ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי ספק hec zeyphyr 750 750W ועל פי חישוב צריכת חשמל באתר: http://support.asus.com/PowerSupply.aspx?SLanguage=en יצא לי שאני עושה שימוש ב 500W עכשיו קנו לי אל פסק של ADVICE prs650 650va שהבנתי שמספק 650W השאלה אם הם יעבדו לי ביחד או שאני צריך להחליף? אני צריך אל פסק שרק ישאיר לי את המחשב לדקה כדי שאני אוכל לשמור ולסגור את המחשב.... האם זה מספיק לזה או שאני צריך לקנות אחד אחר? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/ta…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
Cooler Master Haf 932 Full Tower ו HAF X Full Tower ATX Black Case
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם,שבת שלום. ברצוני לרכוש מארז איכותי ככל שניתן בתקציב של 500~ ש"ח. קראתי ביקורות מצויינות על הCM-690 II ADVENCED שמציינות אותו לשבח בהשוואה למארזים שעולים הרבה יותר (דוגמת ANTEEC 600 ועוד). מס' דגשים בבחירת המארז הינם: -התאמה לקירור H100 שברצוני לרכוש (עדיפות ללמעלה משום שאני שם 4 מאווררים על הקירור -2 מלמטה,2 מלמעלה,אורך כולל 7.3 ס"מ) -מסנני אבק (מה שיש בCM 690II) -מקום רב לעבודה. -סידור כבלים (שיהיה סידור כבלים נוח. -דגש על פיזור מאווררים נוח (למטרת OC). כל דגשים אלו קיימים בCM 690 II,האם ישנו מארז אחר שאתם ממליצים עליו? מה ההבדל בין הנ"ל לבין הCM 690 PLUS,מה יותר חדש ומהם ההבדלים העקרוניים? -גירסאת המארז הנ"ל תהיה עם חלון.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול קניתי מארז חדש של קולר מאסטר [haf 932]. כשהחלקים בפנים המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותם הכל עובד... מה לא בסדר פה??
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין לגבי החלפת הספק שלי לספק איכותי וחשוב שיהיה גם שקט, מבחינת עלות אין בעיה, אני מתכוון לחבר 2 כרטיסי מסך עם צריכה מקסימלית של 170W בCF לכן אצטרך ספק מתאים. ממתין להמלצותיכם...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיועד לחדר שינה, רצוי שיהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב מארז פשוט בלי אורות מיותרים. מעבד I3, כרגע ללא כרטיס מסך (בעתיד אולי יהיה אחד חלש-בינוני) חנות מועדפת RMSאשמח לשמוע הצעות
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
נהרס לי הספק כח הישן ויש לי תקציב של 150 ש"ח לספק חדש אני לא מתכנן לשמור על המחשב שלי יותר משנה השימוש שלי זה בעיקר אינטרנט אולי טיפה סרטים ושירים המשחקים היחידים שאני משחק קשורים לפייסבוק וגם זה בקושי... הלוח אם שלי p4m800pro מעבד פנטיום 4 2.80mhz כרטיס מסך FX5200 צורב DVD, כונן דיסקטים, HDD 320GB הספק שראיתי עולה 149 ש"ח: FSP 400W דגם: 400-60HCN רציתי לדעת האם הספק הזה מתאים לי או שאולי יש לכם המלצה אחרת? בנוסף הייתי מעוניין לדעת האם הוא שקט או לא. תודה מראש תומר.