ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אהלן, טוב, הפורום הזה זה המקור מידע האחרון שמצאתי ומקווה שתוכלו לעזור לי. אני בעל אולפן ביתי עם ציוד בשווי עשרות אלפי שקלים. אני מעוניין לרכוש אל פסק חזק שיוכל להחזיק את המכשור שיש ברשותי. פירוט הציוד : מוניטורים - 300 וואט ל2 המוניטורים ציוד כללי (סינטים, מגברים וכרטיס קול) - 200 וואט מחשב - ספק 500 וואט סה"כ צריכה : 1000 וואט. קראתי הסברים שמומלץ להכפיל את סכום הוואט ב1.5 ובסך הוואט שיוצא לרכוש אל פסק ז"א אל פסק של 1500W כל מידע שתתנו לי יכול לעזור.. החל מחברות מומלצות, אל פסקים נמדדים בVA - כיצד ממירים Watt ל Voltage Amper או אם יש מישהו שמשתמש בUPS בצרכים דומים לשלי ויכול להמליץ לי על דגם מסויים וכו'... תקציב : עד 2000 ש"ח תודה רבה, דור
-
- 24 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הוא מיועד לפרויקט חיצוני לא קשור למחשבים, וגם אין לי חשיבות לרעש אות או הגנות. בדקתי עם ספק ג'נרי בזרם יחסית נמוך כ5A לכן עכשיו אני רוצה להתקדם לספק יותר אמין. אני צריך ספק שיוכל להחזיק (כשעה) בסביבות 12A במסילת 12V, ובהפעלה שיתמודד עם "ספייק" של כ230% מהזרם הקבוע כ-10 שניות. הסתכלתי לכיוון: HEC 300VN 300W ספק כוח מחיר בחנות: 122.00 ₪ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1063 או RaidMax By Delta 400W מחיר בחנות: 145.00 ₪ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1619 הHEC אני יודע נותן מקסימום 21A על12V. מה בקשר לRAIDMAX? יש למשהו נתונים? עם זרם של 12A לדעתי הHEC יתמודד בצורה טובה, השאלה מה בנוגע לספייק כי הוא יכול להיות בסביבות 30A ולרדת ל12A תוך כ10 שניות. …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד ניתן לדעת לפני קניה עם ספק מסויים הוא שקט או לא לפי נתונים טכניים שלו ?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=914 נראה פיצוץ. מחיר מתאים. איך הוא מבחינת קירור/שקט? נניח ביחס ל CM90 (הגרסא הראשונה).
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
-
אני יודע טוב איך לחבר מחשב (מעבד, כ.מסך, זיכרונות, לוח אם וכד' ..) הדבר היחידי שאני נתקע בו זה הספק כוח, בגלל שכל ספק יש לו מחברים שונים. ואני קונה ספק כוח כזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9816 ואני רוצה מדריך (לא משנה סירטון או כתב) לאן לחבר כל דבר .. תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם הספק הוא נניח 750W האם זה אומר שהוא פועל כל הזמן לספק הספק בגודל כזה או שהוא צורך חשמל לפי ההספק הנדרש באותו רגע כאשר מקסימום ההספק שהוא יכול להעביר זה 750W וזה רק כאשר זה נדרש? וזה מבחינת צריכת חשמל ושיקולים של חשבון חשמל.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]היי, אני זקוק למחשב נייח חדש לעבודה - תהיה תחנת עבודה די חזקה מבוסס מעבד מרובע ליבות (כנראה i5 2500K) וכרטיס גרפי חזק לצורך האצת CUDA (כנראה GTX 560Ti). אני עדיין מתלבט איזה מארז לבחור - צריך להיות קומפקטי במיוחד - אך עדיין לאפשר קירור סביר ומקום לכל הרכיבים - עד שני דיסקים, כרטיס גרפי חזק בגובה רגיל וקירור נורמאלי למעבד. רצוי שיאפשר שימוש בספק כוח בגודל סטנדרטי או שיגיע עם ספק 600וואט. לא חייב מקום לכונן חיצוני... אני אוהב מאד מארזים "מרובעים". ראיתי מספר אופציות - במיוחד המלצות על SUGO של SILVERSTONE אבל המחיר מרקיע שחקים בארץ... מערז אחר שנראה נחמד הוא הRAIDMAX ICE CUBE אך קצת מסורבל מידי לצרכי... יש למישהו המלצה אחרת? תודה, גל[/…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום מבקש יעוץ ממביני עניין או בעלי ניסיון יש לי ספק (Thermaltake ToughPower W0103 600W (active pfc הבנתי שספק מסוג active pfc דורש אל פסק מיוחד כזה שמתאים לשרתים האם זה נכון? או שאני יכול לקנות אל פסק רגיל ואם לא אשמח לקבל תשובה מדוע?? למחשב מחובר גם מסך 23" מבקש המלצה על אל פסק שיתאים תודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לכל התוהים למיניהם באיזה ספק לבחור... לשימושכם, תהנו. http://www.bit-tech.net/hardware/psus/2010/02/22/600-700w-psu-review-round-up/6
