ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
אני צריך ספק שיחזיק את המערכת שלי ויאפשר להוסיף עוד איזה דיסק או שניים. אם אפשר שהוא יהיה מודולרי, אני מאד אשמח. אם יש אפשרות לאחד שיודע לקבל את כל הכבלים שמחוברים לTT Toughtpower 750W שלי כרגע, אני עוד יותר אשמח.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אהלן. המארז שלי התחיל קצת להשתגע, לעשות רעשים, להשרט, להשבר. אני מחפש מארז שיוכל לשמור על טמפרטורה נמוכה, שלא תעשה רעש, משהו אוורירי (אם כי שלא יכנס אבק כמעט), גדול אשר ישמש כמחשב גיימינג (אני לא משחק כל-כך הרבה, רק משחק 1-2) עדיפות לצבע שחור, עם מאווררים גדולים. שיגיע לסכום של 350 עם נטיות של 20 שקל פה ושם. זה מה שיש לי כרגע: http://www.omc.co.il/cache/prdPics/EZC-550D-F25_600x400_maxPrd.jpg שומעים את המאורר, הוא כמו "קיטור" שמוציא חום, מצטבר המון אבק..
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 6 שנים כבר, ובקיץ הוא לא ממש פועל טוב, מתחמם רצח ונכבה מדי פעם. הקיץ הזה אני אשפר את הקירור שלו כדי שלא ימות לי ישר. המארז הוא מארז איכותי יחסית ללפני 6 שנים, של hec יחד עם ספק כוח של hec. ניראה לי שאני אקנה מksp כי אני גר בפתח תקווה, לtms אין לי איך להגיע, לrsm אפשרי אך מעדיף עדיין ksp בגלל הקרבה, במאווררים הם דיי שווים במחירים גם נדמה לי. בכל מקרה, הנה המותק: הפלסטיק שסוגר מקדימה נאבד לי בעבר, ומאז השארתי את זה ככה פשוט. ניראה לי כדי לי לחטוף איזה חתיכת קרטון ולסגור עם קצת סלוטייפ לא? הוא דיי מבולגן גם: הנה האחוריים: האוורור מאחורה הוא arctic f12, שרץ במהירות 1350. הכרטיס מסך שלי זה 3600, שיש לו קירור דיי גרוע ניראה לי: עכשיו אני שם לב שאי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחליף את המחשב הסלוני שלי, הגיע הזמן. הגיע לידי מעבד Intel i7 2600K שהוא 95W, אני רוצה לשדרך אותו לGigabyte GA-H67N-USB3-B3 זכרון 4GB וכונן קשיח 1 גיגה הסדרה הירוקה של WD EARS. הבעיה שהמארז שאני מעוניין להכניס הכל מגיע עם ספק 150W - מארז Antec ISK300-150 על פי החישובים שלי לא אמור להיות בעיה שכן הHDD זה זניח, כ4W, המעבד 95W במקסימום כאשר לרוב הוא ב73W. עוד משהו שפספסתי ? האם לדעתכם חברים תהיה לי בעיה כל שהיא בהספקים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש (AMD PHENOM 840 , כ. מסך 5870 ATI ) עם ספק כוח CoolerMaster 650w GX 650W . המחשב בפעולה רגילה שקט מאוד , אבל ברגע שצריך טיפה הספק לכ. מסך (גם במשחקים פשוטים) הספק מתחיל להרעיש בצורה מטורפת ! קראתי באתר החברה כי אכן עם דרישת ההספק עולה מהירות הסיבוב של המאוורר ה 120 מ"מ ל 2000 RPM , אבל עדיין רמת רעש שכזו היא לא הגיונית (בוודאי במחיר של ספק בעלות של 450 שקל) . http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6642 האם מדובר בבעיה בספק ? האם מישהו מכיר את הספק ומכיר את הרעש שמגיע ממנו "בזמן מאמץ" ? האם ישנו ספק בעל נתונים דומים , שקט יותר ? אשמח לכל עצה בנושא , תודה מראש, דרור.