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספק למערכת שבצד, שבקרוב יהיה בה כרטיס hd4850x2 חשבתי על אחד מהספקים: cheftec CFT-600-14CS או SeaSonic 620w modular M12II-620 רצוי מאוד שיהיה מודולרי, וצריך שיהיה לו לפחות יציאה אחת בעלת 8 פינים לכרטיס מסך. תקציב עד 450. (יקנה מKSP). אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לאל פסק שיחזיק מערכת כבדה, הספק שלי הוא enermax 525pro, מעבד i5 2500k, כרטיס מסך hd6970 ומסך dell u2710. בגלל תחום עבודה מסוים שאני מתעסק בו אני צריך שהאל פסק יחזיק לי את המערכת לפחות לעוד חצי שעה מרגע שיש הפסקת חשמל אני מוכן לחרוג מהתקציב, אני לא כל כך מבין בתחום האל פסקים, אבל אני מבין שהמוצר שאני מבקש יקר ואני מוכן להשקיע כמה שצריך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, לאחרונה קניתי מחשב חדש, עובד מצויין ואני מרוצה. העניין הוא שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי (450 GTS) לאיזה משהו יותר רציני. הבעיה היא שכרגע אני עם 450W ופשוט אין מצב שהוא יחזיק כרטיס יותר חזק. אז חשבתי פשוט לקנות ספק חדש וכו'. הקטע הוא שאני ממש קצר על הכסף, אז נזכרתי שיש לי תספק מהמחשב הישן, וחשבתי שבאמת זה הגיוני שיהיה אפשר לחבר את שניהם, כלומר ספק אחד למחשב ולכל השטויות והשני שיהיה רק לכרטיס מסך. אז מצאתי שני דרכים שאפשר לעשות אתזה. אחד זה לשים סיכה על הפין הירוק והשחור והשני זה ממש לקנות כבל מתאם כזה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=186&products_id=21193 השאלה האם האפשרות הראשונה תספיק ול…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש, שנקנה לפני שבוע וחצי. היום שמתי לב לרעש שלא היה בעבר, שבוקע מכיוון ספק הכוח כאשר המחשב במאמץ. בשנייה שאני סוגר את המשחק \ OCCT, הרעש נפסק לגמרי. זהו לא רעש של מאורר, אלא ברעש חשמלי \ סטטי, מהספק עצמו ולא מהרמקולים. בהתחלה חשבתי שהרעש מגיע מכרטיסי המסך (כי הם קרובים לספק), אבל אז שמתי לב שגם במאמץ של מעבד בלבד יש את הרעש, אם כי חלש יותר. כמו כן גם ביטול ה SLI מחליש את הרעש במאמץ של הכרטיסי מסך. לפי מידע במצאתי בגוגל, מדובר במצב שהספק כוח לא עומד בעומס של המערכת. אבל לפי מה שהבנתי הספק הזה אמור להספיק למערכת. מדובר בספק FSP Everest 700W, לפי מה שאני יודע FSP נחשבת לחברה טובה. המערכת שלי: AMD Phenom II x4 955 @ 4.0GHz Gigabyte GA-990XA-UD3 2X SLI ASUS GTX 56…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה כבר עבר כל גבול הרעש הזה. כשמדליקים הוא מטרטר, ולפעמים בלי קשר הוא מתחיל לנחור. וגם הספק לא נשאר חייב ומשתתף בחגיגה. אז האם לעשות פן למחשב יסדר את זה - או שהגיע זמן למארז חדש (הישן הוא בן 7 עוד מעט) ואם כבר מארז, אז אפשר גם ספק. התקציב לא ידוע כי אני לא ממש מכיר מחירים של מארזים/ספקים אכותיים. אבל נראה לי 500 ש"ח לשניהם זה משהו סביר? אשמח אם תעזרו תמליצו על משהו שיחזיר לי שקט לחיים (לא צריך ממש דממה 24/7) המפרט הוא: AMD4800X2 ASUS M2A-VM HDMI 2G RAM DVD (3xHDs (1T, 320G, 120G תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר קטן בקופסא... קניתי כרטיס מסך חדש asus gtx560 ti ראיתי שהצריכה שלו היא 170 וואט במקסימום ושצריך מינימום ספק 500 וואט... רציתי לדעת איך הדברים בידיוק עובדים... אחרי עיון חוזר בסטיקי הבנתי את הכתוב על הספק...{מסילת ה12 וולט שהבנתי שהיא החשובה ביותר והנצרכת לכרטיס המסך והמעבד}... יש לו שתי מסילות 12 וולט שאחת נותנת 15 אמפר ואחת 11. רציתי לדעת מדוע הספק לא מתאים לכרטיס מסך... הרי מסילת ה15 אמפר נותנת 180 וולט {בהנחה שאני ישים בה את הכרטיס מסך} והמסילה השניה של ה11 אמפר נותנת 132??
