ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש המלצה לספק איכותי עבור המערכת הבאה: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. המחשב משמש נטו לאינטרנט ,אופיס,וסרטים.לא מעבר לזה. מה שקורה הוא שבמהלך החצי שנה האחרונה החלפתי ככר פעמיים זכרונות.דיברתי עם אנשים ואמרו לי שכמעט בטוח שהספק כח[שכבר עובד כמעט שנים]כבר לא נותן מתחים נכונים ללוח אם,ואז לאחר כמה חודשים הזכרונות נפגעים.זו גם הסיבה לדבריהם שהזכרונות לא נהרסים ישיררות אלא רק לאחר כמה חודשים. בעקבות כך אני רוצה להחליף את הספק כח למשהו איכותי וטוב.בתקציב של 200-400 ש"ח פחות או יותר. אשמח לשמוע המלצות בעניין. בתודה מראש שי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם אני מעוניין להחליף מארז העניין הוא זה שיש USB 3.0 מקדימה למארז שאני רוצה או כל מארז בסדר כל כזה והלוח שלי מתאים רק לUSB 2.0 מה אפשר לעשות האם ניתן לחבר את הUSB ללוח? עזבו את הביצועים תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש ספק למחשב P4 2.8 Prescott Radeon 9800 Pro ושני דיסקים כמובן עלות נמוכה ביותר שאפשר (אבל עדיין משהו סביר ולא זבל) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקרון הופנתי לפורום הזה ע"י מישהו מפורום אחר שהמליץ לי, ככה שאני מקווה לצאת מפה עם תשובות בכל מקרה אני ואחי מתכננים רכישה של כ.מסך והדילמה היא הספק (שהוא כמו שכבר הבנתי מחברות ג'נריות ככה שאני צריך את הדעות שלכם פה) אוקיי אז הכרטיס שסביר להניח שיקנה הוא ה650TI או ה7790 (אני עוד לא בטוח), או ה7850 (אם לא יהיה צוואר בקבוק ויתאפשר עם הספק) - עם סבירות נמוכה ל7850 אם זה משנה המטרה היא לגיימינג (הקנייה בסה"כ היא למטרת הכ.מסך הספק הוא רק במקרה הצורך) ולא מתוכנן OC בכל מקרה המפרטים הם: מפרט 1: DualCore Intel Core i3-2120, 3300 MHz (33 x 100) Asus P8H61-M LX (3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) 4GB RAM כרטיס נוכחי: AMD RADEON …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי חברים, ברשותי כיום: p-180 של אנטק ואני מאוד מרוצה מבחינת השקט והוא ממלא את צרכיו בהצלחה. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בעיקר בין שניים: p-280 לבין ה R4 ששמעתי עליו ביקורות טובות. אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש עוד דגם מומלץ בטווח תקציב של עד 700 שקל אני לא מקובע, אבל באמת חשוב לי נושא השקט ואין לי כוונה לעשות OC מטורף(עושה תוספות קלות בלבד). כמו כן אני צריך ספק שיחזיק כרטיס מסך GF 670~ 3 דרישות: 1. חובה שיהיה מדולרי! 2. יתמוך במתחים ש HAWELL דורש. 3. תקציב שפוי - עד 700 ש"ח גג גג.
