ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
בסיס למידע - מעבד 8500 5 כוננים קשיחים פנימיים +3 חיצוניים שמחוברים רוב הזמן דרך USB. כרטיס מסך HD6970 של ספיר. בעיקרון חשבתי אולי בקרוב להחליף את המעבד ל Q9950X כדי למנוע צוור בקבוק. בחרתי ספק אבל נראה לי יקר מדי? או שעדיף לקחת במידה וארצה לעשות CF לעוד כרטיס 6970 יש להדגיש כי אני צריך ספק שיהיה לו הרבה חוטים לחיבור SATA בגלל שיש לי 5 או 6 כוננים פנימיים. [table][tr][td][/td][td]פירוט הזמנה[/td][/tr][/table] [table][tr][td] [table][tr][td]קטגוריה[/td][td]מוצר[/td][td]מחיר[/td][td]כמות [/td][/tr][tr][td] • ספק כוח[/td][td]SEASONIC M12D 850W SILVER - MODULAR - RETAIL[/td][td]895₪[/td][td]1 [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Lancool Dragonlord PC-K60 מה אתם אומרים על המארץ הנ"ל? האם הוא מבצע את העבודה כמו שמארז צריך לבצע? (מבחינת מקום, קירור, שקט, אי-אבק וכו) הינה הסרטון של המארז: תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך ספק טוב, לא משמעותי בשבילי שיהיה שקט, ושיידע להתמודד עם בעיות של הפסקות חשמל, כי החורף הקרב טומן בחובו לא מעט כאלה. תודה מראש, יואב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק הזה: FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA יספיק למערכת הזאת: Core 2 Duo E6400, 1066 MHz, s775, 2 MB Cache AsRock ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E 1GB DDRII 667 TwinMOS) X 2) Powercolor X1900XT 512MB, DDRIII, HDTV, 2xDVI, VIVO, PCI-E Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB עזבו OC אה ועוד שאלה... אני צריך להוסיף איזה קירור או משהו כזה?! שאלה אחרונה: כמה מקומות למאווררים יש בצ'יפטק מש ובאיזה גודל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ניראה כי הספק שלי שבק חיים, אני מחפש ספק כוח למחשב ביתי, בעיקר לצרכים בסיסיים, שיהיה פשוט, זול וטוב. מפרט המחשב: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Lan) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תודה ושנה טובה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי: I5 4590 מעבד H97 HD3 לוח אם 8GB 1600 זכרון R9 280X Dual x כרטיס מסך SSD 128GB 1TB HDD +500 COOLERMMASTER 590 מארז יש לי כרגע ספק של Hunt key APFC 700W אבל אני לא סגור עליו (אשמח לדעות) ובכל מקרה אשמח להמלצה על ספק איכותי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך המלצה לספק + מארז. במחשב יהיה מעבד i5 4690k קירור מעבד כנראה Noctua NH-D15 כרטיס מסך R9 280X VAPOR-X לוח אם Z97 כלשהו הבנתי שאני צריך ספק משהו כמו 600W (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון בבקשה) בגדול הסתכלתי קצת יש למשל בSTARTPC מבצעים של באנדלים ועד עכשיו מה שראיתי ונראה לי מעניין זה ZALMAN Z1 + SEASONIC 600W ZALMAN Z3 PLUS + SEASONIC 600W Antec GX500 + SEASONIC 600W (שבינתיים אזל במלאי) מעוניין בהמלצות שלכם, תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז עד 380 ש"ח מFOXPC והתקשרתי אליהם והבעיה היא שיש להם חוסר במארזים וממה שבדקתי אין להם את המארזים הבאים: CM 534, Sagitta II עכשיו השאלה היא איזה עוד מארזים יש בתקציב הזה של 380 שקל מקסימום חריגה ל 385 ^.^ וזה צריך להתאים ל8800GT וTUNIQ TOWER תודה מראש =]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז ככה יש לי בקשה הרכבתי לעצמי מפרט בksp אבל אני לא בטוח אילו מהמארזים שיש להם במלאי יכולים להכיל את הgtx ואם יש כאלה שעולים פחות מ600? אני יודע על שלושה שיכולים להכיל אותו אבל כולם עולים מעל ה650...האם ה soprano או הbravo יכולים? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחר אני הולך לקנות את המחשב החדש שלי ב FOX PC ;D אבל לצערי אין להם במלאי ספקים של CORSAIR ושל ENERMAX עולים יותר מדי כסף רציתי לדעת אם הספק הזה טוב ואיכותי Cooler Master 650W Real Power Pro בבקשה לענות מהר אני רוצה לקנות מחר!!!!!!