עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by romanklein,

שלום לכולם, אני מתכנן להחליף כרטיס מסך ל-X1950 PRO רציתי לשאול אם HEC 400 TRT יחזיק לי את המערכת(מעבד פרסוקט) עם אובקלוק נחמד או שממש כדאי לחרוג ולקחת את ה-FSP GLN?? תודה לעוזרים. (לפי חישוב שעשיתי כל המערכת באוברקלוק אמורה לקחת 303W).

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המפרט שלי ולקנות מערכת קירור מים (אולי גם עם TEC), אין לי מושג אם יהיה צורך לשדרג את הספק שברשותי או לא.. אז הנה הפרטים: המפרט: E6600 DFI Infinity 975X\G GeForce 7800GT G.Skill PC8000 2GB DDRII 160GB 16MB SATAII HD כוננים: כונן DVD + צורב DVD + פלופי קירור: 3X120MM במארז + 3\4 של 120MM על הרדיאטור + TEC שצורך כ10A מה12V כשהוא עובד ב12Volt אבל הוא מסוגל לעבוד גם ב19Volt ככה שאני לא יודע בדיוק כמה הוא צורך ב19. במערכת קירור נוזלי יש גם את המשאבה שצורכת כ3A. המערכת תעבור אוברקלוק די רציני (הכרטיס מסך,מעבד, זכרונות ואולי גם הלוח יקבל תוספת מתח קטנה) ככה שצריך לקחת גם את זה בחשבון. בקיצור, אני לא ממש יודע האם הספק שיש לי כרגע, Enermax Noisetaker…

3. Started by havlin,

שלום האם enermax 620w יספיק ל-8800gtx sli? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by vipnisim,

השאלה בכותרת

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eltoro,

Enermax Noisetaker II 600W EG701AX-VE (W) or Antec TruePower (TP) Trio 650W? נראה לי של-Enermax יש מוצרים איכותיים יותר, אך: לספק של Antec יש יחס יעילות של 85% לעומת 80% ב-Enermax Antec מגיע עם 5 שנות אחריות (אין לי מושג כמה ב-Enermax) ל-Antec יש שלוש ערוצי 12V נפרדים לעומת שניים ב-Enermax בתודה מראש על ההמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by אבסינט,

אהלן לפני כמה ימים רכשתי את ה8800GTS של BFG, ואיתו ביחד גם הלוח של אסוס P5B. אחלה. שאלתי היא כזו - ברשותי ספק כוח ישן (500W, שנתיים, הכי פשוט שבעולם) שעדיין פועל. אין לי ספק שעם קנייה של כרטיס מסך כל כך חזק אני אצטרך לשדרג גם את ספק הכוח. ערכתי סקר, ומבין מספר דגמים שראיתי עלה אחד שיושב טוב גם מבחינת הכיס וגם מבחינת ההספק. חשבתי על NeoHE 500 של Antec. http://www.antec.com/specs/NeoHE500_spe.html -------------------------------------- במחשב המשודרג יהיו שני כוננים קשיחים, Xfi, ה8800, ועוד קטנות.. -------------------------------------- האם הספק הזה מתאים לי ? האם יש אחד איכותי יותר באותו המחיר ? תודה, ניר. ---------- עריכה - אני מתנצל, אני חדש כאן ולא …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mokisho,

האם ה UPS הזה יחזיק מערכת של מחשב +מסך 19 אינץ המערכת היא מעבד E6600 שילוב קרוס פייר של 1900XT 5 הרד דיסקים ו 9 מאוורירים של 120 וכמובן מסך 19 LG

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מפרט המחשב לי הוא... AMD 3800x2 GA-M55S-S3 2GB DDR2 (512x4) 667MHz 160GB WD צורב DVD 4-6 מאווררים ובעוד כשבועיים שלושה 8800GTS...ואני בעצם מכין את המחשב שיחזיק לי את הכרטיס... אז התלבטתי בין ספקים...אז עכשיון הציעו לי את הספק הבא של ENERMAX ENERMAX NOISETAKE EG425P-VE 420W עכשיו אני יודע בוודאות ש400W יחזיק לי את הכרטיס בסדר גמור אני פשוט רוצה לדעת אם הספק הזה טוב?! ובבקשה אם אפשר להגיב תגובות בונות שיעזרו לי להחליט ודחוווףף למה הספק מגיע יום שישי ואני רוצה לדעת אם לבטל או לא... עריכה::: וואייי איזה בעייייה אני צריך עזרה ועכשיו בבקשה!!.. בלינק הבא.. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1118504 רשום שם שה8800GTS זקוק ל26A בזמן שהENERMAX מוציא רק 23A.....האם אני צודק?…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה אתם חושבים על הספק כוח הבא: PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ?JSP-TECH ואם אתם חושבים שהוא לא משהו או ההספק הנומינאלי שלו לא מספיק למחשב שמיועד לביצועי על אז תתנו הצעת מחיר לספק חדש (נוווווווווו אתם יודעים מחיר + שם וחברת הספק) תודה חברים....

