עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. לא הצלחתי לקבל תשובות ברורות בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209853.0 אז חשבתי לנסות כאן: אני לא רוצה להחליף את המארז 532 ב-COMPUCASE ואני מנסה להחליט איזה ספק לשים (אין מצב ל-ENERMAX) האופציות הן: coolermaster real power 450 (לא מצאתי בפורום שום מילה על סדרת ה-REAL POWER, ה-EXTREME הבנתי שלא להיט) coolermaster extreme 600 או משהו של HEC תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by אבי222,

היי הזדמן לידיי כרטיס אם של hpz420 איך אני מוצא מארז מתאים ? רק מארז של HP יתאים< תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by sdodly,

שלום לכולם. אני בונה מפרט למחשב לפיתוח תוכנה. המפרט מבוסס מעבד i5, לוח אם בסיסי, הארד דיסק, צורב + אופציה ל- SSD בעתיד. שאלתי: לגבי הספק, איך ניתן לדעת כמה וואט אני צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה חשוב? שיהיה שקט (לא קריטי רמת השקט, בשביל זה יש SLEEP) ושהמאווררים יהיו אמינים (שיעבדו לאורך זמן). שיהיה נוח לפתוח את החלון שלו ולשחק עם הכבלים בפנים. פחות חשוב איך הוא נראה, יותר חשוב מה שהגדרתי. ANTEC ONE ANTEC 300 SHARKOON T5 או אם למישו יש הצעות טובות יותר...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by THE FOX,

בעלי P150 מה דעתכם על מארז זה?? והאם הספק המצורף שקט לגמרי?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shvsh33,

שלום, אלו החלקים שקניתי: מעבד - Intel Core i5-4690k דיסק קשיח - Intel SSD 730 Series 240GB לוח אם - GIGABYTE Z97X-Gaming G1 כרטיס מסך - ASUS GeForce GTX 760 DirectCU II זיכרון - Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 1600 אני אחבר לו עוד שניים או שלושה דיסקים קשיחים מהמחשב הישן (סה"כ 2.5TB) איזה מארז וספק אתם ממליצים לי לקנות? + לא אכפת לי מרעש + תקציב של: 700-900 ש"ח + אני מחולון אז מעדיף מהאיזור (חולון, ראשון) תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי את הרכיבים למחשב אותו אני מתכנן להרכיב בעצמי. הרכיבים: מעבד i5 4670k קירור למעבד cooler master seidon 120V לוח אם Asus z87-A זיכרון Kingston hyper-x blue ספק כוח SeaSonic G-550 550W Gold Modular כרטיס מסך Gigabyte GTX 770 דיסק קשיח Seagate 7200 2 TB דיסק אס.אס.די Samsung 250 GB Evo אני די חדש לכל עניין ההרכבה (הרכבתי רק עם חברים לפני). אני מחפש מארז מרווח שנוח לעבוד אתו, שומר על הרכיבים מקוררים ומגן עליהם. לא חשוב המשקל או רמת השקט. בנוסף אשמח להמלצה לגבי כמה מאווררים כדאי לקנות למארז, סוג, ואיך להתקין אותם (כמה יציאה, כמה כניסה, ואי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. זקוק לחוות דעת על Lian Li PC-7FNB. הדירושת שלי הן שקט, קור, חסינות יחסית לאבק ומחיר שאינו עולה על 500 ש"ח. לא מתוכנן OC. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by House M.D.,

היי. יש לי ספק כוח FSP Everest 700W שעושה לא מעט בעיות בשימוש במערך כרטיסים, כגון רעשים וקפיצות מתח. פתחתי על זה אשכול בעבר ואמרו לי שהספק לא איכותי וכדאי להחליף. החלטתי, בתור פתרון זמני עד שאני משיג ספק אחר במחיר טוב ביד 2, לנסות Dual PSU עם ספק אחר שיש לי Hiper 425W כדי להוריד מהעומס על ה FSP. עשיתי ככה: ניתקתי את כרטיס המסך השני מהספק, וחיברתי אותו לHiper באמצעות חיבור PCIE 6 אחד ומתאם מולקס בשביל החיבור השני. קיצרתי בין הפין הירוק לשחור במחבר 24 פין, ואז חיברתי לחשמל. הHiper התחיל לעבוד והלדים הירוקים נדלקו על הכרטיס מה שאומר שהוא מקבל זרם תקין. ואז כשהפעלתי את המחשב (והFSP התחיל לעבוד), המחשב פעל לכמה שניות ואז נכבה. לא הדלקתי אותו שוב כי הבנתי שלא חיברתי משהו טוב, א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. איזה מהמארזים הללו יותר טוב? מיועד למחשב שמטרתו עבודה משרדית. ps09 יותר יקר מעט, אבל זה לא ביג דיל. קישור למארזים : http://www.tms.co.il/product/12359 http://www.tms.co.il/product/13281

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום חברים ! אני מתכוון להרכיב מחשב שיכלול את השילוש הבא: i3-3220T + DQ77KB + 180GB SSD 520 series לבחור זיכרון, מסך, ומערכת הפעלה זאת לא משימה קשה, אך אין לי מושג ירוק בנוגע למארז וספק מתאימים למערכת הנ"ל. הדרישות מהספק הן שיהיה שקט ואיכותי. הדרישות מהמארז הן שיהיה לא רחב,שקט, יכלול מקום לצורב פנימי ורצוי שיכלול יציאות USB3. התקציב: 800 ש"ח אשמח לקבל הצעות לדגמים שיכולים להתאים תודה מראש למשיבים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שמעתי איפשהו שלא מומלץ לפתוח ספק ולנקות אותו מאבק עקב סיכון בשיבוש המגנטיות של הסלילים או משהו כזה. האם זה שטויות או יש בזה צדק?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by TheReaper,

טוב החלטתי להחליף את המארז הג'נרי שלי (איכסה פיכסה) במארז נורמלי וגדול אז מה שאני מחפש במארז זה +נוח +MID TOWER +לא כבד +שיתאים לכרטיסי מסך גדולים עם כל שאר החסרונות אין לי ממש בעיה העיקר הנקודות שציינתי למעלה תקציב-אין לי כל כך מושג לגבי מחירים של מארזים אני מניח שב1200 אפשר להשיג את מה שאני מחפש עריכה- שכחתי גם להוסיף שאני רוצה שזה יהיה מארז "ללא ברגים"

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Danman,

היי, אני צריך מארז לOC. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח לכל היותר. המפרט המתוכנן: E2180, Tuniq Tower, Geforce 8800GT חשוב שהמארז יהיה קריר ומרווח, יופי ממש לא משנה. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mos86,

הערה: הודעה זו נכתבה בפורום כ. מסך אך המקום המתאים יותר הוא כאן ולכן הכפילות. שלום, אני יודע שזה לא מומלץ, אבל המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בספק. השאלה היא עד כמה זה מסוכן למערכת ? (אם זה ממש מסוכן אני פשוט אתפשר על GT520) על הספק כתוב: Voltage: 3.3V+ 25A 12V+ 16A 12V- 1A Current: 5V+ 40A 5Vsb+ 3A תודה רבה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gaby1992,

שלום לכולם מחר אני הולך לקנות את המחשב החדש שלי ב FOX PC ;D אבל לצערי אין להם במלאי ספקים של CORSAIR ושל ENERMAX עולים יותר מדי כסף רציתי לדעת אם הספק הזה טוב ואיכותי Cooler Master 650W Real Power Pro בבקשה לענות מהר אני רוצה לקנות מחר!!!!!!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2386&CatCode=409 הספק אמור להספיק גם לשדרוגים עתידיים(כרטיס מסך אולי). תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני רוצה לדעת איזה ספק כח רצוי לקנות ללו אם ASUS P5QC היה לי ספק לפני אבל הוא לא מתאים הוא חלש מידי. איזה ספק רציני אני יכול לקנות ב 400~450 שקל בערך. יש לציין ללוח אם יש חיבור של 8 PIN ולא של 4 PIN ואני לא מתכוון ל 24 PIN שגם אותו אני צריך. תודה לעוזרים פשוט אני לא יודע איזה ספק נחשב לטוב לפיע הביקורות. מפרט מעבד: E8400 ספק:אין מארז :COSMOS 1000 לוח אם: ASUS P5QC כרטיס מסך:260GTX GAINWARD RAM:2X2DDR OCZ 1333MHZ HDD:2X160 WD

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ranran,

שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הוא E7400 לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATX E7AUM-DS2H WD 500GB BLACK וזכרונות OCZ רגילים 4GB בנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250W תמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסט ניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספק יכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב? ומאיפה אני יכול להשיג ספק TFX 300W (הבנתי שזה הכי גבוה ) תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by HuGeMouTh,

ראיתי את הנושא השני אבל אני רוצה לשאול על 2 דגמים מסויימים הינה ה chieftec http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=264&k_id=4&language=uk לפני הנתונים הוא יותר טוב מ TT וניראה ספק אחלה (הם כותבים שהוא יכול להפעיל SLI ו CF אבל אבל זה פחות חשוב לי) והינה ה JSP http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=128 לא מצאתי עליו שום מידע שמראה כמה A הוא נותן דבר שהפחיד אותי אבל הספק ניראה מרשים. אל תדברו פה על דגמים אחרים אני רוצה לדעת על שתי הדגמים האלה בלבד. איזה מהם יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shogi,

*כותבת בשם חבר שלי...* היי אנשים... אני צריכה המלצה לספק כח טוב ועמיד של 500 W למחשב בעל המפרט הבא: Intel Duo Core E6550 2.13GB זיכרון 1024 DDR2 כ. מסך Gforce 8800 GT 512 MB המחשב בעל מארז של thermaltake עם 7 מאווררים מובנים. המחשב בעיקר למשחקים כמו COD 4 ודומיו... הצעות? *יש כרגע ספק של 400 W והוא די מקרטע...*

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by beni123,

איך הספק 450W שלהם? נחשב לג'נרי? וא"כ לפי מה קובעים את זה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by גדי,

ערב טוב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ותחום הספקים והמארזים הוא תחום זר לי לחלוטין. מחפש מארז וספק באיכות טובה. המחשב יכלול ככל הנראה מעבד i5 3570, דיסק קשיח רגיל + SSD. ללא כרטיס מסך ייעודי. אשתמש בצ'יפ הגרפי במעבד. אין לי מושג כמה רכיבים טובים אמורים לעלות. חשבתי באזור ה500-700. תגידו אם זה נשמע סביר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by brsv,

אני מחפש ספק שקט , ראיתי ש VP450P מאוורר 120mm וב EA-380 מאוורר 80mm . מצד שני EA-380 הוא 80 PLUS® Bronze . אני צריך למערכת עם I5 בלי כרטיס גרפי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Nikos,

שלום! אני מחפש ספק כוח ומארז עבור המפרט הבא: [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]CPU[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last, bgcolor: transparent] [TD=class: component-type tl]CPU Cooler[/TD] [TD=class: component-image][/TD] [TD=class: component-name tl]Intel BXRTS2011LC 74.0 CFM Liquid CPU Cooler [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: manual-zebra, width: 834] [TR=class: last zebra, bgcolor: #F2F2F2] [TD=class: component-type tl]Motherboa…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים