ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים אני צריך המלצה לספק שקט ואמין שיחליף את הFSP raider 650w במחשב שלי. שמעתי ש corsair וseasonic נחשבים ליותר טובים בתחום אז אשמח להמלצה על ספק של אחד מהם. אני מעוניין גם בהספק שיאפשר לי מרווח בטוח לשדרוג המעבד או כרטיס המסך. המפרט הוא כזה: i5 4570 gigabyte ga-b85m-d2v sapphire radeon r9 280x SSD 128gb HDD1TB
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המערכת שלי היא: - Mother Board: Asus Sabertooth X99- Processor...: Intel 5820K (@ 4.6 GHz, 1.316 V)- CPU Cooling.: קירור מים בבניה עצמית- RAM.........: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400mhz CL 13-13-13 - HDD 0.......: 256 GB Samsung EVO 840- HDD 1.......: Seagate ST2000DM001 2TB עם בלוק של EK- GPU.........:ASUS 980 TI- Case........: NZXT switch 810 אני מחפש ספק בין 1200-1300W בעתיד הוספת עוד כרטיס ודברים נוספים לכן אצטרך משהו חזק. כרגע יש לי 1200 ברונזה של HEC שגמר את הסיפור אחרי ששירת אותי 5 שנים. תקציב 1000-1300 שקל חשבתי אל אלו מה דעתכם? הצעות אחרות? http://ksp.co.il/?uin=21293 http:…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברי פורום יקרים, מה נשמע? קניתי רכיבים לריג החדש שאני בונה והם: I7 6700K Asus Z170 Corsair Vengeance 2x8GB 2666MHZ Samsung 850 EVO 250GB SSD WD BLACK CAVALIER 2TB Sound Blaster Z MSI AERO GTX1080 OC השימוש שלי הוא גיימינג ואני לא רואה עצמי מוסיף רכיבים כמו עוד כרטיס ל-SLI בזמן הקרוב אבל לא פוסל לעתיד. אני רוצה מארז בלי דלתות שקופות כדי שלא אצטרך לראות אורות במידה ויש רכיב שמאיר בפנים וחשוב לא פחות זה שהמארז יהיה שקט כמה שיותר מבלי לפגוע בקירור. אני גם רוצה ספק כוח. על מה תמליצו - 550 או 650 ואיזה סוגים? אני מחפש מחירים שפויים - עדיפות למתחת ל4 ספרות עבור שני הרכיבים ביחד או כמה שיותר קרוב לזה מבלי…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ספק כוח למפרט החדש שלי. חשוב לי שהוא יהיה מודולרי ושקט, ושבעתיד יוכל להחזיק גם מערך כרטיסים. יש כל כך הרבה מבחר שאני לא יודע כבר במה לבחור, ולכל ספק שיש עליו ביקורות טובות, יש גם חלק רעות- דיי מבלבל. התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
פעם אחרונה שאני זורק כסף על מחשב יקר, פשוט נמאס לי מזה כבר. איך מארז Fractal Design Define R5 Blackout עולה 800 שקל (כן אני יודע שזה בא עם ספק) וכשאני מכניס USB - אני לא יכול להוציא אותו. שמתי Receiver של מקלדת אלחוטית. עכשיו אני לא מסוגל להוציא את זה. USB אחרים שאני מחבר - גם קשה להוציא אותם. ומה שהכי מתסכל זה שחנות שקניתי ממנה את המחשב החזיקו את המחשב אצלם כמה ימים בבדיקה ושום תקלות לא נתגלו. לא תקלה שהייתה לי חודש ימים שעשה רעשים ולא הקטע הזה של USB. די נמאס.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לעצתו של smalul מהנושא הזה: אני מתכוון לקנות ספק כוח חדש כחלק ממחשב חדש שאני מתכוון לקנות, אשמח אם תוכלו לייעץ לי על ספק כוח אמין ומתאים לדרישותיי, לרבות גלישה ומשחקים קלים כגון LoL, CS, CSGO, Payday וכדומה. תודה מראש עריכה: מפרט - זיכרון - G.Skill Value 8GB DDR4 2133Mhz כונן SSDד- Intel SSD 540s 480GB כונן HDDד- WD Blue WD5000AAKS 500GB מעבד - Intel Core I7-6700 לוח אם - Gigabyte H170M-D3H-GSM כרטיס מסך - AMD Radeon R7 260X
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
זה המחשב שיהיה לי: https://pcpartpicker.com/list/HMNnKZ אני עדיין מתלבט איזה מארז לקחת. יש לכם הצעות? חייב שזה יהיה מארז Mid Tower
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מארז HTPC שיכול להכיל לוח ASUS Z170 PRO GAMING וקירור מים CORSAIR i100GTX. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