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  10. שלום לכולם, כרטיס המסך המדובר: PowerColor X1950Pro 256MB Extreme קניתי את הכרטיס בנפרד משארית המחשב. הכרטיס הגיע, המחשב עדיין לא נשלח, ולכן יש לי הזדמנות לשנות: בדרישות שעל הקופסה רשום שיש צורך בספק כוח של לפחות 450W עם 30A ביציאת 12 הוולט. עכשיו, אני הזמנתי את ספק הכוח הנ"ל - כתובת האתר הרשמי: http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf כלומר: לפי המפרט שם (תקנו אותי אם אני טועה): 12 הוולט נותן 29A. האם הספק הנ"ל אמור להספיק לכרטיס? (במחשב יהיה: E6300, 1GB שלושה הרד דיסקים (1 SATA ו-2 ATA) וצורב DVD אחד, פרט לכרטיס). האם יספיק אם אעשה OC קטן לכרטיס? האם יספיק אם אעשה OC לכל המערכת (המעבד)? אם לא... אני מחפש ספק בטווח של עד …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by solis,

אני בונה מחשב עם 3 sata2 ברייד 2GB זיכרון E6600 וכרטיס X1950PRO בנתיים עד ליציאת הדור הבא. כל זה על לוח אם ASUS P5B DELUXE אז איזה מארז כדי לי (לא משנה היופי העיקר זרימת אוויר וכדאיות כלכלית)? ואיזה ספק כוח אני צריך? במחשבה שאולי בשנה הבאה אני יוסיף כרטיס מסך חזק יותר או קרוספייר

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by gooz,

שלום לכולם יש לי P180 וליברטי 500 , עכשיו במארז הזה מתקינים את הספק למטה והליברטי כמו שהוא אמור להיות (מזהים לפי הכיתוב עליו) אמור להיות מורכב כשהמאוורר מופנה כלפי מטה וזה נראה קצת לא בסדר שהאוויר עף לתחתית, מישהו ביצע הרכבה עם חלקים אלו או יודע כיצד זה אמור להיות והאם זה משפיע שהמאוורר מופנה כלפי התחתית שהיא כלכך צמודה אליו? תודה

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  13. הבנתי כאן בפורום מה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת שסומכים על מה שהיא מייצרת, אבל אני עדיין לא מבין מה הופך ספק מסוים לאיכותי יותר ומה הופך אחר לאיכותי פחות. המגמה הבולטת בפורום היא להמליץ בד"כ על הLiberty 400W של אנרמקס ועל מארז P150 של אנטק והספק המובנה שלו (NeoHe אם אני לא טועה) לא בדיוק הבנתי מהי איכותם על פני ספקים אחרים של חברות כמו Hec (ה500W TDTF נותן יותר Watt ואמפר משני העליונים) או של coolermaster וכדומה... אשמח אם יוסבר לי איך קובעים איכות של ספק ולא רק על פי חברה או מחיר או אם יש לינק לאיזה אתר או מדריך "ספקי כוח לטמבלים" אשמח אם יובא לתשומת ליבי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dd7,

אם כן צריך המלצה לאחד כזה לא משנה המחיר שיהיה טוב, ואולי יש דבר כזה מכשיר או חלק או משו... שברגע שיש אפסקת חשמל או קצר שהוא שומר את הנתונים שעבדתי שלא נשמרו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by o.k,

שלום למי שעוד ער!!! רציתי לשאול האם יש לכם המלצות לגבי המארז הבא: Supertalent CA-601UFS Silver? מצורפת תמונה... תודה רבה לעונים... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by eyaffe,

אני צריך אלפסק למחשב שלי שיעמוד בדרישות הבאות : 1. שיחזיק את המפרט שלי ל10 דקות 2. יגן מפני עליות/נפילות/נחשולי מתח 3. שיהיו יציאות למדפסת והמודם. 4. מחיר סביר בבקשה תגובות ממי שיש לו אלפסק בבית (ולא שמע עליו מאיזה דוד עלום), תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by eegg,

אני קונה את המערכת הנ"ל ואני רוצה ספק מודולרי אבל גם איכותי שיעבוד לי הרבה שנים איזה אתם מצאים לי חשבתי על אלו תגידו לי מה דעתכם enermax liberty 400w ?thermaltake TR2 Power W0093 500W Silent (24pin Spire RockeTeer VI 600W EZ-Cable Silent (24pin זה המערכת Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 690 690 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 580 580 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E 1 520 520 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Arctic Cooling כמות מחיר סה"כ Freezer 7 Pro (LGA775) 1 145 145 סה"כ 2975

