עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש (חודשיים +-) ולאחרונה עברתי דירה למושב. לצערי לא ידעתי לפני שיש פה בעיות חשמל נוראיות שלא פוסקות (מתבטא בתנודות חשמל והפסקות חשמל). בשבועיים האחרונים בעיית החשמל החמירה עוד יותר והמחשב חוטף נפילות מתח על בסיס יומי (בין 3-8 פעמים ביום), שתי מגני ברקים הלכו כליל ואני מבין שאם לא אתחיל לדאוג לעניינים אני אשאר בלי מחשב. אני מדוכדך גם ככה מכל מה שספג עד עכשיו ואיני יודע עד כמה הוא נפגע מזה אבל כרגע הוא עובד. אני אשמח להמלצה לאל פסק בתקציב של 1000-1200 שח, כמה שפחות מרעיש מבחינת הקירור שלו. אני לא יודע כמה וולט - אמפר אני צריך ואשמח אן מישהו יעזור לי להעריך ולהמליץ לי בהתאם. המערכת: i5 12600k rtx 3080 …

2. Started by ob,

שלום לכולם ... אתמול אמא שלי החליטה לנקות מאחורי המחשב , היא השעינה אותו והמחשב נפל בזמן שהוא דלק ... כתוצאה מהנפילה המאוורר העליון כנראה "נגע" במארז ושבר שני להבים. עכשיו כל המחשב רוקד כמו הבובות האלה של הנהגי מוניות ששמים על החלון. בכל מקרה חיפשתי בזאפ וקצת בגוגל מאוורר כזה ולא מצאתי ... למישהו יש רעיון איפה אפשר לחפש\למצוא ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Tomersoni,

אני מתכנן לקנות ללא ספק את הקומפיוקס, ומשום שפעם קראתי שהם בסך הכל אותו דבר רציתי ללכת על האחד שמתאים לי יותר מבחינת יופי. החלטתי על ה6a21, (אני קונה מIQPC ויש לי אפשרות לבחור את שניהם) בזמן האחרון שמעתי עוד אנשים שמרוצים מה6a19 ורציתי לדעת אם זה אומר שהם היו מרוצים באותה מידה מ6a21.. הכוונה אם שני המארזים באמת אותו הדבר. ;D מבחינת קירור? סרקולציה? גודל?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. המפרט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296790.20 בהתחלה חשבתי ללכת על Enermax Libert 400W אבל אמרו לי שהוא לא יחזיק את המערכת לאחר OC, ואז חשבתי ללכת על Corsair VX 450w ואמרו לי שהוא בסדר אבל זה גבולי לאחר OC, אז עליתי ל- Enermax liberty 500w אמרו לי שהוא לא מומלץ, רציתי להתייעץ פה בפורום על מה ללכת? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by nanus,

אני קודם רוצה לתת ביקורת למארז שחשבתי שאני לוקח Cooler Master Stacker 830 זה מארז שעולה 1300 שקל והוא מצויין בשבילי אבל מה כן אם אני משלם 1300 שקל אני מצפה לקבל איתו קצת דברים למשל: יש לו תא ל 4 ארדיסקים שמחובר אילו מאוורר של 120 מקבלים רק אחד כזה! אני צריך לשים 3 ארדיסקים אבל אני לא מאמין שמישהו באמת ישים שם 4 ארדיסקים זה יהיה לחוץ הכמות הנכונה לדבר כזה הוא 2 בנוח ולא 3 או 4 בלחץ והם יתחממו הרבה יותר אם הם יהיו ככה צמודים הדבר השני זה שמקבלים עם המארז הזה רק עוד מאוורר נוסף (בנוסף למה שיש על ההרדיסקים) המאוורר נמצא מאחור אז ממארז שמשלמים עליו 1300 שקל מקבלים רק 2 מאוורירים שזה עלוב אני הקיצר מחפש מארז עד 1300 שקל שיהיה עשוי מאלומניום שיהיה מאוד פרקטי ונוח שהUSB שלו י…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SagroN,

שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא - ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 G0 8MB Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI Gigabyte GT-PTV-AF-RH ציוד היקפי Logitech X-530 Logitech MX510 Mouse Logitech Media Keyboard בהתחלה צויין הספק כוח.. עכשיו האם הספק מספיק? כי אני לא יודע.. לא שיש לי בעיות כלשהן או משהו, פשוט נכון לעכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק למחשב של 1TB, כי לא מספיק לי מה שיש לי עכשיו. אבל השאלה אם זה יעמיס עליו יותר מדי, כי ממש שידוע לי גם ככה הספק שיש לי עכשיו למפרט הנ"ל מאוד מאוד גבולי, רציתי לדעת אם קיימת…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היום הרכבתי את המחשב החדש ויש לי בעיה שהכבל 4 פינים של הספק אנטק באסיק לא מתאים ללוח האם שיש שם 8 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את ה4 פינים של הספק ואת ה4 פינים המשלימים מ20 ל24 שלמיטב הבנתי הם גם למתח (או שלא)יחד לחריץ המתח של ה8 פינים בלוח אם? או שכדי לקנות מפצל מ4 פינים ל8 ולחבר כך? תודה לעוזרים העניין קצת דחוף כי כרגע הילדים ללא מחשב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dudu26,