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מחשב יהיה לגיימינג וכו עם שני כרטיסים גרפים SLI או CF , אני צריך מארז איכותי ,יחסית מרווח ולא יקר עם סרקולוציה טובה של אוויר. הציעו לי את ה silverStone Precision בכ -320 ש"ח לפני שאני סוגר מפרט למחשב חדש יש משהו פחות או יותר במחיר הזה ויעיל יותר או שלסגור על זה? חבל לפתוח עוד ת'רד ,אני צריך גם ספק איכותי אבל כמה שפחות יקר שיחזיק SLI GTX570 X2 ,i5 2500K ,וכמובן שאר החלקים זכרונות,קשיח,צורב ולוח אם. בעקרון מתוכנן OC בעתיד למעבד. הציעו לי בחנות לקחת delta 750watt :http://tms.co.il/product/7279 ב 670ש"ח ספק שלא שמעתי לגביו לפני כן ,האם זה איכותי ,סביר , יש יותר טובים ממנו במחיר הזה? -חברים המליצו לי על חברות כמו SEASONIC כמו הזה: http://tms.co.il/product/10028 -בנוסף רא…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! היום רכשתי בשעה טובה את המארז החדש שלי 690 basic וכאשר הרכבתי אותו הבנתי שהכבלים של ה24 פינים וה4 פינים ללוח אם לא מספיק ארוכים (ה24 פינים עוד איכשהו יכול להגיע אולי אבל ה4 פינים אפילו לא קרוב), דבר שחשדתי שיכול לקרות. רציתי לדעת מה ניתן לעשות מבחינת חיבורים אלו האם יש מאריכים לחיבורים אלו, למרות שאני בספק. במידה ולא על איזה ספק הייתם ממליצים שמתאים למארז הנ"ל, כמובן לא ג'נרי ועדיף מחיר כמה שיותר נמוך (אם אין ב200 תציעו יותר יקרים בכל מקרה, אם יש בפחות מה כי טוב). חשבתי על ה antec vp450 האם הוא מתאים למארז ולסידור כבלים נוח? איזה עוד הצעות אולי יותר משתלמות הייתם מציעים? המערכת: Athlon 64 dual core 4200+, 3850, wd 320gb, GA-SME61-S2L, 2gb אני לא מתכנן לשדרג…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום היקרים. רציתי קצת עזרה בנושא בבחירת ספק. יש לי מחשב שנשרף לי בו הספק וגם הכרטיס מסך, לאחר ריפרוף קל בפורום הבנתי שכנראה היה לי ספק לא ממש איכותי ג'רני זה הכינוי אם אני לא טועה. היה לי כרטיס מסך גיפורס 9800 512M DDR3 וספק 550W. החלפתי לכרטיס מסך מאותו סוג חדש ורציתי לקנות ספק יותר איכותי ממה שהיה לי שלא יעשה פדיחה כמו הקודם וילך לעולמו ביחד עם עוד כמה חלקים במחשב, ואני זקוק להמלצה לספק איכותי בסביבות 300 -+ 400 שקל של חברה איכותית .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למפרט הזה: Z68MA-D2H-B3 s1155 -לוח אם Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB -מעבד Scythe Mugen 2 CPU Cooler -קירור HD 6950 2GB CF -שני כרטיסים גרפים 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE x2 וצורב + כונן קשיח 1T האם הספק שמצויין בכותרת יספיק ?( גם OC למעבד יהיה בעתיד)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אל פסק jp1500 של חברת איתן ויש בו גם חיבור לקו טלפון.. השאלה שלי אם זה נחוץ לחבר את קו הטלפון של המודם לשם ובמה זה תורם ומה יכול להיגרם אם אני לא יחבר את הקו? ויש לי עוד שאלה: למה נחוץ גל סינוס טהור מוצא ובמה זה גם תורם? תודה מראש לעונים =]
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
סמוך למשרד שלי נמצאים 2 UPS די גדולים בגובה של מטר בערך, מה הטווח שנחשב בטוח מפני הקרינה שהם פולטים? שניהם נמצאים בתוך BATTERY BOX האם זה מגן מפני הקרינה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מארז חדש למפרט: מפרט מחשב:Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core Z68XP-UD4 s1155 Core i3/i5/i7 4x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 * 2 HD 6970 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI 2xMini DP * 2 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III Intel 80GB SSD 320 Series Sata II 2.5' DVD±RW GH24NS x24 Black SATA * 2 Antec KUHLER Shelf 120mm PWM fan High Current Gamer 900W Active PFC 13.5cm PSU מארז אלומיניום של GIGABYTE Poseidon 310 LG IPS236V 23'' LED IPS 5ms DVI HDMI WideScreenנכון להיום אני מתלבת בין המארזים הבאים: CM690 II (Advanced) Black CM Storm Enforcer Black Chaser MK-I Full Tower Series CC600TWM-WHT Graphite S…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. השאלה בכותרת, האם ספק כח שמזייף קצת או לא תקין יגרום לקריסת המחשב? לפעמים המחשב לא מגיע ל- POST או שהוא קורס באופן אקראי במהלך עבודה על המחשב. החלפתי אותו לספק ג'נרי לחלוטין - זבל טהור והמחשב עובד איתו יותר טוב מאשר הספק "הבעייתי" שהוא של חברה נורמלית.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי המפרט הבא: intel i5 2500 intel b3 motherboard 4gb ram 1 tb hardisk השאלה שלי אם אני יכול להוסיף למערכת הזו כרטיס מסך nvidia gtx 560 או gtx 570 כמה בערך המערכת שלי לוקחת וכמה הכרטיס לוקח ? תודה דור
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-