ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
הי אני מחפש מארז HTPC מרווח,הNZXT Duet קטן וצפוף מידי..אם אפשר משהו בכיוון,כי ממש אהבתי את המארז,רק טיפה יותר מרווח מבפנים זה יהיה מעולה.. יש הצעות? הממ תקציב? לא גבוה 450 ש"ח או 700 ש"ח כולל ספק כוח אם יש משהו מעניין :-\ תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב בקרוב ויש לי התלבטות בין 2 ספקי כוח, אז אני צריך את עזרתכםבנושא. הראשון של Corsair http://tms.co.il/product/5419 והשני של Thermaltake http://tms.co.il/product/4639 עכשיו ה Tt בעל הספק יותר גבוה ומחיר יותר נמוך מה VX אז חשבתי ללכת עליו.. אבל ה VX שמעתי עליו דברים טובים. מבחינת התאמה למפרט שניהם מתאימים מצויין אני רק צריך לדעת מה יותר כדי לקחת מביניהם.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לפני שבועיים, היה לי מחשב בן כ-5 עם AMD ו-ASUS k8ne-deluxe. הלך לו ספק והחלפתי ל-JSP tech EZcool PS05. לאחר שבועיים המחשב שבק והטכנאי שהרכיב את הספק טען שהלוח הלך (כאשר החליף לוח- הכל עבד). כנראה שאני צריך להחליף מחשב... אני הולך על AMD x2 4800 עם לוח של Asus m2a-vm HDMI. שאלותי: 1. האם סביר שהספק גרם להרס הלוח (שהחזיק כל כך הרבה זמן) 2. האם כדאי להכניס את הספק הזה למחשב החדש ? אני חושש מסינדרום "ראש בריא למיטה חולה". אודה מראש על כל תשובה
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איך אני יודע אם אני צריך ספק 300 או 600 ווט ? איך עושים את החישוב?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
Xtract המליץ לי על antec P182 לפי מה שהבנתי הוא שקט מאוד אבל בגלל שינויים בתקציב אולי אפשר מארז אחר וכמובן ספק חדש. רק מה שחשוב שיהיו שקטים ובלי אורות מיותרים מהמארז כאילו מאוררים צבוענים עם חלון ודברים כאלו המערכת שאמור להפעיל e8400 asus p5k twintech 8800GT יכול להיות שאני יקנה עוד אחד אז צריך להתכוננן לcrose fire או משהו כזה תקציב 1000 שקל ואם אפשר בבקשה מארז ללא ברגים תודה
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מפרט: זכרון- 2GB מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 400W לוח אם - Asus P4S800D-X כרטיס מסך- 2600XT AGP האם הספק 400W ג'נרי יספיק כדי להחזיק את המפרט הזה? י
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן לכולם! לפני קניית המחשב החדש שלי למשחקים רציתי להתייעץ על המפרט עצמו... אז הביאו את דעתכם, במה ניתן לשפר וכו'.. משהו שאני לא סגור עליו הוא המארז, ראיתי כמה ואריאציות שונות ואני לא יודע מה לבחור אז החלטתי לפנות לכאן בתקווה שתיעצו לי נכון =] שימו לב שהמפרט לא הורכב בחנות מסויימת אלה נבנה לפי המחיר הכי זול לחומרה זאת כי ראיתי ש-IVORY מתחרה עם מחירים, רשום באתר.. מישהו יכול לומר עד כמה זה נכון? הם באמת יורידו את המחיר שלהם אם אני יראה להם שמצאתי היותר זול??? =\ הנה מפרט: מעבד:(FOXPC.CO.IL) Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 3 שנים אחריות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1163 זיכרון:(NOACOMP.CO.IL) G.Skill 4GB DDR2-800 DualK…
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתכוון לרכוש בקרוב את המפרט הבא; מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 כ. זכרון: Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX DDR2 4096MB [2048MBx2] 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤620 Floppy Disk 1.44 Black 38 כ. מסך: Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB 1,480 ספק כח: Hec Cougar 750W 610 כוננים קשיחים: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 ¤660 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤485 צורב