ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
יש לי את זה והבנתי לבד שהוא לא יוכל להחזיק 460GTX (ראיתי בסרטון הצריכה שלו היא 370-400) אז איזה ספק נורמאלי ב500 שקל אני יכול להביא כדי שיחזיק אותו? KSP
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז שיכיל מחשב המורכב ממעבד זה ולוח גיגה בית ושיהיה מאוורר, שקט ונראה סביר, אני מעוניין להשקיע על המארז עד 300-350 שח כמו כן מעוניין בהמלצה לקירור שקט למעבד... תודה רבה, שי מילגי[br]פורסם בתאריך: 18.09.2010 בשעה 09:19:16 שכחתי לציין...העסק יושב כרגע במארד TRANSFORMER ישן.... שהוא אמרו להיות דיי ויותר אולם המאווררים של המארז רועשים מאד אם נשמע לכם שזה מספק אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים : למארז יש 2 של 12 סמ (קדימה ואחורה) ועוד 3 של 8 סמ (למעלה ועל הדלת בצד) כמו כן המאוורר של המעבד מעט רועש לכן אשמח לקבל המלצה לגוף קירור למעבד תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז LEXA של NZXT והצג הקדמי שמראה את הטמפ' ממש חלש...יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת... תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת היא I7 920 2.66@4.0 שני כרטיסים 4850 rampage 3 לשים לב שהמעבד באובר קלוק ל4.0 וגם הכרטיסים יהיו האם הספק הזה יחזיק את המערכת http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000989&id=C_00000990&name=ToughPower+650W&ov=n&ovid=
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי קירור מעבד מקורי אבל החלפתי אותו ועכשיו אני שם לב שהמאוורר גבוה ולכן אי אפשר לסגור את המארז אלא אם אוריד את החלק שאמור "לשאוב" החוצה את האוויר מהמאוורר. המארז יכול להיסגר אבל אני מרגיש שצריך להפעיל כח ואני חושש שהוא יעוות את המאוורר במידה ואכן הוא מתנגש בו. הבעיה מוכרת לכם?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מארז חדש... עד 600 ללא חריגה. הייתי רוצה שהמארז יהיה שקט. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני לא מבקש חוות דעת אלא כמה שאלות בודדות קטנות...! תקשיבו, אני רוצה לקנות את המארז הזה CM 690 II PLUS מהחנות KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=5973 האם שווה לי ? הוא יתאים לי למפרט ? (המפרט בחתימה). האם הוא יקרר מצויין ? והאם שווה לי במחיר הזה 430 ש"ח לקנות אותו ??? כאילו לא כדאי לחסוך למשהו יותר טוב ? לחכות אולי ? לשדרג משהו אחר ?? אמרו לי שיש לו סידור כבלים מצויין,ובעתיד אולי אני אשדרג חלקים טובים ואולי יותר גדולים אז אולי שווה לי לשמור אותו ולקנות אותו עכשיו לפני העלת מחיר ? ומה עם לדים ? יש לי רק מקדימה ? יש לי מקום להוספה ? ותבינו שיש לי עוד 250 ש"ח לבנייה מהמארז שלי למארז החדש...ועוד דבר זה עלול לפרמט לי את המחשב עם מעבירים דיסק קשי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בנרות את המארז CoolerMaster Storm Sniper בגרסת "Black" הכוללת מאוורר LED כחול נוסף 200 מ"מ בצידי המארז וצבע שחור בכל המארז (גם מבפנים). כבר ביררתי בלא מעט חנויות שמפרסמות באתר שלהן שהן מוכרות את הגרסה הזאת כשבפועל הן מוכרות את הגרסה הרגילה. למישהו יש במקרה את הגרסה הזאת ויכול להגיד לי איפה הוא קנה?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכם , המפרט שלי : <--- אתם יכולים לראות כאן ואני עם מארז גדול ותקוע והוא יושב ב"סלון" ולא בפינת מחשב , מזמן אני כבר לא עושה OC ורק מחפש את השקט (גם לא מגביר את העוצמה של המאוררים מהבקר שלהם) נראה לי הגיע הזמן להטמין את המחשב בנוף ושלא יתפוס את כל הנוף של ה"סלון" לכן אני רוצה להעביר את המחשב לNSK 2480 אבל ישנן כמה בעיות , לפי מה שראיתי המארז הוא ה-mini/micro atx הלוח שלי הוא ATX רגיל הTr ultra 120 בטוח לא יכנס שם , ולגבי ה8800 אני גם לא יודע ... פה הצורך שלי בעזרתכם האם למרות על מה שכתוב הלוח אם יכול להיכנס שם ? ואיזה קרור (שקט!) יכול להחליף את המפלצת הנוכחית? תודה!
