ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
היי, האם קיים מארז בעל חלוקה פנימית ואיכות בנייה המשתווה למארז של אפל למק פרו שבין היתר תואם גם מגוון רחב של חומרה? (חוץ מגדלי לוחות האם, אני מניח) בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום! כבר כמה שנים יש לי HEC+compucase 6A19 ואני מרוצה ממנו מאוד. הוא בנוי טוב, שקט, זול יחסית ועושה את העבודה. (לא צריך מודינג או קירור עצבני) הבעיה - אני עובר לחו"ל (אוסטרליה) ורוצה להעביר את המחשב אבל מטעמי חסכון במקום ומשקל אני לא לוקח את המארז והמסך אלא אקנה שם. רציתי לקנות בדיוק את אותו המארז, אבל אני מברר באינטרנט, ואף חנות לא מוכרת compucase בכלל (למה?!). ולשאלה: איזה מארז+ספק שעונה לצרכים שתיארתי קודם מתאים ודומה ברמת האמינות למארז שלי? תודה רבה לעוזרים! אני רואה שיש רשימה ארוכה של יצרנים שכן מוכרים שם: Accent, Intel, Acces, Inwin, Antec, KME, AOpen, Lian, Li, Asetek, Macron, ASUS, Maxtron, CaseArts, Microtech, Chenbro, PCI, Case, Chieftec, Power, PC, Co…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ATX2 ל ATX 2.01 ל ATX 2.2 ? קיבלתי מחירון של ספקי כוח אבל VER שונה שמתי עין על הספק כח הזה 500W REAL TT-W0136RI עלות : 370 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי את ספק EZCOOL 450W החלטתי להחליף את הבד הישן שלי ( Athlon 64 X2 5600+) במעבד X4 640 (3.0GHz) - BOX האם הספק יחזיק את המערכת.. נ.ב שאר חלקי המערכת הם MSI MCP61 4ram Evga GTS450 האם אצטרך להחליף ספק כוח בנוסף ישנם כמה מבצעים באיבורי על ספקי כוח הייתי רוצה לקבל כמה המלצות לספקים לא גנריים שיחזיקו את המערכת בצורה הטובה ביותר תקציב 350 שח
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש איזו דרך להשתמש בו ולא לזרוק אותו? פשוט חבל ספק מעולה.... אולי איזה מפצל או משהו...
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצלחתי לדומם את המחשב,ועכשיו שומעים רק את האיורור של הספק.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, איך בודקים את מאפייני הספק? איך אני יודע אם הספק מתאים למערכת שלי ואם הוא "סוחב" אותה? מה המדדים ואיך בודקים אותם לספק טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
טוב כרגיל דוחפים תמונות לא קשורות ופניתי אליהם עם דרישה שיסירו את התמונה. אבל!!! מה זה המארז המדהים הזה ואיפה משיגים אחד עם מאוורר 20+ בFRONT ?!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
כמה W צריך למערכת כזאת : מעבד , לוח , זיכרונות 4 סטיקים , 2 / 3 כוננים קשיחים , כרטיס מסך איכותי , צורב DVD ... ? 500W מספיק או שצריך יותר ? ועוד שאלה 300W עד 500W זה למחשבים משרדיים ? איך זה עובד ?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
דגש על שקט. וכמובן איכותיים בלבד לא חארטה שיוציא לי זמזומים, עם אחריות כמה שיותר ארוכה. שזה בעצם אומר הכל על החברה ששחררה אותו . כמה וואט רצוי לשימוש ביתי של הרבה גלישה , שמיעת מוזיקה, צפית סרטונים, לרוב שלושתם יחדיו..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לגיסי יש Thermaltake Soprano והמאוורר צד התחיל להרעיש פרקנו אותו ושימנו, אבל הוא ממשיך להרעיש בעיקר ע"י ויברציות מהחלון השקוף שמורכב עליו איך אפשר להיפטר מהויברציות של החלון? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=359&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec המארז עצמו מאלומיניום, אך מקורר ע"י 2 מאווררים בלבד... מישהו מכיר את המארז הנ"ל ויכול לתת חו"ד עליו?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס hd4670 אני צריך את הספק הכי זול שאפשר למצוא ושיחזיק את הכרטיס בצורה טובה!! תקציב עד 300 ועוד שאלה יש אולי למישו איזה מדריך איך להרכיב את הספק למה אין לי מושג?? או פשוט לרשום משו ממש בקצרה??