DVD: Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA 146 רמקולים: LOGITECH X-530 429 לוח-אם: Asus P5N-D ¤753 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI 1,499 עכשיו, ישנם כמה מארזים שהתלהבתי מן העיצוב(שזהו החלק הפחות חשוב בעיניין) והנוחות שלהם, אך אינני יודע אם הם יתאימו למפרט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז לHTPC פשוט. הדרישות , לפי סדר עדיפויות: אוורור טוב (הוא יהיה במקום די חם, אולי אפילו בתוך ארון חצי סגור) קטן , הגובה חשוב יותר מהרוחב והאורך (אפשר מארז שיהיה טוב רק למיקרו ATX) איכותי (חברה מוקרת, שיחזיק לאורך זמן) זול יחסית (אם אפשר פחות מ450 שח כולל ספק, או 300 בלי ספק) שקט - לא קריטי (ביחס לHTPC) כמובן לא טרקטור, אבל לא צריך את הכי שקט שיש אפשר עם או בלי ספק, אבל בכל מקרה לא צריך ספק חזק - אפילו 300W יספיק. המחשב יהיה די מינימאלי אולי אפילו עם כרטיס מובנה גם לא צריך יותר מידי מקום להרחבות (4 דיסקים ו2 אופטים זה המקסימום שצריך אפשר אפילו פחות) ראיתח המלצות על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1061 אבל זה נראה לי יותר ממה שאני צריך בנוסף…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הייתי בחנות מחשבים (לא משנה איזו) ואחד מן העובדים אמר לי "אתה תצטער אם תיקח ספק עם הספק X כזה, היה פה מישהו שלקח משהו דומה לפני חודש ואחרי שבוע חזר אלינו כי חשבון החשמל שלו קפץ פי כמה" מה אתם חושבים על זה? נכון? בוא נניח שיש אדם שאומר "ואללה אין לי בעיה גם להוציא 2000 שקל על ספק" והולך וקונה ספק של 1200W גם, ואחד שיש לו נצילות של 82+ אחוז. אכן הוא ישלם יותר בחשבון חשמל שלו מאדם עם ספק של 550W ונצילות דומה ?
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח Enermax Noisetaker 420w אני מתכנן לשדרג את המחשב ומעוניין לדעת האם הוא יחזיק את המפרט הבא: מעבד: E8400 לוח אם: כנראה Gigabyte P35-DS3 או אחד מלוחות הP45 שלהם זיכרון: 4GB (2x2GB) 1000MHz CL5 כרטיס מסך: Radeon HD4850 דיסקים קשיחים: 3XSata צורב DVD 4 מאוורי 80mm תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לגבי הספק הזה (בלי קשר למחיר) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=436 ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... המפרט: intel e8400 3.0 Ghz @3.8 GIGABYTE GA-P35-DS3L GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro WD 320GB AAKS LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS NZXT HUSH ENERMAX LIBERTY 400W אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל חשוב לי לוודא שהוא יחזיק בקלות...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בחנויות בקופסה לבנה מוצר שנראה לפי הקופסה כאילו מיועד למרכיבי OEM (לא קופסת RETAIL צבעונית ומצועצעת). המוצר עצמו נראה מלוטש יפה, כבל אספקת מתח ללוח עטוף בשרוול כמו שצריך, מאוורר 120 מלמטה, שוקל משמעותית יותר מכל גנרי שמוכר סטנדרטי. כתוב עליו 450 וואט. קונקטור אחד של חיבורים 4 פין לכרטיס מסך. על הספק היתה מדבקה HUNTKEY. במחיר שנתבקש היה כמעט 350 ש"ח. האתר המוזכר www.huntkey.com עובד כאילו כל הצרות של העולם יושבות עליו, אם כך יעבוד הספק אז זה מאד חשוד. מישהו מכיר את הדבר הזה? מישהו מכיר את החברה הזו? האם זה REBRANDING של מוצר מוכר אחר? משיהו יודע מי מיבא את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כך יש לי את הספק Enermax PRO82+ 525W ולוח אם של אסוס [p5q pro] איך אפשר לשלוט על מאורר הספק ראיתי שיש פונקציה שנקראית [speedGuard באתר הבית של המוצר http://www.enermax.com.tw/english/Product_Display1.asp?PrID=95 לא יודע אם זה אוטומטי או צריך להפעיל את זה [הספק די רועש כרגע] תודה לכול העונים .. ובוקר טוב.