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לבנות לעצמי NAS מבוסס אטום. אני זומם על אחד המארזים החדשים של LIAN-LI, הPC-Q11, ברגע שיהיה זמין. סה"כ לוח אטום, ושלושה דיסקים קשיחים (שני 3.5" ואחד 2.5") זה לא משהו שהייתי מגדיר בעל תצרוכת גבוהה. אבל בגלל גודל המארז, ואי רצון לעודף כבילה ספק מודולארי הוא האופטימלי הגם שהם ברוב המקרים חזקים מדי.. המלצות? תודה, אורי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת הנוכחית נמצאת בצד, והGTX460 עומד יציב לחלוטין על התדרים המפורטים. התכנון שלי הוא לשדרג את המעבד הנוכחי לPHENOM II X4 955 Black Edition, גרסאת C2, כאמור - TDP של 125W. המטרה היא פחות או יותר OC של 3.6-3.7GHZ על הPHENOM (יציבות 24/7) והOC הנוכחי על כרטיס המסך. הלוח עליו הכל יעבוד יהיה GA-MA770-UD3 של GIGABYTE. כאמור מדובר בספק איכותי שהיה בין הטובים ביותר בטווח ה500W בזמנו, עומד בתקן 80Plus Bronze, SLI Ready ושאר הירקות. http://www.pcpower.com/products/description/Silencer_500_EPS12V/ 35A על מסילת ה12V: האם תהיינה בעיה לספק להריץ את כל העניין בבטחה?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מארז לסבתי עליה השלום חשוב שבמארז לא יהיו שוקולדים כי זה עושה לה גזים. היא אוהבת מאוד פיצוחים ובעיקר גרעיני חמנייה התקציב שלי נע בין 10 ל12 שקלים ישנים אך אם זה חשוב אני יכול להתגמש בתודה, חיים בליזובסקי
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היית בksp והציעו לי לקחת את ה-Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ (Retail) מכיוון שבהתחלה רציתי לקחת את ה- gtx460 הוא הציע לי אותו אבל שיניתי קצת את המפרט והחלפתי ל5770. המפרט: מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטי…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1.מתלבט בין 750W Modular 80+ Silver SEASONIC לבין SEASONIC 650W Gold X-Series או אפילו ENERMAX MODU82+ 625W 2.למה הMODU82+ 625W של אנרמקס עולה פחות מה PRO? 3.יש הבדל גדול בין נצילות SILVER לGOLD? 4.אילו מאפיינים עושים ספק טוב חוץ מנצילות גבוהה? 5.איך אני ידע בכמה כבלים אני צריך כי אולי לא בטוח שאני יצטרך מודולרי אולי אני יוכל לחסוך את הכסף הזה כי ההפרשים גבוהים? 6..יש הבדל גדול בביצועים בין נצילות של 85% ל 90%? המפרט שלי הוא: Athlon II x4 Quad Core 630 GTX 460 4 דיסקים קשיחים של 1TB 500GB 320GB 160GB מתוכננים יותר בעתיד אני צריך ספק רק מKSP תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! חשבתי לבנות מחשב חסכוני בחשמל שיריץ לינוקס ושיהיה ללא חלקים מכניים כלל! שם מנוע או זמזום עם קרור פסיבי למעבד וכונן SSD רק הספק הוא הנושא הבעיתי האם קיים ספק כלשהו עם קרור פסיבי בלבד? גם ככה המערכת בעלת צריכה נמוכה אני חושב ש 300 יספיק אז קיימת חברה שמיצרת כאלו ,המלצות?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