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by guyishai,

שלום, אני מחפש ספק כוח חדש. לא משהו מפלצתי, משהו סביר ואמין שיחזיק מערכת סטנדרטית. אני יודע ש-FSP ו-HEC נחשבות חברות טובות. ניסיתי להשיג את ה-HEC 300ART שהיה לי פעם ושירת אותי נאמנה, אבל הוא לא במלאי בשום מקום. מסתבר שלחנות אחת יש המון ספקים של FSP במלאי, אבל מדגמים שנראים לי נחותים (הם זולים מאוד באופן חשוד), ומסומנים כ-THAP ו-GU. מה באמת שווים הדגמים האלה? אמרו לי בחנות שהם ישנים יותר וחלשים יותר, אבל במידה והם אמינים כמו שאר הספקים של FSP, ויחזיקו טוב מערכת P4 1.7, אני אקנה. קישור לדגמים האלו: http://www.gcomputer.co.il/pl_product~FSP3060THA~155~681.htm http://www.gcomputer.co.il/pl_product~9PX3500120~155~681.htm מה אתם אומרים? בתודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by psycotix,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בשיקול שלי ... יש מעבד Intel P-4 3.00 Ghz , שעליו מורכב גוף קירור מסוג SONIC TOWER של THERMALTAKE עם מאוורר 13 או 14 מ"מ (אני כבר לא זוכר,אבוי לבושה) ;D השיקול הוא איזה מארז לבחור,כיוון שמארזי היקר,מסוג thermaltake sviking כבר עושה לי חור בראש (מרעיש,ויש רצון להחליף). אני לא משתמש כבד של משחקים,אך חובב גרפיקה , באם זה רלוונטי. אני מחפש מארז טוב,יציב לאורך זמן ושקט. השיקול שלי הוא בין שניים - armor של thermaltake או aurora של gigabyte. :s05: באם יש לכם הצעות אחרות למארזים בגודל דומה ושקטים - אשמח לשמוע... ;D אנא עזרו לי.... :

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by Slim9,

יש תקציב בערך 400 שקל עם חריגה קטנה. .חשבתיי על Corsair 230t או nzxt h230/s340 פתוח להצעות. אין דרישות מיוחדות חוץ מזה שיהיה מחומר טוב ולא יראה מפלצתי יש עוד הצעות במקרה..?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Spirox,

האם למישהו יש נסיון עם נקיון של ספק כח ויכול להגיד לי מה מותר ומה אסור? - האם מותר לנקות עם מברשת? האחריות עליו כבר נגמרה, אז אין לי בעיה לפתוח אותו.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by gtx980sli,

שלום יש לי לוח אם שתומך כנראה רק במאוורר מערכת אחד (h81m 2spv ga) לי יש שש מאווררים השאלה אם יש מפצל שמתחבר ללוח אם ונותן אפשרות חיבור לשלוש ארבע חמש מאווררים.? מה המחיר ומאיפה קונים אני לא רוצה לחבר את כולם לספק כי אני רוצה לשלוט על המהירות לכולם יש חיבור עם שלוש פינים לשלוט על המהירות וחיבורי מולקס עם שני פינים שעובד על 100 אחוז כל השמן

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by eyazlaz,

היי, אני מתלבט בין הספקים: Seasonic X-Series 650w 80+ gold Seasonic m12II 620w 80+ bronze FSP Raider 650w 80+ silver על איזה ספק אתם ממליצים? אם אני רוכש את ה-X Series, אז זה ב-399 ש"ח, אבל הבעיה שזה יהיה מחנות אחרת ולא מזאת שבא אני מרכיב את המחשב. הסיסוניק השני והריידר שניהם עולים בסביבות ה-360 אם אני לא טועה. ראיתי שהסיסוניקים מדורגים מעל הריידר ברשימה של דירוג ספקים, מה אתם אומרים? ושני הסיסוניקים מודולארים, והריידר לא. אם אני לא טועה שני הסיסוניקים באים בגרסת ה-OEM. הא, ונאמר לי מהחנות עצמה שבזמן האחרון הם נתקלו בדי הרבה תקלות עם ספקי ה-Seasonic שהם מכרו. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום! ש לי מעבד 4590 וכ.מסך 650 TI BOOST אני מחפש מארז ,ספק וקירור מעבד - תקציבי ושקט ככל הפשר(450-500 ש"ח ,סה"כ) מעונין לקנות בKSP ,אלא אם כן בחנות אחרת עם משלוח יהיה מחיר דומה. מחפש מארז סולידי,ללא חלונות בצד עם USB 3 מקדימה,לא מעוניין באוברקלוק במידת הצורך ניתן לחרוג ב50 ש"ח תודה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. לקחנו לביקורת את מארז ה-P50 החדש של אנטק. בואו לגלות האם יש לנו עוד מתחרה ראוי בשוק מארזי הקוביה המתקדמים לכתבה: http://hwzone.co.il/מארז-antec-p50-בביקורת-הקוביה-המתקדמת-שלא-תקר/

דיונים חדשים בפורומים