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש למחשב, ורציתי לדעת מה דעתכם על המארז הנ"ל. ראיתי שמוכרים אותו ב TMS במחיר סביר. ראיתי שבכל התמונות כשהמארז פתוח יש איזשהו בלוק שחור במקום של הארדיסקים (שנראה ניתן לפירוק), האם מישהו יודע מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שוב שלום, בגדול זאת המערכת שאני בונה 2600K ASUS MAXIMUS IV EXTREME G.SKILL "XL"16GB (4096MBX4) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X SAPPHIRE HD6970 2GB GDDR5 x2 כלומר SLI של 6970 NOCTUA NH-D14 WD BLACK 2TB SATA Intel 160GB SSD וכרטיס קול וצורב (לא חשוב אני מניח לצריכת חשמל) רציתי לקחת את המארז של Lian Li ה-PC-P80 אבל מסתבר שאחרי הרבה בדיקות פשוט אף אחד בארץ לא מוכר אותו אז שוב חזרתי לנקודת ההתחלה בהתלבטות על מארז, ולגבי ספק כוח אני פשוט לא מבין יותר מדי וראיתי שממליצים על Corsair 750W TX : CMPSU-750TX כמה פעמים באתר ומשום שאין לי מושג כמה כוח אני בעצם צריך בשביל המערכת תהיתי אם מישהו יכול לעזור בעניין. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני בונה מחשב חדש והחלק היחיד שאני לא בטוח לגביו עדיין זה המארז והספק. הדרישה היחידה שלי זה שיספק קירור כמה שיותר טוב. לא כל כך אכפת לי אם הוא ירעיש, העיקר שהמארז כולו יהיה קר. אני בכל מקרה מתכוון להוסיף מאוררים למארז (להגיע ללפחות 4-5 בכל אחד מהם). התקציב זה עד 4,500 (כולל המארז, הספק ומאווררים אם יש צורך) כאשר אני ממש ממש לא רוצה לחרוג ומעדיף לקצץ כמה שיותר. ההתלבטות הנוכחית שלי היא בין Antec 300/200 + Antec True Power Trio 550w לבין Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze. כמובן שאשמח לשמוע עוד עצות בנושא. זה המפרט הנוכחי: ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 הרכבת מחשב מעל 3000…
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום. אני גר בארה"ב, אז נא לקחת בחשבון. אני מחפש ספק כוח "שווה", במחיר של עד 60 דולר. המערכת: 2600K P8P67 GTX 560 Ti 8GB DDR3 SSD 1TB 7200RPM DVDRW צריך שיהיה לספק מקום להמהרת המעבד (OC) זה הכל תודה!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב שבנוי על Test Bench [לא חסר בו דבר - הוא כולל הארדיסק וכונן אופטי], והוא נבנה בהתחלה על ה bench מסיבה פשוטה מאוד: חיכיתי שיגיע המארז. מאז [ועבר כבר חודש וחצי], המחשב עדיין על ה Bench. הסיבה: עצלנות גרידא. לא יוצא לי להתקין את המחשב במארז. דבר זה מביא אותי אל השאלה: האם יש חסרונות לכך שהמחשב פועל בדרך הזאת? אמנם הוא אוסף אליו אבק, אבל רמת העצלנות שלי הגיע למצב בו ספריי האוויר נמצא ממש לי ה bench ולמען האמת - זה עושה את העובדה! האם יש בעיות אחרות שאותן אני לא לוקח בחשבון? האם אני מפספס משהו? לא הייתי רוצה לגרום לנזק בטווח הארוך תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש ביניהם הבדל של 100 שקל, ככה שאני מניח שהאנטק יותר טוב, אבל השאלה אם הקולר מסטר מספיק טוב זה למחשב ללא OC , ובלי דרישות מיוחדות. core i5 ו GTX460 מישהו יכול להגיד במה בדיוק האנטק עדיף? ואיזה ספק עדיף: Antec Basiq VP-450P 450W 2yr או HEC 450W ATX PSU BULK
