עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by shaithebest,

אני רוצה לבנות מחשב חדש הוחלט כבר על כרטיס מסך GEFORCE 570GTX על לוח ומעבד עדיין לא הוחלט יהיו 2 הארדיסקים פנימיים בתוך המחשב וצורב אחד. מחפש מקסימום איוורור ומצד שני מקסימום שקט מתלבט בין 3 סוגים: THERMALTAKE AEROCOOL COOLMASTER http://www.mono-mode.co.il/Category.asp?intCategoryID=42 http://www.mono-mode.co.il/Category.asp?intCategoryID=16 זהו מה כדאי???? אם יש למישהו זמן לעשות בשבילי השוואות אני אשמח בקשר לתקציב עד 600 שקל רק למארז ספק כוח כבר יש תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by mwalker03,

שלום חברה, אני מתלבט בין המארזים Thermaltake V9 BlackX או Thermaltake Armor A60 או ANTEC 902 רציתי חוות דעת על שלושת המארזים האלו .. קראתי קצת בפורום וראיתי חוות דעת מאוד טובות על ה V9 וה ANTEC 902 ולכן אשמח אם תתמקדו ב A60 ועל ההבדלים. יש מצב שאני ארצה לשים גם קירור מים, המארזים יתאימו ??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ברשותי ספק כוח ישן (בן 6 שנים בערך) של אנטק מדגם true control 550w, ששימש כספק כוח למחשב פנטיום 4 סוקט 478. ה"צמה" של החוטים שלו כמובן ישנה מאוד מבחינת החיבורים (20pin למשל במקום 24, אין לו 6pin של הpci-e), האם ניתן להחליף באופן עקרוני את הצמה שלו לצמה עם החיבורים החדשים? זה יתכן טכנית? (להשיג צמה זו לא בעיה גדולה, אפשר לפרק מספק דפוק מהדור הנוכחי) פשוט חבל לי עליו (עלה לי בזמנו 980 ש"ח), זה ספק סוס עם הספק שגם היום סוחב כל מערכת סטנדרטית.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שוב שלום, בגדול זאת המערכת שאני בונה 2600K ASUS MAXIMUS IV EXTREME G.SKILL "XL"16GB (4096MBX4) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X SAPPHIRE HD6970 2GB GDDR5 x2 כלומר SLI של 6970 NOCTUA NH-D14 WD BLACK 2TB SATA Intel 160GB SSD וכרטיס קול וצורב (לא חשוב אני מניח לצריכת חשמל) רציתי לקחת את המארז של Lian Li ה-PC-P80 אבל מסתבר שאחרי הרבה בדיקות פשוט אף אחד בארץ לא מוכר אותו אז שוב חזרתי לנקודת ההתחלה בהתלבטות על מארז, ולגבי ספק כוח אני פשוט לא מבין יותר מדי וראיתי שממליצים על Corsair 750W TX : CMPSU-750TX כמה פעמים באתר ומשום שאין לי מושג כמה כוח אני בעצם צריך בשביל המערכת תהיתי אם מישהו יכול לעזור בעניין. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by below_z,

קניתי מחשב חדש אם הבאנדל הזה http://tms.co.il/product/10126 קישור לספק http://tms.co.il/product/6850 הבעיה ואפשר לראות זאת גם בתמונה באתר, שאני לא רואה את המתג האדום (שבדרך כלל ליד כניסת כבל החשמל) שאמור להיות מכוון ל230V. זה ספק אוניברסלי או משהו? או שאני פשוט צריך לפרק את הספק מהמארז ולחפש עוד?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by efee123,

יש לאחותי מחשב כמה שנים טובות והוא נותן לי כל הזמן מסכים כחולים. לאחר בדיקה כנראה שמדובר בהתחממות יתר של המחשב. המארז עצמו מאוד ישן(מי שמכיר השחורים של אייבורי), 2 מאווררים שעושים יותר רעש מרוח ולספק נשבר פרופלו אחד (איכשהו) והמאוורר פועל לסירוגין. כל מה שציינתי בפניכם גורם למחשב להגיע ל50 מעלות ללא שימוש כלל בחדר ממוזג. אי-לכך ובהתאם לזאת אני זקוק לעצה: 1. האם להחליף מאווררים וספק ולקוות שהבעיה כמעט תסתדר? 2. או שמא אקנה מארז חדש של C.M בכ-200-300 שקל שיגיע עם מאוורר בודד או שניים(לא 8'' כמו שבידיו יש אלא 12) וספק בכל מקרה צריך לפי דעתי. ועכשיו לשאלת השאלות, כמה התקציב? בגדול.. אין משהו מוגדר אני מאמין שבסביבות 500 מקסימום ותרמו בחשבון שמדובר במחשב ישן שלא משמש ליותר מיד…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ha,

במארז ה HTPC שלי מותקן ספק הכוח יקר, חזק ושקט (Thermaltake TR2-470PP) בן 5 שנים. לפני מספר ימים הוא הפסיק לפעול (לא נדלק) והחלפתי אותו בנתיים בספק גיבוי (רועש..). מכוון שספק הכוח הזה גם יקר וגם ושקט הייתי רוצה לבדוק אותו לפני שאשליך אותו וארכוש ספק יקר חדש, מישהו יודע היכן ניתן לבצע זאת באיזור המרכז?

