כוח 650w מומלץ, שיהיה Gold+ ומודולרי מלא באזור 400 ש"ח. המליצו לי על Antec HCG650, יש למישהו המלצה טובה יותר? אני קצת חסר מושג בכל מה שקשור לספקי כוח אז אשמח לשמוע על הדרך הסבר למה דגם אחר יותר טוב מהדגם הנ"ל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המערכת כתובה בצד ימין פה, לפיכך תוכלו לדעת להקדיש ספק לא חלש/חזק מידי.. בבקשה, מסגרת התקציב נמוכה עד גג 400 ש"ח, עדיף כמה שפחות, אבל נדרש ספק טוב ויציב... (נהרס לי Enermax Noisetaker 420W עקב טמטום מוחלט). הצצתי פה על 2 דגמים, תגידו לי חוות דעת, אם הם יוכלו להחזיק לי את ה8800GT עם שאר המערכת: 1) Enermax Liberty 400W Active PFC 2) Tomahawk 450W Active PFC 12cm תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב ומבקש המלצה למארז טוב. אני לא כל כך מבין בגדלים ובדגמים אבל מתלבט בעיקר בין Antec Twelve Hundred V3 Black Steel ATX Full Tower Gaming Case ל Nanoxia Deep Silence 2 Mid Tower Case Fits E-ATX Motherboard, Large Water Cooler Ready, with 6 Fan מה עדיף? אם יש לכם הצעות יותר טובות אז בבקשה. התקציב הוא עד 160 דולר. אני מזמין את זה באמזון. אני מעוניין שהמארז יתאים לכל החלקים ושלא תהיה בעיה עם ההרכבה כי היא נעשית בארץ. מעוניין גם בנוסף שישמור על כמה שיותר שקט. גם אם אפשר להסביר לי איזה גודל של מארז עדיף למחשב שלי והאם זה כל כך קריטי. פלוס אני מעוניין בהצעה לספק טוב: חשבתי על: Corsair RM Series 750 Watt ATX/EPS 80PLUS Gold-Certified Power…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המארז שיש לי נפל והתפרק חלקית, חלק מהחיבורים שלו לא עובדים. מחפש מארז חדש עד 500 שח. דרישות: שקט. שתהיה דממה כמו שהמנהלת נכנסת לכיתה ;-] חיבורי usb ואוזניות קדמי שיתאים ליציאות של הלוח אם. שיראה נורמלי אבל לא כמו רובטריקים 5, אין לי בעיה עם הלדים, אבל, אתם יודעים, לא בהגזמה. שיהיה לו חיבור לשואב אבק חח (דגם טוב שלא מתמלא אבק) איך הדגם הזה? Antec p280. (חורג לי מהתקציב, באסה) http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14810&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap שמתי לב שהוא מומלץ... שמתי תמונה של המפרט, נקנה לפני 3 שנים. אשמח אם תמליצו לי על שקיבל ביקורות טובות או משהו שהיה לכם ניסיון כלשהו איתו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחלקים ישנים והספק ממש מרעיש, אין לי בעיה לפתוח אותו ולהוציא את המאוורר אבל רציתי לדעת מהו הסיכוי שהספק ישרף? זה ספק ג'נרי והייתי מחליף מאוורר אבל המטרה היא לבנות מחשב חרישי ולכן אני מעדיף פשוט להוציא אותו, כבר ניתקתי את המאוורר של הכרטיס מסך והטמפ' עלתה רק ב5 מעלות כי על הדרך גם רעננתי משחה טרמית... המארז מאוורר היטב והטמפ' של המעבד והכרטיס מסך הן טובות. סה"כ המחשב לא מיועד לשימוש כבד ולכן אני לא חושש שהטמפרטורות יזנקו מה גם שאני עוקב אחריהן, הבעיה היא שאין לי דרך לבדוק את הטמפ' של הספק כוח. דעות וסיפורים מניסיון אישי יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סדרת Hydro G החדשה של היצרנית FSP היא סדרת ספקי כח ששמה דגש על האיזון שבין מחיר לאיכות. בסקירה זאת אנו נספק לכם הצצה אל השחקן החדש שיעשה צרות למתחרים חברת FSP בשלב זה מוכרת לכל חובב חומרה