ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם - הרכבתי ספק כוח JTC 500W מלפני 5 שנים שהיה במחשב לפני 5 שנים , על מחשב שאצלי שנתיים וחצי .על המחשב שלי היה ספק ג'נרי 500W שהרזיק אות , אבל עשה לי בעיות - היה נכבה ונדלק שהייתי מדליק אותו (שיארתי שזה בגלל הספק העלוב) ואז היום החלטתי להעביר בין הספקים , הספק הקודם היה על דיסק קשיח וצורב IDE - אז קניתי מתאם MOLEX->SATA בשביל לחבר אותו על הדיסק הקשיח של הSATA שלי . הרכבתי אותו על המחשב שלי מידע בסיסי , וכשסיימתי את ההרכבה ושחיברתי את המחשב , בהתחלה הוא בכלל לא נדלק , הנורה לא פעלה . פתחתי את המארז הוצאתי את הכבלים והחזרתי אותם , שיחקתי עם זה קצת , נסיתי להכניס חזק יותר.. שהדלקתי המחשב פעל יופי.וגם לא הייתה את הבעיה הזאת , גלשתי 10 דקות בערך בלי שום סימן שמשהו …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ושני מסכים שרשומים במפרט ופועלים במקביל. חשבתי שאולי שווה להגן עליהם עם אל פסק ורציתי לדעת כמה קיבולת VA הם צורכים אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש לפחות ברמה של ה- 8800GT בקרוב אז צריך להתחשב גם בזה. לא הגדרתי תקציב משום שאין לי מושג כמה אמור לעלות. קודם הייתי רוצה לדעת איזו קיבולת אני צריך ואז לראות אם זה בכלל מצדיק קניה... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים EIDE וגם 2 כוננים אופטיים (צורב וקורא CD). היום לאחר מאמץ מרובה של הדיסקים וגם של המעבד (100 אחוז עבודה) המחשב נכבה לי כמה פעמים מעצמו. ניתקתי חיבורי חשמל ומידע מכונן אופטי אחד וגם מכונן קשיח אחד. כך שעכשיו עם כונן קשיח אחד וכונן אופטי אחד הספק כח הנוכחי אינו קורס. אני מבקש להתייעץ עמכם איזה ספק כדאי לי לרכוש שיוכל לעמוד יפה בעומס בו-זמנית של 2 דיסקים קשיחים ו-2 כוננים אופטיים (+ עכבר לייזר לא אלחוטי אם זה גם חשוב לעניין זה). חשוב לי שהספק יהיה שקט.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ב10/9 אלך לKSP, ואשנה את כל המחשב שלי, אבל לא אפרט.. השאלה שלי היא כזאת: האם הקירור הזה: http://ksp.co.il/?uin=18496 מתאים למארז הזה? http://ksp.co.il/?uin=23829 לפי מה שאני ראיתי כן, אבל אני רוצה להיות בטוח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איך הספק enermax 450w enp450ast? לא מצאתי ביקורות ברשת תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בהמשך להודעה הזו וההודעות שלפניה, צילמתי תמונות להמחשה: אלו הפיוזים המדוברים, לצידם גופי קירור, תכף אכתוב מדוע ציינתי זאת: להלן תקריב על הפיוז הראשון: להלן תקריב על הפיוז השני (היה קשה לגשת אליו, מקווה שרואים משהו): בחלק האחורי ניתן לראות שהפיוזים מולחמים בצורה כזו שאי אפשר פשוט למשוך ולהחליף : לצד הפיוזים (צד ימין למעלה בתמונה) זיהיתי קצת צבע חום שמעיד אולי על התחממות של גופי הקירור: והנה קצת יותר מקרוב: כאמור, ניסיתי לקצר עם מברג את הפיוז השרוף ויצאו קצת ניצוצות ועשן אז הפסקתי. השאלה אם יש מה להציל פה, או ישר לפח? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הספק גלקסי 1000W של אנרמקס שנקנה לפני שנה וחצי לפני שיצא חבור החשמל PCI E 2.0. הספק מגיע עם שני חבורי PCIE של 6 פינים מחוברים ועוד שנים מודולריים. שאלתי היא אם ניתן לחבר לו כבל מודולרי של 8 פינים ואם זה בכלל חשוב אם אני אחבר כזה כבל או שאפשר לחבר את ה6 פינים שיש לי כעת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באופן עקרוני אני יודע שה P50 לא תומך בלוחות ATX אבל ניתקלתי בסרטון ביקורת ביוטיוב (https://www.youtube.com/watch?v=Fyafxl_6_6I) בערך מדקה 6:10 , אני רואה שהוא דחף שם מה שנראה כמו לוח ATX רגיל. למשהו יש ניסיון עם המארז הזה ויודע אם באמת אפשר להכניס לתוכו לוח ATX?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר’ה, אני מחפש ספק כח של לפחות 850W שקט במיוחד (המחשב נמצא במקום מרכזי בבית ורוצה כמה שפחות רעש) כמובן כמה שיותר זול אבל קודם החשיבות היא שקט. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חברים, קניתי את הספק הזה ביום חמישי מKSP ב471 שקל לאחר המלצה של הבחור שם, רציתי לדעת האם הוא מומלץ? ראיתי שבעוד 20 שקל יכלתי לקחת דגם מודולורי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series , האם כדאי להחליף במידה ואפשר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה על UPS בשביל המחשב הזה. המארז שייתווסף לו הוא FRACTAL R4. לפני שאתם שולחים אותי לעשות חישוב באתר זה רציתי לציין שלא כך הבנתי את דרך החישוב, אז אם תוכלו לחשב עבורי אני אשמח.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי איזה ספק כוח יותר יציב במסילות v12 ויותר טוב ? FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm או HEC 400TRT 400W תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי מארז זול ונתקלתי בו הבעיה היא שהמחיר שלו קצת חשוד בשביל מארז עם שני מאוררי 120: http://tms.co.il/product/4449 למישהו יש ניסיון איתו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מארז למפרט הבא.... E6300 1GB RAM 1900XT 256MB 400W ליברטי כל השאר אני משאר שלא משנים.... בכל מקרה אני מחפש מארז בתקציב בין 200 ל 300 חשוב לי שהוא יראה יפה מבחוץ ויהיה מאוורר, בקיצור שיהיה מארז טוב ויפה ואם אפשר אז בחנות באזור רעננה או עם אספקה מהירה.... (אני קונה את המחשב מKSP, והמארז HEC ב240 די מכוער :\) תוה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק 380W ANTEC נשרף - פיצוץ עם להבה והפיוז הדירתי קפץ האם ניתן לתקן בעיקרון ? איזה מעבדה בדיוק ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק שיחליף את הספק הקיים שלי שלא מפסיק לתקתק ולהרעיש. מאוד חשוב לי שהספק יהיה אמין ובמחיר סביר וכמובן שיסחוב את המערכת. ניסיתי לקרוא על ספקים באינטרנט ולא ממש הצלחתי למצוא אחד שאין תלונות לגביו חשבתי על G series של seasonic , שמעתי שיש דגמים שיש איתם בעיות ושהם חלק מהמוצרים שהם מספקים תקולים. האם כדאי לנסות להביא את ה FPS Hydro 650w מארה"ב ולוותר על אחריות? בנוסף אני מתכנן להרכיב את הספק בעצמי ע"מ לחסוך בעלויות וזו הפעם הראשונה שאני אתנסה בזה. ( אשמח לשמוע על המלצות - מודולרי / לא מודולרי ) וכו' המחשב : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-US…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה למארז עבור HTPC, המארז יישב במזנון (בשכיבה) לכן הגובה שלו צריך להיות באיזור ה10 ס"מ. יש את Antec VSK2000-U3 שכרגע לא נמצא במלאי בארץ. מחפש משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מארז למחשב החדש שאמור להיות קנוי בתקופה הקרובה, ההתלבטות היא בין ה 6A19 + ספק 300W של HEC לבין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5508 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=11911 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=10310 עכשיו השאלה היא איזה ספקים מגיעים עם המארזים האלה? האם הם מספיק טובים וייציבים בשביל לקנות אחד מהם במקום ה-HEC וחלסוך כ 100 שקל? ואם יש אפשרויות אחרות על פני מה שמצאתי במחיר של 300~ שקל(מארז +ספק 300W-400W )???