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/7132 http://tms.co.il/product/9190 מה יותר שווה?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שבעבר הרחוק שווקו מארזים (אחד כזה היה של IBM) שהיה בתוכם רמקול כללי (כלומר, לא כזה שמיועד להשמעת צפצופי מערכת). האם עדיין מייצרים מארזים כאלה? בחיפושים כאן בפורום וברחבי הרשת לא מצאתי. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי ספק כוח ישן (בן 6 שנים בערך) של אנטק מדגם true control 550w, ששימש כספק כוח למחשב פנטיום 4 סוקט 478. ה"צמה" של החוטים שלו כמובן ישנה מאוד מבחינת החיבורים (20pin למשל במקום 24, אין לו 6pin של הpci-e), האם ניתן להחליף באופן עקרוני את הצמה שלו לצמה עם החיבורים החדשים? זה יתכן טכנית? (להשיג צמה זו לא בעיה גדולה, אפשר לפרק מספק דפוק מהדור הנוכחי) פשוט חבל לי עליו (עלה לי בזמנו 980 ש"ח), זה ספק סוס עם הספק שגם היום סוחב כל מערכת סטנדרטית.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם במארז כמו COMPUCASE 6K31 Black+Silver No PSU יש מקום לכרטי מסך Sparkle GeForce GTX460 SE 1GB DDR5 PCI-E מה לגבי COMPUCASE 6K31 Black+Silver 400W VN PSU ? הלוח הוא Intel Bearup Lake DH67BL B3 H67 LGA1155 uAT שאלה נוספת לגבי המארזים האלה: האם הם באים אם מאוורר, או שצריך לקנות דם מאורר למארז? לא מתוכנן OC
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מהי הדרך העדיפה? אמנם יש פתח אוורור ברצפת המארז, אבל עדיין - האם להתקין את הספק מופנה כלפי מטה [מאוורר כלפי מטה]? לא הייתי רוצה לחסום את האוורור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני רוצה לנקות את מחשב שלי אני רוצה לנקות במשאבת מזרון אויר זה יכול לפגוע במחשב?? אולי יש עוד דרכים לנקות את מחשב??
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
** התסדרתי, אפשר לנעול או לסגור את הנושא ** שלום לכולם, רציתי לדעת איזה ספק אני יכל לקחת מהחנות KSP למערכת שלי: Core I5 2500K Asus P8P67-M Pro G.Skill 2x2GB 1600MHz Ripjaws X GIGABYTE GTX560TI OC 1GB Samsung 1TB SpinPoint F3 Cooler Master V6 CPU Cooler CM Storm Scout / Coolermaster CM690 II Plus אני רוצה שאני יוכל להכניס מינימום 8 מאווררים למארז (לייתר ביטחון) ועם לד. יהיה בעתיד גם בקר למאווררים עם מסך ובקר טמפ'. וקטודה אחת שתאיר את כל פנים המארז. חשבתי על 600 או 620 WAT אבל אני רוצה להיות בטוח שזה יהיה בסדר. עריכה: חישבתי כמה אני צריך באתר של Enermax וזה מה שיצא: אבל אני לא יודע אם זה נכון, אז אם תוכלו לתקן אותי זה יהיה מצויין ! אז איזה ספק לקחת ? (רק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היות ויש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לאבחן כבר כחצי שנה אני זקוק לספק, כדי לשלול את אשמתו של הספק שלי ולהיות בטוח שלוח אם זה מה שאני צריך להחליף. אני יודע שהסיכוי שלמישהו יש ספק בסדר הגודל שאני צריך שוכב מיותר הוא כמעט אפסי, אבל לא עולה כסף לנסות (: בגדול, אני צריך משהו כמו 600W+ אמיתי, והוא יוחזר בדיוק במצב שבו אקבל אותו, ואזמין את הנשמה הטובה לבירה על חשבוני. אני מאיזור ר"ג, אין לי בעיה להגיע לכל מקום שיש אליו אוטובוס ישיר מת"א.