ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, המחשב שלי מתחיל להיות מיושן, אבל ממש. אז החלטתי שאני רוצה לשדרוג אותו ולהפוך אותו למחשב חזק מאוד. אין לי כסף כרגע לעשות את זה בבאת אחת. אי לכך החלטתי לשדרג קודם כל את הבסיס כדי שאני לא אדפק עם חומרה חזקה\גדולה מדי למחשב הנוכחי. כרגע כמו שאתם רואים במפרט בצד יש לי מחשב חמוד... בתור HTPC.... המארז שלו מארז של JSPTECH זול מאוד כולל ספק 400W. אני חוש כבר בכיוונים של מערכי CF או SLI או 4870X2 בגלל זה אני רוצה לרכוש קודם כל מארז גדול וכמובן ספק בהתאם. האם המארז הזה יספיק? (מבחינת גודל, לכ. מסך דוגמת 4870X2 וכו') http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3735 והאם הספק הזה יספיק? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3472 אני יודע שהספק הזה חזק מאוד, ומסוג…
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ת'אמת אין לי מושג כמה להשקיע בדבר הזה למרות שזה חשוב זה המפרט שאני רוצה (אם למישהו יש הערות/הארות לגביו אני אשמח לשמוע) מעבד : Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם : P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות : איזה שני סטיקים של 2GB כל אחד כרטיס מסך : HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 של GIGABYTE הארד דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II של WD עכשיו אני צריך רק מארז וספק טוב למפרט הזה שאלה קטנה : המארזים באים עם מאווררים בסיסיים או בכלל לא ?! תודה רבה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אנטק 300 http://tms.co.il/product/5995 TT M5 http://tms.co.il/product/5636 CM 509 http://tms.co.il/product/5986 (האם באמת אפשר להתקין לו מקדימה 3 מאווררים כמו בתמונה?) רצוי שיהיה שקט בקשר לאיוורור אני מאמין ששלושתם טובים
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לא מזמן אל פסק של חברת DVICE, דגם ה 650V. האם מישהו יכול לומר לי כמה קרינה בערך המכשיר(מהדגם הספציפי הזה) הזה פולט? האם זה מסוכן? וכמה מרחק בטיחות עליי לשמור מהמכשיר ? כרגע הרחקתי אותו עד לרוחק המקסימלי של הכבלים שמחוברים אליו...שזה 1.6-7 מטר. כשהתקשרתי לשירות לקוחות של החברה, הרגיעו אותי ואמרו שאני יכולה אפילו לשים את המכשיר בין הרגליים, ושהמכשיר עבר את כל הבדיקות של מכון התקנים וההכל. אבל בכל זאת, אני מאוד מודאגת בגלל כל מיני כתבות שקראתי בנושא... המון תודה מראש על העזרה! :
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אחרי קצת יותר משלוש שנים, ספק הכח ב-Arctic Cooling Silentium T2 Pro החליט להתפגר (כולל תצוגה פירוטכנית לא רעה בכלל). בגדול הייתי מרוצה מהמארז המאד יחודי הזה, אבל החיסרון המרכזי שלו היה ספק הכח הלא סטנדרטי שלהם שיושב בתחתית המארז מקדימה ופשוט אי אפשר להחליף בכל ספק כח רגיל אחר. כבר לא מוכרים אותו בארץ, ולהביא אותו מחו"ל יקח גם לא מעט זמן (שאין לי) וגם לא מעט כסף (בעיקר בזכות המשקל שמנפח את מחיר המשלוח). בלית ברירה הגעתי למסקנה שכבר עדיף לקנות מארז חדש. ברירת המחדל שלי היא Altec Sonata III: בדומה לSilentium הוא גם מארז עם מראה סולידי שאמור להבטיח עבודה שקטה יחסית וספק כח יעיל שכבר מובנה במארז, וזה בדיוק מה שאני מחפש. אני לא צריך ספקי כח צבעוניים ומודולריים, לא צריך חלונות ר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך המארז NZXT ZERO 2 בשביל משחקים האם הוא גדול מספיק מאוורר מספיק ,אפשרות לסידור כבלים מאווררים וכו אם לא אשמח לשמוע המלצות
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני זקוק לספק חדש ומעוניין לדעת מה ההספק שהו צריך להפיק בכדי שלא יהיו בעיות של מתח. המפרט שלי הוא זה: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb Asus Commando G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ (עם אופציה להטספה של עוד KIT כזה) eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 TT BigWater 745 WD Raptor 36GB WD SATA II 320GB תודה. (אודה לכם גם אם תתנו המלצות לספקים D= )
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המפרט הוא: Core i7 920 Intel DX58SO 1333MHZ\4GB\8CL כרטיס מסך: כרגע 9800GT מחכה לנומבר או אוקטובר ליציאת כרטיסי המסך של Nvidia(יש לי תקציב לכרטיס מסך של 2500) מארז: Spedo Series Edition Full Tower Black Case קירור למעבד: Mugen 2 750GB Hitachi 32bit אני צריך ספק שיתאים ללוח אם בחיבור ובכלל שיצליח להחזיק את כל המערכת. תקציב עד 450 ש"ח.. תודה רבה לעונים רצוי שיהיה מIQPC כי אני עושה משם הזמנה של מארז אז עדיף לי להזמין כבר את שניהם במשלוח..
