ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש מארז לטובת HTPC שהוא גם מחשב ה ALL IN ONE שלי (מיועד גם להריץ משחקים, וכל צרכי מחשוב אחרים, לא רק קולנוע ביתי) שקט חשוב מאוד (בתקווה יהיו בפנים רק קירורים פסיביים) בלתי חדיר לאבק עד כמה שאפשר תקציב 1.5K אבל לצורך העניין לא מוגבל ממש. מישהו מכיר חיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם :] אני מתלבט בין ארבעה ספקי כוח שונים למערכת גיימינג בתקציב של 4.6K, אשמח אם תייעצו לי למה אני די בדילמה. המחיר לא משחק כאן כ"כ תפקיד, אם יש הצדקה לקחת את הספק היקר יותר - אז אני מעדיף. גם ככה הההפרש הוא לא משמעותי כך שלא מפריע לי להוסיף עוד 50 ש"ח. אז הספקים הם: ספק כוח: [..] CORSAIR 750W TX - זמין במלאי ₪455 ספק כוח: [..] OCZ Z-SERIES 550WATT ₪449 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL - זמין במלאי ₪449 שוב - המחיר לא משחק תפקיד, כך שההפרשים לא כ"כ משנים לי. הכי חשוב שהספק יהיה האיכותי ביותר מביניהם ויחזיק ברמה טובה את המערכת - ושישאפשר שידרוג והוספה של הארדסיקים לדוגמא, …
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חבר שלי קונה בקרוב אל פסק ורציתי לדעת איזו חברה עדיפה מאלה אחת מהחברות של האל פסק מומלץ הכי ליקנות : או APC או gamatronic או Advice או חברות אחרות שאפשר ליקנות בארץ מבחינת : 1.איכות בניה ואיכות רכיבים ותו תקן ומוצרים מיתקדמים 2.הגנות ומסננים לברקים, מייצב מתח רעשים והפרעות והגנת ברקים ל-ADSL +מייצב מתח 3.מצברים איכותיים וחזקים לאורך זמן 4.עמיד למשך שנים כמה שיותר שלא אחריי שנתיים המצבר יגמר 5.אמינות שירות תיקונים וכו" השאלה מכווונת לאל פסק מיכול הסידרות : 1. Line Interactive 2. Smart Line Interactive- גל מוצא סינוס טהור On Line .3 - גל מוצא סינוס טהור אם אפשר לציין עם חברה למשל מיתמחה יותר מסוג 1 ופחות מיתמחה מסוג 2 למשל תודה לעוזרים !!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז גדול ללוח atx ללא ספק שיודע לקרר טוב כרטיס מסך gtx 285 ומעבד i7 920 עד 600 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
גנרי? http://www.jsp-tech.com/index.asp?ind=b2&type1=6&id=111
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש מחשב שיכיל את הדברים הבאים: DELL ULTRASHARP 24" U2410 ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W GAINWARD GTX580 1536M INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 2 הרדיסקים של 1T 6 גיגה זכרון פנימי האם ADVICE PARTNER PC PRPC-1550 יתאים ? http://www.advice.co.il/Productdetails.aspx?PID=1611&PcatID=905 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1094 אני גם יכול לעלות באיכות האל פסק (ולרדת בכמות הגיבוי) ולקחת הגנה של גל סינוס טהור -ADVICE SMART LINE SL-1000 http://www.advice.co.il/Productdetails.aspx?PID=1613&PcatID=908 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1099 אבל הוא מספק 1000VA השאלה אם 1000VA מספיק למערכת הזו ? והאם גל סינוס…
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בדירה נפילות מתח רבות והפסקות חשמל קצרות :? אני מעניין באל פסק עבור המחשב הספק שלי הוא 650W ויש לי מסך 24 של דל. איזה אל פסק מומלץ ושל כמה ? אני מעוניין גם באל פסק עבור הסלון שם מחוברים רסיבר(אונקיו 608),רמקולים רצפתיים,סטרימר(אקסטרימר פרו),ממיר של יס(טוטאל) ומסך LCD 46 (EX500 . איזה אל פסק מומלץ ושל כמה ? הייתי מעוניין שהאל פסק יוכל להחזיק את הציוד לפחות רבע שעה. תודה מראש טל.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Corsair CMPSU-400CX 400W Psu - 270 Antec EarthWatts EA380 380W - 265 seasonic ss-350 - 200 איזה מהספקים עדיף? בהתחלה חשבתי לקנות את ה Seasonic אך מכיוון שאני רוצה לקנות מפרט בנעה מחשבים ואין אותו שם , רציתי לדעת איך הספקים האחרים בהשוואה אליו. מקסימום אני יכול לקנות רק את הספק מחנות אחרת. תודה על העזרה המפרט הוא: Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6074 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪330 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7255 NEC DVDRW AD7260S BLACK X24 DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5896 Gainward Geforce GT210 512MB DDR2 Silent Pci-e, …
