ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
בקשר למארזים CM 690 II BASIC לעומתCM 690 II ADVANCED 1. האם יש הבדל מהותי בין שני המארזים מבחינת דרגת שקט וגודל פנימי? 2. האם המארזים הנ"ל נחשבים לשקטים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם לא, הוא אמור להגיע מתישהו? פשוט איזה אחד בפורום בנה מפרט מחו"ל וראיתי אותו שם את המארז הזה... הוא נראה ממש איכותי, וגם קירור מצוין! יש לו 2 מאווררים של 90, ועוד 2 של 120... לא רע בכלל תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז עם דגש על שקט (שמתי עין על ה P100) וספק כח מודלרי (אין צורך ביותר מ 520W לכל היותר) שיהיו מומלצים טובים ושקטים. עד 900 ש"ח כפי שאמרתי, אפשר לחרוג אם זה קריטי. דברים שחשובים לי: סידור כבלים טוב ונוח, זרימת אוויר טובה ושקט של המערכת
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני רכישה של מחשב חדש למשחקים, המפרט הוא E8400 AC F7P GA-EP43-DS3 / P5QL Pro ATI HD4850/4870 g.skill 4GB ddr2 800mhz CL5 WD 500GB 32MB 7200RPM ונשאר לי רק מארז וספק לבחירה, התקציב הוא לא גדול ושמתי עין על כמה מארזים ואני רוצה שתעזרו לי החליט. המארז לא צריך להיות יפה במיוחד כי התכונה הזאת לא ממש חשובה לי, הוא גם הולך להיות בתוך כוננית כזאת אז חלון שקוף בצד יהיה סתם בזבוז, מה שכן חשוב לי זה חיבור USB מקדימה, מתוכנן OC למעבד וכניראה גם לכרטיס מסך אז איוורור וסירקולציה מאוד חשוב לי. ו Tool Free לא כל כך חשוב אבל נחמד שיהיה חשבתי על: Raidmax Apex CoolerMaster 334 NZXT Alpha NZXT Apollo מה היתרונות וחסרונות של כל אחד מהם? מה הכי מומלץ למערכת שלי? ובקשר לספק, אני צריך 500 ו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז שקט במיוחד. עד עכשיו ההתלבטות הייתה בעיקר בין האופציות מבית Antec. היום קראתי קצת ביקורות על ה-P183, ובזו שב-spcr נתקלתי במארז נוסף, שבאותן רמות רעש הציג יכולת קירור מעט יותר טובה. מדובר ב-silverstone raven, נמכר בארץ בסביבות 900 שקל. השגות בנוגע למארז הזה ואיך הוא בהשוואה ל-Antec-ים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר טוב בין 100- 120 שקל אני לא מתכנן לעשות OC למעבד בכלל! האם אני צריך בכל זאת להשקיע במאוורר או שהסטוק מספיק לצרכים האלה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Box Gigabyte GA-945P-S3 Twinmos 512Mb 667Mhz Sapphire Radeon X1900XT 256MB Sunbeam Transformer Western Digital WD1600JS תיכננתי על ה 400THN של FSP אבל אין אותו בפנדה, ומשם אני קונה את כל החלקים. איפשר לקבל המלצה על ספק שיחזיק את המפרט ונמכר בפנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) ב400 ש"ח מקסימום. (עדיפות כמובן לכמה שפחות). תודה רבה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק של הסטרימר שלי הלך (Popcorn C200) ומסתבר שאפשר להפעיל אותו עם כל ספק כח שהוא. אלו הם הנתונים שלו: [table][tr][td]Input Voltage: 100 - 240V AC [/td][/tr] [tr][td]Input Frequency Range: 50/60Hz[/td][/tr] [tr][td]2.5A MAX[/td][/tr] [tr][td]Maximum 70W[/td][/tr] [tr][td]Weight - 400g[/td][/tr][/table] מבירור ברשת, ממליצים על הספק הזה כספק חלופי: PICO-PSU picoPSU-http://www.amazon.com/picoPSU-150-XT-102W-Adapter-Cyncronix-Rating/dp/B00316TM22/ref=pd_cp_e_1 האם ניתן להשיג אותו בארץ, או לחלופין להשיג ולקנות