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך כבר כאן (7900GS) ועדיין לא התארגנתי על ספק. תכננתי על ה- Liberty 400W אבל הוא לא נמצא כרגע במלאי ויהיה רק בסוף אוקטובר. התקציב באזור 500 שקל, אני צריך המלצות דחופות לספק אחר, עם A.PFC רצוי מודולרי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב עם בוא החורף התחילו הפסקות החשמל, והבניין שלנו ישן אז הפאזה, איך אומרים, יש לה פיוז קצר לכן הגעתי למסקנה שאני חייב לקנות אל פסק לפני שמשהו רע יקרה (בשלב מסויים המזל יגמר ) התחלתי לברר על דגמים, אבל אני חייב להגיד שהלכתי לאיבוד בין שלל הדגמים וממש אין לי מושג מה טוב בשבילי. אז אני מבקש את עזרתכם. אז זה מה שאני צריך. יש לי 2 מחשבים, מחוברים למסך 19" ב KVM. אני יודע שאל פסק שיחזיק את כולם יעלה הון, לכן אני מקטין את הדרישה שלי. אני רוצה לחבר רק את המחשבים, בלי המסך. אני לא צריך לעבוד על המחשב בזמן הפסקת חשמל. כל מה שאני רוצה זה אל פסק שיחזיק אותם למשך 5 דקות (בזמן שאני רץ להרים את השאלטר) ואם אני לא בבית או משהו כזה, שיבצע סגירה יפה של המחשב. אני מניח שמיותר לציין ש…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז איכותי מאוד עם מערכת קירור מקסימלית! ושקטה! עד 1000 ש"ח. מאוד חשוב לי שהקירור בוא יהיה מאוד טוב. ושיהיה דלת למארז! ושיתאים למערכת הזאת: מעבד Intel Core i7-920 Box גוף קירור למעבד Thermalright IFX-14 775 + Silent 120mm fan לוח אם Gigabyte GA-EX58-Extreme זיכרון פנימי Mushkin DDR3 8192MB (2048MBx4) 1600Mhz CL 7-8-7-20 XP דיסק קשיח (Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB) X2 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD כרטיס מסך GTX 295 קירור לכרטיס מסך Thermalright HR-03 GT כרטיס קול Creative X-Fi XtremeAudio 7.1 PCI-E כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם ספק כח Corsa…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין בהמלצה למארז שקט יחסית כפי שרשום בכותרת.. בהתחלה חשבתי על הפרקטל R3, אותו אפשר לקנות רק ב - KSP. בנתיים ראיתי ששאר הרכיבים הכי ישתלמו אם אבצע רכישה ב - TMS, אולם שם אין את המארז הזה. הייתי שמח להמלצה למארז שיאפשר שקט יחסי (בכל זאת, CF) בתקציב של עד 500 שקלים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, כמה שאלות בקשר ל- אל פסק: 1. האם זה חובה בכל קנייה של מחשב חדש? אני מדבר מהבחינה של שמירה על החומרה עצמה, האם במקרה של הפסקת חשמל ללא אל פסק החומרה נפגעת (אני מדבר על הרכיבים החדישים ביותר ולא של פעם)? 2. ה- אל פסק מתחבר דרך USB ומוריד מה- "כח" של הספק הראשי, נכון? 3. בהתאם לתשובה על השאלה ראשונה, בעיקרון הזמנתי מחשב ועדיין לא קיבלתי אותו (ולא לקחתי אל פסק), האם לדעתכם זה חובה? כי את האמת אין לי שקל נוסף לבזבז כרגע. המפרט שלקחתי הוא: ASUS M201U 22" LCD 2MS (משהו כזה, אני לא בבית כרגע אז אני מוציא ת'דגמים מהראש) INTEL C2D E6600 ASUS GTS 8800 GYGABYTE 965 2 GB TWINMOS DDR 667 MHZ וספק כח של אנרמקס 500 וולט (ליברטי!) זהו בסך הכל...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כאשר הכסף לא משחק תפקיד, איזה ספק כוח הוא המומלץ ביותר, כאשר הוא חייב להיות לכל הפחות 1200 וואט? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הפסיק לעבוד היום. ובהפסיק לעבוד הכוונה היא שכשלוחצים על המפסק, הוא לא מגיב, שום כלום. המחשב מת לגמרי ולא נפתח. הספק בכותרת הוא זה שיש לי במחשב והוא מריח לא טוב ולכן הנחתי שאולי הבעיה בו. אז הלכתי לקנות ספק ולצערי קניתי את הספק fsp hd 420 שאינו מתאים למארז העתיק מאוד שלי. לא קיבלתי איתו ברגים מתאימים (זה retail) והברגים שיש לי מהספק הישן מתאימים לחורים שלא נמצאים באותו מיקום של הספק של fsp. (על פניו ניראה שהחורים הם גם קצת יותר דקים מאלו שנמצאים בספק הישן שלי) אז אם במקרה למישהו יש את הספק הזה ממש אשמח לקנות במחיר סמלי (מניח שהוא אינו חדש - אני מאזור חיפה). לחילופין, אם תוכלו לעזור לי למצוא ספק אחר כלשהו עם חורים שנמצאים במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת פשוט די נדפקת בגלל שיש לי מארז די מעפן שמסתבר שלא עושה ת'עבודה שלו..