המכיר את שוק ספקי הכח. מדובר באחת מיצרניות ספקי הכח הגדולות בעולם. בין אם בעולם המחשבים הנייחים, הניידים ואפילו מכשור מיוחד של בתי חולים, ל-FSP יש מגוון רחב מאוד של מוצרים שהיא מציעה לכל מי שרק מבקש ספק כח. בשנה הבאה היא אף תחגוג 25 שנות קיום. לאחרונה הכריזה FSP על סדרה חדשה של ספקי כח, ולא הרשנו לעצמנו לוותר על חשיפת המוצר בפני קהל האתר. אנחנו חושבים שאתם תאהבו את המוצר הזה ולכן אנו מספקים לכם הצצה מוקדמת. סדרת ה-Hydro G של FSP היא כזאת שרוצה למלא את תפקיד חביב הקהל, בעיקר קהל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Fractal CORE 3000 או Define Mini? אני באופן אישי אוהב יותר את העיצוב של המיני, האם הוא בעל תכונות עדיפות משל ה-CORE 3000? מפרט: I3 2100 1X4GB RAM GT430 התקציב לא משנה כרגע, אילו מבין האפשרויות הללו טובות יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ממש לפני יומיים קניתי כרטיס מסך חדש gts 450 במקום ati 4850 שפשוט הלך לעולמו. אז בנתיים אני משחק והכל טוב ויפה אבל מה אני מרגיש ריח כזה של אוויר חם (כמו שיוצא ממזגן) אבל חום לא. זאת אומרת שכשאני משחק הספק מוציא אוויר פושר אבל עם ריח קל של "שרוף". עכשיו השאלה היא האם אני צריך לקנות ספק כוח יותר חזק בשביל הכרטיס? האם כבר עכשיו זה מספיק? האם אני סתם מדמיין ולכל הספקים זה ככה? האם זאת המטרה של הספק? תודה ומקווה שזאת הפעם האחורה שאני ישגע אנשים בפורום בפסח.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספק מבית SeaSonic דגם SS-400ET. השאלה היא, אם הוא מספיק חזק בשביל מחשב במפרט דלהלן. Core i5 2500K 3.3Ghz GAHA65MUD3HB3 DDRIII 1333Mhz 4GbX2 GTX 560 Ti 1Gb GDDR5 שאלה נוספת, לגבי מארז. קניתי מארז HEC Cougar, שהחיבור הקדמי שלו ל USB 3.0 לא מקושר לצמה, אלא לחוט עם תקע USB 3.0. לאן אני אמור לחבר את זה?תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם. אני מחדשת את ה- HTPC שלי ואשמח לחוות דעתכם לגבי הספק שקיים, אם כדאי להחליפו ואם כן במה. כרגע המערכת היא זו שקיימת אצלי במפרט אבל עם 6 HDD (פנימיים) ועושה רושם (לא עשיתי בדיקות, פשוט המערכת עובדת) שאין לספק הנכחי Corsair VX450W באחריות (עליו הומלץ לי פה עבורה) בעיה מיוחדת לספק את צרכיה. לאחר השדרוג 1. כנראה אחליף את לוח האם לדגם חדש יותר בעל תושבת M3 - בכל מקרה כנראה יהיה מדובר על לוח ATX מלא. 2. אחליף את המעבד - כנראה לאחד הדגמים המשתלמים של AMD (בינתיים עושה רושם ש- ATHLON II *4 630 מומלץ). 3. אחליף את כרטיס המסך - עדיין לא ברור בדיק למה אבל כנראה ATI המסוגל לשרת שני מסכים (24 + טלויזיה LCD) ברזולוציה טבעית (כלומר כנראה לא פחות מ- HD5450 ). ייתכן וארצה במשך ל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על להעביר את הHTPC שלי ממארז גדול ומגושם של מחשב רגיל(full tower) למארז HTPC נחמד וקטן יותר. יש לי לוח מיקרו ATX, אני יודע שאת הקירור למעבד אני צריך להחליף. הדבר היחיד שאני לא יודע זה האם אני צריך להחליף כרטיס מסך (מבחינת האם אני צריך low profile או לא). ראיתי שהNSK1480 ANTEC דורש low profile. האם הNSK2480 גם כן דורש את זה? יש לי כרטיס HD Radeon 5450 שקט ללא מאוורר, אבל הוא לא low profile. לא מצאתי את הפרט הזה באינטרנט אז אני פונה אליכם, אשמח לכל עזרה! יונתן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם מישהו שמע ביקורות לרעה/טובה על הספק? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12100