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הספק אמור להחזיק מערכת : E6300 ABIT IL9 7600GT HD 250 GB 2GB DDR2 משהו בסגנון הזה. אם אפשר הסבר על הספק/מארז הממולץ זה יעזור מאוד. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן, אולי השאלה קצת טיפשית, אבל לא מצאתי תשובה בשום מקום... מה היתרונות והחסרונות של דלת בקדמת המארז? על מה זה משפיע? למשל ההבדל העיקרי הנראה לעין בין מארזי Element G ו-Element S של ThermalTake הוא הדלת הקדמית. מה בעצם היא עושה? תודה וסופ"ש נעים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... יש לי כרגע ספק ג'נרי גרוע ורועש בטירוף על המחשב ואני מעוניין להחליפו בספק כמה שיותר שקט ושיהיה לא יקר מדי... עד 300 שח וכמה שפחות יותר טוב הנה המרפט: מעבד C2D E6300 לוח GB 965DS3 כרטיס מסך X1950PRO וזהו פחות או יותר
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי liberty400 עכשיו בחוברת של הספק ראיתי שיש כבלים של רק חיבורי sata בלי molex וכבלים ארוכים יותר ויותר סוגים! מישהו יודע אם זה ניתן לרכישה בארץ??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי מארז חדש בדגם Antec NX800 Pink קניתי מחשב נייח חדש. ויש לי מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 וגם קניתי קירור למעבד Corsair - iCUE H115i RGB PRO XT לפני שאני מרכיב קירור מעבד. רציתי לדעת ולישאול על קירור מעבד מצורף 2 מאווררים 12 ס"מ. מה צריך להיות זרימה אוויר צריך להיות אוויר ניכנס בתוך מארז ויוצא מאחורה אוויר או צריך להיות אוויר יציאה מקדימה מחוץ למארז קדימה ? וגם במארז קדימה יש 2 מאוורים גדולים מאוד. צריך להיות זרימה אוויר החוצה מקדימה או זרימה אוויר בתוך מארז יוצא אוויר מאחורה ? הנה תמונה מארז חדש שקניתי. וגם תמונה קניתי קירור למעבד.... בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
תהנו חבל שלא הוסיפו את הקורסאייר 850 להשוואה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס מסך 8800GTS האים הספק הזא :hec-425VD-PT (יש לי אותו כבר במחשב) יחזיק אותו
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור בקרוב למעבד מרובע ליבות (עם ירידת המחירים ביולי) ואולי עם איזה שדרוג לכ.מסך כרגע, כפי שניתן לראות בחתימה, אני עובד עם NEO 430 שכבר מזמן אני מרגיש כאילו הוא צועק עלי שאני מאמץ אותו בכל אופן, יש לי אפשרות לקנות את הספק הנ"ל מאיביי במחיר מאוד נמוך (כ 600 ש"ח) השאלה שלי היא, האם הוא נחשב מוצלח (כסידרת ה NEO או NX של CORSIAR) או שכמו הספקים החלשים יותר של TT - הוא לא מומלץ ? תודה ואשמח לשמוע דעות עריכה: ישנם שני דגמים, אחד מודולרי והשני לא בשביל המודולרי, המחיר יעלה בכ 150 ש"ח יותר..
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה מארז רחב. 213 מ"מ והלאה. ושיהיה ATX ולא BTX. יופי לא חשוב. אני אשמח אם מישהו נתקל בכזה ויכול להמליץ. עריכה: HEC 98R9 http://www.hec-group.com.tw/pccase/98/ מישהו נתקל בו בארץ? כי אני לא מצליח למצוא אותו בחנויות הנפוצות.
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני ממש רוצה לקנות את אחד המארזים האלה וכל הזמן נותנים פה תגובות שליליות עליהם ולא הבנתי למה ? למה הם לא מומלצים ? מה הבעיה איתם? והאם אפשר לפתור אותה על ידי החלפת מאוררים או משהו כזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם שתומך כנראה רק במאוורר מערכת אחד (h81m 2spv ga) לי יש שש מאווררים השאלה אם יש מפצל שמתחבר ללוח אם ונותן אפשרות חיבור לשלוש ארבע חמש מאווררים.? מה המחיר ומאיפה קונים אני לא רוצה לחבר את כולם לספק כי אני רוצה לשלוט על המהירות לכולם יש חיבור עם שלוש פינים לשלוט על המהירות וחיבורי מולקס עם שני פינים שעובד על 100 אחוז כל השמן
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את מארז ה-P50 החדש של אנטק. בואו לגלות האם יש לנו עוד מתחרה ראוי בשוק מארזי הקוביה המתקדמים לכתבה: http://hwzone.co.il/מארז-antec-p50-בביקורת-הקוביה-המתקדמת-שלא-תקר/
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יקרים, חשבתי הרבה וגם הסתכלתי הרבה בפורום זה ואני עומד בפני דילמה מעניינת, אולי אתם חברים יקרים בעלי ידע וניסיון יותר משלי תוכלו לפתור את הדילמה? הנה היא: בהנחה שמארז HTPC: - אפשרי ל-2 כונני DVD/CD, אפשרי ללוח אם גודל ATX רגיל, ואפשרי לעמידה או שכיבה, ואפשרי להכניס עד 2 דיסקים קשיחים רגילים. אז.... למה לי לקנות מארז רגיל ? זאת אומרת, מה היתרונות ומה נותן לי מארז רגיל, שמארז HTPC לא ייתן לי ? אנא עזרו לי לפתור דילמה זאת, בתודה וברחשי כבוד לאנשים שנמצאים כאן
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב מKSP.... יש לי מפרט ביקשתי ממנו חוות דעת פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367444.0 הנה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות X2 DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden…
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב : מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB אני לא יודע איזה ספק לקנות שמעתי על Corsair VX Series 450W PSU אבל אז הבנתי שהוא לא מודולרי...מה זה מודלורי??? שמשהו יסביר לי בבקשה. או שצריך למפרט שכזה את Corsair VX Series 520W PSU ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היו לי הרבה ספקי כח ותמיד הבטיחו לי שהם ספקים שקטים.. הם היו שקטים, בהתחלה. עכשיו יש לי למשל ספק שקניתי עם המארז של EZCOOL 450 בזמן האחרון אני מתחיל לשמוע רעש של מאווררים והבנתי שזה בעיקר מהספק. רציתי לדעת אם יש ספק נורמלי שבאמת שקט גם בימים החמים? יש ספק שהוא בלי מאוורר בכלל? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין ב-NZXT H2, היבואן לא מביא אותו לארץ בשבועיים הקרובים ואני לא רוצה לחכות. מחפס מארז דומה. דרישות: 1. עיצוב סולידי 2. שקט יחסית 2. FRONT USB3 3. רשתות סינון על פתחי האויר 4. תקציב עד 500 ש"ח גמיש 5. לא sonata 3, העיצוב שלו מעצבן אותי יש משהו??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-