ספק כח אחר שמתאים למארזים קטנים? תודה. עריכה: הזמנתי כבר את ה- PicoPSU. תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב שברובו החומרה חדשה. התקנתי בו ספק כוח מהמחשב הקודם שלי, ספק בן 5 שנים SEASONIC 750W 80+GOLD. לפני שהתקנתי אותו במערכת החדשה, פתחתי את מכסו העליון על מנת לנקות אותו. בכדי לנקות אותו השתמשתי בפן (רק על מפוח ללא חום כמובן) ובפינות השתמשתי בספריי לחץ אוויר. לאחר ההתקנה במערכת החדשה שמתי לב שהמחשב קורס לרבע שניה ונדלק מחדש בעצמו. שמתי לב גם שאם אני מזיז מעט את הכבל של החשמל אז המחשב קורס. ניסיתי לחבר כבל אחר אך זה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כלשהו? חבל לי לזרוק אותו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין שני מארזים.... הראשון Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue 3052BL השני NZXT Lexa BlackLine No PSU מה יותר כדאי לי לקנות? מי לדעתכם יותר יפה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: הזמנתי אל-פסק של חברת Advice מדגם CF825 שנועד להחזיק מחשב + משאבת מים. היום הוא הגיע ומסתבר שיש לו רק שקעי קומקום (מאותו סוג שקיים בספקי כוח) והם לא מתאימים לתקע 220V הרגיל של המשאבה. רגע לפני שאני אורז את העסק ומחזיר הכל לחנות, האם קיים כבל שהוא תקע קומקום מצד אחד ושקע 220V מצד שני? ואם כן, איפה אפשר למצוא אחד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי את המארז הקטן הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8073 ואני רוצה לקנות כזה למחשב החדש שלי השאלה שלי איך ניתן להכניס כרטיס מסך לדבר הקטן הזה? זה בעובי 10 ס"מ ובכללי מה אתם אומרים על המארז הזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לסמוך על ספק כוח שהמוכר מצהיר שהוא של יצרן מאושר אינטל 500 ואט.(האם יש הגדרה כזאת יצרן מאושר אינטל?)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאור 5 הפסקות חשמל ב-3 ימים (...) החלטתי להגן על המחשב החדש בעזרת אל פסק (מה גם שההארדיסק במחשב הקודם נדפק - לדעתי בגלל רשת החשמל המקרטעת שבאזור שלי). אין לי תקציב ברור, אך אני בהחלט לא מתכוון לעבור את הסכום הבינוני פלוס (מה שזה לא יהיה...). חשוב לי שהמערכת תוכל לכבות את המחשב אוטומטית כי אני לא נמצא מול המחשב בכל זמן שהוא דולק... לפי המאמר ב-YNET אני מניח שקו המוצרים הוא Interactive Line וגם: "השקעים: מוצר אל-פסק טוב יכלול מספר שקעים, חלקם עם הגנה בלבד וחלקם עם הגנה וחיבור לסוללה. בזמן הפסקת חשמל לא ממש חשוב אם הרמקולים יפעלו או לא אבל תרצו, מן הסתם, להגן גם עליהם. לכן, רצוי לא להתפשר ולקנות מוצר הכולל גם שקעים לטלפון ולחיבור רשת, כדי לתווך בינם לבין חיבור האינטרנט של…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, מנסה לבנות מפרט למחשב חדש מבחינת לוח אם סגור על ה [h=1]Asus RAMPAGE V EXTREME LGA2011-3[/h] אני מבין שהוא דורש מארז גדול. אבקש המלצות למארז איכותי, עם חלון ואפשרויות קירור (או אויר או מים) תודה מראש על הסיוע