לאור 5 הפסקות חשמל ב-3 ימים (...) החלטתי להגן על המחשב החדש בעזרת אל פסק (מה גם שההארדיסק במחשב הקודם נדפק - לדעתי בגלל רשת החשמל המקרטעת שבאזור שלי). אין לי תקציב ברור, אך אני בהחלט לא מתכוון לעבור את הסכום הבינוני פלוס (מה שזה לא יהיה...). חשוב לי שהמערכת תוכל לכבות את המחשב אוטומטית כי אני לא נמצא מול המחשב בכל זמן שהוא דולק... לפי המאמר ב-YNET אני מניח שקו המוצרים הוא Interactive Line וגם: "השקעים: מוצר אל-פסק טוב יכלול מספר שקעים, חלקם עם הגנה בלבד וחלקם עם הגנה וחיבור לסוללה. בזמן הפסקת חשמל לא ממש חשוב אם הרמקולים יפעלו או לא אבל תרצו, מן הסתם, להגן גם עליהם. לכן, רצוי לא להתפשר ולקנות מוצר הכולל גם שקעים לטלפון ולחיבור רשת, כדי לתווך בינם לבין חיבור האינטרנט של…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by BENNY-L,

תודה

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by wrecker,

משעמם לי ואני רוצה לקנות ספק כח בנתיים.. מפרט בצד אבל הוא צריך בעתיד להיות מותאם למערך SLI (נגיד לכרטיס GTX465 X2) למערכת מחשב I5 וגם לRAID 0 + שני HDD נוספים ושיתאים לOC ממוצע.. אני לא מחפש יקר ובעיקר התרשמתי מחברת סיסוניק השאלה אם הדגם 620W יספיק או שאצטרך כבר 750W ואם מבחינת צריכת חשמל במצב IDEL המערכת תצרוך יותר מהספק הנוכחי שלי (EZCOOL 400W)עם אותה חומרה? תודה על התשובות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by uriel250,

הזמנתי אותו מחנות באינטרנט לפני שבוע והיום הוא הגיע, הייתי בטוח שהוא מיוצר בישראל אבל מה שקיבלתי היה Supco Tech De Great Professional שמיוצר בסין. עלה לי 115₪ אם רלוונטי למישהו. התקשרתי לחנות שקניתי ממנה ושאלתי למה זה לא מיוצר בישראל ואמרו לי שלא השתלם להם לייצר בישראל אז עכשיו הם מייבאים מסין ואני אפילו יכול לוודא את זה מול סופקו. התקשרתי לסופקו ואמרו לי שזה הדגמים החדשים שלהם והם כבר לא מיוצרים בישראל, ואין עליהם גם תו תקן (איך יכול להיות ?), אבל הם יותר טובים ממה שהיו מיוצרים בישראל (יש הגנה למתח גבוה ונמוך, אלו שהיו מיוצרים בישראל היה להם רק למתח נמוך). עכשיו לשאלתי - כדאי להחזיר את המגן לחנות או להשתמש בו ? כתוב על הקופסא 36 חודשי אחריות, אם זה …

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by RefUser,

קניתי לאחרונה מחשב, ובאחת היציאות של ההכנה לקירור נוזלי במארז יוצא כבל USB כחול. יש למישהו מושג מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rony1880r,

היי שמתי לב שבזמן האחרון אני שומע רעש של המאורר של הספק מרעיש בזמן שאני משחק במישחקים כבדים , רציתי להחליף אותו לספק FSP RAIDER 750W 80 PLUS Silver , מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Inzagi,

כמה שאלות על המארז NZXT ALPHA: 1. בגרסא בלי החלון יש מאוורר צד? 2. נכנס הרבה אבק למארז? יש דרך לשים פילטרים כדי למנוע זאת? בקשר לספק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3462 המחשב שלי בתקווה יהיה כזה: Q9300 GA-EP35-DS3 2GB DDR2 8800GTS 320GB HD כונן 5.25" אחד כונן 3.5" אחד האם הספק מתאים ומספיק בשבילו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avraham711,

שלום, בעוד כמה ימים אני קונה את המחשב הזה : http://www.tms.co.il/preview/spec/dn7k14z9 והייתי רוצה דרך להגן עליו מפני הפסקות חשמל וברקים.... ואני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר גם את המחשב וגם את המסך על מה אתם ממליצים לי? אל פסק או מגן ברקים או גם וגם או כלום אני צריך בערך חצי דקה כדי לכבות את המחשב... אני לא רוצה לקחת סיכון שתיהיה הפסקת חשמל ואיזה רכיב שלי במחשב יפגע או שיתחיל לעבור גרוע ואני אפילו לא ידע על זה... יש לי שאלה נוספת האם כשיש הפסקת חשמל והמחשב מתכבה מזה שאין חשמל הוא יכול לההרס מזה? כמה רכיבים יכולים לההרס? אשמח לפירוט קצר בבקשה :)