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה המצב חברים? בקרוב אני עובר דירה, אז חשבתי על הדרך לעדכן את ה GRID הביתי שלי אז ככה, קודם כל אני יצתרך 2 מכשירי UPS, בחדר אחד יהיו: 1.מחשב עם ספק 350W של אנטק (מארז 1380 למי שמכיר)(מעבד I3 550, לוח גיגהבייט מבוסס H55, 4GB DDR3 1333, וSSD קטן של 64GB מסדרת 830 של סמסונג) ועולי עוד איזה סביץ' GIGA. 2. מסך 24" מדגם 2412 של דל זה למערכת עצמה, לגבי תוספות, אז MFC לייזר משולבת של HP (שממה שהבנתי אסור לחבר לUPS, לא בטוח לגבי שקעים ללא גיבוי), מערכת סטראו ישנה של AIWA. בנוסף לזה ממיר HD לא מקליט של יס ובעתיד טלוויזיית LCD של 32". באשר לסלון: 1. מחשב עם ספק 380W של אנטק (מארז 2480 למי שמכיר)(מעבד I3 530, לוח גיגהבייט מבוסס H55, 4GB DDR3 1333, ונכון לעכשיו HDD קטן יח…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. אהי רוכש מערכת גיימינג הכוללת: מעבד: Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8 MB 3.4 Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Katana 3 לוח אם:GA-B75-D3V Gigabyte כרטיס מסך: Ssapphire Radeon 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail זכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-2 ספק: Antec Neo-Eco 520W אני מחפש מארז שמצד אחד יתאים למערכת (יקרר אותה כמו שצריך ויפלוט את החום ) ומצד שני שיהיה שקט ואלגנטי (יחסית קטן ומעוצב) מכיוון שהולך לעמוד בחדר שיינה ככל הניראה. תקציב עד 350 ש"ח. אני מאוד אוהב את ANTEC (עיצוב ואיכות הבנייה) ולכן אשמח לקבל אותם כהצעה ראשונה. תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש full tower עד 500 ש"ח למחשב חדש
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מפרט המחשב: http://img168.imageshack.us/img168/9384/98851995ql3.jpg האם הספק יחזיק את המערכת כמו שצריך שהתיכנון לעתיד הוא לעשות OC מכובד ואולי הוספת 3870x2 במערך CF כמו כן הHD'S במערך RAID 0 (אם זה משנה משהו) רק רציתי לדעת האם הוא יתאים לי או שאני יאלץ לחרוג ל620W? שבת שלום ותודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה עכשיו מטריד אותי. מה העניין של הספק של Enermax שהמאוורר של הספק נמצא בתוך המארז ולא פונה החוצה? הבנתי שהוא גם מכניס אוויר לספק ולא מוציא. למה זה טוב שהוא יכניס אוויר חם (בגלל שאר הרכיבים) ומלא אבק מתוך המארז פנימה? כמו כן לא יהיה לי במארז מאוורר להכנסת אוויר, אלא רק הוצאה, זאת לא בעיה עבור ספק כזה? בבקשה שמשהו יבהיר לי את העניין, איפה אני טועה?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
היי אני קונה מחשב בקרוב ויש לי התלבטות בין 2 ספקי כוח, אז אני צריך את עזרתכםבנושא. הראשון של Corsair http://tms.co.il/product/5419 והשני של Thermaltake http://tms.co.il/product/4639 עכשיו ה Tt בעל הספק יותר גבוה ומחיר יותר נמוך מה VX אז חשבתי ללכת עליו.. אבל ה VX שמעתי עליו דברים טובים. מבחינת התאמה למפרט שניהם מתאימים מצויין אני רק צריך לדעת מה יותר כדי לקחת מביניהם.
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
המערכת בצד הכרטיס מסך הולך להתחלף בקרוב לכרטיס יותר חזק... אני לא יכול בוודאות להגיד את הכ"מ אבל איזה Radeon בינוני... P:
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ויש ספקים 400W 500W וכד' ..... חשבתי שבמקום להסיף כסף לספקים גדולים [500W] . אולי כדאי לקנות 350W אבל איכותי יותר. הבעיה שאני לא יודע איזה הספק המערכת דורשת, לכן אני הולך על הגדול ביותר ליתר ביטחון. גם אם לא צריך.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-