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לספק איכותי ביותר לעבודה עם מפרט שבניתי : Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX עקרונית עד 400 שח. אם יש מארז HTPC שכולל ספק איכותי במחיר של עד 500, אקבל גם המלצות כאלו תודה!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש הרבה דיבורים על זה מי טוב יותר.. מעניין אותי מה אתם חושבים
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מדובר על מעבד CORE I5 2500 NVIDIA GTX 570 תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי אל פסק מתוצרת אדוויס דגם PRD650 שמחובר למחשב עם מסך LCD מרובע בגודל "17, אני רוצה לדעת האם הוא יכול גם להגן על המחשב שלי מפני ברקים ונחשולי מתח הנגרמים מהפעלת מזגנים ומכשירי חשמל אחרים (בנוסף להפסקות חשמל ונפילות או עליות מתח). האם בכלל מכשירי אל פסק יכולים להגן על מחשבים בפני ברקים ונחשולי מתח (בנוסף לייצוב המתח וגיבוי מתח בזמן הפסקת חשמל)? או שיש צורך לחברם למגן ברקים נפרד לצורך זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאל-פסק למערכת עם ספק כח של ~450W. תודה.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת בוודאות אם כרטיס מסך ייכנס למארז?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש ספק כוח של 750W יש לי את האופציה הזאת - 1.ספק כוח SEASONIC 750W : SS-750JS במחיר של 465ש"ח. 2. HEC COUGAR 700W CM - RETAIL ב475ש"ח מישהו מכיר ביקורות עליו, או יכול לתת לי חוות דעת? אשמח לדעת אם יש המלצה אחרת בטווח המחיר הזה. תודה
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
איזה מבין המארזים הכי מומלץ- התקציב שלי הוא באזור ה500ש"ח +- חשוב לי שיהיה לו מסננים של אבק ועדיפות למארז השקט יותר. 1. מארז COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED w/o PSU במחיר של 500ש"ח 2. LANCOOL PC-K62B w/o PSU במחיר של 521ש"ח 3. ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU במחיר של 600ש"ח אם יש אופציות אחרות שיכולות לתת לי מענה אשמח לשמוע! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי . אז לעיניין , החלפתי מארז ( לANTEC 300 אם זה משנה .. ) , וכשאני מדליק את המחשב , מופיע לי השגיאה הזאת : BOOTMGR is missing , ריסטרט בלה בלה בלה .. למישהו יש פיתרון ? תודה , אור
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק ולפי ההמלצות הבנתי שסיסוניק 430 וואט יספיק לי. אני בכל זאת רוצה לקנות את ה500 וואט השאלה היא האם הוא יעשה יותר רעש? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי הספק כוח TT TP 750W הבאתי לSkypc והם החליפו לי אותו תוך שבועיים באחד חדש מהסדרה החדשה יותר ושל 850W , ובאמת אני חושב שראוי לציין לטובה את החנות והיבואן על כך . חשבתי למכור את הספק מכיוון שאין לי צורך בספק כזה לעצמי -כבר לא משחק כמעט משחקים אפילו והמפרט הקיים בכלל לא דורש כזו עוצמה , הבעייה היחידה היא שהאחריות על הספק כוח שקניתי לפני שלוש שנים פגה בחודש הבא , לפי החנות תקופת האחריות על הספק הישן חלה גם על החדש ככה שהאחריות על הספק החדש שקיבלתי תיגמר בעוד כשבועיים , קצת לא הגיוני לי שספק חדש (שעדיין בניילון) יהיה ללא אחריות במיוחד שרשום עליו 5 שנות אחריות. יש לי מה לעשות בנושא? אם תהיה תקלה אני אוכל לשלוח אותו לחברה עצמה (כי אני מבין שהחנות והיבואן לא יכבד…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מארז די שקט אבל מכיוון שאני יושב קרוב למחשב ועובד שעות רבות בשקט יחסי אז אני מחפש מארז ממש שקט . יש לי מאווררים טובים 120 מ"מ של זלמן. וספק כח TOP COOL 600וואט . אשמח להמלצות
-
- 9 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פתחתי אשכול בפורום קירור, על המחשב וגם רשמתי את הדגם של הספק, ואמרו לי שהוא לא מומלץ (Thermaltake 500W). אז אמרתי שאני ישאל אתכם לפני שאני קונה. אז ככה זה המפרט: אז איזה ספק עדיף לי ? חשוב לציין שאני גם יעשה OC יותר מאוחר ולמארז יהיו 4/5 מאווררים. ובקר למאווררים אני יקנה יותר מאוחר..
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת UPS טוב שיתאים למפרט עתידי: Core i7 2600k gigabyte ga-p67-ud3 8gb ram ddr3 GeForce GTX 460 1gb כונן SSD וכונן SATA3 ספק Antec 620W Neo Eco מארז NZXT Tempest Evo התקציב הוא עד 500 ש"ח. תודה לכם
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-