עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם, קניתי אל פסק של "איתן הנדסה" מדגם VPU625. הוא עושה רושם תקין: נורה דולקת, מצפצף בעת נפילת מתח, ובתוכנת החיווי (אמילי) ניתן לראות שהסוללה טעונה במלואה (וכל שאר הדברים תקינים). בכל זאת, כאשר המתח נופל, המחשב מתכבה מיד, על אף הצפצופים של המכשיר (הכל מחובר כמו שצריך). ייתכן שהמכשיר לא מתאים למערכת שלי? המערכת שלי היא: Enermax Liberty 400W Intel E6600 Geforce 8600GT Gigabyte P35-S3 Dell 2007fp 20" LCD ואם יש לכם המלצות לתוכנה לאל-פסק שנראית יותר חדשה מאמילי, אני אשמח. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lead farmer,

שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב עם מעבד Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם של גיגהבייט EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E ו4 גיגה זכרון וכרטיס מסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E האם ספק 550W Active PFC, 12cm Fan ( של chieftec מספיק או שצריך משהו אחר כמו כן מארז של סילברסטון Precision ATX Tower Black Case SST-PS01B-W עם 3 מאווררים של 12 ס"מ ,האם זה מספיק או שכדאי משהו אחר

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. באתר היצרן http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 רשום שהמארז הזה מגיע עם 2 מאוררים מקדימה ומאחורה. אז למה ברוב המקומות (כולל זיגזג) מוכרים אותו עם מאורר אחדבלבד ואת השני מציעים להוסים בתוספת תשלום? האם הם פשוט מוציאים את המאורר הקידמי כדי להרוויח עוד כמה שקלים? רק בחנות "חידוש במחשבים" ברחובות אמרו לי שהמארז הזה מגיע עם 2 מאוררים... למישהו יש הסבר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by AmitDanan,

המפרט: מעבד - I5 4570 3.2GHZ לוח אם - ASUS Z87-K כרטיס מסך - GTX650TI מסך - DELL U2312HM ארדיסק פלאש - SSD 840 250GB ארדיסק מכני - SEAGATE 2TB BARRACUDA 7200 RPM X 2 הספק המדובר ANTEC 550W הספק כבר בן 5 לפחות. קראתי באתר של ניוודיה צריך מינימום 400W למערכת רק שמאז הוספתי כל מה רשום במפרט מלבד הכרטיס מסך והספק, אם יש צורך בספק חזק יותר חשוב יהיה איכותי מחברה מוכרת מודולארי, השמח להמלצה טובה בכמה שפחות כסף.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי ספק שלezcool 450W והוא מידי פעם עושה רעשים של "בזזזז" מה זה?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  6. הי לכולם. אני מחדשת את ה- HTPC שלי ואשמח לחוות דעתכם לגבי הספק שקיים, אם כדאי להחליפו ואם כן במה. כרגע המערכת היא זו שקיימת אצלי במפרט אבל עם 6 HDD (פנימיים) ועושה רושם (לא עשיתי בדיקות, פשוט המערכת עובדת) שאין לספק הנכחי Corsair VX450W באחריות (עליו הומלץ לי פה עבורה) בעיה מיוחדת לספק את צרכיה. לאחר השדרוג 1. כנראה אחליף את לוח האם לדגם חדש יותר בעל תושבת M3 - בכל מקרה כנראה יהיה מדובר על לוח ATX מלא. 2. אחליף את המעבד - כנראה לאחד הדגמים המשתלמים של AMD (בינתיים עושה רושם ש- ATHLON II *4 630 מומלץ). 3. אחליף את כרטיס המסך - עדיין לא ברור בדיק למה אבל כנראה ATI המסוגל לשרת שני מסכים (24 + טלויזיה LCD) ברזולוציה טבעית (כלומר כנראה לא פחות מ- HD5450 ). ייתכן וארצה במשך ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני צריך המלצה למארז וספק (אין צורך בהספק גבוה במיוחד - מדובר על מפרט ללא כרטיס גרפי נפרד) איכותיים ואמינים. (רצוי כאלה שנמכרים גם ב skypc או ב pandas). תודה מראש למי שיעזור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Classify,

