ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
כותרת + יש לי כרטיס מסך hd4850 מעבד q6600 לוח אם p43 תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מעבד AMD PHENOHOME 9950 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM כולל כרטיס מסך, קול ורשת ויציאת HDMI דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 8MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 4GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: HD4670 מארז COMPUCASE 300W איכותי
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הטכנאי שמרכיב את המחשב שלי לא מבין בדיוק איך שמים את ההארדיסקים בחלק התחתון של המארז p182 מכיוון שהוא אומר שאין שם מסילות לעומת האמצע שיש שם מסילות..כרגע הוא שם את ההארדיחסקים באמצע עד שנברר ביחד איך שמים אותם למטה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ולתת איזה לינק שמראה בדיוק איך מכניסים את ההארדיסקים למטה.. תודה רבה..
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם מישהו כאן יודע אם אפשר להשיג את המארז TAGAN Diablo advance בארץ http://www.tagan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=169 לשים לב ולא להתבלבל עם EL DIABLO שמאוד דומה לו (ונמכר באזור ה750 פלוס מינוס). ההבדל העיקרי הוא תוספת קטנה מעל המארז שמכילה שני מאווררי 18, ובמקום מאורר ה-36 ס"מ יש שם 33 ס"מ שאמור להיות שקט יותר. בינתיים לא מצאתי באף חנות בארץ.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הספק הזה gyro 520watt (הספק אמיתי 230 vat )-ההייתי היום באיבורי רציתי לשדרג לhd4670 ואמרו לי שיש לי ספק חלש ואני צריך להחליף אותו ל450vat כדי שיסחוב את הhd מה אתם ממליצים לעשות? הוא המליץ לי על ספקים ב250 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1507&CatCode=409 איזה ספק עדיף לקנות?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שיהיה בעל כרטיס מסך 4870 ובעוד מספר חודשים כשהמחירים קצת ירדו אני אקנה עוד אחד כזה (ב- crossfire). בחנות שבה רציתי לקנות את המחשב אמרו לי שאני חייב ספק כוח 750W ואפילו די כדאי 1000W. הייתי שמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני לא באמת יודע אם סתם ניסו לדחוף לי משהו, צריך באמת ספק כזה או 550W או 500W יספיקו? דרך אגב, גם אמרו לי בחנות שבלוחות אם מסוימים יש אופציה ל- 3 כרטיסי מסך במקביל, אם הייתי קונה שניים במקום כרטיס אחד בעוד מספר חודשים מה היה הכוח הדרוש?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש UPS איכותי (במובן של התקן שמספק הגנות, הנתונים הנקובים הם באמת מה שהוא מספק -- ללא עיגולי פינות וקיצורי דרך). המפרט שלי מופיע בצד. אני מעוניין לחבר ל-UPS את המחשב ואת המסך וייתכן שגם נתב, אך בה בעת להשאיר לעצמי מרווח מסוים לחיבור רכיבים נוספים בעתיד כגון מסך נוסף וכונן קשיח חיצוני או שניים. כמו כן, אני זקוק ל-UPS בעיקר לעבודה של מספר דקות כדי שאוכל לשמור את העבודה ולכבות את המחשב בצורה מסודרת (או שהוא יעשה את זה בעצמו בעזרת התוכנה) במקרה של הפסקת חשמל. אני לא מחפש איזה התקן גיבוי שיאפשר לי להמשיך לעבוד זמן ארוך. לפי החישוב במחשבון הנתונים הם: הספק מרבי 344W (ואצלי הוא לרוב אפילו לא בעומס של 50%) חלקי 0.8 (יעילות הספק) = 430W. הספק הוא ActivePFC ולכן יצא לי…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ספק של 550 וואט ,במסילות של 12 כחדש צריך לתת 430 וואט ,אחרי 3 שנים יש דרך לדעת כמו הוא נותן בפועל ? אני שואל כי יש לי כרטיס גרפי חדש שיצרוך במאמץ כ 370-330 וואט ,ואני רוצה להיות בטוח שספק הכוח להיום יספיק בשביל הכרטיס.