עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by t1t2t38,

אני חושב לקנות את הדגם הזה: HEC COUGAR-650 650W ACTIVE PFC יש לי מערכת של E2160 3GHZ AMD 4870 שאני רוצה לעשות לו גם OC וזיכרון של 4GB דיסק קשיח יחיד הספק הזה יוכל להחזיק לי בצורה טובה את המערכת ולאפשר לי יכולות OC גבוהות? נתונים ניתן לראות כאן: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1185

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by huhxd,

מה יותר מומלץ מבחינת מארזים בין 2 החברות האלה? תנו סיבות. האם טרמלטייק היא חברה טובה למארזים? משתלמת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני קונה מחשב לילד (בן 10), וכנראה אשתמש במפרט המומלץ באתר http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135016&section=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 יש לי עוד קצת תקציב וחשבתי להשקיע אותו במארז מעוצב ומגניב שהילד יתלהב, אבל כמובן רצוי שיהיה גם טוב ושקט במידת האפשר.. המעבד במפרט הוא ב190 שקל, אז אפשר להוסיף לזה עוד 150 גג כדי לקבל משהו יפה.. יש הצעות? [=

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש הרבה מארזים שניתן לראות שיש להם מקדימה חיבור IEEE לדוגמא. עכשיו בשביל שיהיה לי אופציה שזה יעבוד אני חייב כרטיס FIREWIRE נוסף במחשב? או שאולי יש מארזים שמביאים לך את האופציה הזאת BUILT-IN ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ronenwe,

שלום לכולם יש לי היום במחשב את הספק הבא: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=697 הוא מחזיק יפה מאוד AMD 8450 ATI 4850OC מה אתם חושבים על הספק? יש סיכוי שהוא יחזק CrossFire ? במידה וכן? עד איזה כרטיס (בנוסף ל 4850 שכבר קיים) במידה ולא, איזה ספק מומלץ ? האם יש סיכוי למצוא ספק שיעשה את העבודה עד 500 ש"ח? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  6. האם הספק הזה יותר טוב מהFSP 400W GLN? מבחינת המחיר הספק של HEC עולה 260 ש"ח. ושל FSP עולה 390 ש"ח. פשוט הספק של HEC נמצא בחנות שקרובה אליי לבית. אז אני מעדיף אותו. מה אתם אומרים?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, והשתמשתי בספק שהיה לי במחשב הקודם. מדובר בספק בעל הספק של 500W, מתוצרת לא ידועה, והוא שירת אותי נאמנה במחשב הקודם. לא מדובר בספק ג'נרי פשוט כי הוא היה חלק ממערכת מחשב יקרה בזמנו - מי שזוכר AMD Game שפעם שווק בארץ ע"י טק-דאטה. הספק הישן הוא מ2008 . בכל אופן - הספק ה"ישן" מותקן כרגע במחשב החדש, והוא עבר בדיקות מאמץ בחנות שממנה רכשתי את המחשב - TMS. העניין הוא ששמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב, יש רעש של תקתוקים מההארד דיסק למשך 2 שניות, והמאוורר הקדמי מתקשה להסתובב - כלומר רואים שהוא מנסה "להתניע" אבל לא מצליח וצריך לתת לו פוש קטן עם האצבע. מדובר במאוורר חדש מסוג: 120mm Air Penetrator 1500rpm Green LED אני שולל בעיה במאוורר מכי…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by E_XeQuit,

אני מחפש מארז ל HTPC ללא ספק עד 700 ש"ח. ה HTPC יכיל לוח אם ATX, וכרטיס מסך HD5770 אבל יש סיכוי שהוא יוחלף ל HD5850. אני צריך מארז שקט ויפה בצבע שחור. מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  9. מארז Thermaltake soprano Dx יספיק ל8800GTX SLI?? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/sopranoDX/ve7000bws.asp והספק הזה יספיק בשביל SLI 8800GTX?? http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0104/w0104.asp אולי מארז אחר אבל של אותה חברה או COOLER MASTER עד 700 ש"ח והתקציב לספק עד 1000 ש"ח