רצוי כמובן בתקציב שפוי (עד 400-500). נתקלתי בכמה מארזים עם ספקי MINI ATX רגילים, אבל אני מעוניין לדחוף לתוכו מעבד רגיל (לא אטום) ועוד כרטיס מסך כמו הHD5570 אוGT240... ספק מיני ITX לא יסחוב, אבל אחד כזה אמור לעשות את העבודה. ראיתי שקיימים מארזי מיני שעובדים עם ספקים כאלו (בNEWEGG), אבל לא מצאתי כזה בחנויות בארץ. מישהו נתקל באחד או שניים?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין לי מושג למה, אבל ממש מתחשק לי מארז קובייתי למחשב שאני כנראה אקנה בשבועות הקרובים. כנראה שהוא יחזיק Athlon X4 635 על לוח אם GIGABYTE GA-880GMA-UD2H. הוא לא משמש למשחקים ולכן לא מתוכנן שימוש בכרטיס מסך חיצוני אלא במובנה. ההתלבטות היא בין המארזים הבאים: Antec NSK1380 הוא נראה לי הכי מוצלח מכולם למען האמת. מגיע עם ספק 80+ של אנטק ונותן תמורה טובה למחיר הכללי. אבל מטריד אותי שהספק שלו לא ATX תקני ואם תהיה בעיה כלשהי ואני אצטרך להחליף אותו אני אתקע. AeroCool M40 גם הוא נראה די מוצלח אבל כל המאווררים האופציונליים בחלק האחורי להוצאת אויר הם 80 מ"מ ואני חושש מרעש. אה, ויש לו טמפ' ומסך קטן בקדמתו שמראה את הטמפ'. נחמד אבל לא חיוני. SilverStone Sugo SG02W הוא מאוד זול, שזה יתרון …
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום,ובוקר טוב חבר שלי הביא לי את המארז ColorsIt ATX-G8023C-E7 רציתי לדעת איך הוא ? פשוט לא מצאתי עליו כלום ברשת ואם יש אפשרות גם למפרט שלו אני ישמח =]
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש ספק זול ואמין למחשב ישן מאוד (pentium 4 עם כרטיס מסך מובנה) לא יותר 150. כמה W אני צריך למחשב כזה עם סטיק אחד של זכרון DDR ו כונן קשיח אחד כונן דיסקים וFLOOPY??? תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
בתקציב שלי יש שני ספקים שניראים לי. CORSAIR HX650W או SEASONIC 750W שניהם מודלריים ושניהם בדרגת SILVER שיהם בעלות זהה. החומרה שלי כוללת: אינטל I7 860 8 גיגה זיכרון 1600 5 דיסקים קשיחים GTX285+עוד כרטיס מסך בסיסי (למסך שלישי) כרטיס E-SATA וכרטיס PCI אלחוטי מה דעתכם, איזה ספק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם לוח של gigabyte P55-USB3 ומעבד Core-i5 760 2.8. רציתי לשאול איך המארז v5 בשביל המפרט הנל והאם הקירור שלו טוב? ואיך המארז הנל- antec 200? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג מארז SilverStone sugo SG05 בארץ \משלוח לארץ במחיר סביר ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מתלבט בין שני המארזים האלו. חיפשתי עליהם הרבה באינטרנט וגם בפורום ומצאתי הרבה תוצאות אבל הן לא ענו באופן חד משמעי על כל השאלות שהיו לי והיו גם הרבה דעות מנוגדות אז חשבתי לפתוח דיון חדש כדי לקבל אולי תשובות יותר עדכניות אחרי שיותר אנשים קנו את המארז ויוכלו לתת חוות דעת טובה יותר. למשל, לא הצלחתי להבין אם בCM690, העובדה שהספק נמצא למטה ולא למעלה זה נחשב כיתרון או כחיסרון? הבנתי בנוסף שהרבה התלוננו על בעיה שאחד המאווררים מתחיל לזמזם אחרי כמה זמן? כמה זה מעצבן\מקשה שהכפתורים שלו נמצאים בצד ימין של המארז עבור אלה שמניחים את המארז מצד ימין של השולחן? לגבי הGuardian, הוא אמנם נראה קצת מצועצע אבל האם הוא באמת טוב? חלק מהאנשים כתבו כאן שהוא אפילו …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-