שלום יש לי את האל פסק הנל והוא הפסיק לעבוד, חשבתי אולי להחליף סוללה. רשום עליו אסור לפתוח. אבל בכל זאת האם זה משהו שניתן לעשות? להחליף סוללה ולחסוך מעצמי לקנות חדש? אם כן כמה עולה סוללה בערך ואיפה? האם אני צריך לפרוק אותו איכשהו לפני הפתיחה? והאם זה אפשרי שיצאו ממנו מים (אין מצב שהוא נרטה בשום דרך) אבל אחי אמר שיצאו ממנו מים..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Darkone,

שלום, אני צריך המלצה למארז שיהיה טוב ל SLI, אופציה לקירור טוב ושיהיה מרחב. חשבתי על ה Define R5. תקציב 400 ש"ח, גלישה עד 500 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Yaniv_sosner,

יש לי כזה ציפוצף מהספק שקניתי לפני שנה +- (לא החדש) רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעייה.

11. שלום, כאמור בכותרת, מחפש מארז HTPC FANLESS למיפרט מחשב קליל בלי הארד דסקים.. תקציב כ700 ש"ח בערך.. אפשר לחרוג קצת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Eviljelly,

אהלן, אני מנסה לחבר כרטיס מסך חיצוני (760gtx) ללפטופ שלי בעזרת המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/EXP-GDC-Beast-Laptop-External-Independent-Video-Card-Dock-Mini-PCI-E-Version-/111682179200?hash=item1a00c6d080 הכרטיס מסך נדלק אבל אני חושב שלא מגיע אליו מספיק חשמל מכיוון שהספק (חיצוני) שאני משתמש בו הוא סטנדרטי (420W) ולא מכיל חיבורים יעודיים לכ.מסך הספק ישמש להפעלת הכ.מסך בלבד ככה שנראה לי שלא תהיה בעיה, השאלה היא מבחינת חיבורים, האם זה בסדר להשתמש במתאמים מולקס ל6\8 פינים ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Tomerb1,

בלי ספק רצוי שיהיה יפה ושקט לא משנה חברה... תודה אפשרות שניה זה עד 600 שקל מארז+ספק. תודה

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by redead,

יש שני דברים לא חיברתי : 1. קונקטור כפול שנקרא IEEE 1349 ואין לי מושג מה תפקידו 2. שני חיבורי חשמל רגילים שאני משאר שקשורים לזה שכרגע האור הקידמי שאמור להקרין על הריצפה לא פועל אבל אז למה צריך 2 כאלה? תודה..

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככה אני מחפש מארז עד 1K להחליף במקום הKANDALF שיש לי כרגע התיכנון במקור היה לקנות את הANTEC 900 אך לאחר כמה ביקורות ראיתי שישנה בעיה עם האבק.. ומכיוון שהבית שלי הוא יחסית בעייתי מבחינת אבק וויתרתי על הרעיון אז ככה התקציב הוא 1000 אך ניתן לגמישות של עד 200 ש"ח אך עדין למתוח את התקציב כמה שפחות עכשיו בחירת המארז היא פחות או יותר 50% קירור 30% רעש 20% עיצוב למרות שאת זה אני אקבע.. עכשיו אני מעדיף גם שהספק יהיה למטה וכן יהיה איזשהי איוורור אשר יוציא אוויר חם מלמעלה (זה דבר שרק אנטק עושים??) בתודה מראש

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב וכניראה שאני יסגור על המארז NZXT APOLLO מIQPC. רציתי לדעת איך הקירור של המארז? הוא שקט? המאווררים כלולים? [עם כן אז כמה מאווררים?] אני יודע שאפשר לשים בו 3 מאווררים של 120מ"מ 1 בדלת 1 מקדימה 1 מאחורה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by EAD,

