ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
-
טוב נגמרו הדיונים שלי לגבי מארזים, החלטתי סופית ללכת על ה Cosmos S . אני מביא אותו במחיר טוב של 780 שקל למזומן, רציתי לשאול שאלה אחת קטנה : הוא יספיק באורכו לכרטיס מסך גדול למשל כמו 5870X2 ? אני לא מכיר את המארז מעבר לביקורות שמהללות אותו בכל אתר אפשרי שראיתי. אני מבין שהוא גדול, מקורר, ואישית אני אהבתי את המראה - אז אשמח לשמוע תשובה לשאלה הזו מעבר לזה מבחינתי זו קנייה סגורה. תודה רבה על כל העזרה, בכל הדיונים שהצקתי לכם לגבי מארזים ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מארז אנטק לא זוכר בדיוק את הסוג של האנטק אבל הוא שחור עם פתיחה כזאת של ידית בצד. שאלה ראשונה שלי איך אפשר לפרק ממנו את הסידירום וגם להרכיב שם כונן קשיח?? כי הרי יש פתיחה רק מצד אחד ובצד השני יש את הברגים שתופסים את הסידירום אני חושב. ושאלה שניה לגבי ניקיון לא יודע אם זה גם קשור לפה אבל המחשב מטונף מאבק איך אפשרי לנקות אותו בדרך יעילה, מאווררים, לוח אם , מארז עצמו תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - נזכרתי בסוג זה המארז שיש לי : Antec SONATA-III EC 500W
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז mid-tower למחשב החדש שאני מתכוון לבנות. המטרה היא שיהיה גם נוח, גם מקורר היטב וגם יפה. תקציב עד 1000 שקל, אבל לא יותר. בינתיים צד את עיני ה-Gigabyte Aurora 570. כל הביקורות שקראתי עליו היו מחמיאות מאוד, אבל ארצה לקבל גם את דעת חברי הפורום. המארז במחשב הישן הוא ה-Thermaltake Lanmoto. נראה שה-570 מביא איתו כל מה שאהבתי ב-Lanmoto כגון: * פאנל צד עם חלון * הכנסה נוחה של כוננים אופטיים ללא הברגה * רגליות מסתובבות ליציבות * מאווררים גדולים (120MM), שקטים וטובים * קל מאוד (ה-Aurora לא כזה קל, אבל גם לא נורא) ובנוסף מוסיף ומשפר כמה דברים: * דלת נפתחת ימינה ולא שמאלה (יותר נוח לימניים) * גם דיסקים קשיחים אפשר להכניס בלי הברגה * תופסנים לכרטיסי הרחבה שבאמת עובדים (לפח…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ספק טוב, לא משמעותי בשבילי שיהיה שקט, ושיידע להתמודד עם בעיות של הפסקות חשמל, כי החורף הקרב טומן בחובו לא מעט כאלה. תודה מראש, יואב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש באתר אם זה לא המקום הנכון אני ממש מצטער אני רוצה לשאול איזה ספק כח אני צריך ל570gtx תודה על תגובותכם תגידו 600 w ג'נרי יחזיק?? מפרט: intel core i5 650 ddr3 4giga 1333mhz עוד משהו אני יערוך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כאשר הכסף לא משחק תפקיד, איזה ספק כוח הוא המומלץ ביותר, כאשר הוא חייב להיות לכל הפחות 1200 וואט? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ספק כוח של ANTEC Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Retail) http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NzA0NDQy
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מארז למפרט הבא.... E6300 1GB RAM 1900XT 256MB 400W ליברטי כל השאר אני משאר שלא משנים.... בכל מקרה אני מחפש מארז בתקציב בין 200 ל 300 חשוב לי שהוא יראה יפה מבחוץ ויהיה מאוורר, בקיצור שיהיה מארז טוב ויפה ואם אפשר אז בחנות באזור רעננה או עם אספקה מהירה.... (אני קונה את המחשב מKSP, והמארז HEC ב240 די מכוער :\) תוה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע וחצי הזמנתי מ-KSP מחשב חדש ונחמד בעקבות המלצות שקיבלתי כאן. היום התקשר אליי נציג ושאל אם יש אישור ממני להחליף את ה-Enermax