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by ntntnt23,

הגיע עם המחשב כבל חשמל לספק שהוא אירפואי וגם כבל ישראלי, אבל הישראלי מאוד מאוד קצר. בנתיים המחשב מחובר עם הכבל האירופאי, האם זה גם בסדר?. או להחליף לכבל הישראלי? ומדוע? כל כבל ישראלי יתאים לספק? פשוט יש לי חוט ארוך יותר הנמצא במחשב אחר.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by adi518,

איזה אופציות טובות יש לי ? עברתי על הרבה אשכולות והרבה אתרים אבל לא מצאתי משהו ככה שנראה שמתאים בול למה שאני מחפש. כרגע יש לי ספק של אנטק 380W 80 PLUS אחלה ספק אבל מכוער ועם כל הכבלים זה יהיה סיוט שאני יעבור למארז חדש עם "ניהול כבלים". תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dor_guy,

שלום לכולם, יש לי מארז HTPC של antec Fusion הוא בא עם ספק Antec 430W המחשב והמארז בני 3, שמתי לב לאחרונה שהמאוורר של הספר לא מסתובב! האם יכול להיות שהוא מסתובב רק כשיש צורך? בדקתי עם מאוורר אחר, לא עובד. בקרוב, אני שם כ.מסך(פאסיבי) במקום הכץמסך המובנה שהשתמשתי בו עד עכשיו. אם המאוורר של הספק לא עובד האם זה בעייתי? מה ההשלכות? אגב, המחשב נדלק רק בשביל צפיה בסרטים והעברת מידע (לא דלוק רצוף יותר מארבע שעות) תודה על התגובות, גיא

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by jara14,

כשחיפשתי באינטרנט מידע על הספקים קראתי שהם זולים כי החברה מייצרת בעצמה את כל הרכיבים. כמו כן נאמר שהם עומדים בכל התקנים. אשמח לקבל מידע ממי שיודע. אני מתעניין בספק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6536&CatCode=409

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by muam,

שלום, יש לי את המחשב DELL XPS8000, אני חושב שהוא בעל ספק של 450W או 500W. מפרט המחשב הוא: NVIDIA GTS 240 INTEL i7 860 8 RAM אני משתמש בכרטיס קול חיצוני: M-Audio Fast Track Pro ובמקלדת MIDI של M-AUDIO. יש לי קריסות של כרטיס הקול, ומדי פעם אפילו כל המחשב קורס למסך כחול ונדלק מחדש. האם הבעיה היא בהספק של ספק הכוח ? אני צריך לשדרג אותו ? תודה, נועם

13. Started by mudonroad,

לאחרונה רכשתי מחשב עם המארז הנ"ל. הוא מרעיש יותר ממה שחשבתי, יש לי בחדר גם RAIDMAX APEX Black Gaming Case והוא ממש שקט לעומתו. יש דרך לגרום למארז ליהיות שקט? אולי להחליף מאוורר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. ספק כח 550W FAN12 Huntkey LW-6550-HG דגם: ספק כח 550W FAN12 Huntkey LW-6550-HG ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by idofr,

היי שלום לכולם, כבר לא מעט זמן אני סובל מכל מיני בעיות מוזרות עם המחשב בד"כ פשוט דורשות "ריסוט" של הבאיוס אבל עם מאפיינים מוזרים ולמרות שאני יודע שהלוח אם תקין. השבוע לאבא היקר שלי היה קצת כח וסבלנות לבודד את הבעיה והוא טוען שהספק הוא שגורם לזה. אני עובד עם ספק גנרי שמפיק 500W, הלקוחות שלו הם intel core 2 duo e7200 עם אוברקלוק מכובד geforce 9600gt 2 הארד - דיסקים של 200 ו 500 גיגה צורב ומשהו כמו 6 מאווררים בסך הכל חשוב לציין שבכל הפעמים שבדקתי את דיוק המתחים שהספק מוציא הם היו בגדר התקין השאלה שלי האם לדעתכם הספק דפוק או שאני פשוט צריך ספק יותר חזק? (בהנחה אגב שאני רוצה להוסיף עוד הארד - דיסק) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. השאלה בגוף הכותרת... אורך הכרטיס 21 ס"מ + 2-3 עבור הכבלים שצריך לחבר אליו.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by do_k,