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב והזמנתי היום כרטיס מסך חדש ועכשיו אני גם צריך לקנות ספק כח שיתאים למערכת שלי. אני מאוד אשמח לשמוע המלצות לספקים בתקציב של עד 500 ש"ח, (אם יש ספק מומלץ שחורג מהתקציב אז אני יכול להוסיף עוד כסף). המערכת: מעבד - Intel i7 2600K (כרגע ללא OC אבל אני אעשה בעתיד) לוח אם - Intel DP67BG כרטיס מסך - sapphire 6950 2GB (היום הזמנתי אותו ברגע שיגיע אני מתכוון לפתוח אותו ל- 6970) ספק כח שמותקן כרגע - Thermaltake TR2 430W תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ספק אני קונה מחשב חדש, שבליבו יפעם מעבד 2500K (עם אוברקלוק כמובן- מה שמצריך קירור טוב במארז) עם קירור מוגן 3. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא מולטיטסקינג כבד, בעיקר של אינטרנט ומידי פעם תוכנות, אז בשלב זה אני לא קונה כרטיס מסך. אני ישתמש בכרטיס שקיים אצלי כיום- כרטיס בינוני- נווידיה גיפורס 9300 GS אך אני יקנה בעתיד כרטיס טוב ברמה של 570 (או שאני יקח בסוף ATI)..כרטיס לביצועים גבוהים. המחשב יפעל 24/7 אז אני צריך שהספק יהיה חסכוני כמה שאפשר. חשבתי על 2 ספקים: http://tms.co.il/product/9265 http://tms.co.il/product/8788 1. איך הם ? הוא יחזיקו טוב את המערכת עם כרטיס מסך איכותי ? (הם יצליחו להחזיק 2 ? - סתם כדי לדעת על אפשרויות שידרוג עתידי...) 2. אתם ממליצים על משהו אחר, טוב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הלוח אם שלי הוא m-ATX. אין לי כונן DVD, לא כרטיס מסך יעודי, ואני משתמש ב SSD. אם כן, מדובר בחבילה די קטנה אני מחפש מארז קטנטן, זול, שיאגד החומרה. היש כזה? לא ממש בא לי להזמין מארז "רגיל" (שהרי אלה לרוב גדולים - גדולים מדי אם תשאלו אותי).
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש ספק טוב ואכותי ולא ספק ג'נרי - עד 150ש שיחזיק תמערכת הבאה - מעבד: I5 750 לוח אם: DP55WB של Intel היה לי ספק: 500W NEOTech - התקלקל כרטיס מסך : GeForce GTX550 Ti תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למארז חדש Full-Tower יש לי : 2xhd6970 אז שיהיה קריר ואם אפשרי שגם שקט אבל זה לא קריטי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על המארז של TMS האם הוא טוב? ומה טוב בו? אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את המארז וגם לתמונות של סידור הכבלים בו.. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מארז MINI TOWER שקט ואלגנטי למערכת ALL AROUND שאני בונה . יש את ה Lian Li PC-A04 ואת ה SilverStone Temjin TJ08-E שאין ספק שעונים להגדרה אלגנטי , לעומת זאת יש את ה Fractal Design Define Mini שעונה להגדרה שקט. אשמח לשמוע חוות דעת לכאן או לכאן או בכלל על אופציות למארז מומלץ שלא חשבתי עליהן תודה מראש ,דרור
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נדפק לי ספק כוח מסוג Thermaltake ToughtPower 600W ששירת אותי נאמנה 5 שנים בעבודה יום-יומית של המחשב. לא יודע אם קיים עדין. אבל אני מחפש ספק כוח איכותי לא יקר שחייבים להיות בו בנוסף גם: 8 Pin PCI-E Connector 6 Pin PCI-E Connector עבור כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 2900HD חנות במרכז. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, פעם ראשונה שאני נעזר בשירותי הפורום יש ברשותי את המערכת הבאה i7 960 3.20 12gb ddr 1333 nvidia gt420 רציתי לשאול מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות שהספק כוח הנוכחי יחזיק? (אני כרגע דל תקציב ואם אני אצטרך לשרדג את הספק כוח זה יפגע באופן משמעותי ברמה של הכרטיס מסך שאני אקנה) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ממש הבנתי למה הפסקת ההספק למחשב באופן פתאומי פוגעת בו. מה בעצם המחשב עושה כשהוא מכבה את עצמו? והאם יש דרך להתגוננות מפני הנזק של הפסקות ההספק באופן פתאומי?