Liberty 500W שביקשתי בספק של אנרמקס "אבל לא מסדרת ליברטי" שהוא 530W ואמר שזה יעלה לי אותו דבר. אז אני שואל רק שאלה אחת - איפה הקאץ'? יכול להיות שבאמת נגמר והם מוכנים לבזבז כמה שקלים כדי שאני אהיה מבסוט או שזה שהוא לא ליברטי אומר שהוא מאיזו סדרה זולה יותר ופחות טובה? תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Q8300 ASUS P5QPL-AM Ceon 2GB 667Mhz WD 320GB HDD HD4770 1GB ותחשיבו גם עוד 2 מאווררים של המארז ועוד אחד שעל הלוח אם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב הוא עם מעבד i5. כרטיס מסך GTX550-Ti. כרטיסי זיכרון אחד בנפח 8gb ואחד 4gb סה"כ-12gb. דיסק קשיח של 1tb וכונן אופטי. ספק כוח . fsp460-60hcn הבעיה החלה מאז הוספת כרטיס הזיכרון של ה8gb ומופיעים לעיתים מסכים קרובים, בעיקר בזמן שימוש אינטנסיבי (משחקים). בוצעה בדיקה לזיכרונות עם memtest. בוצע בדיקת חום והטמפרטורות תקינות לחלוטין, מכאן החשד שלי הוא לגבי ספק הכוח.על הספק רשום שהוא מקסימום 460w (בעוד שההספק הוא 400w) והדרישות המינימליות של כרטיס המסך הן 400w לכן אני כמעט בטוח שזה הספק ושתוספת הזיכרון העמיסה עוד יותר עליו נוסף לכך שאני לא יודע כמה הספק הזה בכלל איכותי והוא באמת מספק את ההספק הזה... אז שאלתי היא קודם כל מה דעתכם? (ד"א אני מריץ כרגע בדיקה לדיסק הקשיח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב עם ספק כוח של 1000W. עד כה היה לי AIN1500 של Advice, הוא אמור להיות 1500VA אבל הוא לא מחזיק מעמד בזמן הפסקות חשמל. מה שכן במחשב הקודם היה ספק של 650W. רכשתי מאדוויס AON2000 שהוא 2000W, אבל המכשיר רועש כמו משאית. יש לו 2 מאווררים שעובדים ללא הפסקה. והרעש הזה הופך את העבודה שלי לבלתי אפשרית. הספק של המחשב עצמו יש לו ילתת סליל (coil whine), שזה בעיה בפני עצמה, אבל זה נראה שהרעש של הספק נהיה חזק יותר כשהוא מחובר לאל פסק. למרות שUPS יש יללת סליל משלו בזמן מאמץ של המחשב. החברה מוכנה לתת לי זיכוי, והם מציעים לי מכשיר דומה בשם TOP 2K LONG שיש לו מאוורר אחד. רציתי לשאות אם מישהו מכיר את המכשיר ומה רמת האימונות והרעש שלו. והא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הפסיק לעבוד היום. ובהפסיק לעבוד הכוונה היא שכשלוחצים על המפסק, הוא לא מגיב, שום כלום. המחשב מת לגמרי ולא נפתח. הספק בכותרת הוא זה שיש לי במחשב והוא מריח לא טוב ולכן הנחתי שאולי הבעיה בו. אז הלכתי לקנות ספק ולצערי קניתי את הספק fsp hd 420 שאינו מתאים למארז העתיק מאוד שלי. לא קיבלתי איתו ברגים מתאימים (זה retail) והברגים שיש לי מהספק הישן מתאימים לחורים שלא נמצאים באותו מיקום של הספק של fsp. (על פניו ניראה שהחורים הם גם קצת יותר דקים מאלו שנמצאים בספק הישן שלי) אז אם במקרה למישהו יש את הספק הזה ממש אשמח לקנות במחיר סמלי (מניח שהוא אינו חדש - אני מאזור חיפה). לחילופין, אם תוכלו לעזור לי למצוא ספק אחר כלשהו עם חורים שנמצאים במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי בבית שני ספקים, 1. OCZ GAMEXSTREME 700W - 4 X 18A 2. HEC COUGAR 750W - 4 X 19A על הנייר ה HEC עדיף, השאלה אם בתכלס יש לו באמת עדיפות על ה OCZ... אני פשוט רוצה את ספק החזק יותר למפרט היותר כבד שלי... תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק כח בעבור מחשב שאני מעוניין לבנות, אשמח לקבל המלצות על מספר ספקים. ידוע לי ששוק הספקים הוא פרוץ לחלוטין ולא כולם מציעים ספקים PURE, אבל עדיין אני מחפש ספק שהוא טוב יענה על הדרישות שלי, ובמקביל יצדיק את המחיר בלי להשאר עם חור גדול בכיס. המטרה