הי כמו בכותרת, אני רוצה לחבר מגן ברקים איכותי למחשב. כרגע המחשב, המסך המדפסת והראוטר מוזנים דרך אל פסק ADVICE MBR 1050. לא מבין ולא מכיר את ההבדלים. אפשר לקבל המלצה למשהו איכותי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מה המצב חבר'ה ?.. לאחי יש את המפרט הבא (שימו לב שהמעבד באוברקלוק): Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb @ 3.2GHz (Arctic Cooling Freezer 7 Pro) Gigabyte GA-965P-DS3 Sapphire ATi x1950 Pro 512mb OCZ 2x1GB Kit DDR2 800 CL4 ‏2x1GB Corsair DHX TwinX CL4‎ Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Maxtor 40 GB Enermax Liberty 400W Active PFC לפי האתר http://antec.outervision.com/PSUEngine הספק (Enermax Liberty 400W Active PFC) לא אמור להחזיק את המערכת וכתוב שלמערכת כזאת צריך ספק מעל 430 וואט והספק שלי מספק בכלל 400 וואט .. עם הכרטיס מסך HD 4870 כתוב שצריך ספק שמספק 487 וואט לפחות .. למרות שזה לא הגיוני שספק של 400 וואט יספק 487 וואט אבל מצד שני…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. רציתי להרכיב על הלוח בעתיד 6950 X3 ואני מחפש סק כח 80 GOLD אז מה עדיף מבחינת אמינות Antec High Current Pro HCP-1200 CORSAIR Professional Series AX1200 1 מהם

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי חברים, אני מחפש ספק איכותי ולא גנר'י שיחזיק את המערכת הבאה: 4GB RAM CPU I5 2400 Sandy Bridge כרטיס מסך עד NVIDIA GTS 450 לא מתוכנן המהרה של חלקים (OC) אחריות לספק: 3 שנים ולא שנה. *על הדרך, מה דעתכם על ספקים של Chieftec? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי... מארז: שיאפשר הכנסה של הספק הנ"ל, הלוח הינו MINI ATX אך אני מחפש מארז לא MINI בהנחה שארצה להוסיף כרטיס מסך (עד GTS450). צבע: שחור, אפשר עם תאורה כחול באם יש. לא מחפש להשקיע עשרות אלפי שקלים... אוורור טוב (מניח שכמו בכל מארז), USB בחזית, ומה עוד? לא בשמיים אני מניח... המטרה היא להשקיע כמה שפחות כסף על 2 החלקים. תקציב: עד 520 ש"ח אבל כמובן עדיף כמה שפחות.... אם יש ב250 ש"ח אז למה לא... חנות: אני צריך גם מK.S.P, גם מSKY…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. לפי מה שראיתי באתר של KSP כל הספקים (הרוב שם 95 אחוז) שם עם הפונקציה הזו, מה שאומר שחייבים אלפסק יקר שמחירו מתחיל ב 1200 שח ? (זה יקר בכל קנה מידה,מה גם שהאחריות רק לשנתיים אז החלפת סוללות כל שנתיים 200 שח). 2. אם זה נכון אני כנראה אוותר על הרכבת מחשב נייח ואתמקד בקניית מחשב נייד חסכוני יותר , ובהנחה שאני מוציא את הסוללה כדי לא לחמם אותה יותר מדי ולכן עובד הרבה עם חשמל , אז אני צריך אלפסק בסיסי נניח PRPC 650 ,מה דעתכם? 3. האם בנייד , יש יתרון לקחת אלפסק יותר גדול (אולי יש עם מספר סוללות נטענות נניח 750 או 850 PRPC)?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by dennis_g,

לכל האלבום http://img109.imageshack.us/gal.php?g=img22941024x768.jpg

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם ! הספק שלי שבק חיים (דווקא ביום שישי בלילה ), צריך את חוות דעתכם המלצתכם לספק חדש. המפרט שלי הוא : qx9770 maximus II formula 4gb memory ati series 4800 wd 1TB X2 sound blaster חשבתי על הספק הבא : HEC Cougar 700Watt Power Supply Model COUGAR-700CM מחיר 450 ש"ח ב-pandas מה דעתכם ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by siddhartha,

המחשב עצמו יהיה מבוסס i5 2400 שלא יבוצע לו OC ומתכנן לבצע OC קל יחסית, ללא שינוי מתחים, לכרטיס מסך GTX560 השאלה היא איזה ספק הכי משתלם שיוכל להחזיק את הכל ולשמור על פאסון?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by rank,

אני צריך המלצה למארז שכרטיס מסך gtx580 נכנס אליו Coolermaster 690cm יכיל את הכרטיס ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים