ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
HEC 500TDTF PUS 500 W אחד ספקי כוח ג'נריים?? או ספק נורמלי??
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב הזה מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 כרטיס קול: Audio Adapter Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller זיכרון: 2048MB RAM צורב: CD ROM DVD LG דיסק קשיח: Western Digital 80GB X2
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ב"ה שלום אנשים טובים, ספק הכח שלי התקלקל (HEC500TD-TF) ואני מחפש ספק חדש שיתאים למערכת הבאה: לוח אם ASUS P5QC מעבד INTEL E8500 כרטיס מסך ATI RADEON HD4850 512 MB זכרונות 2x1G 800 + 1x2G 800 כוננים קשיחים 2x WD Cavalier green 500 GB אציין כי לכרטיס המסך ישנה כניסת 6 פינים שבלעדיה הכרטיס לא עובד (ניסיתי להחליף לספק כח אחר שיש לי) כמובן שהכי פשוט מבחינתי להזמין את אותו דגם של ספק, אך אשמח לדעת אם ישנן אופציות טובות יותר. אודה מאוד על עזרתכם, יום טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6789 יחזיק מערכת שמבוססת על I5 2500K+CFX6970 שעברה אוברקלוק משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע עם המחשב כבל חשמל לספק שהוא אירפואי וגם כבל ישראלי, אבל הישראלי מאוד מאוד קצר. בנתיים המחשב מחובר עם הכבל האירופאי, האם זה גם בסדר?. או להחליף לכבל הישראלי? ומדוע? כל כבל ישראלי יתאים לספק? פשוט יש לי חוט ארוך יותר הנמצא במחשב אחר.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה רציתי לדעת איך הספקים של hec האם כדאי ללכת עליהם?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שיהיה בעל כרטיס מסך 4870 ובעוד מספר חודשים כשהמחירים קצת ירדו אני אקנה עוד אחד כזה (ב- crossfire). בחנות שבה רציתי לקנות את המחשב אמרו לי שאני חייב ספק כוח 750W ואפילו די כדאי 1000W. הייתי שמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני לא באמת יודע אם סתם ניסו לדחוף לי משהו, צריך באמת ספק כזה או 550W או 500W יספיקו? דרך אגב, גם אמרו לי בחנות שבלוחות אם מסוימים יש אופציה ל- 3 כרטיסי מסך במקביל, אם הייתי קונה שניים במקום כרטיס אחד בעוד מספר חודשים מה היה הכוח הדרוש?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הגיע הזמן להחליף את הג'נרי המעפן שיש לי במשהו שקט, שיחזיק OC וGTX 260 (שיגיע בקרוב). חשבתי על https://tms.co.il/product/4639 , שאמור להיות שקט מאוד, מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה המארז שלי מתחיל לעשות בעיות (קולות של הHDD זזים - הכל מחובר יציב בברגים - והHDD תקינים לאחר בדיקה) זה מעיין "ויברציות" לגוף המארז כמו כן רוב הרכיבים מתחממים (עד אזור ה50 מעלות) אז אני מניח שכדאי לרכוש מארז חדש ויעיל יותר (המארז הוא ג'נרי בן כ7-8 שנים ועם הזמן הוא שודרג ורובו תפוס בחוטים ורכיבים - ספק וכ"ו) אנא תקנו אותי אם אני טועה. אני מנסה לחשוב קצת הלאה כי בעתיד אני כן מתכנן לשדרג את המחשב אז החלטתי להשקיע עד ה450-500 שקלים במארז איכותי דרישות הן יציאת USB3 (כרגע אין בלוח אם - כשאשדרג זאת תהיה דרישה מהלוח אם גם) שיהיה שקט (שהמאווררים שאיתו יהיו שקטים יחסית) שיהיה Tool-Free (כל החיבורים של הHDD וCD וכ"ו) בשורה התחתונה שיביא תמורה למחיר. התבלטתי בין …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום! מחפש עצה בהתאמת מארז וספק כוח מתאימים למפרט הבא: Intel Q9650 ASUS P5E3 Premium BFG NVIDIA X280 1GB 300MB WD Velociraptor 1TB WD Caviar Black 2x2GB OCZ DDR3 7-7-7-24 SATA LG X20 SATA DVRW כרגע על הפרק, לאחר בדיקה לא ממש מעמיקה, עומדים הספק והמארז הבאים: NZXT Lexa - במראה של טוסטר, אבל קצת יותר נסבל במציאות Thermaltake Toughpower 750W מודולרי. שיקולים: - תקציב של כ-1,200ש"ח - קירור המארז לשמירה על הרכיבים - ספק רציני, שוב, כדי לשמור על הרכיבים ולאפשר מקום להרחבה עתידית. - חדירות נמוכה לאבק (במגבלות הישראליות) - מינימום רעש (במידת האפשר) האם השילוב מתאים? האם המחשב יהיה שקט באופן סביר? (וזאת בהתחשב במארז ובספק - אני מודע שיש כאן עסק ע…
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שיהיה מ SKY PC חשבתי על HEC 400TRT, HEC 450TDT, COOLERMASTER EXTREME POWER 380W/430W מה דעתכם ? מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
ועוד דבר: האם זה נכון שספקי PC P&C מיוצרים במקור ע"י חברת Seasonic? תודה
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אבקש את עזרתכם בבחירת מארז של NZXT למחשב חדש (E4300, GA-965P-DS3, 8600GT, דיסק קשיח וצורב). בהתחלה התכוונתי ללכת על מארז "פשוט" ב 230 ש"ח, אבל מסתבר שהחנות ממנה אני קונה היא היבואן הרשמי של המארזים של NZXT, אז יכול להיות שאקבל באותו מחיר (או בתוספת קטנה) מארז של NZXT. מחיפוש בפורום ראיתי שממליצים הרבה על מארז ה APOLLO, אבל יש גם כאלו שהולכים על ה TRINITY. בהנחה שאני מוגבל לשלושת הדגמים הזולים של NZXT שמופיעים באתר של IQPC - ה DUET, ה ה APOLLO וה ה TRINITY, מהו המארז המומלץ ביותר? ושאלה נוספת - יכול להיות שספק הכח יהיה גם כן של NZXT, כנראה 400W (לא מופיע באתר שלהם). האם הספקים שלהם טובים? מצאתי ביקורת טובה על ספק חזק שלהם, אבל לא על ספק ה 400W. תודה על הת…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב כולו בעוד כחצי שנה בערך אז שהספק והמארז יהיו מותאמים לעבודה עם החומרה פחות או יותר מבחינת מתחים ופליטת חום של הרכיבים וכרגע אני רוצה לקנות את המארז והספק ולשים בו את המפרט שלי ובמקום הכ.מסך הנוכחי X700 לשים כרטיס שיצא בעוד כחודש בערך אז מבחינת צריכת חשמל של רכיבים שיהיה בהתאם תודה
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ראיתי בחנויות בקופסה לבנה מוצר שנראה לפי הקופסה כאילו מיועד למרכיבי OEM (לא קופסת RETAIL צבעונית ומצועצעת). המוצר עצמו נראה מלוטש יפה, כבל אספקת מתח ללוח עטוף בשרוול כמו שצריך, מאוורר 120 מלמטה, שוקל משמעותית יותר מכל גנרי שמוכר סטנדרטי. כתוב עליו 450 וואט. קונקטור אחד של חיבורים 4 פין לכרטיס מסך. על הספק היתה מדבקה HUNTKEY. במחיר שנתבקש היה כמעט 350 ש"ח. האתר המוזכר www.huntkey.com עובד כאילו כל הצרות של העולם יושבות עליו, אם כך יעבוד הספק אז זה מאד חשוד. מישהו מכיר את הדבר הזה? מישהו מכיר את החברה הזו? האם זה REBRANDING של מוצר מוכר אחר? משיהו יודע מי מיבא את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחיר של המחשב זה 4200 בערך. שיש בערך 700 למארז + ספק חשוב לי מאוד היופי שלו לכן פתחתי את הטארד הזה המארזים שאני חושב עליהם בעיקר זה הThermaltake M5 WINDOW שאני לא מוצא שום ביקורות עליו ואני ממש אוהב את העיצוב שלו ואם יגידו פה שהוא טוב אני יקח אותו אפשרות שניה זה הSONATA III שיש לו מאורר 1 וצריך להוסיף עוד אחד אפשרות שלישית זה ANTEC THREE HUNDRED שאני יודע שהוא מעולה עם 2 מאווררים ומאוד שקט. תמליצו לי על אחד מהם בבקשה חשובה לי מאוד דעה של אנשים שיצא להם להתעסק \ לראות את הM5 של THERMALTAKE במקרה והמצלתם על SONATA III אם אפשר תמליצו לי על מאורר שקט וזול יחסית בקשר לספק הלכתי על FSP 600W מה אתם אומרים? לא כדי לרדת ל500W נכון? (המערכת כניראה תיהיה i5 או 965 ומתוכנן OC ל4.0G…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמן הקרוב מאוד אני סוף סוף אקנה אתה המחשב שלי. אני רציתי חוות דעת לגבי המארז שלי. אני צריך מארז לא מצועצע מידי אבל אני כן רוצה שיהיה לי חלון בצד. בסה"כ אני צריך מארז לא מצועצע מידי אבל לא "שיטחי" מידי התקציב הוא בערך 800 ש"ח פלוס מינוס. עכשיו אני דיי הולך לכיוון של GIGABYTE 3D AURORA 570s המחשב יהיה Q6000 בנוסף כרטיס מסך 8800GT עם ספק כוח של קרוסיאר 450W מה דעתכם על המארז? יש הצעות יותר טובות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברים, בעבקות סידור שאני מתחיל לבנות לחדרי מצאתי לנכון אחר חודשים טובים של חשיבה ונסיון לבניה שכשל ואולי יקום לתחיה יותר מאוחר של מארז