שלי בספק מעבר להפעלת המחשב, שהוא יהיה מספיק חזק וטוב בעבור ה-OC. מבחינת המפרט של המחשב: cpu i5-2500K with OC (4.1-4.3) לוח אם Z68 עדיין אני לא סגור לגבי דגם ספציפי. ללא כרטיס מסך בנפרד, אני משתמש בכרטיס מסך מובנה בהמשך אולי אני הוסיף אבל משהו סביר בעבור GTA וכו'... לא כרטיס מסך שדורש מעל הממוצע. (לדעתי עוד אולי יהיה ניתן להריץ את המשחק בכרטיס מסך המובנה). דיסקים קשיחים יהיו מחוברים אליו 4 ככל הנראה בSATA2 בהמשך דיסק …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם dual molex to 6 pin for radeon 390x בטוח? היו ויש לי כבר יציאה של 6+2 הוא דורש כמובן עוד יציאת 6 פינים הבעיה היא שהכבל שמתחבר לספק (antec cable 8 pin to 6 pin) אבד ולא מוכרים כזה כבל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב החדש שאמור להיות קנוי בתקופה הקרובה, ההתלבטות היא בין ה 6A19 + ספק 300W של HEC לבין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5508 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=11911 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=10310 עכשיו השאלה היא איזה ספקים מגיעים עם המארזים האלה? האם הם מספיק טובים וייציבים בשביל לקנות אחד מהם במקום ה-HEC וחלסוך כ 100 שקל? ואם יש אפשרויות אחרות על פני מה שמצאתי במחיר של 300~ שקל(מארז +ספק 300W-400W )???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב עם בוא החורף התחילו הפסקות החשמל, והבניין שלנו ישן אז הפאזה, איך אומרים, יש לה פיוז קצר לכן הגעתי למסקנה שאני חייב לקנות אל פסק לפני שמשהו רע יקרה (בשלב מסויים המזל יגמר ) התחלתי לברר על דגמים, אבל אני חייב להגיד שהלכתי לאיבוד בין שלל הדגמים וממש אין לי מושג מה טוב בשבילי. אז אני מבקש את עזרתכם. אז זה מה שאני צריך. יש לי 2 מחשבים, מחוברים למסך 19" ב KVM. אני יודע שאל פסק שיחזיק את כולם יעלה הון, לכן אני מקטין את הדרישה שלי. אני רוצה לחבר רק את המחשבים, בלי המסך. אני לא צריך לעבוד על המחשב בזמן הפסקת חשמל. כל מה שאני רוצה זה אל פסק שיחזיק אותם למשך 5 דקות (בזמן שאני רץ להרים את השאלטר) ואם אני לא בבית או משהו כזה, שיבצע סגירה יפה של המחשב. אני מניח שמיותר לציין ש…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט השני בחתימה מכיל ספק ג'נרי 350W הוא יחזיק את ה8500GT עם כל המערכת שיש עליו כבר ? אני יודע שאני צריך לקנות אחד חדש וטוב אבל אין לי תקציב לזה כרגע . אני רק רוצה לדעת אם זה יחזיק. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש הצרכים הם: שקט , איכותי יפה. והכי חשוב שהייה בו המון מקום ומרחב יש לי את TAICHI ןאני ממש סובל שם ממקום שלא נדבר שעם אני רוצה להוסיף HD אני צריך לפרק את כל המחשב. תקציב עד 1600ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שיהיה מאוזן - גם מאוורר וגם שקט (עד כמה שאפשר) תקציב: 300 ש"ח למארז (ללא ספק) - יתמוך ב ATX, mATX - שיראה טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אחיי, נשרף הספק הישן ואני צריך ספק חדש, יש לי לוח dfi nforce4 כרטיס מסך 7800gt וamd3000 939.... מה אתם אומרים על Enermax Liberty 400W Active PFC או על Thermaltake TR2 Power 470W ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל שבעקבותיה ככל הנראה נדפק לי הספק. בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה – אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... בנתיים ניסיתי ספק אחר (ישן שיש לי ממ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-