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו השתמש פעם בUPS של החברה הזאת? הם פשוט מאוד מאוד מאוד זולים, אחד של 1500VA עולה 700 שקל. פשוט לא נראה לי הגיוני, אז אני יכול רק להניח שהאיכות איננה משהו. אז מישהו קנה פעם מוצר שלהם? ואם מישהו יודע, מה ההבדל בין גרסאות VT וה JP? נראה שה JP תמיד יקר באיזה 50% מVT עם אותו הספק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש אבל בדירה שלי יש הרבה קפיצות מתח והפסקות חשמל (במיוחד בחורף). זה המפרט: Dual Core 2 Duo E6400 Gigabyte GA-965P-S3 Kingston 1GBx2 667Mhz PowerColor ATI X1950 pro Extreme Western Digital 1600YS 16MB LG DVD+-RW GSA-H22NK x18 Hec 6920 Enermax Liberty 400W מסך 17" crt כרגע עד שיהיה מספיק כסף ל19" lcd wide אני צריך אל פסק אבל שלא ישחט אותי במחיר.... בסביבות ה- 200-300 ש"ח מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיה קריר עם סירקולציה טובה , כמה שיותר שקט , וכמובן שיראה טוב .. המארז יהיה למפרט של מעבד 4 ליבות של AMD 640 אתלון .. כ.מסך 8600GT / שתיהם קירור מובנה לכן רצוי מארז קריר . 250-300ש"ח תודה. זה מארז מושלם בשבילי יפה קריר אבל לא יודע כמה שקט ואיכותי ואם הוא זמין בכל חנות. Apevia X-Telstar JR S-Type Black 25cm +12cm Fan, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1638
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על המארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4057 יש דימיון בינו לבין CM690.. איך הוא לעומתו מבחינת פוטנציאל קירור, נושא האבק, רמת שקט, מרווח ....ובכלל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני הולך לקנות מחשב לעריכה שהמפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1194 לוח אם ASUS P5B-E ¤841 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤368 X2 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤362 קרור למעבד ASUS CRUX P5M2 ¤75 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ¤50 EVGA GeForce 6800Ultra 256-P2-N377-BX Video Card PCI-E (זה בכוונה כרטיס ישן.. אני עושה לו SOFTQUADRO) 140$ עכשיו אני לא יודע כמה הספק כוח המפרט הזה דורש... חיפשתי באינטרנט וכל מחשבון כזה כתב לי כמות אחרת לגמרי.. תודה מראש.. איתמר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסוויצ' בספק כח נמצא על 220V (אמריקאי) ומחובר בpower cord אמריקאי, אני יכול לשנות את הסוויצ' ל110V ולחבר בpower cord ישראלי? או שלהשתמש בTransformer? http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק ocz 500W כרטיס מסך hd 4850 לוח g31 4 זיכרון ראם מעבד q6600 כשמחבים את המחשב כול המאוורים ניכבאים (גם הספק ) אבל שומאים כמו שריקה קזותי מהספק זה נישמה כמו מאוורר קטן שעושה טיפה רעש אבל לפי משאני יודעה יש לספק רק מאוורר 12 סמ אחד מה זה הרעש המוזר הזה (עם אני יקח למעבדה הם לא ישמעו כלום כי אני שומעה אותו רק בליליה כי הוא בחדר שלי )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-