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by dudidu08,

טוב אז ככה יש לי UPS של גמאטרוניק דגם G-ME 750 אמפר מחוברים אליו מסך מחשב 22 אינץ', מחשב-עם ספק ג'נרי של 500W ורמקולים של לוגיטק דגם X530 בדקתי שהוא מחזיק את שלושתם יחד והוא תקין והכל עובד מעולה... אני חייב לציין כי הייתה בעיה עם הUPS בעיה חשמלית שכל החוטים שלו יצאו החוצה מהאחורה והוא לאחר תיקון ע"י גמאטרוניק. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת קורה לי לעיתים קרובות שבאמצע שאני עובד במחשב האל פסק מצפצף צפצוף אחד כאילו אין לו חשמל אבל בכל הבית יש חשמל ואחרי הצפצוף הזה הוא מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש..כאילו אין חשמל כשבעצם כן יש חשמל אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי כי זה קורה לי הרבה כשאני באמצע דברים חשובים ואז פתאום יש צפצוף מהUPS ואז המחשב עושה ריסטרט תודה מראש למי שיעזו…

11. Started by newby,

האם יש למארז הזה יציאת USB קדמית? NZXT Hush Black http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=59

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by xtract1,

החלטתי לעשות את הסקר במטרה לראות מה השיקולים העיקריים שלכם כשאתם באים לקנות מארז. לי אישית אין שום חשיבות ליופי ומצידי שיהיה מלבן שחור וגדול. הדבר שהכי חשוב לי זה איורור ואח"כ השקט. יהיה נחמד אם תרשמו פה את הטעונים שלכם,ולא רק תצביעו באנונימית

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Cupid Me,

היי עדיפות לגודל מיקרו ATX. צריך להכיל 2 דיסקים קשיחים - 1X3.5 ו-1X2.5 וכרטיס מסך ארוך בלי בעיה תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x1GB Kingston HyperX CL4 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE אני רוצה מארז עם אודיו + USB קידמי

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. אוקי כמו שכולכם יודעים יש מארזים שבאים עם אורות בפנים... עכשיו השאלה שלי היא קצת טיפשית אבל הכרחית... האם ניתן לכבות את האורות בפנים? האם יש מתג כלשהו במארזים אלו שאיתו ניתן לכבות את האורות שבמארז או משהו בסגנון? כי כמו רבים גם אני ישן עם מחשב פתוח ואני רוצה לקנות מחשב חדש עם מארז עם אורות... והקטע עם האורות מצד אחד יפה אבל מצד שני אני לא אוכל להירדם אם אני לא אוכל לכבות אותם חחחח, תודה לעונים... שאלה נוספת שלי היא: במלא מארזים רשום no psu... למה הכוונה?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום, האל פסק שלי הלך ביי ביי לגמרי לכן החלטתי לרכוש אחד יותר טוב - גל סינוס טהור היה לי את של רוזקט 1200VA/720W, ולכן אני מתלבטת בין SL 1500 של אדוויס לבין VP1500 של איתן הנדסה (JP1500 של איבאם בע"מ - אותו מוצר) - בגלל החלפת הבטריות הנוחה יותר אשמח לדעת אם אתם מכירים את אביאם והמוצר שלהם או איתן הנדסה - זה אותו מוצר אני רוצה UPS איכותי, בנייה טובה, איוורור טוב והאם הספק כח שלי CROSAIR 620W יעבוד טוב עם האל פסק הללו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. מה החסרונות והיתרונות של כל אחד??

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by balash-,

רציתי לשאול כמה שאלות לגבי המארז הזה: ***עריכה: ראיתי מארז יותר טוב נראה לי: http://www.silverstonetek.com/products/lc14/lc14.html SILVERSTONE Lascala LC14S HTPC יש למישהו מושג אם המארז טוב מבחינת סירקולציה וכו'? האם כרטיס מסך גדול לדוג' 8800GTS\X יכול להיכנס למארז הזה? יש למישהו מושג אם הוא שקט? וחוץ מזה איך הוא נראה לכם יפה\מכוער? תנו תגובות בקשה..

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב עם מארז ג'נרי כבר כמה שנים והוא מאוד רועש (לפחות אחרי שמתרגלים למחשב חדש עם מארז איכותי). יש לי באותו החדר עוד מחשב (חדש) והישן הרבה יותר רועש מהחדש ואני מעוניין להחליף לו מארז + לרכוש קירור למעבד (לא רלוונטי לדיון זה). אני גלשתי לא מעט לגבי מארזים בטווח מחירים סביר (300-350) למארז בינוני שיתאים ללוח אם שיש לי (MICRO ATX). הגעתי להתלבטות בין המארז Cooler Master CM 690 למארז Antec 300. היתרונות של ה690 די ברורים שזה סידור כבלים נוח, עד 7 מאווררים (עד 2 למעלה, אחד מאחורי לוח אם) וגם שקט. ל300 יש חסרון עד 4 מאווררים אבל 2 מהם מקדימה שזה טוב אבל לא הכרחי עבורי כרגע. הוא כמובן גם שקט. מה שחשוב לי הוא שקט וקירור. שניהם גם יפים ונראים די פשוטים מבחוץ. המ…

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by tzahi20,

הזמנתי מחשב עם המארז הזה [h=1]Sharkoon VG4-W ATX[/h] אבל אני עדיין יכול להחליף אותו. המחשב שהוזמן הוא : GAH97M-D3H I5 ספק כח אקטיבי SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET אני צריך מארז בלי ספק אבל עם מאווררים בעל חיבור USB3 מקדימה בעלות של 200 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. ובכן, כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לספק כאשר הדרישה העיקרית היא שיהיה שקט הוא לא צריך להיות בלתי נשמע לחלוטין, אבל הסיבה להחלפת הספק הנוכחי (ג'נרי כלשהו) זה הרעש הנוראי והבלתי נסבל שיוצא ממנו. בכל אופן, אני לא לחלוטין זוכר מה המפרט של המחשב, אבל זה איזה פנטיום 4 ישן למדי עם הארד דיסק אחד וכרטיס מסך פשוט למדי (איזה Geforce 4 mx אם אני זוכר נכון) ולכן מבחינת הספק (wattage) אני לא חושב שתהיה בעיה גם עם ספק של 300W, אבל שוב, אני מעוניין שיהיה שקט, אך אינו חייב להיות חרישי לחלוטין. התקציב עומד על לא יותר מ-300 ש"ח, כמובן עם עדיפות להוציא כמה שפחות. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by haim855,

קניתי תספרי אוויר הזה לניקוי אבק..נקיתי את כל חלקי המחשב כולל הספק ...לאחר מכן חברתי לחשמל ...איך שמחבר כבל לספק ולחשמל מקצר..ללא הדלקה המחשב.. זהו נהרס ?0: נ.ב כמובן שהספרי מיועד לזה.רשום גם!

23. שלום לכם הזמנתי לפני שבוע ספק כוח HEC 400TRT והיום קיבלתי את החבילה ולהפתעתי אני מגלה שקיבלתי TR2-470W אין לי מושג למה זה קרה לא אמרו לי כלום ולא דיווחו לי כלום.. השאלה שלי היא האם הספק הזה הוא באמת יותר עדיף לי ממה שהזמנתי כי הספק שהזמנתי עולה 213 והספק שקיבלתי עולה 295 ושילמתי על הספק שהזמנתי. אני מעוניין לדעת עם אני ישאיר וירכיב את הספק הזה או שאני יבקש להחזיר אותו ולקבל בתמורה את הספק שהזמנתי או לפחות לקבל הסבר למה קיבלתי ספק אחר ממה שהזמנתי ואפילו בקבלה רשום את הספק שהזמנתי (HEC 400TRT), וקיבלתי ספק שונה. תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by tomyon,

שלום אני רוצה לקנות מחשב AMD +4200 מארז foxconn TLA436 FSP 350w . השאלה האם להחליף את הספק ל- ANTEC 450W ?(שדרוג עתידי לכרטיס מסך חזק) תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  25. Started by Ymac,

טוב, החלטתי לבנות שרת ביתי ממחשב חרטה שקיבלתי (אטום מובנה בלוח מיני ITX עם שני גיגה ראם) ו"להשמיש" אותו. מערכת ההפעלה תהיה ווינדוס הום סרבר V2 ואני לא בטוח לגבי הקונפיגורציה (RAID, POOL, או שום דבר מהם) אבל אם RAID אני אצטרך כרטיס PCI ולא PCI-E ושיהיה זול... בכל מקרה הדרישה היא שיוכל להכיל הרבה קשיחים ושיהיה לו ספק מובנה. ה-TDP של המעבד הוא 10 וואט (D425) ככה שספק כוח יכול להיות מינימלי. אוורור טוב ורצוי שקט. ראיתי את הפרקטל Array R2 אבל לא ראיתי שהוא נמכר בארץ ובאיזה מחיר. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.