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להעביר את המערכת הקיימת שלי למארז זול אך שקט ככל הניתן. תקציב 250-300 ש"ח. רצוי גם שיצטבר מעט אבק בתוך המארז, אך השקט חשוב יותר. יש לי כרגע לוח אם micro-ATX עם מעבד E8400 וקירור מעבד Freezer 7 Pro. בעתיד אולי ארצה לשדרג ללוח אם ATX. דרך אגב, האם ישנו פתרון לסלוט שנשאר פתוח בצד האחורי אחרי הסרת כרטיס הרחבה ? למשל, האם אפשר לקנות סט של כיסויים פשוטים לסלוט ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: מעבד: i5-2500K לוח אם: Asus P8Z68-V Pro זיכרונות:CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMZ8GX3M2A1600C8 דיסק קשיח: Samsung F3 1TB מארז: CoolerMaster 690 II Advanced ספק: ? לגבי המארז - מה אתם אומרים? בחירה טובה? ה-LanCool K62 הרבה יותר יקר וה-K60 לא שחור בפנים :\ (שווה להתפשר על הצבע הפנימי? המארז הרבה יותר איכותי?) באיזה מחיר אפשר להשיג היום את המארז? (690 II כמובן) התקציב למארז הוא עד 600 שקל לגבי הספק - חשבתי אולי על SeaSonic M12II-620 620W 80+ Bronze MODULER PSU (אגב הוא אמור להגיע עם 3 שנות אחריות או 5 שנות אחריות?) או שכדאי להשקיע בספק בדירוג GOLD? מתוכנן OC, אולי הוספת כרטיס מסך בעתיד (אני…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה דעתכם על- Huntkey Hespers H403 יחד עם ספק 400w ? [295 שח"] לא שמעתי על החברה הזאת huntkey [למרות שבחנות אמרו שזה טוב.. לכו תסמכו עליהם] חשוב שיהיה מארז איכותי ושקט עם סינון אבק וכמובן הספק אין לזלזל בו אם זה לא מספיק טוב אז מה יהיה טוב במקום? [בסביבות אותו מחיר 300 פלוס מינוס] תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי ספק כוח חדש של Corsair CX430 האם אוכל להתקינו בבטחה ובראש שקט במערכת הבאה: P8P67 2500K HD 5770 SSD HDD 8GB אני מכיר את האתר של Antec שמציע את החישובים הללו, אבל לא האתר כמו הניסיון שלכם אשמח לשמוע את דעתכם תודה!
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, כרגע אני עם מארז EZCOOL ,ללא מאוורר - מעונין להחליפו למארז ANTEC DF-35. מעונין לשמוע חוות דעת על מארז זה,מכל מי שמכיר/התנסה/מבין בנושא - בעיקר,למי שיש לו את מארז זה (האם כדאי לקנות אותו,האם הוא טוב,האם הוא מומלץ וכו'...).התקציב שלי הוא עד 860ש"ח - אשמח לשמוע המלצות לגבי מארזים אחרים בטווח המחירים:500-860. -אני רוצה לקנות אותו,כי שמעתי שהוא מארז בין הטובים,מבחינת נוחות,איוורור,אחזקה ושימוש - ומספק תמורה למחירו:515ש"ח,ובנוסף מתאים לתקציב שלי/מצד שני,נראה לי,שהוא לא שקט - ולכן אני מתלבט בין ANTEC P183 V3,לANTEC P193 - האם יש הבדלים משמעותיים בינהם מבחינת איכות,אמינות ושקט -אם כן,במה? - מה דעתכם/המלצתכם...? תודה רבה מאוד מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-