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלומות (מת על המילה הזו) - לאחר שהתמהמתי יותר מדי ברכישת המארז חלומות שלי(במחיר חלומות) - ה-Lian Li PC-7FW, נותרתי עם שתי ברירות קצת פחות טובות וקצת יותר יקרות - אבל לא נורא. לא בוכים על מארז שאזל מהמלאי אני מתלבט עכשיו בין הקולרמאסטרים: 590 או 690. ההבדל מחירים ביניהם זניח(25 ש"ח) ולפי הביקורות בTechPowerUp ה690 כביכול יותר טוב - למרות שה590 נראה משום מה יותר מרווח. בביקורת ה690 קיבל 9.5 וה590 קיבל 9.1 ... לא יודע כמה זה באמת מדד. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש באתר אם זה לא המקום הנכון אני ממש מצטער אני רוצה לשאול איזה ספק כח אני צריך ל570gtx תודה על תגובותכם תגידו 600 w ג'נרי יחזיק?? מפרט: intel core i5 650 ddr3 4giga 1333mhz עוד משהו אני יערוך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מארז לטובת HTPC שהוא גם מחשב ה ALL IN ONE שלי (מיועד גם להריץ משחקים, וכל צרכי מחשוב אחרים, לא רק קולנוע ביתי) שקט חשוב מאוד (בתקווה יהיו בפנים רק קירורים פסיביים) בלתי חדיר לאבק עד כמה שאפשר תקציב 1.5K אבל לצורך העניין לא מוגבל ממש. מישהו מכיר חיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, שמי דור ואני מחפש קצת עצה ומידע בנושא אל פסק למערכת מחשב חדשה שקניתי. מפרט: 1. מעבד - intel i5-2,500K 3.3. 2. לוח אם - Gigabyte GA-P67A-D3-B3. 3. זכרון - 2X4 GB של קורסייר (CL 8, 1,600 GHz). 4. כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 6850 1GB. 5. דיסק קשיח - Cavalier Black 500GB, 7,200RPM, 32MB, WD. 6. צורב - DVD\RW 24X סוני. 7. מארז - Antec 300. 8. ספק - Seasonic S 12II, 620W, Active PFC, 80+Bronze. 9. מסך - עוד לא בטוח, ככה"נ 24" של LG או Samsung. לא מתכנן לחבר מערכת שמע וכו', אבל כן קניתי את הספק מתוך אפשרות של קניית עוד כרטיס מסך ואוברקלוקינג קל בעתיד (ע"פ חישוב בסיסי שעשיתי במחשבון תצרוכת חשמל עולה שמחשב כזה אחרי הוספת כרטיס מסך נוסף ואוברקלוקינג קל, עם תוספת של שני מא…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני 10 שנים, במסגרת בניית הNAS שלי (הספור המלא כאן) רכשתי מארז של Fractal Design. בתחלת החודש הייתי צריך להחליף שם את אחד מדיסקי הparity, ולצערי גם גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לתפקד. אלתרתי פתרון זמני (כפתור סטנדרטי מאיביי שבולט מחוץ למארז). ופניתי אל היצרן בבקשה לרכוש את הרכיב. המארז עצמו כבר לא זמין. הפניה ליצרן היתה ב 7 לחודש, ובאותו יום התבקשתי לשלוח להם את המספר הסידורי של המארז ואמרו שינסו לאתר את החלק במחסנים. עניתי להם באותו יום. ב 8 לחודש הודיעו לי שהחלק אותר ונשלח (משבדיה). היום, ה 24 לחודש, החלק הגיע. זה שרות לקוחות כמו שצריך להיות. ולהבהיר - לא התבקשתי לשלם לא עבור החלק ולא עבור המשלוח.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום עלה בידי להשיג ספק כוח OCZ Fatality 550W Power Supply OCZ-FTY550W בכמאה שקלים איך הוא אמין? יחזיק מערכות עם 1070 GTX?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש וממש מתלבט בין הCoolermaster Haf x לCorsair Graphite 760t. מישהו יכול להמליץ על אחד מהם ? או על עוד אופציות ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ספק כוח של ANTEC Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Retail) http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NzA0NDQy
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Lancool Dragonlord PC-K60 מה אתם אומרים על המארץ הנ"ל? האם הוא מבצע את העבודה כמו שמארז צריך לבצע? (מבחינת מקום, קירור, שקט, אי-אבק וכו) הינה הסרטון של המארז: תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-