HTPC בצורת קוביה/ DVD שכזה. מטרת המארז היא לשבת על השולחן שלי בצד כי המחשב הרגיל יותר מדי גדול והשולחן לא בנוי לזה לגמרי ויש לי בעיות מיקום כאן בחדר.. (קטן מאוד..) חיפשתי וחיפשתי והיום עשיתי חיפוש באתר של פנדה כאשר באתי עם הגישות הבאות: שיהיה בסגנון של מארז MID TOWER שפשוט "שוכב" במטרה שיהיה כמה שיותר פשוט. אחרי זה גם רציתי שיהיה כמה שיותר זול, שיהיה "עמיד" ולא ממתכת דקה וזולה כמו איזה 1001 מארזים ג'אנרים מעפנים שיצא לי לראות בחיי.. (מאמין שכשקונים מארז ולא "מקבלים" המצב משתנה..) בכל מיקרה, אחרי שיטוט בפנדה מצאתי את המאר…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם - הרכבתי ספק כוח JTC 500W מלפני 5 שנים שהיה במחשב לפני 5 שנים , על מחשב שאצלי שנתיים וחצי .על המחשב שלי היה ספק ג'נרי 500W שהרזיק אות , אבל עשה לי בעיות - היה נכבה ונדלק שהייתי מדליק אותו (שיארתי שזה בגלל הספק העלוב) ואז היום החלטתי להעביר בין הספקים , הספק הקודם היה על דיסק קשיח וצורב IDE - אז קניתי מתאם MOLEX->SATA בשביל לחבר אותו על הדיסק הקשיח של הSATA שלי . הרכבתי אותו על המחשב שלי מידע בסיסי , וכשסיימתי את ההרכבה ושחיברתי את המחשב , בהתחלה הוא בכלל לא נדלק , הנורה לא פעלה . פתחתי את המארז הוצאתי את הכבלים והחזרתי אותם , שיחקתי עם זה קצת , נסיתי להכניס חזק יותר.. שהדלקתי המחשב פעל יופי.וגם לא הייתה את הבעיה הזאת , גלשתי 10 דקות בערך בלי שום סימן שמשהו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מהם יותר שקט ? אני חושב ששניהם יחזיקו לי את המערכת אבל יש לי בעיה של חום ורעש אז אני עדיין מתלבט... המאוור של הליברטי זורק אוויר לפנים המארז ? ומה לגבי ה 350GLN ? המערכת העתידית שלי : מעבד : כרגע 3GHZ עם HT אבל ישמצב אני אחליף מתישהו מעבד לאיזה E6320 או משהו כזה... לוח אם : כרגע 915PCY של אינטל אבל כנראה יוחלף באיזה ABIT IL9 ... זיכרונות : כרגע 2 של 256 ועוד אחד של ג'יגה אבל אולי אני אוסיף עוד אחד של ג'יגה, התיזמונים : 12--4-4-4-4 על 533 הארד דיסק : כרגע אחד של 80 ב 7200RPM אבל אולי אני אוסיף לו עוד אחד של 250. צורב קומבו אחד ומצלמת USB שכמעט תמיד מחוברת... תודה רבה רבה ! ;D
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים. המפרט: E5400 2.7 GHZ MSi G41TM-E43 2 GB RAM GTS 450 האם ANTEC יחזיק את המפרט? אחרי שדרוג של כרטיס מסך, לא נשאר לבן אדם תקציב לשום דבר חזק יותר. נראה לי שכן, כי כאן כולם מדברים על איכות הספק הזה. אבל עדיין אשמח לקבל דעה של מומחים, כי המלצתי לבן אדם ועכשיו אני דואג שאולי הוא יקנה ספק חלש. אודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את הספק כוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742846 על המערכת שאתם רואים במפרט, כשאני משחק על הגדרות מאוד גבוהות [והמשחק עובד חלק] לאחר מספר דקות המשחק קורס לשולחן עבודה, אבל כשאני מוריד את ההגדרות המשחק לא קורס ואני יכול לשחק שעות, לכן הגעתי למסקנה שזה הספק. נ.ב: המעבד והכרטיס מסך בסטוק. נ.ב2: בהגדרות גבוהות הכרטיס מסך מגיע לכ75 מעלות ואז מהאווררים עובדים על 90 אחוז והוא לא עולה יותר, בהגדרות בינוניות הוא עובד על כ62-65 מעלות.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (מתלבט בין 9800gt (שהוא גלגול של 8800gt) לבין 9800GTX+), ואין לי ספק שמה שיש לי עכשיו לא יסחוב, במיוחד בגלל שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח על מסילת ה-12v. אז קצת שיטטתי באינטרנט ומצאתי CoolerMaster 500w Extreme power plus, במחיר מסקרן של 220ש"ח. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268 המחיר הזה בערך זול ב-150-200 ש"ח משאר הדגמים המקבילים, ולכן במקום להסתכן אני רוצה לשאול את דעתכם. הגיוני? אתם ממליצים ללכת על זה? אני מתכנן רק החלפה של כרטיס מסך, אבל אני לא מתכנן SLI בעתיד. *מצורף בצד המפרט הקיים אצלי במחשב (כולל פרטים כלליים על הספק הנוכחי)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-