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מכרה שלי הזמינה מפרט מסקיי. לעריכה - לא לגיימינג. המפרט כולל: I5-750, שני כוננים, צורב, 9600GT וכרטיס PCI FIREWIRE. שני מודולים של זיכרון. מארז אנטק three hundred. בעתיד ייתכן שתשדרג כרטיס מסך - נגיד ל GTX260 או QUADROFX1800 - ותוסיף כרטיס קול ו\או כונן או שניים. אולי עוד זכרונות. חשוב שיהיה שקט (אבל לא קריטי אם זה דציבל אחד לפה או לשם...). צריך שיתאפשר OC צנוע ויציב בשעת לחץ\רינדורים (3200-3400Hz?). לא צפוייה המהרת כרטיס מסך\זכרונות. הכסף לא מהעץ והיא כבר חרגה מהתקציב, אבל יש דברים שלא מתפשרים עליהם. על מודולריות אפשר... בהתחלה הוזמן seasonic 330W , אז הוחלט שכדאי שתהיה אופציה לOC וסקיי המליצו לשדרג ל550 seasonic energy plus אני לא מבין בזה, וחשבתי על S12II-…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש מארז + ספק שיספיק למחשב הבא. אני מעדיף שיהיה 400W, ליתר בטחון ובמידה אם ייבחר לבצע אוברקלוק או להוסיף כרטיס מסך ייעודי בעתיד. חשוב לי בעיקר המחיר (כלומר, הזול ביותר שלא מונע איכות סבירה), וכמו כן, עדיף שהמארז ייראה טוב יחסית, ובפרט שיהיה בצבע שחור. המפרט המיועד מבוסס Core i3 530, וכל השאר די סטנדרטי. כרגע ללא כרטיס מסך, אבל אולי בעתיד כן. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את הספק החדש Corsair Professional Series Gold ax 850w עכשיו אין אותו כרגע בארץ אז יש לרשותי 2 אפשרויות אשמח אם תיתנו לי תשובה על כל אחת מהן. 1. לרכוש אותו בחו"ל מהאתר amazon הנה קישור http://www.amazon.com/Corsair-Professional-Performance-850-Watt-CMPSU-850AX/dp/B003PJ6QW4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1278953772&sr=8-1 אבל אין בגלל שהם לא עושים משלוחים לישראל אז אין לי מושג איך לרכוש אותו משם(אשמח לקבל תשובה אם יש דרך נוספת אולי חברת משלוחים שתעשה את זה ) 2.ליצור קשר עם היבואן ולברר עם דרכו אפשר לקבל את המוצר אבל אין לי מושג מי היבואן של corsair.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ליבה כפולה 1.6mhz זיכרון ram 2G כרטיס מסך GEFORS 8 היה לי ספק כוח 500w ספק גנרי הוא נשרף אחרי שנה עבודה רציתי להחליף אותו בספק איכותי יותר אבל אני מתלבט בין 4 סוגים 1) SS-500ET 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem ) 2)VX450W VX 450W Active PFC 12cm Fan 3) ETK500AWT Tomahawk 500W Active PFC 12cm 4) EES500AWT ECO 80+ 500W Active PFC 12cm Fan PSU תודה רבה מראש ski_farm
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לקנות עכשיו את טמפסט.. זה מסובך להחליף מארז?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מאוד רועש, מניסיון שלי המארזים של SilverStone שקטים.. אני לא בטוח ממה הרעש אבל פתחתי וזה נראה כאילו זה מגיע מהמאורר האחורי שמתחת לספק. המפרט המלא:[h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%][TR=bgcolor: white][TD=width: 15%]מק"ט[/TD][TD=width: 55%]שם המוצר[/TD][TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD][TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD][/TR][TR=class: cat_product][TD=width: 15%]E41759-002[/TD][TD=width: 55%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD][TD=width: 15%, align: center]1[/TD][TD=width: 15%, align: center]₪43[/TD][/TR][TR=class: cat_product2][TD=width: 15%]MB75MAE33N[/TD][TD=width: 55%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יהיה לי כרטיס מסך, ויהיה לי מעבד די מינימלי (G3220), ומלבד זה SSD אחד, ואולי HD אחד, אבל גם לא בטוח. מה יהיה הכי cost-effective? עדיפות לקנייה ב-TMS
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-