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, אולי השאלה קצת טיפשית, אבל לא מצאתי תשובה בשום מקום... מה היתרונות והחסרונות של דלת בקדמת המארז? על מה זה משפיע? למשל ההבדל העיקרי הנראה לעין בין מארזי Element G ו-Element S של ThermalTake הוא הדלת הקדמית. מה בעצם היא עושה? תודה וסופ"ש נעים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט שלי: Q6600 QUADRO FX580 דיסק הפעלה-160 גיגה דיסק נוסף-500 גיגה רייד-1 טרה GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 גיגה זכרון CORSAIR אני עוסק בעריכת וידאו והתקציב הוא בסביבות ה-600 ש"ח הבנתי שאני צריך לפחות 600W תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז בצבע לבן, אפור, או כסוף, אבל משום מה כל המארזים כמעט הם בצבע שחור.. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מארז באחד הצבעים שהזכרתי? (גם בלי שחלק ממנו יהיה בשחור, אלא רק הכל אפור/כסף/לבן) הלוח אם שלי הוא לוח micro-ATX Gigabyte H55M-USB3 לכן אין לי צורך במארז ענק.. מעדיף בינוני או קטן תודה עומר
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, היכן ניתן לרכוש כבלי MOLEX "משופרים" של NZXT או APEVIA או כל כבל משופר\מסוכך? עדיפות לחנויות באזור הרצליה ופתוחות ביום שבת. ליאור.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המארז הזה: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1314&ID=1452 והמאוורר האחורי שלו (הכתום) עושה הרבה רעש למרות שנאמר לי בחנות שזה מארז שקט.... האם ניתן להחליף אותו במאוורר אחר כמו זה: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=3_48_70&mID=344&page=spec\\?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי GTX460 1GB וספק ANTEC TRIO 550W שבא עם 3 מסילות 12V מבחינת W כולל ב 12 V אין בעיה (504W בספק) השאלה היא איך אני יודע שאני לוקח את החיבורי 12V (לפי המפרט הבנתי שיש שם שני חיבורי 6פין )ומחבר לכ.מ שדורש שני חיבורי 6פין ושזה לא על אותה מסילה של ה CPU ? או שאין לי אפשרות לטעות ויציאות ה8פיןן בכל מקרה לא יושבות על מסילת ה12V שהולכת למעבד ? * מדובר על I3 חסכן - אבל עדיין חשובה לי חלוקת העומס... תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה יתרון? או אפשר שלא להתעקש על זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם יש דרך למדוד כמה הספק רכיבי המחשב צורכים? אבל צריך לשים לב לכמה דברים קטנים: 1) למדוד, ולא לחשב.. אלא ממש מדידה שאומרת נתונים מדויקים ואמיתיים, ולא תיאוריטיים. 2) אני מדבר רק על רכיבי המחשב הפנימיים, כלומר כל מה שמקבל כוח מהספק, אבל בלי הספק. (אם זה היה עם הספק, אז הייתי יכול פשוט למדוד את הזרם שנכנס אל המחשב, ואז להכפיל ב-220, ואז לקבל את ההספק של הכל - כלומר כולל הספק, אבל מעניין אותי הרכיבים הפנימיים). אני משתמש בתוכנה SIW, שיודעת לתת המון פרטים פנימיים על המחשב, אבל אני לא בטוח שהספק מודד את הפרט הזה שאני מחפש.. אז אם מישהו יודע אשמח אם תגידו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מזמין מחשב חדש, כרגע יש לי את ה OCZ600 שתכננתי להעביר אליו, אבל כנראה אקנה חדש- hec COUGAR-700CM המחשב יהיה I7 950, לוח P6X58D PREMIUM, צורב, 7 הארדיסקים, כרטיס מסך 6850, וכרטיס עריכה מיוחד. בגדול נוכחית ה OCZ600 עובד יופי. מה דעתכם על ה hec COUGAR-700CM ?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. : ברשותי אל פסק מהסוג הנ"ל אשר חדל לפעול. לאחר פתיחת האל פסק וזיהוי התקלה, נותרתי עם בעיית זיהוי ערכם של הנגדים. כתוצאה מפיצוץ במעגל, הנגדים נהרסו כליל ואינני יכול למדוד את ערכם. שאלתי לחברי הפורום: האם קיים חבר בעל אל פסק מסוג זה שיכול לעזור לי באיתור ערך הנגדים? מיקום הנגדים במעגל: R30, R31, R32, R33 תודה
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) מארז XBLADE בן 3 וחצי שנים. ומסך 20' של ASUS כאשר אני חש מזה זמן מה שהמאוורר הקדמי במארז שלי מקרטע לו (אחרי שהחלפתי אותו לפני חצי שנה) ובכלל שהמחשב חם מהרגיל ומכאן אף אני חש בירידה בביצועים של המשחקים . אשמח לקבל המלצה למארז איכותי, שקט, קר, מרווח, ואינפורמטיבי (אני יודע שיש כאלה שמופיע מקדימה דיגיטלית כל מיני מספרים ונתונים על טמפרטורת המחשב וכו', יכול להיות נחמד אם תהיה בו את האופציה הזו, אבל לא חובה) ואם אפשר יפה חיצונית בסגנון הXBLADE העתיק שלי ... התקציב כמו שמוזכר בכותרת, אין לי מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאול את השאלה (לא מצאתי פורום ספציפי מתאים). נגיד שאני מתכננן לקנות מחשב חדש עם מארז מתקדם כגון: Cooler Master 690 II advanced או: Cooler Master Storm Sniper Black Edition או כל מארז טוב אחר. אם אבקש שיתקינו לי את המחשב בחנות, האם הם בדר"כ מקפידים להשתמש ביתרונות המארזים האלה ומתקינים בהתאם או שעושים הכל בצורה "חאפרית" רק כדי שיעבוד? למשל במארזים שציינתי יש עזרים ספציפיים לסידור הכבלים בצורה אופטימלית וכו'. או שפשוט כדאי לי להזמין את כל החלקים ולהרכיב בעצמי, מה שכמובן ידרוש יותר עבודה והבנה בחיבורים וכדומה.
-
- 28 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים העברתי את המחשב שלי חדר ולרוע המזל התנגשתי בטעות באחד הקירות עם המחשב. מה שקרה למחשב זה שהכניסות USB הקידמיות פשוט נבלעים לתוך המארז ברגע שאני מנסה לחבר אליהם USB. אני חושב שמשהו בפנים נשבר, ניסיתי לראות אבל המארז שלי לא מאפשר זאת מכיוון שהוא קטן ועמוס בכבלים. אז רציתי לשאול אותכם אם אפשר לקנות לוח קדמי חדש ואיפה. שכחתי לציין שגם הכניסה לאוזניות והמיקרופון נבלעים, יש לי מקדימה שתי חיבורי USB.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הזמנתי כרטיס מסך 6870 הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W ENERMAX שאר המפרט שלי בצד אני לא מתכנן לעשות OC לשום חלק במחשב הספק יחזיק את המערכת שלי עם הכרטיס החדש ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מבקש המלצה לספק אשר יחזיק את המערכת הנ"ל: AMD Athlon 2 X4 645 3.1Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET LG GH22 SATA x 22 Black Gigabyte HD4850 512MB + Zalman cooling ועוד כ-3 כוננים קשיחים. אני קצת לחוץ בתקציב אז אשמח להמלצה לספק שיהיה זול ומשתלם. כמו כן, ייתכן ואשדרג עוד כמה חודשים את הכרטיס מסך לאחד מכרטיסי הדור החדש (hd6850/gtx460) אז יש לקחת את זה בחשבון. תודה מראש לעונים. עריכה: האם הספק הזה יחזיק (כולל שדרוג עתידי)? SeaSonic S12II 430Watt
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ואני דיי בטוח שאני חייב ספק כוח חדש. המערכת תהיה: מעבד: AMD Athlon II X4 640 Quad Core Processor AM3 3.0GHZ זיכרון: 4GB DDR2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 460 Fermi Cyclone OC 725MHZ 768MB GDDR5 וחוצמיזה הרגיל, כונן DVD אחד, הארד דיסק 500GB הספק הנוכחי הוא HEC 400W, זה יספיק? יהיה גבולי? אני יודע שהכרטיס מסך הזה יעמיס עליו יותר מה 7600GT הקודם. השאלה היא כמה אני צריך, 550 מספיק או שכדאי כבר ללכת על 650 בשביל לשריין לשדרוגים עתידיים? ואיזו חברה בתקציב של 400 גג...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה זה הספק הנוכחי שלי ואני רוצה לדעת אם הוא יחזיק עוד כרטיס מסך שאני מוסיף לו כי אם לא אני אחליף את הספק עכשיו אז ככה המחשב שלי זה core i5 -750 באוברקלוק של 3.6 הזיכרונות הם 4 ג'יגה אבל כנראה בקרוב זה יהיה 8 ג'יגה יש לי 2 הארד דיסקים ואולי בקרוב מוסיף עוד ssd הכרטיס מסך שלי הוא gtx 460 והוא גם באוברקלוק וגם זה שאני רוצה להוסיף אני מתכנן לעשות לו גם אוברקלוק וגם אני מוסיף עוד כרטיס usb 3.0 (שנראה לי גם לוקח מהספק) +7 מאווררי 120 +2 קטודות +המאוורר של המוגן 2 +המאוורר של הyasysa או איך שלא קוראים לזה זה יחזיק ?:\
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-