ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
הבנתי כאן בפורום מה ההבדל בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת שסומכים על מה שהיא מייצרת, אבל אני עדיין לא מבין מה הופך ספק מסוים לאיכותי יותר ומה הופך אחר לאיכותי פחות. המגמה הבולטת בפורום היא להמליץ בד"כ על הLiberty 400W של אנרמקס ועל מארז P150 של אנטק והספק המובנה שלו (NeoHe אם אני לא טועה) לא בדיוק הבנתי מהי איכותם על פני ספקים אחרים של חברות כמו Hec (ה500W TDTF נותן יותר Watt ואמפר משני העליונים) או של coolermaster וכדומה... אשמח אם יוסבר לי איך קובעים איכות של ספק ולא רק על פי חברה או מחיר או אם יש לינק לאיזה אתר או מדריך "ספקי כוח לטמבלים" אשמח אם יובא לתשומת ליבי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לספק איכותי עבור המערכת הבאה: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. המחשב משמש נטו לאינטרנט ,אופיס,וסרטים.לא מעבר לזה. מה שקורה הוא שבמהלך החצי שנה האחרונה החלפתי ככר פעמיים זכרונות.דיברתי עם אנשים ואמרו לי שכמעט בטוח שהספק כח[שכבר עובד כמעט שנים]כבר לא נותן מתחים נכונים ללוח אם,ואז לאחר כמה חודשים הזכרונות נפגעים.זו גם הסיבה לדבריהם שהזכרונות לא נהרסים ישיררות אלא רק לאחר כמה חודשים. בעקבות כך אני רוצה להחליף את הספק כח למשהו איכותי וטוב.בתקציב של 200-400 ש"ח פחות או יותר. אשמח לשמוע המלצות בעניין. בתודה מראש שי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
KAKADU999 צילמתי לפני שראיתי את הפוסט שלך, מה אתם אומרים, האם חסרים רכיבים קריטים? ובכלל
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה- Raidmax (365 ש"ח) http://tms.co.il/product/4891 ------------------------------------- ה cm 690 (389 ש"ח) http://tms.co.il/product/4849 ------------------------------------- תקציב 400 גג של הגגות . חשוב לי (ע"פ סדר חשיבות): *קרירות. (ע"פ קריטריונים של מאווררים שאני מקבל איתו וכמה הוא מרווח.) *שקט. (ככל הנראה המחשב ישב בחדר שינה כך שזה חשוב.) *יופי.(רק אם אין הבדל משמעותי בין המארזים אז אני מעדיף לקחת את מה שיש בו חלון או לדים, כל דבר שיוסיף ליופי.) אם יש עוד הצעות טובות בטווח המחיר הזה אני אשמח לשמוע. תודה רבה אנשים יקרים.
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הספק : SeaSonic 520W S12II ואני עובד 24/7 עם i7 3770k @4.4ghz ו 7850 1200/1500 עכשיו שמתי לב לאחרונה שהמתחים לא כל כך יציבים איתו והוא לא נותן בפועל את מה שאני מגדיר..האם הספק הזה אמור להחזיק בכלל ? ואם לא איזה ספק טוב מומלץ שיחזיק את המערכת במצב הנ"ל בצורה טובה ? נגיד עד 500 שח ככה.(רצויי כמה שיותר זול שיהיה טוב מספיק)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מארז וספק במחיר כולל של 450 שקל. כמו כן, אני צריך לקנות בחנות שירכיבו לי את המארז והספק (בתשלום נוסף) אני מחפש מאזור נתניה- הרצליה... אפשר גם אזור רעננה האם ב ksp אפשר למצוא את מה שאני מחפש? תודה
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך רק ספק הכרטיס מסך Leadtek GeForce PX9500 GT 512 MB בגלל שאני הולך לעשות מודינג הספקJSP-Tech EZ-Cool הספק 400W צבע כחול קסם לי יש לו לד במאוורר אבל היתה לי הרגשה שהבחור מאיורי ניסה לידחוף לי אותו יש לי תקציב עד 200 שקל אז בבקשה המלצות לכל ספק אחר בגבולות התקציב תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הספק הזה בערך לפני 4 שנים , וכעת הוא התקלקל. איזה ספק יוכל להחליף אותו ? תודה רבה עריכה : האם ezcool 450w יכול להחליף אותו ?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מארז CM690 הדגם מלפני 3 שנים. אם אני עכשיו קונה לוח אם עם חיובורי USB 3, אני צריך גם מארז שתומך בחיבורים של הפאנל הקדמי/עליון ב-USB 3? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט המלא (כמו שרואים גם בצד ימין): Desktop (Windows 7 Ultimate): AMD Athlon II X2 250 Arctic Cooling Freezer 64 Pro Asus M4A785-M Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 Western Digital WD3200AAKS PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W NZXT hush אני מתכנן להחליף את כרטיס המסך (הבחירה היא בין GTX460, 4890, 4870). בדקתי בביקורת של אנאנד (שהיא מאוד אמינה בעיניי) והתוצאות מראות שצריכת החשמל הכוללת של המחשב (יש להם יותר זכרון, מעבד "רעב" יותר) נעה סביב 300W, כלומר מקסימום 75% ממה שנותן הספק שלי, לא אידאלי אבל אני חושב שזה יספיק כרגע. יש צורך לשדרג גם את הספק בכל מקרה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש מישהוא שיש לו ויכול לתת חוות דעת עליו? אני מתכוון לכנות מחשב עם מפרט הבאה: זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 מחיר לפריט - 1,420.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מחיר לפריט - 960.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר לפריט - 790.00 ¤ מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB מחיר לפריט - 305.00 ¤X2=610 סכום ביניים : 5,110.00 ¤
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ספק כוח חדש כי מה שיש לי לא עומד ברישת המחשב שלי רציתי לדעת כמה וואט אני צריך למחשב כזה בתקציב 200-+ מעבד 2.8 GHZ אינטל P4 שני ארד דיסקים כל אחד 80 ג'יגה כרטיס מסך שדורש שני חיבורי חשמל GeForce 7600GS 256MB צורב דיוידי צורב רגיל מאוור
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק כוח עד 500 שקלים -אפשרי לחסוך למערכת הבאה שבתמונה: http://imageshack.us/f/832/imageeknw.jpg הדבר הכי חשוב לי בספק כוח הוא שקט! יותר מהכל ... הדבר השני הוא יהיה לו 2 יציאות pci e לכרטיסי מסך ה(בעתיד שימאס לי מהפלייסטיישן אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך ברמה סבירה להרצת משחקים לא הכי מטורפים באטלפיילד וכו) אז שלא יהיה צורך לשדרג גם את זה כמו כן המפרט הקיים עכשיו הוא חלקי ישל לי 2 הרדיסקים רגילים וכרטיס רשת pcie שקיימים אצלי כבר שימו לב את הגודל של המארז. לפי הבנתי הוא לא מגביל ממש אבל אני לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה אני רואה שוב ושוב המלצות על המארז הזה בלי שאני רואה בסיס ללמה לעזזל להמליץ על מארז שמבחינת מבנה פנימי זהה למארזים שעולים 1/2 ממנו חוץ מהנושא של הצורה החיצונית אין שם כלום.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש להחליף את המארז שלי (עדיין שוקל את העיניין) ורוצה לרכוש משהו חדש יש לי 2 דרישות ברזל ממארז והייתי שמח להמלצות: - כל המאווררים המכניסים אויר צריכים להיות מפולטרים (כולל הספק אם מותקן בתחתית) - רמת איוורור מעל הממוצע, אני מתעסק עם מערכת חמה יחסית וכנראה בעתיד הקרוב מערך כרטיסים כפול * אם יש מקום להתקין רדיאטור משולש זה בונוס אבל לא חובה התקציב לא ממש משנה, כלומר אם יש מארז שיענה על הדרישות ויעלה 500 אני לא אשלול, מאוד גמיש בעניין. עד עכשיו שמתי עין על כמה מארזים: 1. Silverstone RV-02B-E 2. Silverstone FT-02B 3. Corsair CC700D 4. והזול ביותר אם כי לא מצאתי בארץ עדיין Lancool PC-K63 חשבתי להביא מחו"ל בהתחלה אבל משלוח של משהו ששוקל כמה קילוגרמים טובים עולה …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המערכת של המחשב היא: E8400 עם OCZ VANDETTA Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 Twintech nVidia 9800GTX+ 512MB OC Ver Twin Turbo PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ועוד 3 מאווררים 120 השאלה היא האם Enermax Liberty 400W יחזיק את הכל או לא? תודה!