הסיפור מתחיל ב ".Power supply surges detected during the previous power on" " ASUS anti surge was triggered to protect system from unstable power supply unit! ויגמר בזה שיהיה לי ספק חדש. לצערי אני עדיין בספקות אם זה הספק או רכיב אחר ובגלל שאני לא משיג ספק לבדיקה שיתאים לכרטיס מסך שלי, אני כנראה אקנה פשוט ספק חדש. אני רוצה ספק אמין ויציב!! לא חשוב לי שלא יהיה שקט, כנראה אני צריך 650W, ורצוי שיהיה יעיל אנרגטית אם לא מקפיץ את המחיר יותר מידי.. הייתי מעדיף לקנות מאמזון או newegg אם יוצא משתלם, נמאס לי להכנס לKSP... בנתיים הסתכלתי על אלה שקצת מעל התקציב אבל אם הם שווים את זה אקנה אותם, אבל נראה לי קצת התפזרתי איתם כי הסתכלתי לפי ה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לקניית מחשב חדש תיכננתי ללכת על מארז cooler master cm690III. אך זה ישן ולא נמכר כבר לפחות איפה שאני קונה באייבורי או ksp. כעת אני בבעיה עם המארז היות ורוב המארזים לא נראים לי כלל מבחינת המראה שלהם הרובוטי והעתידני. אני מחפשת אחד שנראה עדין ויפה כמו סוג המארז שציינתי של coolermaster 690 ועדיף גם שיהיה עשוי מפאנל של מין חורים כמוהו ולא אטום לגמרי במראה ובחומר שלו. כמובן שגם חשוב מאוד שיהיה מארז טוב מבחינת שקט, סוגי וכמות מאווררים, חיבורים וכמות וגודל איחסון הכוננים. אך יחד עם זאת מראה החיצוני שלהם גם כן וזה דבר שקשה למצוא היום במארזים של היום. האופצייה היחידה שנראית לי ומצאתי זה Thermaltake core v71. הוא מארז קצת יקר לי אבל אין לי ברירה אחרת…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים UPS מדגם Advice PRV850 בן כמה קצת יותר מ-3 שנים הפסיק לעבוד בדקתי ומצאתי שהמצבר מת. המצבר הוא YUASA NPW45-12 (תמונה מצורפת) פעם ראשונה שאני רואה מצבר שמסומן ב-W/Cell ולא ב-A/Hour חיפוש של הדגם לא העלה תוצאות בארץ. אמזון לא שולחים סוללות\מצברים. יש למישהו מושג אם אפשר למצוא מצבר כזה או תחליפי בארץ ? כדאי בכלל להתעסק בזה (מבחינת מחיר) או שעדיף לרכוש UPS חדש ? תודה מראש למגיבים
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
הכירו את הדגמים החדשים שמצטרפים אל משפחת ה-High Current Gamer המפורסמת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקי אז השאלה שלי היא האם ספק של 450W וספק של 650W צורכים את אותה כמות חשמל מהקיר, אני יסביר . נגיד שהמחשב שלי צורך 430W האם שניהם יצרכו מהקיר 430W או שכול אחד צורך את הכמות המלאה שלו (450W ,650W) והחשמל העודף סתם מיתבזבז (20W ,220W ) . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הספק הנל: https://www.amazon.de/gp/product/B075M3R4YB/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 אבל לא ניתן לשלוח לארץ משום מה ניתן לקרוא עליו כאן https://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=550 שימו לב שזה לא prime זה prime ultra שזה סדרה חדשה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, כבר פתחתי אשכול בייעוץ לקניית מחשב אך ההיענות מעטה יחסית כך שפותח כאן אשכול חדש בהתייחסות אך ורק לספק כוח ומארז. המפרט עוד לא הושלם סופית - מעבד - amd 2990WX - שימו לב - זה מעבד חם ! זה 250W . קירור - נוזלי - מערכת סגורה . כיון שמעבד כזה חם , הקירור אוויר (נגיד ניקוטה המפלצתי) לא יתמודד היטב כמו קירור נוזלי. חשוב לי לציין כי זה פרמטר חשוב לבחירת מארז. לוח אם - כרגע שוקל X399-GAMING-PRO-CARBON-AC (אבל יש עוד 3 דגמים וזה לדיון אחר בפורום מעבדים +לוחות אם) . זיכרון - 16GB (גם כאן יש אצלי קצת בעייתיות של תאימות הזיכרון ללוח אם, אך כאמור לדיון אחר). 2 דיסקים של M2 . דיסק חיצוני שמתחבר בUSB3 . כמה שאלות : …
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מה משתנה בין ספק כוח אחד לאחר חוץ מההספק? אם למשל לוקחים את הספק הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19379&search=GIGABYTE+650W ומשווים אותו לזה: https://www.tms.co.il/cp9020091eu ההבדל במחיר הוא כמעט פי 2. אני יוצא מנק' הנחה ש RMX יותר איכותי, השאלה במה האיכות מתבטאת? איזה רכיבים יש לו בפנים שהם יותר איכותיים? ומה לגבי הגנות האם יש בשני הספקים את אותן הגנות? האם יש תועלת לשלם עוד 250 שקל בשביל ה RMX?
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מעוניין להחליף את המארז הנוכחי שלי למארז מאורר יותר Antec NX800 ואני רוצה להוסיף עוד שני מאווררים עליונים הבעיה היא שהלוח אם(asus a320m-k) שלי לא תומך בעוד מאווררים(ככה הבנתי משיחה עם נציג של וולקום) מה אפשר לעשות האם צריך להחליף לוח אם או שיש איזשהו מפצל שאפשר לחבר למחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה שהלך לי הספק של המחשב הישן, המאוורר שלו לא עובד והמחשב נדלק אבל אפילו לא מגיע לפוסט (המסכים לא נדלקים), ואחרי כמה שניות עושה ריסטרט וחוזר על עצמו. צריך המלצה על ספק חדש, מודולרי מלא אבל לא יקר. תודה. המפרט שלי הוא: CPU: Core 2 Quad Q9550@4.3GHz Cooling: Scythe YASYA P-P Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P RAM: G.Skill F2-8500CL5D-2GBPI 4x2GB PSU: SeaSonic Platinum SS-860XP SSD: SanDisk Extreme SSD 240GB HDD: 2xSamsung HD103SJ Spinpoint F3 1TB Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS 500GB GPU: GIGABYTE GV-R797OC-3GD HD7970 3GB Case: Fractal Design Define R4 Black Display: 2xCrossove…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע למה המחירים של ספקי כח עלו בעשרות אחוזים לאחרונה? לדוגמה: ספק כח קורסייר RM650 מחיר קפץ ב 25% בחודש האחרון.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מעוניין במארז מוגן עם מנעול טוב ע"מ להגן מפני פתיחה של המארז ואו חיבור התקנים למחשב, יש כזה דבר במחיר שפוי? או שעדיף לי לבנות מעץ לבד משהו טוב? ואם כן איך מתכננים איוורור לתיבה כזו? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים אז נסגרתי על מחשב וקניתי מKSP מעבד 12700K לוח z690 tuf wifi d4 קירור noctua d15 אני עובד עם שני מסכים של 27 אינץ אם זה משנה יש לי כרגע gtx 1650 super והוא המליץ על לקנות 750w אם בעתיד אני ארצה להחליף כרטיס זרמתי איתו והוא שם לי את המארז והספק הבאים: ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** חזרתי הביתה וראיתי שיש ספקים מודולרים ושאין צורך לסדר את כל הכבלים ואמרתי …
-
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש ספק כח מומלץ למחשב I7-12700K לוח Z690 Hero קירור Noctua d15 כרטיס מסך כרגע 970GTX צריך ספק מודולרי, המארז הוא cmstorm 2 תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קניתי מארז חדש בדגם Antec NX800 Pink קניתי מחשב נייח חדש. ויש לי מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 וגם קניתי קירור למעבד Corsair - iCUE H115i RGB PRO XT לפני שאני מרכיב קירור מעבד. רציתי לדעת ולישאול על קירור מעבד מצורף 2 מאווררים 12 ס"מ. מה צריך להיות זרימה אוויר צריך להיות אוויר ניכנס בתוך מארז ויוצא מאחורה אוויר או צריך להיות אוויר יציאה מקדימה מחוץ למארז קדימה ? וגם במארז קדימה יש 2 מאוורים גדולים מאוד. צריך להיות זרימה אוויר החוצה מקדימה או זרימה אוויר בתוך מארז יוצא אוויר מאחורה ? הנה תמונה מארז חדש שקניתי. וגם תמונה קניתי קירור למעבד.... בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
המארז זול עולה 190 שקל הנתונים שלו מרשימים על הנייר מתאים למעבד עד גובה של 165 , כרטיסי מסך אורך 345 שזה מעולה , השאלה מה הקצ’ בכל הסיפור כן הוא מגיע עם ספק כח 500W שהיעילות שלו במקרה הטוב היא 50% אבל מה הקצ’ 190 שקל למארז גדול לגיימינג ? מגיע עם 3 מאווררים של 12MM שווה את הכסף ? מה אתם אומרים ? SAMA חברה יחסית טובה בסיניות לא ?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים.. מעניין אותי כמה המערכת שלי באמת צורכת ואני מחפש מד צריכה יעיל ואמין. מישהו יודע על אחד לא יקר שיעשה את העבודה? ראיתי את זה ב-EBAY : http://www.ebay.com/itm/energy-meter-power-meter-power-consumption-monitor-saving-your-power-bill-/320950183470?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4aba1f262e מצאתי אותו באתר ישראלי: http://www.gmall.co.il/store/Product.aspx?store=887&pr=70581 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-