שמתי קישור למוצר באתר המקורי. תגידו לי דעתכם והאם שווה לי להשיג אותו. בתודה מראש בעיקר איכפת לי שמארז יהיה מקורר כמו שצריך, עם הרבה מקום, נוח לעבודה, ואמין ואיכותי. פחות משנה לי מראה(לא מתלהב מכול מיני דלתות שקופות , אורות וכו') http://lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=131&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  18. http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  19. האם אפשר למצוא מארז סביר + ספק שיתאימו למחשב חזק (מעבד אינטל QUAD 9550 וכרטיס מסך HD 4890 1GB) במחיר סביר (400-600 ש"ח)? מהם הדגשים אליהם אני צריך לשים לב בבחירה? (כמה מאווררים, קירור, הספק נדרש מהספק, וכו')

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  20. במהלך שיטוטי (מלשון לשוטט) בבאתר KSP נתקלתי במארז HTPC נחמד וזול (200 ש"ח) הנה פרטים עליו: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=203 ולעצלנים: Specifications - Standard ATX formfactor (455x370x140) - ATX motherboard and Power Supply - 2x 5,25" bays - 2x 3,5" bays (1 hidden) - 6x I/O slots - 2x 5,25" no-screw slider set - Powersupply airduct - See through area for standard IR receiver (IR receiver not included) Frontpanel in/outputs - Line out, microphone in - 2x USB2.0 Optional: - 2x 120mm fan (both sides) - 2x 80mm (backside) - 1x 80mm (Powersupply airduct on bottom) מישהו מכיר את המארז הזה? אני רוצה לדעת איך הוא מסודר מבפנים כי לפי הגודל שלו (455x370…

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  21. התקציב שלי הוא 700 ש"ח ויש את שני המארזים האלה: http://www.tms.co.il/product/11576 http://www.tms.co.il/product/10486 מה עדיף מבין שניהם? או שאקח אותם בלי הספק ואקח ספק THERMALTAKE 700W? אני רוצה לדעת מה יתאים לקירור MUGEM 3 ולכרטיס 560GTX TI OC הכי טוב

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. זה המארז השאני מדבר עליו http://www.tms.co.il/product/11819 ומה ההבדל בין המארז ההוא למארז הבא? http://www.tms.co.il/product/11845

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by krispelj,

שלום, אני חושב על להעביר את הHTPC שלי ממארז גדול ומגושם של מחשב רגיל(full tower) למארז HTPC נחמד וקטן יותר. יש לי לוח מיקרו ATX, אני יודע שאת הקירור למעבד אני צריך להחליף. הדבר היחיד שאני לא יודע זה האם אני צריך להחליף כרטיס מסך (מבחינת האם אני צריך low profile או לא). ראיתי שהNSK1480 ANTEC דורש low profile. האם הNSK2480 גם כן דורש את זה? יש לי כרטיס HD Radeon 5450 שקט ללא מאוורר, אבל הוא לא low profile. לא מצאתי את הפרט הזה באינטרנט אז אני פונה אליכם, אשמח לכל עזרה! יונתן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Transfer,

יש לי בעיות בתשתית החשמל באזור שלי יש קפיצות ועליות מתח מטורפות שכבר גרמו ל HD להרעיש, וגורם לטיקים ברמקולים כל פעם שמכבים/מדליקים מכשיר חשמלי כלשהו, לא משנה איפה בבית. בקיצור- התנודות בחשמל הורסות מאוד. מערכת: cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ am2 939(940) mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 ram : 2x1024mb Twimons DDR2 667mhz video : Asus GeForce 8800GTS 320mb power : Enermax Liberty elt500awt HD : WDC WD2500KS case : Gigabyte Triton Monitor: Noob watch 17" LCD! בערך ב 300 ש"ח חשבתי על PRPC650, אבל קראתי שהשקעים (רק 2!) בפאנל האחורי מאוד רופפים וגם שזה עשוי לא להתאים לספק כח אני רק רוצה שהרמקולים+מחשב יקבלו מתח נקי ויציב.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. רצית לדעת איך המארז הזה CoolerMaster CM Storm Stryker White and Black ATX Case No PSU ואם אני יכול לשים קירור נוזלי דגם הזה קירור נוזלי Corsair Hydro H115i Extreme Perfor יש לי את הקירור הזה אם צריך מארז אחר הוא שזה מתאים המארז הזה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.