ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
בלינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3400 לדעתכם עדיף לרכוש אותו מאשר את Enermax Liberty 500W שעולה 700 ש"ח ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ממש לפני יומיים קניתי כרטיס מסך חדש gts 450 במקום ati 4850 שפשוט הלך לעולמו. אז בנתיים אני משחק והכל טוב ויפה אבל מה אני מרגיש ריח כזה של אוויר חם (כמו שיוצא ממזגן) אבל חום לא. זאת אומרת שכשאני משחק הספק מוציא אוויר פושר אבל עם ריח קל של "שרוף". עכשיו השאלה היא האם אני צריך לקנות ספק כוח יותר חזק בשביל הכרטיס? האם כבר עכשיו זה מספיק? האם אני סתם מדמיין ולכל הספקים זה ככה? האם זאת המטרה של הספק? תודה ומקווה שזאת הפעם האחורה שאני ישגע אנשים בפורום בפסח.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז ככה יש לי בקשה הרכבתי לעצמי מפרט בksp אבל אני לא בטוח אילו מהמארזים שיש להם במלאי יכולים להכיל את הgtx ואם יש כאלה שעולים פחות מ600? אני יודע על שלושה שיכולים להכיל אותו אבל כולם עולים מעל ה650...האם ה soprano או הbravo יכולים? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו השתמש פעם בUPS של החברה הזאת? הם פשוט מאוד מאוד מאוד זולים, אחד של 1500VA עולה 700 שקל. פשוט לא נראה לי הגיוני, אז אני יכול רק להניח שהאיכות איננה משהו. אז מישהו קנה פעם מוצר שלהם? ואם מישהו יודע, מה ההבדל בין גרסאות VT וה JP? נראה שה JP תמיד יקר באיזה 50% מVT עם אותו הספק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו מחשב שולחני שאני רוצה להפוך לHTPC האם יש מארזי HTPC מומלצים שמתאימים ללוחות אם "רגילים" (ATX אם אני לא טועה)? האם בכלל ניתן להפוך מחשב שולחני למחשב מדיה או שיש מגבלות כלשהן? הגודל הסופי שלו פחות חשוב לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחשב חדש ואיתו גם המארז. הדרישות: קריר, הרבה אוורור. יופי. שקט. תאורה יכול להיות בונוס נהדר....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום נשרף לי הספק כוח הקיים ואני מעוניין לקנות חדש התקציב הוא : עד 350 ש"ח צרכים: ספק טוב עם אחריות ארוכה ספק שקט מאד ספק שיעבוד טוב עם מחשב חדש (אני מעוניין לשדרג בקרוב מאד ללוח אם חדש ומעבד חדש) יש כרטיס מסף במחשב הקיים GFORCE 9800 GT שצורך 500 W במינימום עם כניסת 5 פינים (יש צורך שבספק יהיה חיבור ישיר אליו) איני יודע האם המארז יתאים (עד היום היה לי ספק כוח 500 W שהתאים למארז מארז די חדש בערך נקנה לפני שנה וחצי) תודה לכל העוזרים, שבת שלום
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק NZXT PP400W PSU הוא יחזיק את המערכת: P4 3GHZ 2GB 800MHZ CL4 HD 3850 256MB 160GB SATA LG DVD 3 FANS התקציב שלי הוא בערך 200-220 שקל, אבל אין בFOXPC ספקים אחרים ואני חייב לקנות שם. מה דעתכם על הספק הזה? קישור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=426
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ספק כוח+מארז עד 520 ש"ח לשניהם דגש על השקט לספק כח כמובן עדיף 80+ברונז המפרט : מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11864 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Mushkin 991770 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11902 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 צורבי DVD: Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata http…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לשמוע רעשים מוזרים. פתחתי את המארז וגיליתי שהרעשים מגיעים מספק הכוח. הספק שלי Seasonic S12II מה הבעיה ? צריך לממש אחריות ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי כאן על FSP 350GLN אבל בכל החנויות שבדקתי אמרו לי שאין אותו יותר . אז מה אתם ממליצים לי ? אני צריך שיחזיק לי מעבד E2140 וכרטיס מסך 8600GT עם קירור של זלמן . אולי ה400W של הTRT בבקשה עזרה אני כבר שבועיים במחשב ישן בגלל הספק הזה .
