ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
היי, המארז שיש לי כרגע הוא גנ'רי חלוטין והוא מקרר בצורה סבירה את המערכת (אחרי שהחלפתי את המאוורר האחורי והוספתי אחד על הכוננים הקשיחים) והמערכת שלי לא מתחממת יותר מדי ברוב המשחקים ובמנוחה. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים כבדים (כמו למשל באטלפילד 3) הוא לא רק מתחמם (כרטיס מסך מתחמם, יותר נכון - ומחמם את שאר המערכת איתו) אלא הוא גם מרעיש (שוב - הכרטיס מסך מרעיש) כך שלשחק יותר מחצי שעה - שעה בבאטלפילד 3 או כל משחק אחר שכבד משמעותית מבחינה גרפית לא בא בחשבון. כמו כן, שני המאווררים ששמתי על המארז מרעישים יחסית (גם במנוחה). מה שמוביל אותי לבקשה להמלצות למארז שהוא גם מאוורר ,מקורר כמו שצריך וגם שקט. בעיקרון אני לא רוצה לעבור את ה-400, אבל אם זה אחד שממש שווה את הכסף - אני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט: מעבד - AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX קירור - SCYTHE BIG SHURIKEN לוח אם - MA785GM-US2H AM2+ זיכרונות - 4GB דיסק קשיח - 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיס מסך - INNO3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם הספק הבא יחזיק את המפרט? CHIEFTEC 550W PSU 14CM FAN 24PIN ACTIVE PFC APS 550S בנוסף, אם מישהו יכול להמליץ על מארז סביר מKSP במחיר של 250 שקלים אני אודה לו מאוד.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה 450 עולה 370 ש"ח ב KSP , ה 550 עולה 414. השאלה היא העם שווה להוסיף את ה 44 ש"ח האלה? (המפרט בצד ימין) , אני יודע שגם ה 450 יחזיק את המערכת בלי להזיע אבל ההפרש במחיר הוא גם לא גדול.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליך לכרטיס מסך GT 430 במחשב ה HTPC שלי. נכון לעכשיו יש בו ספק של 250 WATT. לפי המלצת היצרן של כרטיס המסך צריך ספק של 300 WATT. המעבד במחשב הוא E5200, הארד דיסק אחד וכונן DVD . האם יספיק לי הספק הקיים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז לגיימינג כלומר קירור טוב (יחזיק 570 במשחקים ) אבל שקט יחסית מתי שאינני משחק.. צריך שיהיה toll less design ועדיפות ל USB3 מקדימה חפרתי בכל האינטרנט יומיים ולא מצאתי את האולטימטיבי.. כמובן שהמחיר רלוונטי - מעדיף עד מחיר של 700
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך השוואה בין 2 ספקים ג'נרים, מה מומלץ יותר ומה פחות. הספקים אמורים להחזיק מערכות לא כבדות כלל כמו פנטיום 4 וכרטיסי מסך ONBOARD אחד מהם אמור להיות ספק שישרת את הארגון בו אני נמצא. הספק הראשון הוא FSP GROUP INC. ומגיע עם מאוורר 14CM הספק השני MI-ATX520 מחברה עלומת שם שמגיע עם 2 מאווררים 8CM. למי שמבין בפרטים הטכניים ויכול להמליץ ולנמק איזה ספק עדיף מבין השניים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עלה בידי להשיג ספק כוח OCZ Fatality 550W Power Supply OCZ-FTY550W בכמאה שקלים איך הוא אמין? יחזיק מערכות עם 1070 GTX?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המארז הנ"ל נראה לי מצויין .. השאלה שלי כמה הוא רועש.. אני מתכנן לשים בפנים כרטיס מסך חזק - 570 .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מארז למפרט הבא.... E6300 1GB RAM 1900XT 256MB 400W ליברטי כל השאר אני משאר שלא משנים.... בכל מקרה אני מחפש מארז בתקציב בין 200 ל 300 חשוב לי שהוא יראה יפה מבחוץ ויהיה מאוורר, בקיצור שיהיה מארז טוב ויפה ואם אפשר אז בחנות באזור רעננה או עם אספקה מהירה.... (אני קונה את המחשב מKSP, והמארז HEC ב240 די מכוער :\) תוה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מארז ישן עם כניסות USB2 כרגע אני מעוניין לשדרג לוח אם מעבד זיכרון האם הלוח החדש יקבע את היציאות או שחייב לשדרג מארז USB3 שתומך ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, בימים אלו אני שוקל לרכוש מחשב מדיה סנטר חדש. לצורך כך אני מחפש מארז HTPC שוכב, ללא ספק כוח, עם פורטים USB3.0 כמו כן חשוב מאוד שהמידות לא יעלו על אלו של המארז הנוכחי SilverStone Lascala LC17S Silver : http://www.scan.co.uk/products/silverstone-lascala-lc17s-silver-desktop-htpc-aluminium-front-and-secc-body-desktop-case-(w-o-psu) בחיפוש עצמאי שעשיתי, כי המארזים שמצאתי אינם מתאימים. או שלא קיים בהם USB3, או שהם רחבים מדי ולא יכנסו אצלי בארונית שעמוסה בציוד קולנוע ביתי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני מחפש מארז למחשב במחיר של עד 450 ש"ח. כאשר אני רוצה שיהיה שקט עד כמה שאפשר וכן יקרר כמו שצריך במקור חשבתי על ה-690 שהומלץ כאן רבות. אך לפי מה שהבנתי, הוא דיי רועש.. לכן אשמח לדעת אם יש אלטרנטיבות אחרות בתודה, דור.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מעבד 645 של AMD, וגם לוח נחמד עם כ. מסך מובנה, ו 8G של זכרון. עכשיו הגיע התור של הספק והמארז, חשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC, ואין לי איזה שהיא כוונה לביצועים מטורפים. מה שכן אני מחפש ספק של חברה אמינה שיחזיק מעמד. עד 600 ש"ח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז סולידי לא מצועצע בלי אורות וכו שיהיה שקט. כמו כן מארז שיאפשר הוצאה והכנסה נוחה של דיסקים קשיחים וגישה נוחה אליהם כמו כן יציאות USB 3 בקדמת המחשב כמו כן לא חובה אבל חיבור אוזניות ומיקרופון מקדימה. לגבי הספק אשמח לספק הכי חזק גם אם זה יהיה אוברקיל בתקציב שישאר מה 1000 ש"ח פחות המארז. כרגע זה המפרט שלי: AMD ATHLON 2 X3 435 GA-770TA-UD3 4GB פטריוט זיכרון 2 דיסקים קשיחים של סיגייט בגודל 1TB כל אחד. כרטיס מסך 4850 מתכנן לשדרג ל 6850 כרטיס RAID של VIA צורב של LG אשמח לספק שיאפשר שידרוג למפרט שלי מבלי שיהיה צורך להחליף ספ' לכן אשמח לקבל המלצה לספק החזק והטוב ביותר לאחר בחירה של המארז.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קטנה אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא: Sapphire Dual-X R9 280X 3GB GDDR5 קישור לאתר היצרן: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2022&lid=1 הדרישות של הכרטיס מסך הם 750 WATT אני רוצה להריץ את הכרטיס מסך על ספק כוח של 500 WATT דגם SS-500ET. השאלה שלי האם צריך להחליף את הספק? או שהספקת WATT שרשומה באתר היצרן היא "ליתר ביטחון" ולכן זה גבוהה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק שיחליף את הספק הקיים שלי שלא מפסיק לתקתק ולהרעיש. מאוד חשוב לי שהספק יהיה אמין ובמחיר סביר וכמובן שיסחוב את המערכת. ניסיתי לקרוא על ספקים באינטרנט ולא ממש הצלחתי למצוא אחד שאין תלונות לגביו חשבתי על G series של seasonic , שמעתי שיש דגמים שיש איתם בעיות ושהם חלק מהמוצרים שהם מספקים תקולים. האם כדאי לנסות להביא את ה FPS Hydro 650w מארה"ב ולוותר על אחריות? בנוסף אני מתכנן להרכיב את הספק בעצמי ע"מ לחסוך בעלויות וזו הפעם הראשונה שאני אתנסה בזה. ( אשמח לשמוע על המלצות - מודולרי / לא מודולרי ) וכו' המחשב : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-US…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז (MIDI ATX, לא FULL ולא מיני, אני חושב שככה קוראים לזה ) שיאכלס לוח ATX עם GTX970 של GAINWARD (גרסאת PHANTOM) וNOCTUA DH14. חשבתי על Fractal Design ARC Midi R2 או על הCore3300 (אני קונה בplonter).לא מתכנן OC, הייתי שמח לאחד שקט יחסית ומאוורר טוב. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת איך המארז הזה Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm מבחינת שקט ואיכות קירור. אם אתם צריכים עוד פרטים על מפרט המחשב אני הוסיף. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ב10/9 אלך לKSP, ואשנה את כל המחשב שלי, אבל לא אפרט.. השאלה שלי היא כזאת: האם הקירור הזה: http://ksp.co.il/?uin=18496 מתאים למארז הזה? http://ksp.co.il/?uin=23829 לפי מה שאני ראיתי כן, אבל אני רוצה להיות בטוח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קונה מחשב לאפטר ועריכת וידאו מעבד i7 950 קירור למעבד mugen 2 לוח- או P6X58D Premium של אסוס או X58A-UD3R של גיגהבייט כרטיס מסך gtx470 (שנראה שתופס הרבה מקום) ו-3 כוננים של סמסונג f3 , טרה כל אחד, 12gb זכרון עם כוונה להגיע ל-24 למפרט הנ"ל צריך מארז גדול שיהיה מקום ולא דחוס, כמה שפחות אבק, שקט מאד. מתלבט בין: CM 690 II Plus Black ATX מחיר: 430 http://www.coolermaster.com/product.php?category_id=19&product_id=6646 לבין CM Storm Scout Black ATX Case מחיר: 460 http://www.cmstorm.com/en/products/chassis/scout/images/ לבין HAF932 Full Tower Black Case מחיר: 600 http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2810 לגבי ספק כח כולם ממליצים על corsair, האם…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המארזים של FOXCONN האם הם טובים כמו המארזים של HEC ? הספקים הם ג'נרים ? מישהו יכול להמליץ לי על מארז שלהם או שHEC עדיפים ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הספק גלקסי 1000W של אנרמקס שנקנה לפני שנה וחצי לפני שיצא חבור החשמל PCI E 2.0. הספק מגיע עם שני חבורי PCIE של 6 פינים מחוברים ועוד שנים מודולריים. שאלתי היא אם ניתן לחבר לו כבל מודולרי של 8 פינים ואם זה בכלל חשוב אם אני אחבר כזה כבל או שאפשר לחבר את ה6 פינים שיש לי כעת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בספק כוח seasonic ss-620gb active pfc f3 80 BRONZE ----------------- 3.3V - 24A 5V - 24A ----------------- 12V1 - 24A 12V2 - 24A ----------------- 5Vsb - 2.5A המחשב: Ryzen5 3600 ASRock X570 GeIL EVO POTENZA AMD 32GB Corsair Force MP600 1TB 1tb sata ssd + rtx3070 ומטה (3060/3060TI)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך המדובר: PowerColor X1950Pro 256MB Extreme קניתי את הכרטיס בנפרד משארית המחשב. הכרטיס הגיע, המחשב עדיין לא נשלח, ולכן יש לי הזדמנות לשנות: בדרישות שעל הקופסה רשום שיש צורך בספק כוח של לפחות 450W עם 30A ביציאת 12 הוולט. עכשיו, אני הזמנתי את ספק הכוח הנ"ל - כתובת האתר הרשמי: http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf כלומר: לפי המפרט שם (תקנו אותי אם אני טועה): 12 הוולט נותן 29A. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס? (במחשב יהיה: E6300, 1GB שלושה הרד דיסקים (1 SATA ו-2 ATA) וצורב DVD אחד, פרט לכרטיס). האם יספיק אם אעשה OC קטן לכרטיס? האם יספיק אם אעשה OC לכל המערכת (המעבד)? אם לא... אני מחפש ספק בטווח של עד …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב הוא עם מעבד i5. כרטיס מסך GTX550-Ti. כרטיסי זיכרון אחד בנפח 8gb ואחד 4gb סה"כ-12gb. דיסק קשיח של 1tb וכונן אופטי. ספק כוח . fsp460-60hcn הבעיה החלה מאז הוספת כרטיס הזיכרון של ה8gb ומופיעים לעיתים מסכים קרובים, בעיקר בזמן שימוש אינטנסיבי (משחקים). בוצעה בדיקה לזיכרונות עם memtest. בוצע בדיקת חום והטמפרטורות תקינות לחלוטין, מכאן החשד שלי הוא לגבי ספק הכוח.על הספק רשום שהוא מקסימום 460w (בעוד שההספק הוא 400w) והדרישות המינימליות של כרטיס המסך הן 400w לכן אני כמעט בטוח שזה הספק ושתוספת הזיכרון העמיסה עוד יותר עליו נוסף לכך שאני לא יודע כמה הספק הזה בכלל איכותי והוא באמת מספק את ההספק הזה... אז שאלתי היא קודם כל מה דעתכם? (ד"א אני מריץ כרגע בדיקה לדיסק הקשיח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-