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
KAKADU999 צילמתי לפני שראיתי את הפוסט שלך, מה אתם אומרים, האם חסרים רכיבים קריטים? ובכלל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
TMS מציעים באנדל נחמד לרוכש מחשב חדש Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W ב 745 ש"ח המארז לבד עולה 543 ש"ח והספק לבד 387 ש"ח (ס"ה 930 ש"ח) כך שיש פה הטבה משמעותית. פתחתי בעבר דיון על הספק הנ"ל והמסקנה היתה שהוא לא רע בכלל. http://hwzone.co.il/community/threads/524530 עמדתי להזמין היום מחשב, ושאלתי את המוכר על אפשרות לקבל Seasonic במקום FSP. קיבלתי אפשרות לקחת את הספק Seasonic S12II-520W ולהוסיף עוד 25 ש"ח, המערכת מבוססת על i5 3470, לא מתוכנן OC, והשקט הוא פרמט חשוב. כרטיס המסך יהיה כנראה Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST אבל חשוב לי שהספק יהיה מספיק חזק כדי להתמודד עם כרטיסי מסך כבדים בעתיד (לא SLI או Cross Fire). יתרונות TFS: - קבלים ספק שמחירו 387 ש"ח תמורת 2…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, שמי חיים, וברצוני לשתף אתכם בבעיה שמאוד מעצבנת אותי ואשמח לשמוע את דעתכם בענין אני כותב את האשכול הזה באיחור גדול, אבל עדיף מאוחר מאף פעם כי אני מתכוון לשדרג את המחשב למשחקים. אני מודע לכך שהנושא קצת חורג מנושאים העיקריים של הפורום, אבל מיד תבינו למה. אז ככה: בשנה האחרונה רכשתי למחשב מקלדת ועכבר לגיימרים מבית RAZAR (העכבר DEATH ADDER והמקלדת LYCOSSA) והבעיה היא שמאז אני כל הזמן חווה איתם נפילות מתח, כלומר פעם המקלדת ניכבית או מהבהבת (מקשים עם תאורה) ופעם העכבר מפסיק להגיב (כלומר מתנתק). כאמור, פיתחתי רשימת חשודים לנפילות אשר מסודרים בסדר כרונולוגי כשהראשון הוא הכי חשוד והאחרון הכי פחות חשוד ואפרט למה: 1)חשוד עיקרי: ספק כח 450W מחברת IN WIN מחובר ל…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הספק שברשותי הוא ה coolermaster rs-500-pcap-i3 שאם אני לא טועה בא בבאנדל עם המארז. המערכת שרצה עליו היא: Amd athlon x4 640 מומהר ל 3.6Ghz. Gigabyte MA-770T-UD3 4G ראם. Nvidia GTX460 סטוק. בעת בדיקת מאמץ עם OCCT, מופיעים לי הנתונים האלה: הראשונה משמאל היא Value באמצע Min והאחרונה Max. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בשבועות הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב חדש מTMS שיכלול את הכרטיס מסך gtx770 של ג'יגהביט וראיתי באנדל שחוסך הרבה כסף שכולל את המארז core 3000 (עם usb 3 ) וספק של seasonic עם 520 וואט. עכשיו נאמר לי שזה ספק איכותי וטוב יותר מספקים של 600 וואט אבל עדיין אני רוצה לדעת האם הוא יחזיק לי את המערכת של המחשב. המעבד- 4570 i5 ראם 8 ג'יגה כרטיס מסך gtx770 לוח אם h87-d3h של ג'יגהביט אז... מה אתם אומרים? מחזיק או לא מחזיק (ובמקרה ולא אשמח לקבל הצעות חלופיות) תודה לעונים D:.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה מופיעה בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כבל מעביר ממולקס לסאטא X10 לערימת דיסקים בטור. עד עכשיו מצאתי רק ל4 סאטות המיוצרים בייצור המוני. קיים משהו שירווה את הצמאון שלי ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצלנו במשרד(סליחה על כל הדיונים, פשוט זו "עונת השידרוג") כאשר ישנה הפסקת חשמל היא מתרחשת מחוץ לשעות העבודה(בלילה). לכן, אל פסק רגיל שנותן שהות של מספר שניות/דקות מרגע הפסקת החשמל/קפיצת המתח על מנת שהמשתמש יבצע כיבוי מסודר - לא עוזר לנו. האם קיים אל פסק כמתואר בכותרת, קרי כזה שיכול לבצע כיבוי מסודר בעצמו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי את ה HAF 932 שהוא מעולה אבל פשוט נמאס מהגודל CM HAF XB אני לא מוצא בארץ משום מה THERMALTAKE ARMOR 30 לאע מצאתי סקירה באתר עליו במארז יהיה מותקן לוח ASUS MAXSIMUS VI GENE ספק סיסוניק מעבד I5 4670K כרטיס מסך לא משהו מפלצתי אם למישהו יש הצעות למארזי קוביה אחרים אשמח לדעת תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי ספק COUGAR A 760W , והיום הביאו לי מהמשפחה מחשב עם ספק ANTEC 450W , יש איזושהי בעיה להשתמש בו עם הכבל של הספק הראשון ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מפרט למחשב חדש, מכל הדברים אני מרוצה חוץ מהמארז והספק שאני לא מכיר המארז והספק שקיבלתי : redline 01 usb3 + seasonic 450W RT 80 + GOLD * השימוש שלי במארז הולך להיות רב תכליתי (לא משחקים כבדים) ואני לא הולך לבצע OC , חשוב לי שהמחשב בכללותו יהיה שקט מה דעתכם על המארז והספק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום המכובד! (זה מצחיק כי זה *פורום*) ספק הכוח שלי חורק. למעשה, אני לא יודע בוודאות שזה ספק הכוח, אבל ניסיתי לנתק כל דבר מכני אחר במחשב - דיסקים קשיחים, מאווררים, DVD - וזו ממש האפשרות האחרונה שנותרה לי. הרעש גם נשמע מכיוונו. המצב הזה ככה כבר כמה חודשים. הוא לא כל הזמן חורק, רק לפעמים. אני לא חושב שיש איזשהו סיכון שיתחמם או משהו כזה, המחשב שלי פועל בלי שום בעיות גם לתקופות ארוכות (עכשיו בסוכות הוא היה דלוק איזה שבועיים ברצף), אבל זה מעצבן. עכשיו, השאלה היא, האם יש סיכוי לתקן אותו - למשל, לנקות אותו עם לחץ אויר (אם אני אצליח למצוא מקום על לחץ אויר שאפשר להשתמש בו ככה), יכול לפתור את הבעיה? ואם לא, השאלה היא... איזה ספק כוח כדאי לי לקנות? אני לא מוצא את אותו דגם בדיו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪457 מארז: Silverstone Redline 4 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪234 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה כמות: 1 - מחיר: ₪0 המהרת מערכת …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק Corsair VS650 650W לוח אם : Asus B85M-G LGA1150 זכרונות : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz מעבד : intel i5 4570 3.2Ghz כרטיס מסך :MSI Radeon R9 270X GAMING OC 2GB בנוסף לכך הארד דיסק 1 ,ו 4 מאווררים. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז וספק שיתאימו למפרט הבא: Core i7 Haswll 4770 Intel SSD 530 240GB Gigabyte Q87M-D2H 8GB RAM WD Green 1TB חשוב שהמארז לא יהיה מצועצע, לא מחפש לדים וכל מיני שטיקים אחרים. לא צריך הרבה BAYS של 5 אינץ' (אחד-שניים מספיקים). אם יש באנל של ספק\מארז זה מעולה, אם לא אז בנפרד. אני יודע שכל ספק כיום אמור להריץ את המערכת הזאת, פשוט לא מבין באיזה ספקים עדיפים על אחרים. לא רוצה לקנות משהו גנרי או באיכות גרועה. חשבתי על http://ksp.co.il/?uin=20369 מה אתם אומרים עליו? אם אין באנדל טוב, איזה ספק לקחת איתו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי LCD SAMSUNG 46, PS3 ומזרים מדיה. כולם מחוברים לאל-פסק שיש לי שהפסיק לתפקד, קניתי סוללה חדשה וגם היא לא טובה. כבר נמאס לי להוציא כסף על האל-פסק, אני רוצה לקנות מגן שלא צריך להחליף לו סוללה. האם מייצב מתח יהיה לי טוב ? לדוגמה : http://ksp.co.il/?select=.1116..1117.&a ... maxprice=0
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני סגור על כמעט כל החלקים למעט מארז וספק כוח.. מפרט זה הורכב ב - סטארט מחשבים 870 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 390 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2230 ₪ - MSI GTX780 3GB DDR5 499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 299 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO -אני רוצה להגיע לסכום כולל של 5.5 אלף שקל פלוס מינוס (ללא המארז והספק זה 4888) . -התלבטות בין המארזים הנ"ל: antec gx900 300r ANTEC GX700 Antec one Antec X1-T Thermaltake Commander MS-I Black Antec Thr…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
זה המפרט של המחשב של אחי: I3 2100 8GB RAM GT630. יש לו ספק של ZEUS והמחשב לאחרונה התחיל לעשות ריסטים (אחרי שנתיים עם הספק), ועכשיו הכרטיס החיצוני לא מראה תצוגה על המסך והמובנה כן עובד.. אז כנראה שהכרטיס הלך.. עשיתי בסדר שהזמנתי S12-520W? או שזה בזבוז? אני מתכנן חודש הבא לקנות כרטיס רציני יותר.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם המפרט הבא: asrock 41gs e7400 4 g RAM (לא זוכר, להערכתי קינגסטון) GTX 260 216 הארדיסק : 160 GB 1 TB מארז סטנדרטי כרגע ברשותי ספר EZCOOL 400W (אם אני לא טועה). לפני כן המערכת הייתה ב OC עם ספק cougar 400w שהתקלקל. לפי הבנתי הוא ג'נרי (המערכת ברשותי הרבה זמן ובגלל חוסר זמן ותקציב לא החלפתי אותו) סך הכל אין תקלות. אני רוצה לעשות OC למעבד ולכן חשבתי להתחדש בספק ולהתייעץ עמכם. התקציב הוא בערך 150~ לספק חדש . האם כדאי וצריך להחליף את הספק הנוכחי בשביל OC ואיזה ספק כדאי באזור תקציב זה? הדרישה כמובן היא בעיקר לOC אבל היתי רוצה גם משהוא שקט וחסכוני בחשמל. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-