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מתכנן לקנות מארז חדש אני מתלבט בין ANTEC 300 ל CM690 מה שחשוב לי זה זה ללא רעש וטמפרטורה נמוכה (אני גר בדרום - חם חם חם).... אין לי בעיה לעבור את התקציב בישביל מאוורים איכותיים. תודה, משה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סדרת Hydro G החדשה של היצרנית FSP היא סדרת ספקי כח ששמה דגש על האיזון שבין מחיר לאיכות. בסקירה זאת אנו נספק לכם הצצה אל השחקן החדש שיעשה צרות למתחרים חברת FSP בשלב זה מוכרת לכל חובב חומרה המכיר את שוק ספקי הכח. מדובר באחת מיצרניות ספקי הכח הגדולות בעולם. בין אם בעולם המחשבים הנייחים, הניידים ואפילו מכשור מיוחד של בתי חולים, ל-FSP יש מגוון רחב מאוד של מוצרים שהיא מציעה לכל מי שרק מבקש ספק כח. בשנה הבאה היא אף תחגוג 25 שנות קיום. לאחרונה הכריזה FSP על סדרה חדשה של ספקי כח, ולא הרשנו לעצמנו לוותר על חשיפת המוצר בפני קהל האתר. אנחנו חושבים שאתם תאהבו את המוצר הזה ולכן אנו מספקים לכם הצצה מוקדמת. סדרת ה-Hydro G של FSP היא כזאת שרוצה למלא את תפקיד חביב הקהל, בעיקר קהל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! (אני חדש בפורום ) אני מחפש מארז פשוט יחסית שלא יתמלא באבק בלי שאצטרף להתקין מלא מאוררים ופילטרים. לכן אני מחפש מארז עם שני פתחי אויר בלבד (ועוד אחד לספק הכח): פתח קדמי עם פילטר עם מקום לשני מאוררים בגודל 120מ"מ ופתח עליון עם מקום למאורר 120מ"מ או 140מ"מ. הרעיון הוא בצורה כזאת אני יכול באמצעות שלושה מאוררים בלבד ליצור לחץ אויר פנימי הגדול מהלחץ החיצוני כך שלא ייכנס אבק דרך חריצים ופתחים אחרים, וכל האויר הנכנס עובר דרך הפילטר הקדמי. בונוס: * היפלטר הקדמי קל לניקוי (קל להוציא ולהחזיר) * מקום ללפחות 4 כוננים קשיחים, רצוי סמוך לפתח הקדמי * מארז בו ספק הכח מורכב בתחתית דבר חשוב אחרון: צריך להיות אפשרי לקנות אותו בארץ! בברכה, טל עינת
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני משתמש בספק גבוהה 900 WAT אז הצריכה של החשמל שלי תעלה באופן דרסתי גם אם אני לא מעמיס על המחשב אני ינסה להסביר יותר פשוט אותו מחשב עם ספק 500 וספק 900 יקחו אותו חשמל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק ocz 500W כרטיס מסך hd 4850 לוח g31 4 זיכרון ראם מעבד q6600 כשמחבים את המחשב כול המאוורים ניכבאים (גם הספק ) אבל שומאים כמו שריקה קזותי מהספק זה נישמה כמו מאוורר קטן שעושה טיפה רעש אבל לפי משאני יודעה יש לספק רק מאוורר 12 סמ אחד מה זה הרעש המוזר הזה (עם אני יקח למעבדה הם לא ישמעו כלום כי אני שומעה אותו רק בליליה כי הוא בחדר שלי )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מארז טוב ולא יקר מידי שיש בו כמה שיותר מקומות להאריסקים (מעל 10 ועדיף כמה שיותר) כמובן שגם חשוב שיהיה מאוורר חזק וקל כמה שניתן עדיפות למארזים נטולי הברגים החדשים במידה ויש בידוד רעשים והעיצוב ממש לא חשובים (לא צריך דלתות חייזרים חלונות וקישקושים בסגנון) הספק שאני ישים בו הוא הליברטי 400 אם זה משנה משהו. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם מישהו שמע ביקורות לרעה/טובה על הספק? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12100
