ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
וכשאני אומר לכל החיים אני מתכוון בערך כמו אחריות לכל החיים על מעבדים . נניח עד שמשנים את התקן בצורה כזו שהחומרה לא תתאים למארז. האם שווה להשקיע הרבה (350-400 דולר) במארז?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר כמה שנים מחשב זעיר מקורר פסיבית לחלוטין, ללא מאווררים, לחדר שינה. קניתי אותו בחו"ל לפני כמה שנים טובות. לאחרונה המחשב כבה או נתקע בעליית windows (ניסיתי להתקין מחדש ללא הצלחה, שוב נתקע). בדקתי את הכונן הקשיח עם MHDD ואת הזיכרון עם MEMTEST והכל נראה תקין. בגלל שהקירור פסיבי אין מאווררים שיכולים להיתקע... נשאר ספק הכוח, אולי הוא התעייף עם השנים?? מדובר בספק כוח חיצוני כמו של מחשב נייד אבל מעט יותר מסיבי, בעל הספק 120W. ליתר דיוק, הדגם הוא FSP120-AAC של חברת FSP Group: http://www.pchub.com/uph/laptop/46-29743-6957/FSP-Group-Inc-FSP120-AAC-AC-Power-Adapter.html מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה (או דומה) בארץ?? רן
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קניתי UPS כדי שישמור לי על המחשב היות וקרו מספר מקרים של הפסקת חשמל בבית. המכשיר הוא מסוג VT-650 של eitan engineering התקנתי את התוכנה ועשיתי בדיקה מהתוכנה של כיבוי, זה כיבה את המחשב בצורה תקינה אחרי שראיתי שזה עובד כמו שצריך אמרתי לעצמי נעשה ניסיון כאילו יש הפסקת חשמל ו.... הוא פשוט כיבה את המחשב והמסך מיידית והתחיל לצפצף מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד? אני מצרף תמונה של התוכנה שלו תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי ספק כח של seasonic 400W על המערכת E6300 עם OC ל 3.4GHZ ATI HD4850 Gigabyte GA-P31-ES3G עם 3 דיסקים קשיחים: Disk Drive SAMSUNG SP0812C (80 GB, 7200 RPM, SATA) Disk Drive ST31000520AS (1000 GB, 5900 RPM, SATA-II) Disk Drive WDC WD1600AAJS-00PSA0 (149 GB, IDE) ואני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח של1TB-2TB עוד לא סגור על זה. עכשיו השאלה היא, האם הספק יחזיק את המערכת או שאני אצטרך לקנות ספק חדש? אם צריך לקנות חדש אז אני מבקש המלצה על הספק הכי זול שיחזיק את המערכת הנ"ל תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח את האל-פסק על-מנת להחליף מצברים, אבל הסתבכתי למרות שיש לי חוש טכני טוב. אין שם כמעט ברגים, הרוב זה לוחות פלסטיק מושחלים זה לתוך זה, ומה שלא ניסיתי להזיז ולמשוך - הצלחתי לפתוח רק את הלוח העליון והאחורי, שאר הצדדים נשארו תקועים ולא יכולתי להגיע למצברים. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי בפורום מפרטים הציעו לי את המפרט הזה מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪874 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪112 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪453 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪23 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪275 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש כמות…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי מחשב ישן מאוד יחסית, דואל קור, מארז מיושן, 8800GT OC שמתחמם הרבה יותר מידי ואין מספיק קירור, ועכשיו סלוט הPCI-X שלי נשרף אז אני על הכרטיס מסך של הלוח אם שלא מריץ טטריס... בכל מקרה אני משתחרר מהצבא בחודש הקרוב ומתחיל לעבוד באופן אינטנסיבי, הדבר הראשון שאני צריך זה מחשב, אותו אני אקנה טיפין טיפין בחלקים, הדבר הראשון שאני חושב עליו זה מארז וקירור, כיוון שיש לי טראומה מהתחממויות היתר של הכ"מ והמעבד הנוכחי, אני רוצה מארז מאוורר מאוד עם קירור נורמלי - שהמחשב יהיה קר בפנים! אבל לא רועש, אני ישן כשהמחשב פועל! עכשיו אני לא רוצה להשקיע איזה 500 שקל במארז, זה נשמע לי מוגזם מאוד... אני לא מכיר את השוק היום של החומרה ובניית מחשבים כבר, אני לא מעודכן, אבל אני מאמין ש…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ניראה כי הספק שלי שבק חיים, אני מחפש ספק כוח למחשב ביתי, בעיקר לצרכים בסיסיים, שיהיה פשוט, זול וטוב. מפרט המחשב: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Lan) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תודה ושנה טובה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מצאתי את המארז הנ"ל בחדר אשפה,אני רוצה לעשות כבר הרבה זמן HTPC,האם המארז הזה יכול לשרות אותי? מחיפושים באינטרנט אני יודע שיש לו ספק 150W האם זה מספיק? איך אני בודק את תקינות הספק? יש לציין שהמארז נראה חדש מבפנים ומבחוץ גם למעט כמה שריטות קטנות. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היום יש לי GTX 460 768 מעבד i5-2500 זיכרון 4gbx2 דיסק קשיח אחד צורב אחד 3 מאוררים 120mm יש מקום לשדרוג הכרטיס מסך מבחינת ספק הכח? או שאני כבר על הגבול ואין הרבה מה לעשות? האמת כשאני נכנס לאתר היצרן של כרטיס מסויים אז הם רושמים שם איזה ספק צריך במינימום, אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה. לכן אני שואל פה. אני יודע שיש כרטיסים חזקים "חסכוניים בחשמל".. נשאיר בצד את עיניין התקציב. רק בתאוריה אני רוצה לדעת מה אני יכול להרכיב. זה דגם הספק מאתר היצרן http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjU5Ng==
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום. יש לי רק שני דרישות מהמארז: הכי קטן שאפשרי (אבל ממש קטן). עם זאת, הלוח אם שלי הוא ATX (לצערי (: שיהיה זול מתגורר בארה"ב אשמח להמלצה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אלה שלושת המארזים שהציעו לי לקראת מחשב חדש, המחשב יהיה בחדר השינה.. לכן אני מחפש מארז שקט.. תוכלו להמליץ מבין שלושתם? ואם יש הצעה נוספת אז אם אפשר בנפרד לבחירה משלושתם. התקציב הוא 500 ש"ח עם קצת חריגה. Lancool Midi Tower PC-K59B Black Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black - הבנתי שהעדיפות היא עם השלישי בגלל האלומיניום.. זה באמת כזה קריטי?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלחתי לחנות מחשבים אימייל לקבל הצעת מחיר על מפרט שכולל את המארז Cooler Master Elite 370 באימייל שקיבלתי חזרה הם טענו שהמארז לא מספיק איכותי לדעתם והציעו לי במקום את Cooler Master Elite 310 ההבדל ביניהם הוא 5 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם, תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/power-supplies/1045231-phaedrus-quickndirty-psu-calculator.html
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברים נתחיל במפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ ספק: EZCOOL 600W לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 2GB DDR2 800 KINGSTON דיסק קשיח: SATA-2 400GB SEAGATE 7200RPM 16MB כרטיס מסך: HD6850 1GB כרטיס קול: SOUND MAX 6/8 CHANNEL AUDIO O.B צורב די וי די : SAMSUNG DLX20 BLACK SATA יש לי מחשב בן 4 שהכרטיס מסך מת (8800GTS 512MB), אז החלפתי אותי ל - HD6850 1GB בהפעלה הראשונה המחשב נדלק, הופיע לי המסך פתיחה של הביוס, ואז המסך נהיה שחור. שמתי לב שהמאוורר הפסיק לפעול, ומנסה בשארית כוחותיו להסתובב. עשיתי ריסטרט והמחשב נדלק, הכל היה בסדר. שיחקתי באיזשהו משחק, שיניתי להגדרות הכי גבוהות, לאחר כ - 10 דקות המשחק קפא ולא יכלתי לצאת ממנו. עשיתי שוב ריסטרט, המס…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי ש-MM הם פסגת המארזים, אבל אחרי שראיתי את המארזים של Caselabs... http://www.caselabs.net/ אני תוהה כמה יעלה להביא אחד כזה לארץ.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המערכת שלי מבוססת על Phenom 1090 עם כרטיס מסך HD4650 , לא מתוכנן OC. יש לי אל-פסק( UPS ) בטכנולוגיית Line-Interactive , ולכן אסור שלספק שלי יהיה PFC . אני מעוניין לרכוש מזיגזג, וחשבתי על הספק : זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ HEC RAPTOR ספק כח 450W כולל מאורר 12 ס"מ - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12095 כמות: 1 מחיר: 228 ש"ח ( למזומן:223 ש"ח ) סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 228 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 223 ש"ח (2% הנחת מזומן שטרות) מפרט זה הורכב באתר זיגזג http://www.zigzag2000.co.il -הבדיקה המקצועית ביותר המחיר הזול ביותר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/pages.php?page=…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלפתי ספק כוח לאחרונה שהוא Active PFC, 450W. אדוויס טוענים שאני חייב אל פסק בדגם Advice PRV1000 שמחירו סביר - 750 ש"ח בערך. KSP טוענים שאני חייב אל פסק Advice SL שמחירו מגיע ל1200 ש"ח! עשיתי חיפוש קטן ברשת וראיתי שגם שם העניינים לא ברורים. הבנתי שספקי כוח שהם Active PFC (אגב הדבר הזה מוסיף משהו בכלל למחשב? הופך את הביצועים לטובים יותר או שזה סתם שקר?) דורשים גל בצורה מסוימת בעת הפסקת חשמל, גל שאותו אין באל פסק "רגיל". מצד שני, יש רבים שטוענים שיש להם ספקי כוח ספציפיים עם Active PFC, ואל פסק "רגילים" מספקים אותם בהחלט. דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הספקים : easonic SS-850AT 850W ActiveS לבין ה SEASONIC S12D 850W] פשוט לגבי השני יש מידע באתר היצרן ולגבי הראשון אין בכלל מעניין לדעת מה השוני ? תודה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
או שהדרישות שלי גבוהות מדי לתקציב? הדגש הוא על סינון אבק. אני גר על אי תנועה מול תחנת הרכבת ככה שזה שיקול די רציני. אוורור כי אני מכניס מערכת גיימינג מידריינג' (I5 בלי אוברקלוק ו-HD6870) ורוצה לשמור עליה. שקט זה נחמד אך לא קריטי (בהתחשב באיפה שאני גר). כרגע מתלבט בין H2 ו-Lian-Li PC-8: ב-H2 אני קצת מוטרד מכך שהמודולים מקדימה באים "מקשה אחת", הפילטר לא רחיץ והמאוורר מחובר בצורה לא סטנדרטית, מה שמקשה על ההחלפה. מעברלזה התרשמתי ממנו לחיוב. אני מבין שפה בפורום לא מתים עליו, וסקרן לדעת למה. ה-PC-8 לא מאוורר מי יודע מה, והספק מחובר למעלה. מצד שני - ליאן לי... לאנקול PC-K למיניהם גם באים בחשבון, אבל הקפיצה לאלומיניום שווה לדעתי את המחיר. כמו שהבנתם עד עכשיו, אני מעדיף את המראה ה…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
רכשתי לפני יותר משנה מערכת מחשב עם מארז וספק כוח גנרי כלשהם. שמתי לב שכשאני משחק משחקי מחשב הספק כוח מתחמם מאוד עד שהמחשב נכבה פשוט בשלב מסויים. 1. האם בעיות כמו קפיאה של המחשב בפתאומיות שמלווה ברעש חזק וצורם מהאוזניות, יכולות לנבוע מהספק כוח. 2. אני אהיה מעוניין להחליף את הספק כמובן, דרישות: אמין, שקט יחסית, לא יקר . המערכת: Intel CPU i5 750 NVIDIA GeForce GTX 275 MB P55A-UD3
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=50&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=96&g=f מארז נראה פשוט, מפולטר, כניסות USB 3 , נראה מאוורר למדי, בקיצור, מה שאני צריך מישהו ראה ביקורת עליו? האם מגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי רוצה לעשות פינת עבודה בסלון עם מחשב חדש. המחשב אמור לעמוד על מדף ולא על הרצפה, והם רוצים כמה שפחות כבלים. לכן אני צריך המלצה על מארז (וספק) כמה שיותר קטן, כמה שיותר שקט ומעוצב יפה וסולידי. אין לי צרכים מיוחדים מאחר ואני מתכנן לשים לה במארז חומרה סטנדרטית לשימוש בייתי (לא משחקים ולא צפייה בסרטים). מבחינת מחיר הוא די גמיש מאחר ואני לא צריך להשקיע ברכיבים האחרים. אשמח לשמוע את דעתכם תודה , רן
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ספק כוח EZcoool 450 w ATX - 450 JSP Socket 775 12CMF . כל הניסיונות שלי לברר איזה PS הלכו שולל... זה לא כתוב על הספק ולא מצאתי את זה לפי התיאור למעלה בחיפוש בגוגל. בשנתיים האחרונות היה לי ספק כוח מסוג PRPC 750 של אדוויס. הוא פעל היטב עד שבשבוע האחרון הוא נכבה תמידית אחרי 5 דקות (כנראה הלכה הסוללה). רציתי לקנות ספק חדש. התקשרתי לשירות של אדוויס והם אמרו לי שלספק כוח שלי צריך לפחות PRPC 1000 (שעולה 700 שקל ולא 350) כי הספק כוח שלי בעל PFC. שאלתי אותם איך יכול להיות שהיה לי באותו מחשב PRPC 750 והכל היה תקין, והם אמרו לי שזה עניין של מזל כי אולי הפסקות החשמל היו בגלי סינוס ספצפיים ושלא תמיד זה עובד (WTF? ). בקיצור - השאלות שלי הן: א' - האם EZcoool 450…
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספק למחשב שישמש כ HTPC במפרט הבא: MB-evga nforce 790i sli cpu-core2 duo E8600 ram ocz 2GB ddr3 gpu - leadtek WinFast PX8400 GS TDH dvd-pioneer 215dbk sata hdd wd 160GB sata2 איזה ספק מומלץ יותר: seasonic S12II-380 או antec - Neo Eco 450C שניהם עם אחריות ל 3 שנים תודה
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-