16. Started by mos86,

הערה: הודעה זו נכתבה בפורום כ. מסך אך המקום המתאים יותר הוא כאן ולכן הכפילות. שלום, אני יודע שזה לא מומלץ, אבל המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בספק. השאלה היא עד כמה זה מסוכן למערכת ? (אם זה ממש מסוכן אני פשוט אתפשר על GT520) על הספק כתוב: Voltage: 3.3V+ 25A 12V+ 16A 12V- 1A Current: 5V+ 40A 5Vsb+ 3A תודה רבה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ראיתי שהספק הנ"ל כבר הגיע לחנויות. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2301&products_id=18668 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11010 למרות שהוא אינו מדולרי הבקורות עליו ברשת מצוינות. האם היום הייתם מעדיפים אותו על פני הליברטי 400 שמאוד נפוץ ברוב ההמלצות מפרטי המחשבים בפורום הנ"ל? טווח המחירים שלהם דומה אך לCROSAIR אחריות ל5 שנים בעוד לאנרמקס 3 שנים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by djdodo,

שלום ראיתי את המארז הקטן הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8073 ואני רוצה לקנות כזה למחשב החדש שלי השאלה שלי איך ניתן להכניס כרטיס מסך לדבר הקטן הזה? זה בעובי 10 ס"מ ובכללי מה אתם אומרים על המארז הזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי ספק של 650 antec עם תמיכה ל - sli ואני מעונין לקנות שני הhd 4850 של ati למערך cf ואני לא בטוח עם אני צריך לקנות ספק חדש כי למיטב הבנתי המוגבלת החיבורים של הספק זהים בשני התצורות

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  20. חח הספק שלי קרטע כבר זמן מה, עשה ריסטים, לא הדליק את המחשב וכ'ו, היום אני משחק להנאתי בפרוטוטייפ, והמחשב עושה ריסטרט ואז אני רואה עשן מהספק, ישר כיבתי את המחשב ופירקתי את הספק. עכשיו אני מחפש לעצמי ספק של 500 מינימום, עד 350 ש"ח.. נ.ב. אין מצב שהספק לקח איתו עוד משהו בדרך נכון? כי נראה לי שרק הוא נשרף..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מערכת E6600 GIGABYTE G965P-DS3 TWINMOS 2048 DDR2 800MHZ T.T BIG TYPHOON WD 250GB SATA 16MB מארז T.T ARMOR JR LEADTEK 8800GTS 640MB השאלה שלי אם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת ויוכל לתת לי את האפשרות לעשות OC תודה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  22. שלום, קראתי באינטרנט שספקי הכוח של המארז antec p190 (הוא בא עם 2 ספקים, אחד 550W ואחד 650W) קראתי שלספק של ה550W יש רק חיבורי SATA ,ו650W זה חיבורים של כל השאר (לוח אם,כרטיסי מסך,וכו'..) . לדעתי מכאן נובע בזבוז אנרגייה אדיר שהרי אין שום מצב שבעולם שהארדיסקים ינצלו 550W או משהו קרוב לזה בכלל, והבעייה היא שלפי מה שהבנתי אי אפשר לחבר לספק של ה550W כרטיס מסך כי אין לו הרי חיבור PCI-e . אך קראתי משהו נוסף מעניין. הינה מידע שקראתי : במקום אחר באינטרנט ראיתי את זה : מכאן- האם ניתן ליישם כבר את משפט המפתח? חיפשתי ולא מצאתי תשובה. או האם למשל אין מתאם מSATA או MOLEX לPCI-E או משהוו בסגנון . תודה.

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by adirnasri,

העם למארז הזה יש ספק כוח Compucase HEC 6A19 400TRT White ועם כן הוא טוב?[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:04:29 UP

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני עושה איזה פרויקט קטן של בניית מחשב ואשמח לקבל המלצה לספק איכותי וטוב, מבחינת עלות כספית לא רוצה להיות להשתגע עם המחיר שלו כי גם ככה המחשב הזה מגיע לסכומים גדולים תקציה של עד 600 שח, המליצו על SeaSonic לא מעבר לזה....אשמח לשמוע מהמומחים כאן. המחשב הוא לצורכי עבודה עם גרפיקה/מולטימדיה/עריכה ובין היתר גם סרטי HD כבדים החומרה שתהיה בוא היא זאת +/- [TABLE] [TR] [TD]27319[/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD] Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]22156[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD] Noctua NH-C14 CPU Cooler[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]27332[/TD] [TD]לוחות אם[/TD] [TD] Gigabyte GA-Z87X-UD5H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600[/TD] [T…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.