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1325&ID=1771
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הנה תמונה שלו אשמח מאוד לתגובתכם, תודה. ודרך אגב אם אתם יודעים כמה הוא שווה זה יהיה מעניין [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מארזים טובים עם לפחות 2-3 מאווררים, מארז שמקרר טוב וגם הכי חשוב השקט
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקרון הופנתי לפורום הזה ע"י מישהו מפורום אחר שהמליץ לי, ככה שאני מקווה לצאת מפה עם תשובות בכל מקרה אני ואחי מתכננים רכישה של כ.מסך והדילמה היא הספק (שהוא כמו שכבר הבנתי מחברות ג'נריות ככה שאני צריך את הדעות שלכם פה) אוקיי אז הכרטיס שסביר להניח שיקנה הוא ה650TI או ה7790 (אני עוד לא בטוח), או ה7850 (אם לא יהיה צוואר בקבוק ויתאפשר עם הספק) - עם סבירות נמוכה ל7850 אם זה משנה המטרה היא לגיימינג (הקנייה בסה"כ היא למטרת הכ.מסך הספק הוא רק במקרה הצורך) ולא מתוכנן OC בכל מקרה המפרטים הם: מפרט 1: DualCore Intel Core i3-2120, 3300 MHz (33 x 100) Asus P8H61-M LX (3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) 4GB RAM כרטיס נוכחי: AMD RADEON …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהם הקריטריונים לבחירת ספק טוב ? מה חשוב מבחינת נתוני הספק ?
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בכללי וב12Vבפרט בתקציב של 500 ש"ח, עם 2 מחברי PCI-E מינימום. כמו-כן האם יש ספק מודולרי בעל מסילת 12V בודדת עם 2 מחברי PCI-E מינימום. המפרט ללא הגבלה, במחשבה על ספק שישאיר לי מרווח לעתיד גם לרכיבים חדשים שיצאו ובכל התאמה שתהיה כך שזה לא רלוונטי.
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
דעתכם על הספק בבקשה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=28212
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברי פורום יקרים, מה נשמע? קניתי רכיבים לריג החדש שאני בונה והם: I7 6700K Asus Z170 Corsair Vengeance 2x8GB 2666MHZ Samsung 850 EVO 250GB SSD WD BLACK CAVALIER 2TB Sound Blaster Z MSI AERO GTX1080 OC השימוש שלי הוא גיימינג ואני לא רואה עצמי מוסיף רכיבים כמו עוד כרטיס ל-SLI בזמן הקרוב אבל לא פוסל לעתיד. אני רוצה מארז בלי דלתות שקופות כדי שלא אצטרך לראות אורות במידה ויש רכיב שמאיר בפנים וחשוב לא פחות זה שהמארז יהיה שקט כמה שיותר מבלי לפגוע בקירור. אני גם רוצה ספק כוח. על מה תמליצו - 550 או 650 ואיזה סוגים? אני מחפש מחירים שפויים - עדיפות למתחת ל4 ספרות עבור שני הרכיבים ביחד או כמה שיותר קרוב לזה מבלי…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-