-
- 9 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: AMD Phenom 2 x4 720 Black Box GigaByte GA-MA770-UD3 A-Data 8G DDR2 PowerColor AT I Radeon 4870 512MB 2 הארדיסקים. ספק 380W של ANTEC עם 80% נצילות. הספק הנוכחי יתאים לי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מארז עם הכי הרבה מאווררים שיש לא כזה איכפת לי איך יראה רק שיהיה עם הרבה מאווררים שיקרר את המחשב טוב תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המארז שיש לי נפל והתפרק חלקית, חלק מהחיבורים שלו לא עובדים. מחפש מארז חדש עד 500 שח. דרישות: שקט. שתהיה דממה כמו שהמנהלת נכנסת לכיתה ;-] חיבורי usb ואוזניות קדמי שיתאים ליציאות של הלוח אם. שיראה נורמלי אבל לא כמו רובטריקים 5, אין לי בעיה עם הלדים, אבל, אתם יודעים, לא בהגזמה. שיהיה לו חיבור לשואב אבק חח (דגם טוב שלא מתמלא אבק) איך הדגם הזה? Antec p280. (חורג לי מהתקציב, באסה) http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=14810&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap שמתי לב שהוא מומלץ... שמתי תמונה של המפרט, נקנה לפני 3 שנים. אשמח אם תמליצו לי על שקיבל ביקורות טובות או משהו שהיה לכם ניסיון כלשהו איתו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך ניתן לעטוף אל פסק כדי למנוע כמה שיותר זליגה של קרינה אלקטרומגנטית, הבנתי שהדבר הזה פולט קרינה בכמויות גדולות מאד מהשנאי שלו וכ"ו. עוד שאלה בנושא היא חיבור ספקים ממותגים או ספקים בכלל של מודמים ושל ראוטרים לאל פסק, האם יכול ליצור בעיות ?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה המארז שלי מתחיל לעשות בעיות (קולות של הHDD זזים - הכל מחובר יציב בברגים - והHDD תקינים לאחר בדיקה) זה מעיין "ויברציות" לגוף המארז כמו כן רוב הרכיבים מתחממים (עד אזור ה50 מעלות) אז אני מניח שכדאי לרכוש מארז חדש ויעיל יותר (המארז הוא ג'נרי בן כ7-8 שנים ועם הזמן הוא שודרג ורובו תפוס בחוטים ורכיבים - ספק וכ"ו) אנא תקנו אותי אם אני טועה. אני מנסה לחשוב קצת הלאה כי בעתיד אני כן מתכנן לשדרג את המחשב אז החלטתי להשקיע עד ה450-500 שקלים במארז איכותי דרישות הן יציאת USB3 (כרגע אין בלוח אם - כשאשדרג זאת תהיה דרישה מהלוח אם גם) שיהיה שקט (שהמאווררים שאיתו יהיו שקטים יחסית) שיהיה Tool-Free (כל החיבורים של הHDD וCD וכ"ו) בשורה התחתונה שיביא תמורה למחיר. התבלטתי בין …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. לא מזמן זכיתי כאן באתר במארז P280, ונתקלתי בבעיה של אורך מספר כבלים בספק. (ספק ג'נרי לא חדש + מארז עצום..) פתרתי את הבעיה לאחר שהולחמו הארכות לכבלים (30ס"מ ל4פינים של לוח האם ולמולקס לבקר מאווררים), וזאת גם אחרי שהפכתי את הספק + ה24פינים מגיע בדיוק בערך + SATA לכונן דיסקים גם מגיע בקושי (וכל זה פוגע בסידור כבלים וביופי ) במקרה של החלפה לספק חדש, למשל הSeasonic S12II 520W, איך אני יכול לוודא שהכבלים אכן מספיק ארוכים? (אני יודע שיש מאריכים לחלק מהדברים, אבל בכל זאת!) ובנוסף רציתי לשאול אם יש בעיה כלשהי בקניית ספק יד שנייה (ומה יש לבדוק לפני הקנייה?)?
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כרגע עומד אצלי ספק כוח גינרי. אני מעוניין לשדרג ל : SeaSonic 750W SS-750JC בעלות של 300 שקל. האם זה שווה ? יש הצעות אחרות אולי ששוות יותר ? בעקרון הספק כח אמור להחזיק לי 2 דיסקים קשיחים , כרטיס מסך שגם אותו משדרג לMSI R6850 OC 1GB. ומעבד Q8200. בתדר 2.33GHz.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-