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מארז הקירור שלו יותר טוב?? זה Antec Twelve Hundred או Cooler Master HAF 932 ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש ספק כוח ומארז עבור המפרט הבא: [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]CPU[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last, bgcolor: transparent] [TD=class: component-type tl]CPU Cooler[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel BXRTS2011LC 74.0 CFM Liquid CPU Cooler [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]Motherboa…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן, e2140 עם כרטיס מסך מדגם 8400 של נוידיה, שיחד עם כונן חיצוני של 1.5 ט"ב וחיבור לטלוויזיה בסלון עובד ממש טוב בתור מחשב מדיה, full hd וכל מה שנגזר מזה. (יש למחשב גם שני כוננים פנימיים, אחד של 80 ג"ב, והשני של 320. וכונן דיוידי. ומקלדת ועכבר אלחוטיים. ותמונה של דובי על שולחן העבודה) יש איתו שתי בעיות: 1. המארז שלו מכוער, ולא מיועד כ"כ לסלון (זה מארז מיני רגיל של אייבורי). 2. ספק הכוח שלו רועש מאוד - ניסיתי לגרז אותו עם וזלין וכו', לא כ"כ עבד. בקצרה - אני רוצה לקנות מארז htpc עם ספק שיכול להחליף את המארז+ספק הנוכחי, יש לי תקציב של בערך 400 שקל לצורך העניין, לא חשוב לי איפה נמצאת החנות אם יש משלוח, (גם איביי זו אופצייה), השקט חשוב לי, ואם הוא לא לגמרי מכו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז CM HAF X לוח אם אסוס ASUS P8P67 Delux עם פאנל קדמי USB 3.0 גודל 2.5 בעיה אין לי מתאם פאנל 3.5 קדמי של מארז HAF X. אני צריך פאנל האחורי של USB 3.0 עם מחובר ללוח אם דומגא תמונה אני מנסה לחפש אתר אייבי יש פרטים מיליונים לא ברור, אם יש מתאם פאנל קדמי 3.5 ל5.25 של HAF X אשמח בבקשה תמצאו זה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שהתייעצתי פה בעבר (ובעוד אני מכחה לירידת מחירים..) החלטתי ללכת על מארז קומפיוקס CI-6A19 וספק אנרמקס ליברטי 400W (משום מה בנעה אין noiseteker) שזה בערך 700 ש"ח מה אתם אומרים על ANTEC NSK6500+430W ב775 ש"ח (ה75 ש"ח לא מהווים בעיה) לעומתם? מישהו יודע איך הספק שמגיע עם המארז הזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... עכשיו כשרוב החלקים בדרך: Q6600 GA-P35C DS3R Corsair HX520 W tuniq tower 120 8800GTS 640mb ו נשאר לי רק לבחור מארז מתאים... אין לי שום צורך במשהו מוגזם מצועצע ומתוחכם אבל כדאי שיהיה שקט (חדר שינה), מאוורר (Q6600 ואולי קצת OC) המארז שנראה לי הכי מתאים בנתיים זה ה HUSH ורציתי לשאול... 1) יש כבר להשיג אותו ואם כן, איפה? 2) אם לא, אז מתי הוא אמור להגיע (ראיתי ב skypc סוף אוגוסט שזה יותר מדי רחוק 3) מה עוד מומלץ לפי העדיפויות האלה במחיר דומה? תודה O
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ספק כוח איכותי בתקציב של 300 ש"ח, יש לי אפשרות לקנות HEC 400W TR-TX משומש ב-150 ש"ח. עם זאת, במקרה עליתי על ספק שנראה ממש טוב ומחירו כ-300 ש"ח, מדובר ב-Topower TOP-450P5 - מה דעתכם? זה המפרט: 1 DFI Infinity nF UltraII M2 1 AMD Sempron 2800 BOX AM2 1 Team Apollo 1GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 1 LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-