(אני מפחדת לעבוד עם התוכנות שלי כי אתמול עשיתי עבודה קטנה יחסית (רינדרנתי משהו קל, למבינים בתחום) והמעבד שלי קפץ לי לשישים ותשע, ואז הכל נדפק... המחשב נתקע.. בלאגנים.. ולא יכולתי לעבוד. כלום לא נשרף אבל אני לא רוצה שזה יקרה כמובן ) בכל מקרה, התלוננתי פה מספיק אז אני אנסה להיות יותר רשמית: הנה המערכת שלי: [MotherBoard Asus P6T Deluxe . Intel Intel X58/ICH10R Chipset. 6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1333/1066 (1600 O.C.). Triple channel memory architecture (up to 6400 MT/s) . Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP). 3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode), SLI and CrosFireX on Demand. …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז בסביבות 400 ש"ח 120 מלפנים ומאחור עוד מאוור מהצד וגם אחד מלמעלה עם חלון שקוף 1. האם המאוורור העליון כזה משפיע על קרור המארז (חום עולה למעלה) ??? 2. במידה ולא אמצא את מה שחיפשתי.. מה יותר קריטי שאין מאוורר למעלה או בצד ??? מה האפשרויות שלי ? עדיף לא מפלסטיק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פרקטל R4 כמארז, ולאחרונה האודיו מקדימה נשמע מעוות עד כאב, אי אפשר לשמוע דיבור של אנשים ומוזיקה נשמעת מעוותת. קרה פעם במחשב של סבתא והתברר שבדריבר של האודיו היה מוגדר מצב קריוקי, אבל כאן אין כלום. איך אני יודע אם הבעיה היא בחיבור על הלוח או בשקע במארז? אם הבעיה היא במארז, פרקטל דיזיין יעשו משהו? ד"א, היום פתחתי את המחשב והחיבור ללוח נראה בסדר, אין לכלוך או פינים עקומים והכל היה מחובר כראוי. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Q8300 ASUS P5QPL-AM Ceon 2GB 667Mhz WD 320GB HDD HD4770 1GB ותחשיבו גם עוד 2 מאווררים של המארז ועוד אחד שעל הלוח אם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז mid-tower למחשב החדש שאני מתכוון לבנות. המטרה היא שיהיה גם נוח, גם מקורר היטב וגם יפה. תקציב עד 1000 שקל, אבל לא יותר. בינתיים צד את עיני ה-Gigabyte Aurora 570. כל הביקורות שקראתי עליו היו מחמיאות מאוד, אבל ארצה לקבל גם את דעת חברי הפורום. המארז במחשב הישן הוא ה-Thermaltake Lanmoto. נראה שה-570 מביא איתו כל מה שאהבתי ב-Lanmoto כגון: * פאנל צד עם חלון * הכנסה נוחה של כוננים אופטיים ללא הברגה * רגליות מסתובבות ליציבות * מאווררים גדולים (120MM), שקטים וטובים * קל מאוד (ה-Aurora לא כזה קל, אבל גם לא נורא) ובנוסף מוסיף ומשפר כמה דברים: * דלת נפתחת ימינה ולא שמאלה (יותר נוח לימניים) * גם דיסקים קשיחים אפשר להכניס בלי הברגה * תופסנים לכרטיסי הרחבה שבאמת עובדים (לפח…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה אומר המושג dba במאווררים? אני מבין שזה קשור לעוצמת הרעש אך האם ככל שהמספר גדול יותר אז הרעש גדול יותר או שזה הפוך קטן יותר? לדוגמה מאוורר שעוצמתו 17dba זה נחשב לרועש או שקט? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במארז עם חלון צד, מודולרי, ועדיפות גבוהה למסנני אבק עד 800 שקל המפרט שלי : Z170 gaming Pro Aura / MAXIMUS HERO עדיין לא סגור על זה Noctua NH-D15 Strix 1080 EVGA SuperNova G3 650W אם צריך את השאר אני יוסיף בנתיים שמתי עין על ה - Cougar PANZER Max הוא עונה על הרבה צרכים שהעלתי וגם יחסית זול, רציתי את דעתכם וגם הצעות אחרות שיכולות להתאים פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-