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5397 זה הדגם. איך הוא ? הוא למחשב ישן PD עם X1650 והשאלה אם גם יכנס בו מחשב חדש לאחר מכן אם הכרטיס מסך לא יהיה ארוך מידי וכו'. והזרימת אוויר בו טובה? יש מארזים עדיפים עד 350 שקל ?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
^ E2180, HD3450, 2GB DDR 800 MHZ 1HRAD DRIVE, 1DVD וכמובן לוח שיא את המפרט במארז. אז בעצם צריך גם לוח שיתאים, אז אם אפשר זה יהיה מצויין שתביאו לי גם לוח למארז הקטן. הדרישות הן שיתקרב לגודל כמה שיותר קטן ושיהיה חרישי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים הזמנתי 650TX ואמרו לי שזה לא מספיק..... =\ לאיזה ספק להחליף?!@ דחוף כבר הזמנתי!@#1! תקציב: כמה שצריך, אפילו 1,000 ש"ח..
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך המארז הנ"ל מבחינת יכולות הקרור והשקט ביחס לאנטק סולו או לאנטק סונטה 3? איך גודלו למערך CF?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים בksp ספק Enermax modu82+ 425W. בפעם הראשון שכביתי את המחשב גיליתי רעש של זמזום שמפסיק רק כשמכבים את המתג ההפעלה. התקשרתי לksp הם אמרו להביא את הספק, יבדקו את זה, בלה בלה בלה... קבלתי מוצר פגום ישר מהאריזה, למה אני צריך לעבור את כל התהליך של בדיקה במעבדה שלהם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב עד 450. חשוב השקט, אבל שלא יהיה פנומנלי, העיקר שאם הוא יהיה בחדר[מרחק של מטר ממני], אני אוכל לישון בכיף, בקשר לספק, אני לוקח אחד שנחשב מאוד שקט, אם לא השקט כולם, ספק מסדרת הPro82+ של Enermax. כמו כן אני לא רוצה לוותר יותר מדי על קירור לטובת השקט, אני מבין שאם אני רוצה שקט אני אצטרך לרדת בביצועים, אבל אם נגיד יהיה הבדל של 15 מעלות בכרטיס מסך לדוגמא, זה לא שווה לי את זה. עוד שאלה שאני רוצה לשאול, הRc-690 של Cooler Master, מארז מצוין לכל הדעות, וגם מקורר טוב עם תוספת מאווררים קטנה, מה שאני רוצה לשאול, זה, אם הוא ימוקם בחדר כמטר ממני כשאני יושן[בLOAD מצדי שיהיה מטוס מה שחשוב זה רמת השקט בIDLE], האם אני אשמע אותו ? אשמע אותו ממש בקטנה ? או אשמע ברמה שאני לא אוכל לישון. ב…
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (מתלבט בין 9800gt (שהוא גלגול של 8800gt) לבין 9800GTX+), ואין לי ספק שמה שיש לי עכשיו לא יסחוב, במיוחד בגלל שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח על מסילת ה-12v. אז קצת שיטטתי באינטרנט ומצאתי CoolerMaster 500w Extreme power plus, במחיר מסקרן של 220ש"ח. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268 המחיר הזה בערך זול ב-150-200 ש"ח משאר הדגמים המקבילים, ולכן במקום להסתכן אני רוצה לשאול את דעתכם. הגיוני? אתם ממליצים ללכת על זה? אני מתכנן רק החלפה של כרטיס מסך, אבל אני לא מתכנן SLI בעתיד. *מצורף בצד המפרט הקיים אצלי במחשב (כולל פרטים כלליים על הספק הנוכחי)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4870 RAEDON השאלה לי שאם הספק שבא יחד עם המארז אותו אני רוצה לקנות יספיק למפרט שלי כי לי הציעו לי להחליף ספק של 625W הבעיה שזה עוד 690 שקל . מדובר על מארז (Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS ) הספק שבא איתו הוא 400W אני באמת אשמח לעזרה תודה..... מפרט:CORE 2 QUAD Q6600,EP45-DS3R 1600MHZ,OCZ 2X2GB DDR2 1066MHZ,HD 4870 512MB SAPPHIRE,Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-